Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 hladali traktor alebo aspon auto, lebo ja som im najskor nepovedala, ze je to koleso z kocika, len ci mi opravia koleso 🙂
@manka skvely vtip 😀
@majoslava tak ale zvladla a zvladneme aj my a mozno ani kricat nebudeme 😉
baby ak mate nejake dobre predajne, kde je vela kocikov sem s nimi. ja mam vzdy pocit, ked tu vidim nejaky kocik, ze taky som v ziadnej predajni nevidela nazivo
Ahojte mamicky 🙂
Mame za sebou morfologiu a vsetko je v poriadku a ak mozem poprosit zapisat do tabulky vieme na 100% ze cakame chlapcekaaaa.. velmi velmi sa tesime🙂 prajem Vam krasny vecer 🙂
@veronika1417 @micicka dnes som bola zase na kurze. boli tam terminy od augusta az po januar.takze hovorila ,ze min. 4 hodiny budeme pomiesane, aby to kazdemu vyslo na termin. a este aj to nahradzanie hodin, takze mozno sa tam este uvidime...
je to neuveritelne ale teraz som sa vratila z ultrazvuku...babatko je v poriadku, vstko ma v norme...dr. bol uzasny, povysvetloval vsetko co sa dalo 🙂 a baby, do zoznamu pribuda dalsi chlapec 🙂
caute babyyyyy 😎 pfuuu, clovek sa tu neukaaze len 24 hodin a uz ma citanie na hodinu 😀 😀 😀 ste toho dneska teda popisali 😝 @dena myslim ze si hovorila o probleme s nafukovacimi kolesami na kociku...ja som mala take a nevymenila by som za nic..ani za male ani za plne...
babenky, uz neviem ktore presne ste to, blahozelaaam k chlapcekom...opat nastala etapa chalanov 🙂 🙂
yo a k tym velkostiam vaniciek, ak mozem...ja som sa snazila vyberat pri bianke co najvacsiu vanicku,pretoze:
podla mna tieto moderne malicke kocicicky nesedia...predstavte si../upozornujem moj nazor, nevravim ze sa tym mate riadit/ narodi sa vam babatko, ma cca 50cm.. bude to zimne babatko, takze obliekame teplejsie + perinka/zavinovacka/ fusak,prikryvka..to vsetko dlzku dietata predlzuje, takze do toho kocika ktory ma dajme tomu 78cm, ako tu ktorasi mamina pisala dieta napracete len-len..a to je hned po narodeni..bianka nam rastla velmi rychlo, takze z perinky sla skoro von, ale nastupila zima, takze fusak..a teraz si predstavte v januari, februari budu mat deticky cca 3-4 mesiace,to zateplenie kocika dekou, fusakom potrebuju, lebo kosa vonku bude paradna, ale uz sa do toho malickeho kocika nezmestia..babuliatko este nema uplne spevnenu chrbticu a uz bude musiet ist do sportoveho, pretoze sa uz nenaprace do vanicky.. podla mna je to hlupost..kazdy jedennpediater vam povie, ze sediet alebo pololezat je takemu malinkemu zle, nerobi to dobre chrbtici a este k tomu take male babo si potrebuje aj pospat..v sede?co ja viem...ee...vychadzam zo skusenosti ktore som mala pri prvom..preto ja som za co najvacsi a najsirsi kocik...kaslat na modernost, ked ma byt mojmu dietatu nepohodlne...co myslite?
Ahojte tehulky.
Dnes sme absolvovali morfo usg. Všetko je OK. Drobec váži 360 g. Malo nožičky pri sebe, takže nebolo vidieť vajka. Ale urobila doktora ešte usg zo spodu a vtedy bolo krásne vidieť kávové zrno...takže asi dievčatko...Máme si to dať odobriť pri ďalšom sone keď mimi podrastie. Viki bude mať sestričku, veľmi sa tešila!!!
@harper prosím uviesť do tabuľky pohlavie..díky
@dena jeej konecne dalsi chlapcek... je tu prevaha dievcatiek tak podme baby nech to vyrovname 😀 😀
Gratulujem 😉
@denis006 a tu dievcatko ... 😉 gratulka velikaaa 😉
baby chcem sa opytat. idete niektora rodit do ziaru nad hronom? http://www.ziar.nemocnica.com/odd_gynekologicke...
mam totizto moznost ist rodit aj tam ak nebudem chciet byt v povazskej.primar je mamin bratranec....
http://www.ziar.nemocnica.com/pacient_gynekolog... co so sebou do porodnice
http://www.ziar.nemocnica.com/odd_gynekologicke... o epidurale ktory urcite chcem...
