Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@gee99 hviezda 🙂 nikdy nikomu úmyselne neublížia, vždy súcitia s inými a snažia sa pomáhať im. Nič nežiadajú za svoju pomoc, ale napriek tomu vždy dostanú to, po čom zatúžia. Sú vyvolencami osudu a sú narodené pod šťastnou hviezdou. Keď dáme dieťaťu takéto meno, akoby sme mu dali dar, alebo významnú pomôcku, ktorá sa mu v živote veľmi zíde. Toto meno je skvelé a má vynikajúcu pozitívnu vibráciu. Stely sú odmeňované za všetko dobré hneď, nemusia čakať, alebo byť vypočítavé. Keď niekomu podajú pomocnú ruku, následne sa im podarí niečo osobné dosiahnuť. Svojou obrovskou emotívnosťou zasypávajú citmi a láskou svojich partnerov po celý život. Všetko čo potrebujú majú doma, preto to nebudú hľadať za inými dverami, alebo v inom náručí. Rodina je pre nich priorita číslo jedna. Ako matky sú vždy dôsledné vo výchove, ale aj nadmieru milujúce. Občas svojou láskou „dusia“ svoje okolie.
@veronika1417 No mne Paťko od piatku vykopkáva ako divý 😀 😀 😀
@lianka7 je super, ze ich uz tak citime 🙂 mna presne vtedy ked som vam to pisala a dost dlho asi si nevedela nasa Meli najst tu spravnu polohu 🙂
@veronika1417 mna malý kope tak silno, že to niekedy až bolí 😖 a stále pravidelne... večer okolo 21:30 kope tak silno kým si nájde polohu, ráno ked sa zobudí a poobede ked sa naťahuje... mi tlačí na močový mechur 😀 lebo hlavičku má hore a nôžkami ma kope dole...
@majoslava tak ale Ty si uz v 24tt 😉 mna to trosku boli v lavo dole ale neviem ci to skor nie je nejaky zapal alebo co ☹ mechur vsak aj ja hned citim, podla mna mam maleho dost dole. Kamoska je tehu rovnako ako ja, nejake dva dni skor ale ma ovela vyssie brusko ja ho mam tak dole a preto podla mna beham na WC vlastne stale 🙂 maternica v 20tt mala byt po pupok a ona mala vypukle brusko uz nad pupkom a ja len po pupok a vacsie je na spodku a smerom hore sa zmensuje. Ty si ako mala?
@veronika1417 som len v 23tt nejako zle mi to ukazuje 🙂 zo začiatku som aj ja mala bruško len pod pupkom ale spávam s nohami hore tak mám buško také guľaté ... prvý krát som ho citila kopať v 19 tt a stále som ho citim väčšinou kopať okolo pupku... mám ho tak vstrede a hlavičkou hore 🙂 prikladám fotku 🙂
Ahojte kočky 🙂 chcela by som sa opýtať, na jednu vec.Ked sa najem, tak mám také bruško, že mám pocit, že mi praskne za chvílu, ako keby som vypila litre vody .... máte niektorá niečo podobné ?nemám ho tvrde, ale také ako keby natiahnute ...
