icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

henrieta44
4. júl 2011

inak baby ked ste spomínali že sten iektoré mali včera den blbec, tak sa pridávam, mne sa včera zlomil zub, ostal mi tam len malilinký kúsoček a môj zubár má až do budúceho pondelka dovolenku 😒 a som zvedavá čo mi s ním bude môcť urobiť, lebo to už bude len na korunku a vôbec neviem ako sa to robí, čo to obnáša, lebo ja zo zubami nemávam problémy, no ale tento sa mi fakt že poriadne rozsypal, najprv len kúsok a potom som asi pol hodinu po častiach vyplúvala ten zvyšok, totálne sa mi rozpadol ☹

luci66
4. júl 2011

@alama ten sa aj mne paci, je na mojom zozname 10tich top 😀 super vyber.

luci66
4. júl 2011

Ahojte babulky, no pred chvilou som sa vratila z poradne a utz...No dnes to bola katastrofa,bo dokiho volali k porodu tak som tam cakala od 8.30 do 13.30cca, som si pockala na utz 🙂. Vsetko je v poradecku, babenko vyzera zdravo (klop klop klop) a bude to dievcatko, ma 330g a sedi mi aj termin 19.11.No mam take zmiesane pocity, lebo tata chcel chlapca a ja asi tiez, ale len kvoli nemu, ale uz sa zacal aj vyjadrovat,ze je to jedno, co je pravda..Najhorsie je pre mna, ze tata nechce vediet pohlavie a ja to musim tajit a bojim sa,ze bude sklamany..tak snad nie. Ale tesim sa na Nelku, velmiiii 🙂

kukina79
4. júl 2011

@mymimi 😀 ja som na tom podobne, ale ja mam +6kg a to som za posledne 3 tyzdne dala ze +3kg
😠 ☹

henrieta44
4. júl 2011

@luci66 neboj nič, nebude sklamaný, ked ju uvidí, bude mu jedno že to bude dievčatko hlavne nech ste obe zdravé, a vybrala si krásne meno, mne sa tiež veľmi páči, ale mojej polovičke nie, škoda 😒 , budeme mať Viki

veronika1417
4. júl 2011

@luci66 ja som tiez minuly tyzden zistila, ze cakame dievcatko a pritom sme boli uplne presvedceny, ze to bude chlapec. Priatel velmi tuzil po chlapcovi a ked nam na utz oznamili, ze asi dievcatko ale vraj nie je si na 100% isty tak ostal trochu sklamany a hned potom isiel do prace a mne ostalo velmi smutno, ze to tak preziva ☹ trpla som cely den kedy mi zavola a aky bude a on neskryval, ze je smutny... no vecer sme uz boli jeho bambulky 🙂 a stale sa vypytuje ci posluchame a sme jeho princeznicky 🙂 neboj, mozno trosku prezije sklamanie lebo muzom sa hned rozplynie sen o spolocne stravenom case nad autodrahami, motorkami a... tie ich chlapske zalezitosti 😉 ale potom zisti, ze hups je tu niekto kto ma bude cely zivot potrebovat a koho budem musiet chranit a uz je princeznicka ta naj 😉

harper
4. júl 2011

@veronika1417 neboj mi mame doma tiez babu a ta ma medzi hrackami kopu auticiek a jeden velky box s kolajnicami a asi 30 vlacikmi 🙂 A ked sa nieco montuje alebo sklada nabytok tak je tam ako prva ona. Takze ak sa da a aj dievca ma take sklony (u nas je to po maminke 😉 ) tak moze aj svoju princeznu naucit kopu chlapskych veci 🙂
Inak taka otazka - neviete tu niektora nahodou polsky? potrebovala by som prelozit nieco. Vybrala som si totiz taku postielku a pisala tu dodavatelovi a ten mi odpisal ze bohuzial mi nevie vyhoviet. Islo o to ze mame postel vysoku az 60cm a no a toto bola postielka, ktora sa da pripojit k rodicovskej a ma tam az osem stupnov nastavenia vysky a nevedeli mi povedat ci je tam aj takato vyska a navyse tam boli uvadzane rozmery postielky len sirka x dlzka 😠 a nerada by som kupila nieco co stoji az okolo 145€ a potom to nemohla pouzit tak ako sa to ma.

