icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
7. júl 2011

@majoslava by som chcela vediet z coho usudil ze budes riadna gula??? 😕

veronika1417
7. júl 2011

@zvedava17p ani neviem ci by sa mi v tom teple s bruskom chcelo niekam trepat 😀 predsa len som doma keby nieco 😕

eviiinka
7. júl 2011

@luci66 mne je už lepšie, ja som to mala také cca pred hodinkou ked som prisla z obeda, treba sa poctivo natierať, aby sme nemali suche brušo 🙂

majoslava
7. júl 2011

@veronika1417 pochytal mi bruško že ho mám dosť napnúté... že budem riadna guľa lebo že som malá 😀 toľko mi povedal... tak neviem.... mám 160cm tak nie som až taká malá 😠

veronika1417
7. júl 2011

@majoslava ved to neznamena, ze by si mala byt gula. Ja poznam aj nizsie baby a mali bruska ale umerne k ich vyske a velkosti. Podla mna je jedno ci je niekto vysoky ci nizky v deviatom mesiaci budeme gule vsetky, teda cest vynimkam 😀 a zalezi aj od priberania podla mna.

majoslava
7. júl 2011

@veronika1417 to ano... ja som zatiaľ pribrala len 5kg a to si myslím že nie je veľa 😀 a za tie 4 mesiace hádam nejako extremne nepriberiem...

ako ten čas rýchlo letí... už len 4 mesiace 😀 😀 😀

veronika1417
7. júl 2011

@majoslava no veru leti 🙂 ale teraz bude najviac rast babatko a ja nase bruska a samozrejme aj vaha 😕

zvedava17p
7. júl 2011

@veronika1417 ja idem na pripravu zajtra, ved pod si to nahradit a je

veronika1417
7. júl 2011

@zvedava17p napisala som Ti IP 😉

dena
7. júl 2011

@kaia ano 🙂 prave tento je zatial nas favorit 😉 ale pozeram aj neake ine alternativy

romcha
7. júl 2011

tak: my ideme zajtra na ultrazvuk,tak nám konečne povedia čo to bude! viete ako sa teším 😀 dávam svoj tip- chlapec. (ale nevieme si vybrať meno...hlavne že s dievčaťom "nepočítame",ale meno máme (Zinka)...)

lerenard
7. júl 2011

@eviiinka uz som aj pomaly zabudla ze som bola na dovolenke🙂,ale inak ok.. mne tiez vyhovuje zacat to cvicenie az neskor,ideme teraz na tyzden k rodicom a potom mam 13.7. poradnu konecne,takze by som najradsej zacala cvicit az po tom,az mi doktor povie ze vsetko ok.. tak sa potom dohodneme na presnom datume,vraj tam len staci nahlasit na recepciu meno a konkretnu hodinu.. uz sa tesim,pokecame aj nazivo🙂

dena
7. júl 2011

@dadka_11 ciastocne s tebou suhlasim 🙂 ale myslim, ze uz teraz tie moderne kociare, ktore maju odpruzenie vsetkych kolies, nie su take tvrde

dena
7. júl 2011

nas caka ultrazvuk dnes vecer o siedmej 🙂 uz sa neviem dockat, dufam, ze dnes sa nam ukaze a my uz budeme vediet ci to bude chlapec alebo dievcatko 🙂

katyka10
7. júl 2011

@eviiinka ahoj aj ja mám taký istý problém.if mne sa tak nafukne bruško že sa mi ťažko dýcha a este k tomu zápal priedušiek.mne stačí len troška zjesť a už som nafúknutá ako balón a potom sa má kazdy pýta či budem mať dvojičky.

22nikuska
7. júl 2011

ahojte teras som sa zaregistrovala. cakame tiez babatko a termin mame 24/11/2011 tak budeme bojovat spolu.mozem sa pridatmedzi vas???

lerenard
7. júl 2011

@22nikuska ahoj vitaj🙂 vsimla som si ze si z okolia prievidze,chystas sa rodit v bojniciach? lebo ja hej a termin mam 23.11. tak sa mozno stretneme🙂

22nikuska
7. júl 2011

lerenard tak to je super...chystam.ale neviem ako to je s bojnickou porodnicou...ci nechce aj tu zatvorit