@majoslava jeeej pekne ja som este taka sisata 😀 podla sona je mala tiez otocena hlavickou hore no ale kopka ma dole do laveho boku tak nizko a sem tam myslim, ze rucickou lebo to je slabsie ma tukne tak asi do stredu brucha pod pupkom. Ja som sa bala, ze ako mi za posledny tyzden narastlo brusko ale myslim, ze sa velkostou podobame aj ked Ty si o 2 tyzdne dopredu 🙂 no hadam to nepojde az tak rychlo s tym rastom bruska 😉 vcera som mala uplne napnute sele bruskoa dnes tiez akokeby sa mi tam uz nic nezmestilo.Kolko si doteraz pribrala? No ja uz styri kila a zda sa mi ze teraz to pojde rychlo hore ale ked mne konecne chuti papat ☹
@majoslava juuuj, dakujem ja som sa už bála, že len ja to mám ☹ je to taký divný pocit ako keby mi išlo bruško roztrhať, ale môže to byť tým, no potom som naozaj ako tulen, moj drahý sa na mne len smeje, že som ako chrobáčik 😀 lebo sa len tak potom prevalujem, ale ked sa osprchujem a pustim si troška teplej vody n abruško, tak mam pocit, že sa mi to uvolnuje 🙂 a ako sa inak máš ? dlho som tu nebola
@eviiinka ja som mala vcera presne taky isty pocit, akokeby mi ani koza nestacila ale mne dost nabehlo brusko za kratky cas mozno preto. Ja by som asi mala jest teda menej ale snazim sa malo a casto tak neviem 😒
ozaj, zabudla som vám povedať, že Maxim už pekne kopká, večer vobec, no cez den ano....ale mam pocit, že to bude lenivček 🙂
@veronika1417 asi to bude naozaj tým jedením 🙂 mne tiež bruško dosť narástlo 🙂
@eviiinka asi ale ja nezjem vela a sup uz ma taha, bude to aj tym narastom bruska. Rano ked som sa zobudila byvalo vzdy mensie ale teraz??? Je velke aj tak 😀
@veronika1417 to je supeeer 😀 ja ked som si lahla nemala som skoro žaidne bruško a teraz mám už poriadne brušenko aj ked ležím 🙂
@veronika1417 pribrala som 5 kíl a malý ma 0,5kg... aj ja si myslím že to s tou váhou to pojde hore lebo doki mi povedal že budem riadna guľa 😀 keď ho máš také napnuté tak ho častejšie natieraj.... nebude také napnuté a ani sa ti neurobia strie... mne sa na bokoch spravili
@veronika1417 nic si z toho nerob, ani my tento rok nejdeme nikam, max na predlzeny vikend na chalupu, nasi drobcekovia su dolezitejsi 🙂
@eviiinka viem aký je to pocit.... 😀 buď rada že ťa večer nekope ja nemôžem spať čo sa stále krúti a tak silno kope... potom ráno dospávam... ja sa mám celkom fajn 🙂 už si len užívam tehotenstvo... manžel sa stará o všetko tak ja len oddychujem 😀 a ty máš čo nové?? už aj nakupuješ výbavičku?? ja plánujem o dva týždne že sa s mamkou vyberieme...
@majoslava naš Maxim, je v ečer a v noci tichučko, ale na záchod sa nabehám teda poriadne ☹ nevadíííí 😀 máme sa dobre, neviem sa už dočkať malého 🙂 ešte nenakupujem vo velkom, ak s ami niečo páči, tak kúpim, máme asi 4 dupačiek, čiapočku a rukavičky 🙂 začnem behať po obchodoch asi na bud.mesiac 🙂 no tebe je teda dobre ... 🙂 ja robím zatial všetko, s večšími prestávkami no predsa 🙂 našťastie ma baví upratovanie a podobné veci, tak mi tak vždy ubehne den ked neni moj drahý doma 🙂
@lerenard Ahojček 🙂 už včera som ti chcela odpísať, no niečo mám so správami, prečítať mi idú, no odpovedať nie...neviem prečo ☹ skusim sa ešte večer nato pozrieť .... máme sa dobre a čo ty ? oddýchnutá ? 🙂 no s tým cičením somnou rátaj, teraz mám toho ale 15.7. velmi vela v práci, no potom možme ísť 🙂
@veronika1417 Aj mne sa striedaju chvilky ked je akčný a chvilky ked je klud a spinuska 🙂
@blackrose No bolo by to veru najidealnejšie...ale čo už,ked bábo si vyžaduje toooooľko veci, na ktore potrebujeme zarobit peniazky 😀
@gee99
@majoslava
@veronika1417 Baby,ja mam tiez pocit,ze tento tyzden mi velmi podrastlo brusko...a rano sa mi zvyklo splasnut,ale teraz uz pekne gulatie aj rano 😀 A zatial som +3kg

@gee99 ja mam meniny vo feb a narodky v novem takze vzdy som zavidela tym co mohli oslavovat nejakou opekackou v lete 🙂 drahy ma narodky aj meniny v rovnaky den a to v aprili takze tiez chcel aby mala mala nieco v lete. Mne to na tie mena celkom sedi ked si to tak citam, Stela je velmi pekne a hlavne to ze je zaujimave a neotrepane meno. Idem si ju precitat 🙂