Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
čaute kočky, akú ste mali noc, mne sa zase sníva samé somariny, som nevyspatá, mrzutá a ešte k tomu mám aj malého chorého, je umraučaný, no radosť 😒
Ahojte babulky 🙂 tak ja som tu nebola asi týždeň, držali sa ma hnačky , no hroooooza ☹ ale už je nám dobre .... a vy sa ako máte ? čo nové ? vidiím, že sa tu bavíte o spánku..no ja ho mám dosť zlý, už si ani nepametám kedy som prespala celú noc ☹ rada som si pospala vždy a teraz je sobota ráno a my sme s drahým o 7.30 hore 😠
Ahojte babule, ja som mala hroznu noc, nemohla som zaspat, stale som behala na wc a mala som total krce v lavom vajecniku,ze som musela lezat na 1 strane len, kym to neprejde..no otras. Ale uz je fajn, tesim sa na Nelku a na dovolenku a dnes je krasne slnecno tak krasny dnik 🙂
ahojte baby.no aj ja som mala dne hroznu noc.bola som na wc asi milion krat ale to koli blbemu melonu.som sa ho vecer riadne najedla.a k tomu som zaspala na gauci tak som dolamana az strach.
aspon ze svieti slniecko a ja idem do mesta na kavicku.tesim sa ze vypadnem z domu....
ahojte kocky 🙂 ja som mala paradny 4-dnovy vikendik 😵 v pondelok sme boli s mm popozerat po obchodoch... kupila som nejake drobnosti - deky, latkove plienky, osusku, podbradnicky a asi sme vybrali kocik... 🙂
poskusali sme ich viacej a najviac mi vyhovoval Teutonia Cosmo a Concord Neo. Concord Neo mali posledne 2 kusy z minulorocneho modelu s dobrou cenou, tak sme si ho nechali odlozit a rozmyslame nad nim, len stale rozmyslame nad farbou, kedze maju uz posledne dva kusy a oba su cele cierne. Paci sa mi cierna, len si myslim, ze je neprakticka na leto... co si myslite o ciernej??
inak aj mne uz prisli tie tazsie noci, dve noci po sebe som sa cez vikend zobudila nad ranom a vyse hodiny som sa len prehadzovala... 😖 dnes som na stastie spala dobre, tak som do prace isla vyspana...
@dadka_11 ja som si kupila v lekarni hexoral a za dva dni bolo dobre,ale tych pastiliek je viac, keď si zajdeš do lekarne určite ti poradia a daju ti na vyber viac druhov.
@harper ahoj, teraz som tu len na skok, stači ti, ke´d ti to pošlem dovečera?
@micicka Tie moje maju oba prehadzovaciu rucku, pozri linky, su velmi podobne, len farby su trosku inak rozlozene a ten Bexa som videla nazivo a pacil sa mi.
http://www.e-kociky.sk/?868,bexa-b4x-black
http://www.e-kociky.sk/?571,vesper
a este aj tieto sa mi pacia:
http://www.e-kociky.sk/?542,ballerina-flowers
http://www.e-kociky.sk/?620,aston-limited-colle...
@micicka ja som pozerala len na kociky, kde sa da prehodit rucka, alebo sportova sedacka... na Concorde aj na Teutonii sa prehadzuje sportova sedacka
@luci66 ani nejde o to, ci je cierna pekna a ci sa spini apod. ale ci nebude babatku v lete v ciernom kociku velmi teplo 😕 doma ma od neho svagrine odhovaraju...
@dadka_11 urcite ti v lekarni poradia homeopatika... su aj proti chripke apod.
@blackrose To mas pravdu, ale cez leto nase dietky uz budu asi v sportovej myslim, teda nie som si uplne ista a ten co som si vybrala (Bexa B4X) je sice cierno-biela, ale ta sportova cast je viac biela. Inak tiez som hladala s otacacou ruckou..Ja si myslim,ze ked sa ti paci, kup si ho, mne sa zda zbytocne riesit teplo sposobene ciernou farbou, myslim,ze cez leto bude babanku teplo vseobecne, neviem, ci tomu zelena farba kocika zabrani.
@dadka_11 pri prvých príznakoch prechladnutia a chrípky je určite super OSCILOKOKSINUM sú to tiež homeopatiká, tých sa nemusíš bát, s ostatnými liečivami proti chrípke a prechladnutiu by som bola tiež opatrná. mne oscilo vždy zaberie, samostatne na hrdlo je dobré ešte HOMEGENé a CORYZALIA je super na nádchu. daj si pozor aj na to čo ti poradia v lekárni a radšej si prčítaj príbalový leták, lebo už som sa stretla aj tým že v lekárni dali tehotnej liek, ktorý vôbec nemôže...a hlavne tie ktoré obsahujú ŠALVIU - tá prekrvuje a môže spôsobiť potrat aj vo vyššom štádiu tehotentva...najlepšie je asi zaľahnúť , teplý čaj a skúsiť sa vypotiť
mne sa celkom páči aj tento kočík, len je nad naše finančné možnosti, škoda, je veľmi pekný
http://www.e-kociky.sk/?736,chipolino-mona
@blackrose urcite conkord neo?...nie fusion, lebo nad tym zvazujeme aj my 🙂 ...a neo ma hrozne male koliecka vpredu??
@dadka_11 mne kamoska odporucila cuclat propolky...a pomahaju
@zvedava17p hej concord neo 😉 nam sa viac paci a kolega ma fusion a prave sa stazuje na tie kolieska, ze ked ich zaaretuje, tak sa neda ist rovno, lebo sa kyvu a neprejdu ani cez malu haluzku, musi kocik nadvihnut... 😒 musim vyskusat, ci to nerobi aj neo
@micicka ako bolo na predpriprave? aj si si brala nieco na prezlecenie?
@blackrose sranda, lebo ja mam znamu a ta si koliecka na fusione nevie vynachvalit a mala aj zimne babo a vraj jej to slo uplne lahucko, dokonca si kupili druhy sportovy a vratili sa ku concordu, lebo sa to nedalo porovnat co sa tyka manipulacie...si ma fcul zmiatla...mna z tych kocikov porazi 🙂
my este vyberame aj podla toho, ci sa da vanicka pouzit aj priamo do auta, cize nemusis dieta prehadzovat do autosedacky, aspon ked je najmensie a v tej zime
ako čítam viaceré ste mali zlú noc.... ja som sa len teraz zobudila čo som dospávala
vy už máte vyhliadnuté kočíky 🙂 ja som ešte žiadny nepozerala... a veľmi uvažujem či aj kúpime tento rok kočík... všade chodím autom a v zime ho nevyužijem ani na prechádzky nemám kam chodiť ☹ bývame na kopci v slepej uličke a ani sneh nám neodhrňajú... som rada, že sa autom dostanem z garáža 😀 nie to ešte sa trepat s kočíkom 😀
@lenka1108 u nás hrozne prší ☹ ani do obchodu nejdem... počkám na manžela...

@alama Asi na 3.mieste, mozno by bol aj na 1.,ale vychadza cez net cca 410eur a nas limit je max 400. Tak preto, prednim je bexa b4X black a mikado vesper tiez cierno biely, este neviem ktory, vychadzaju cca 310eur.