22nikuska
7. júl 2011

@lerenard a chystas sa na 3d sono?
ak ano tak kam??? 🙂

lerenard
7. júl 2011

@22nikuska tak hadam porodnicu nie,ked ta v ha uz nefunguje🙂 a na 3D sa nechystam..ale mam nejaky kontakt ktory mi dal moj doktor ale zatial neplanujem

stellamiapiccola
7. júl 2011

@majoslava no hlavne naberieme posledne týždne 😉 zajtra mám poradňu tak som zvedavá či to bude dievčatko aj do tretice čo povie snáď už 3x potvrdené budem aj veriť

22nikuska
7. júl 2011

@lerenard
ved som pocula v spravach ze idu zatvarat oddelenia v bojniciach aj v partizanskom...len neviem kde chcu zatvorit porodnicu a gynekolog.porod odd

slniecko510
7. júl 2011

ahojte dievcata,. prave sme sa vratila z 3D ultrazvuku a mame dalsieho chlapca do partie 🙂

harper
7. júl 2011

@dominika_sk tak uz mi odpisali, ale bohuzial sa tam da nastavit iba vyska od 25 do 50 cm. nasa postel ma 60cm, ale s manzelom vymyslime nejaky aspon 10 cm podstavec a bude to ok. Ale odporucili mi stranku tu na SK, kde ju maju o 26€ lacnejsiu ako tam kde som predtym pisala to bol tusim obchodanjelikov.sk a teraz si ju objednam tu http://www.babyborn.sk/uspi-ma/drevene-postie-k... a hned idem aj tej ochechuli tam napisat ze aj mna mrzi ze sa musim obratit na niekoho ineho a ze pridu o trzbu pretoze u nich si uz nikdy nic neobjednam, 😠

harper
7. júl 2011

@dena ja som so spankom zatial problem nemala. obcas sa stane ze musim v noci aj tri krat na wc, ktore mame zatial len na prizemi, lebo to poschodi je rozobrate (snad bude do konca mesiaca uz hotove). Tuto noc som spala uplne super, aj po tom prejedeni - zaspala som nieco po desiatej a prvy krat som bola hore az po stvrtej rano. mm bol na nocnej a mala je u babky a deda na prazdninach 🙂

lolinkamaminka
7. júl 2011

@eviiinka ahoj 🙂 dnes som bola na tom spominanom internom vysetreni, spocivalo to vo vysetreni krvi, mocu a EKG..nastastie to bolo vsetko na pockanie takze zajtra mozem doktorovi dat vysledky a hned budem vediet ako to so mnou vyzera...vraj je to uplne bezne vysetrenie, len dufam ze uz to nebudem musiet znova podstupit, lebo je to dost blby kolotoc vysetreni a cakani... 😖 a ako by toho nebolo na mna dost, akurat som trafila na internistu-uchyla, fuuuuj stary chlipnik normalne traumaticky zazitok 😝 no ale v podstate uz to mam za sebou, a keby ta nieco podobne cakalo, budes vediet v com to spociva 🙂 ako inak pokracujes? uz sa maly hybe? 😉 moja mala si tam tancuje veselo, ked lezim tak je to aj riadne vidiet, sa smejeme na tom lebo to vyzera ako keby mi chcela vykopnut dieru do brucha ... 😀

majoslava
7. júl 2011

@stellamiapiccola tak držím palce 😀

majoslava
7. júl 2011

@lolinkamaminka aj ja idem v pondelok na interné vyšetrenie ale nehovorili mi nič o tom že by som mala doniesť moč, ani to že mi budú brať krv lebo som objednaná na 13:00 iba EKG že mi spravia 😕

lolinkamaminka
7. júl 2011

@majoslava mne tiez nic nehovorili, vsetko som sa dozvedela na mieste, najprv som bola u doktora, tam mi zobrali krv, tu som si hned sama odniesla o poschodie nizsie do laborky, tam mi dali poharik, bola som sa vycikat to som tam tiez odniesla, potom som bola na EKG, kde mi dali na pockanie vysledky, medzitym z laborky poslali vysledky z krvi tomu doktorovi a ja som po EKG isla k nemu, kde mi napisal spravu o mojom stave pre gynekologa 😀 trosku mozno zlozite ale snad si pochopila 😎 a mozno tebe budu len ekg robit, nic neboj 😉

majoslava
7. júl 2011

@lolinkamaminka pochopila som 🙂 no o jednej poobede ma dúfam že nebudú prehánať 😀