ďakujem dievčatá...ja som opäť túžila po dievčatku no manžel si vysníval synčeka. Tak stále dúfa, že to nie isté 😠
a ja pridavam ze budeme mat dievcatko..manzelik a svokrusa straasne vyteseni🙂ale aj ja....boli sme v tom pruskom na 4D sono..no uzasny doktor, vrelo odporucam🙂
@majoslava ja som tu sice neskor, ale tiež ma bolelo bruško.včera som urobila velke upratovanie, uvarila a nakoniec som aj umyla všetky okna 😕 a išla som do rana zdochnuť ako ma križe boleli ☹ a ešte aj bolia, a aj bruško ešte trošku.
@majoslava Majka, si pisala, ze si kupis epi, lenze ja nev iem ci v RS nieco take poskytuju, teda nepocula som o tom, ci chces rodit inde? 😕 a naozaj kazdy porod je iny...ja sa nechcem zatial stresovat nad porodom, je to este daleko a nechcem sa zbytocne uz od teraz strasit...
Inak vcera sme boli v hypernove v RS, maju super akciu na plienky, som si kupila dvojo - teda jedny mi kupila svokra a druhe som si ja, maju ich po velmi dobrej cene - pampersky...ked pride vyplata, musim uz nakupovat pre drobca... 😵
ahoj dievčatá , prajem krásny piatok 🙂
@dominika_sk umývala okná!!! tak to sa ti nečudujem... ja si na také veci volám sestru 😀 😀
@stefie to suhlasim, ja som aj preto pozerala ten kocik, co som vam dala vera link, lebo z pre nas dostupnych mal najvacsiu vanicku (najdlhsiu). Moja kamoska si kupila presne taky mini kocik a potom nadavala - bol krasny a poriadne drahy a po mesiaci mala problem, lebo sa jej tam maly nevmestil...a zase tento "moj" ma 15 kg, ale ked si spocitate aj pri inych, tak to vychadza +/- 2kg rovnako....a zase my ani nemame kam chodit tak, ze by som ho musela skladat alebo vela nosit...a vyhoda je, ze sa nam da nan pripnut autosedacka, takze berieme zo sebou len konstrukciu... 🙂
@mysti manžel chcel aby som robila v LC že je tam lepšia starostlivosť ale myslím, že ked to na mna príde bude rád ked ma odtrepe do RS... ked som bola v nemocnili tak ležala tam jedna čo praxovala v BB tak ona mi hovorila že epi je strašne drahá a nemocnice to nedržia že si to budem musieť kúpiť sama v lekárni.... tak neviem musím sa opýtať dokiho..
fakt a po čom??? v hypernove môžeš nakupovať aj za stravné lístky... tak ti predajú všetko aj kozmetiku 😀 kúpila by som si aj ja 😝
@majoslava no, v LC je to mozno trosku o niecom inom, ale presne ako si napisala - budeme rady, ked sa nacas dostaneme aj do RS...
A tie plienky, ja som kupila Pampers premium care - Newborn 2-5kg - je ich tam 78ks a Mini 3-6kg - je ich tam 72 ks, na oboje je rovnaka cena 10,99, tak aspon do porodnice mam nachystane...akcia je do 12.7., este velmi rozmyslam, ze zbehnem jedne kupit... 😀
@majoslava ja uz tiez po vyplate chcem podokupovat, aby som mala aspon ten zaklad...a budem mat pultik-je velky ako komoda, tak zatial to budem davat tam a este ma drobec vyclenenu zatial policu aj u nas v skrini, kym nekupime nejaku komodu 🙂 a tie plienky sa mi super trafili...
Ja tie potrebujem aj obycajne latkove, ale moja byvala spoluziacka byva v Senci a jej svokra ma obchod s detskymi vecami aj tehotenskymi, tak mi pisala vcera, ze kukne, co stoja plienky u nich (vies za velkobchodnu cenu), a ze az by som chcela, tak zoberiem od nej. Ona je z Tisovca, tak ked pojdu k rodicom, by mi ich aj doniesla 😀 kazdy ustreny centik je teraz dobry.... 😅

baby akurát mi volala švagrina že už porodila.... ufff.... že mala také bolesti že až kričala ☹ som sa rozhodla že si kúpim epidurálku!