lianka7
4. júl 2011

Ahojte babulky, konecne po par dnoch k vam nakukam...boli sme u svokrovcov na par dni a chodim uz vo velkom do prace,kde na mna cakalo kooopec roboty a vela nedockavych kolegov 🙂 Konecne som vo svojom zivle
@luci66 Blahozelaaam,tesim sa s tebou!

veronika1417
4. júl 2011

@harper tak ja som bola tiez taky typ dievcata, vzdy som vedela co to urobit a tym, ze tatko ma tri baby tak som mu pomahala aspon ja 😉 teraz ma troch zatkov takze vyyyhra ako hovado 😀 a teraz vo svojej domacnosti tiez zvladam a vidim, ze ten moj len obdivuje aka som sikovna 🙂

veronika1417
4. júl 2011

@lianka7 ahooooj si mi tu chybala moooc 🙂 a ctis sa dobre? Robotku neprepinaj! 🙂

lianka7
4. júl 2011

@veronika1417 Ahooooj,aj ty si mi chybala,mam co robit,aby som si precitala ako sa mi mate 😵 Citim sa ako rybka vo vode.S pracou to ani nahodou neprehanam,chodim len na par hodin a v piatok som sa ani k praci nedostala,lebo kolegynky ma chodili vitat s hrbou tehotenskeho oblecka 🙂 Dnes som uz trosku pracovala a zajtra mame volno 😵 Paťka cítim ako sa mi prevaluje zo strany na stranu a je to krasne 😉 A ty ako moja?

veronika1417
4. júl 2011

@lianka7 jeeej taky vegetak 🙂 mas zlate kolegyne ked sa takto tesia s Tebou 🙂 ja som oki a malinka si spokojne pokopkava, raz ma nenechala spat az do tretej rana 😀 tak ale tiez ma to tak naplna radostou, ze sa v ziadnom pripade nestazujem. Len si nevieme dat rady s menom, ja som povodne vybrala Sabinku ale nejako vymyslaju vsetci a uz nalomili aj mna. Uvazujeme nad : Melaniou, Natalka a Nikolka su velmi caste mena ale pacia sa mi a este sa mi paci aj Simonka ale to dala jedna znama no naozaj neviem co vymyslime ☹ kecam aj s malou ale nejako si nevie vybrat 😉

lianka7
4. júl 2011

@veronika1417 😵 😵 😵 Mne sa vzdy strasne pacilo meno Sabinka...a paci sa mi aj Karinka 🙂 No malej treba dohovorit aby sa rozhodla,lebo potom rozhodne maminka s ocinkom 😀 Kočka mala,taka je aktivna?Jej musi byt dobre. Mna drobcek nechava spinkat,ale cikat ma posiela stale-to bude ucet za vodu 😀 😀 😀

stefie
4. júl 2011

@henrieta44 aj vy budete mat vikinku? aj my sme sa uz definitivne rozhodli 😀
@veronika1417 no vidis, ja som vedela ze to dobre dopadne, ze bude cely happy ze bude princeznicka 😉 som rada
@milek, dzejny22 baby aj ja mam brusko velke od zaciatku...a tiez bol odhad ci nemam dve, alebo zle vypocitany termin..ale mne sa termin dal len podla velkosti babatka vypocitat a stale mi to sedi presne na jeden termin..kazdy uzv...
@luci66 blahozelam k dalej babe 😉 na zozname..a krasne meno si vybrala..drzim ti paste s tym tajomstvom, som vedava ci vydrzite jeden sa nespytat a druhy neprezradit 😀 😀

luci66
4. júl 2011

@lianka7 Dakujem si zlata

luci66
4. júl 2011

@stefie No dufam,ze sa neprekecnem, bo mm si to chce vychutnat po porode,ze to je ine, on sa tesi na ten moment. Myslim,ze to nebude chcet vediet..Som sa smiala ked doki pri utz povedal,ze nic tam nevisi, vidim to na dievca 😀 . Ale tesiiim sa moc. Inak aj meno Sofia sa mi paci, ale mm je proti tak asi Nelka.

harper
4. júl 2011

@luci66 to znamena ze ta nemam ani zapisovat do tabulky, ak to musis tajit?

