Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
tak ryžový nákyp sa už pečie, teraz ma čaká už "len" 20 kg marhúľ, ktoré musím zavariť 😖
@dominika_sk vďaka pošlem Ti to ale až večer, teraz sa idem popasovať s tou nádielkou.
Ahojte tehulky 🙂 konecne doma z praace, od pol piatej hore, tusim sa pojdeme nachvilku vyvalit na bok 😎
@harper ja by som sa takej nadielke veeemi potesila.Nemam uz ani jeden pohar...Vsetko sme pojedli.
Inak,baby,dnes mi vynimocne riadne tehotensky preskakuje.Rano som revala pri Babicke a pred chvilkou ma dojala rozpravka Levi kral 😖 Ked to takto pojde dalej,neviem,neviem ci ma neodvezu rovno na psychiatriu...
A som strasne unavena,ledva drzim otvorene oci.A to som si cez obed aj pospala.... ☹
@lianka7 no ja chodím minimálne 2x v noci na WC a v poslednom čase už väčšinou 3x, takže už si pomaly zvykám 😖 plus k tomu zlé sny a samozrejme, keď idem nad ránom, už svitá a ja potom neviem zaspať, keď zaspím je tak 7,00 a potom vstanem ťažko horko o 9,00. No je to o ničom, ale vďaka bohu za to 😉
@micicka ahojky zajtra sa vidime na predpriprave? 😉
@veronika1417 ahoj 😀 áno, áno uvidíme sa. len musím ísť zavčasu spať, aby sa mi podarilo vstať 😀 😀 som strašne zvedavá ako bude!
@henrieta44 ja tiez mavam ☹ perfektne zabera a hned krc uvolni ked sa na tu nohu postavis, normalne ju zataz aby sa nusel sval narovnat a potom ta uuuuulava 😉 raz sa mi stalo, ze som musela s tou nohou az buchat o zem celu mi ju vikryvilo ☹ jednoducho a surovo sa na nu postav celou vahou.
@micicka no aj ja, aj ked mne sa moc nechce nejako mi byva blbo za posledne dni tak to hadam nejako zvladnem. Som hlavne zvedava kto je kto z konika 😉
@lianka7 dala som foto z 21tt mrkni 😉 myslim, ze sme sa riadne zvacsili 😀 daj aj Tyyy 😕
@harper mojo nemohla by si mi poslat recept na ryzovy nakyp? Priatel miluje a stale ho vypytuje, no ja to nejem a v zivote som to nerobila a chce teda priam tuuuzi aby tam bola nejaka velka pena z bielkov - sneh 😀 mna az strasa ako to nelubim ale co pre neho neurobim 😉 dufam, ze recept je uuplne jednoduchy a ze to zvladnem 😉 teda ak mi ho posles 😉
@majoslava dobehni k nam mi uz mame na zahrade slahke ako med 🙂 ale ja mam z nich zase kyselinu 😖
@majoslava tieto su niektore az moc makke a su sladke 😉
@veronika1417 recept ti mozem poslat ale toto nie je taky s tou velkou penou navrchu ale sneh je zamiesany normalne v tom. a je s ovocim? chces aj tak? mozem povedat ze mne veeelmi chuti, robim ho tak na polovicu - polovicu tej zmesi vylejem do zapekacej mise na polku dam ceresne a na druhu dam marhule a tu polku este aj polejem tou stavou s marhuli no a navrch dam zbytok zmesi a dam upiect. potom ta cast s ceresnami je taka suchsia a s marhulami zase mokrejsia. ale kludne poslem aj takyto.
Baby co mate poradnu okolo 24.tyzdna,neviete ci sa vtedy berie krv?Nemyslim teraz test na cukrovku.Uz si to vobec nepamatam ako to bolo pred 2 rokmi.Aj tak budšem musiet este doktorovi zavolat kedy mam prist,lebo 8tyzdnov bez kontroly je dlha doba. ☹
@veronika1417 Davam aj ja 😉
@harper jasne ze chcem hlavne nech nie je zlozity 😉
ahojte.. chcela by som sa opytat, co si môzem dat na bolesti hrdla, bez toho aby som musela ist doktorke.. pretoze pozeram si cumlave tabletky ,co mam doma a vsade je napisane v tehotenstve a dojceni nie.. strasne ma boli hrdlo a nemôzem ani prehltat sliny a nie to papanicu.. :(

Ahojte kočky,keď sa tu bavíte o tom akú ste mali noc-pridávam sa k tým,čo sa moc nevyspali-bola som 3 krát na wc-čo sa mi ešte nepodarilo asi doteraz 😒 😒 😒 a nevedela som potom zaspať...A teraz ma zmáha únava...a to čakáme návštevu-no dnes asi so sliepkami pôjdem 😉