Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 Melania u mna evokuje v prvom rade koniec skolskeho roka (na zakladke som mala ucitelku, ktora uz od septembra zalamovala rukami - nech uz je konecne Melanie 😀 ) inak meno sa mi velmi paci, je moderne, " neotrepane " a ako si spomenula, moze mat viac podob - hlavne v tej puberte je Mel idealne, ziadne hanlive oslovenie nehrozi..osobne by som sa viac priklonila k Melanii ako Sabine 🙂
@veronika1417 mne sa viac paci Melania, ale to ti moze byt jedno, hlavne aby sa vam to meno pacilo 😉
@blackrose presne suhlasim, aj ja som si vyskusala kociky v predajni, uz mam hlavu ako globus, ze ktory... a bola som prekvapena aky je rozdiel uz len ked ho mas tlacit jednou rukou a tiez sme viacmenej rozhodnuti pre concord, len sportovy fusion.... moj muz iny ani nechce.... nema sice moznost mat kocik v oboch smeroch, ale kamoska ho ma odskusany a aj ja ked som ho tlacila v predajni rukou, sa mi oproti inym zdal ovela lahsi a jednoduchsia manipulacia a nema sice nafukovacie kolieska, ale kamoska mala zimne babo a bola nadmieru spokojna a aj sportova cast sa mi zda dost velka...ale neduhy uvidime az v praxi 🙂
a este mam poslednu sancu vyuzitia minulorocnej akcie a kupit ho za mensi peniaz
Ahojte, zdravým všetky novembrové!
Odkaz pre blackrose - ak naozaj bude v zime neodhrnutý sneh, alebo čľapkanica, tak to s tými prednými kolieskami bude zážitok. Na prvom kočíku mám trošku väčšie kolieska a bol pár krát problém - ale len pár krát - kým sa sneh neudupal, alebo neroztopil 🙂 Ale aj teraz mám rezervovaný kočík s takými malými prednými kolieskami - veď si nejak tých pár dní, čo je na cestách sneh poradím 😀
@veronika1417 dikyy! Ja nastastie netusim co su tabulkove miery, nech som kludna. 🙂 ma co ma mat to je zaklad, len pipik nie je 😀 ale to vieme uz davno.
@zvedava17p no tento nas tiez vybral muz 😀 asi maju na to nos 😉 ja by som vybrala iny... ale som s nim spokojna, skor som bola viac naklonena tomu druhemu, ale teraz som rada, ze mame tento
ja som tiez bola prekvapena z toho aky je rozdiel v riadeni tych kocikov... nechapala som z toho 😕
@dena10 presne to si vravim aj ja, ze tych par dni, aj ked von nepojdem a budeme len na dvore 😀
@kiribaby jeeej dakujem velmi za nazor, naozaj som to potrebovala pocut 🙂 neviem co sa tak lahko dam ovplyvnit inokedy by mnou ani nepohlo, ze sa niekomu nepaci moj nazor na meno ale teraz??? Nechcem aby bola raz nespokojna so svojim menom aj ked zrejme sa tomu tak ci tak nevyhnem 🙂
@blackrose chcela som vediet vas nazor ako buducich mamiciek 🙂 dakujem
dobre ranko dievčatá @blackrose pekny a dobry kočík a pekné meno 😉
@stellamiapiccola dakujem 😵
Ahojte tehulky 🙂 hlasim sa z prace!
@gee99 Blahozelam ku krasnej vahe!
@veronika1417 Mel -peknučke 🙂
Prajem vam krasny slnieckovy dnik 😵
@lianka7 ty pracant jeden!!! Vies ako nam tu chybas??? 😀 ale Ty si taky kolektivny typ je zrejme, ze Ti to uz chybalo tak si to uzi 🙂
@blackrose aale kde baby ☹ ja trcim doma a je to hruuuza sa strasne nudim aj ked prace mam kopec nic sa mi nechce 😒
@veronika1417
@blackrose Viete babulky,tesim sa preto,ze su to posledne dva tyzdne v praci pred materskou,potom uz budem cerpat len nahradne volno a kopec dovolenky az do materskej 🙂 Nikdy som s vacsou radostou do prace nechodila ako teraz 😀 A este,ked mi kolegynky nosia tehulkovske vecicky 🙂
@blackrose A ty moja kedy planujes vypnut???
@veronika1417 Moja,ale ja sa venujem aj vam-vsetko stiham,dokonca aj brusko fotit 😀 Ozaj na dovcu sa niekam chystas?
@veronika1417 To bude tym tehotenstvom, sme teraz jemne emocne labilne 😀 ja sa tiez dokazem riadne rozculit alebo rozcitliviet kvoli bezvyznamnym podnetom okolia, az sa niekedy sama nespoznavam 😝.