veronika1417
4. júl 2011

@lianka7 no ja tiez spalchujem v priebehu hodinky tak asi 1000krat 🙂 zatial to s tym buntosenim bolo len raz 🙂 Karinka sa aj mne pacilo a nad Sabinkou som nikdy predtym neuvazovala az teraz ma to chytilo ako som bola tehotna. Citam aj tabulku co pise harper@ ale ziadne dievcenske sa mi nepaci , no neviem co pre nu vymyslime 🙂

veronika1417
4. júl 2011

@stefie no ale som sa pekne vytrapila ☹ naozaj som mala obavy ale on potreboval len cas, tiez som mohla brat vacsi ohlad na neho 😒 tak ale sa mi to zdalo nefer, takto reagovat ked ma byt stastny. Dakujem Ti, ze si ma podrzala 🙂 pomohlo mi to.

stefie
4. júl 2011

@veronika1417 nemas za co moja 😉 od toho sme tu predsa 🙂

veronika1417
4. júl 2011

@stefie no bola depka trosku 😒 sa mi tak casto nestava 😉

stefie
4. júl 2011

@veronika1417 mne v poslednom case az moc casto.. 😖

veronika1417
4. júl 2011

@stefie vazne? A co Teba trapi? Ved Ty ked tu pises tak vzdy si taka spokojna, vyrovnana 🙂 som to priradovala k tomu ze uz jedno dietatko mas tak nie si taky stresos ako my ostatne buduce maminky 🙂

ukulelembo
4. júl 2011

Ahojte Aj ked som tu dost dlho nebola, chcem sa spytat Nevie niektora z Vas kontakt na 3D sono do Banoviec n/Bebravou?

majoslava
5. júl 2011

Dobré ránko.... akú ste mali noc??? ja už od 4 nemôžem spať ☹ nenormálne ma boli chrbát ☹ a cítim že mám teplotu... ach.. dúfam, že to vypotím...

henrieta44
5. júl 2011

ahojte kočky, no my sme dnes výnimočne spali do pol osmej a moja drahá polovička sa vyliahla z postele až teraz.mna dnes ráno zobudil taký hnusný krč v nohe že som musela normálne zbuntošiť aj manžela nech mi ho rozmasíruje, lebo ja som s noho nemohla ani pohnúť, fuj toto neznášam, som si hned dala magnezko a lahla si dalej spať....no som unavená ako pes sa mi snívali samé somariny, dokona jedná ultra somarina, že po mne jedna šialená ženská začala strieľať vzduchovkou a musela som pred ňou utekať...za to som asi taá unavená 😀

micicka
5. júl 2011

ahojte kočky, som tu pár dní nebola, stále kade tade behám, plus nešiel net. ani som vás nečítala dozadu, len túto jednu stranu som prebehla 😉

@veronika1417 mm sa nikdy nevyjadril, či chce dievča alebo chalana, ale predpokladám, že radšej by mal chalana, ale teší sa aj z dievčatka 😉 ale vyjadril sa, že s kým bude teraz chodiť na ryby - no neviem, kde je problém, veď aj s babuľou môže 😀
ja mám dvoch súrodencov a aj tak som vždy ja otvcovi asistovala.
no a tie mená, veru ani ja neviem aké vybrať. najviac spomíname Natálku, ďalšie sú Tamarka, Viki, Lea, Paťka. Mne sa veľmi páči Mia, ale drahý to neodobril... tak ešte uvidíme 😉

dominika_sk
5. júl 2011

@harper, ahooj, no ja nejake zaklady polštiny mam,možno ti pomožem. napiš IP, skusim to preložiť.

micicka
5. júl 2011

@henrieta44 tie krče sú veľmi nepríjemné, už aj ja som pár krát chytila taký, že ani pohnúť a mm nebol doma, tak som zápasila sama 😠
no a sny!! tak to je u mňa katastrofa, každú noc nejaký horor, mm sa len smeje, čo sa mi to sníva, ale niekedy je to fakt veľmi nepríjemné. ja som raz zápasila s inou tehulkou a dokonca nožmi sme na seba útočili, ale už nai neviem prečo 😅

lenka1108
5. júl 2011

ahojte kocky.ja som sa prave zobudila.prvy krat som si pospala skoro do 11 a hned na stole cakali ranajky.no to sa mi musime vzdy dovadit aby som cosi mohla od mojho mm cakat.vycitala som mu vcera ze je stale prec v robote a ja som na vsetko sama a bla bla a zabralo.teraz cisti morcatu klietku .joj ako dobre.no nic idem sa pekne umyt a hajde za malou ku babke.papa a pekny den 😉