K tym menam..najpodstatnejsie je, aby sa nam rodicom pacilo, to ci aj nase deti budu spokojne zial neovplyvnime.. Z vlastnej skusenosti musim povedat, ze som v detstve aj puberte svoje meno neznasala, a to len a len kvoli zdrobneninkam alebo trapnym skratkam, proste nikto ma nevolal mojim "pravym menom", az ked som opustila hranice SK som sa skutocne stotoznila so svojim menom - kedze inak ako krstnym menom ma nikto nevolal - vtedy sa mi konecne zapacilo a dnes som zan rodicom vdacna 🙂
@lianka7 jeeej tak ano ked vies, ze uz to konci tak sa dobre chodi do prace a ked sa este s Tebou tesia z maleho Patka ... 😉 Lianka moja dovolenka toto leto nebude ☹ kedze som dala vypoved predtym ako som zistila ze som tehu nemam ziadnu matersku a peniazky nazvys nie su ☹ priatel ma dost blbu pracu a v kuse maka a dokonca uz mu napisanu dovolenku dvakrat zrusili ☹ mne to ale nevadi byt doma, chceli sme si napustit bazen a uzit si jeden druheho 🙂 ved uvidime, aj ked mi je jasne, ze akonahle ostane doma zacne ho nahanat jeho otec a mama co vsetko treba porobit a to zase bude nervooozny 😠 nedaju mu pokoj aby si oddychol ☹
@kiribaby ja som za svoje meno dlhoooo trucovala 🙂 lutujem nasich bola som otrasna. To s tymi labilitami mas pravdu, ja som vcera zaspavala a drahy pozeral TV a ja som tak na neho vyletela 😠 ostala som nahnevana a nervozna az mi zle ostavalo a chcelo sami len plakat, citila som sa zufala a pritom nic neurobil len pozeral Tv ked ja som chcela spat aj sa slusne opytal ci ma ist pozerat do obyvacky ale aj na to som zreagovala blbo lebo som chcela aby bol pri mne ale aby bol ticho a spal. nechapem to ja taka nebyvam ☹ asi mi nieco v krvi chyba alebo co??? ked sme spolu volali chcela som mu to vysvetlit ale on, ze v pohode ze to chape a bol zlaty no ja to nechapem co sa to do kelu deje? 😕
@veronika1417 chapem a vobec nesmut preto...my tiez nejdeme nikam na dovcu,setrime peniazky pre vybavicku...v auguste ideme len na predlzeny vikendik do Rajec.Teplic asi.Ale mne staci dovolenka doma,lebo viem,ze bude najkrajsia 😵
@blackrose Tak to mas super!Pokial sa ti da chodit do prace je to super... 😉
@lianka7 veru bude najkrajsia lebo uz medzi nas prichadza teda uz je s nami 😉 ten nas treti cloviecik, ktory patri len nam a k nam 🙂
@veronika1417 Melania je velmi pekne meno, nastastie nepoznam nikoho kto by mi ho "znechutil" Paci sa mi!
Vyznam mena Melania:
Žena s týmto menom je vo svojom živote mimoriadne schopná, vynaliezavá a úspešná. Rada sa učí novým veciam, získava informácie a neskôr ich využíva vo svoj prospech. Nie je tvrdohlavá, preto sa rada nechá poučiť od druhých. Nechá si poradiť, dokonca si berie ponaučenia z chýb iných. Týmto svojim prístupom si veľa vecí v živote uľahčí a vyhne sa tak mnohým komplikáciám. Nie každý jej sen sa dá zrealizovať, ale nikdy sa nevzdáva a vytrvalo bojuje, preto sa nikdy nenudí. Stále nad niečím premýšľa, kombinuje a prehodnocuje. Práve takto táto žena dosahuje úspechy. Nepatrí medzi zákerných ľudí, ktorí sú neúprimní, ona vždy bojuje podľa pravidiel a čestne. Má mnoho úprimných priateľov na ktorých sa môže spoľahnúť vždy keď to potrebuje. Veľmi si váži skutočné priateľstvo, preto ani ona sa im neobracia chrbtom. Býva športovo založená, neraz sa aj v tejto oblasti uplatní. Láka ju tiež umenie a tanec. Svojmu partnerovi býva verná, ale nie vždy mu dokáže venovať toľko času, koľko by chcel s ňou tráviť.
@veronika1417 A pekne nám rastie bruško s ktorým sa budeme pýšiť celé leto 😀 😀 😀
@gee99 jej si zlata, my sme si to uz tiez citali na nete 🙂 a velmi sa mi jej charakteristika paci a aj to ze meniny ma v lete 🙂 drahemu sa pacilo aj meno Laura ale ta nema dobru charakteristiku mena, sam si to studoval ked ja som este spala. Inak som prekvapena lebo on nie je taky typ, ze by sa venoval takym veciam, a kde aby tomu vobec veril. Oslovilo ho to a Melania zatial vyhrava 🙂 nas tesi, ze by z nej mal vyrast dobry clovek.
@lianka7 to ano ja idem v sobotu na sv... a trosku moooc mi zacalo vykukat v satach 😉 som ratala ked som si ich kupovala s tym ale nie ze az tak moc 😀
@veronika1417 ...Ano, to som si vsimla, v lete meniny, pekne rozlozene by to mala 🙂 My sme stale pri Stele, aj ta ma milu charakteristiku, i ked neviem ci to pri vsetkych menach plati 🙂 ale clovek si rad vyberie nieco o com pekne pisu 😀
@lianka7 a gee99 juuuj ale kopkaaame aj vasi drobci???

@blackrose dakujem 🙂 aj drahemu sa paci, tak uvidime ci Sabinka alebo Melania.