Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@mysti ahojjjj , no som trolino nervózna čo bude u lekára na 13.00 mám poradňu a som sa dopočula, že môj lekár dáva vypoveď asi ide ku Kochovi a tam je straaaaaaašne draho no dnes ho musím vyspovedať 😒
a ešte sa mi spravili hemeroidy fňuk asi babo tlačí dolu, kruci mala som ich 1x v živote po pôrode a teraz ma to teda neteší. ina všetko ok
@stellamiapiccola jooooj, tak nic moc... 😖 dokimu povedz, ze akoze co si mysli, ze ci nemohol pockat aspon kym porodis, nech nerobi taketo sceny.... 😀
a tie hemoroidy - neprijemneeeee, ja som to este nemala klopem) a dufam, ze ani nebudem mat... 😖 nech Ti to rychlo prejde 😉
@mysti mne mm spravil prebalovací pult a mám tam aj poličky... a do detskej izby nábytok... na tom tiež pracuje 😀 ale to mi až tak nesúri lebo aj tak budem mať zatiaľ všetko v obyvačke...
tak to máš super 🙂 tu stoja okolo 1,20 také lepšie a tie tenšie asi okolo 90 centov... mamka už zisťovala...
@mysti joj ti závidím že si ešte namala hemeroidy... ja odkedy som bola prechládnutá a mám problémy s obličkami tak aj toto mám... a teraz sa mi zo zväčšilo... nebola som s tým nikde.,, iba v lekárni som si kúpila krém a čípky a zatiaľ stále pomohli ... klop klop ale bolesť je to riadna 😢
@majoslava my budeme detsku kupovat az buduci rok - niekedy v januari, pocitam, ze budu na nabytok aj nejake zlavy a budememat peniazky z porodneho+z kooperativy po narodeni drobca, tak z toho sa pojde kupit detska...ja zatial budem mat vecicky v splani, ved aj drobec tam bude s nami, takze po ruke... 😀 moj ide teraz robit vstavanu skrinu do chodby, to chceme este stihnut, nech vsetok ten "bordel" mam kde schovat... 😅
@stellamiapiccola a beries este tie lieky na zily? lebo su dobre aj na homoroidy. teda aspon ja co mam detralex
po porode som s tym mala tiez problemy. bola som aj na vysetreni. mne dali mast Faktu a pomohlo to. cipky ze az ked je to aj vo vnutri zle
ja uvazujem nad kociarom espiro atlantic 2009
novy kupovat nebudem,lebo uz mame jedno dieta takze tymto babatkom dufam koncime 🙂 3deti su uz v tejto dobe komfort... 😀
@manka ja som mala jednu krabičku Detralexu ale lekár povedal dobrať a vysadiť tak teraz nie neberiem. ja mam mastičky ale bolesť auuuuuu neznášam to
@22nikuska nie nie, ku gazovi.ale byvame s muzom v bratislave..casto sme vsak v prievidzi, preto tam mam aj doktora aj rodit tam planujem...predsa len tam mam aj rodicov, aj nemocnicu poznam a tak..
pozeram ze uz mas jedno dieta,to si rodila tiez v bojniciach? ci si bola spokojna..
@22nikuska Ahoj, ja mam presne termin ako ty 🙂 som sice z Bratislavy, ale skoro cela moja rodina je z Pd 😎
@dominka757 no tak pod do bojnic rodit a budeme spolu...xi
v blave su asi uplne ine podmienky.lepsie.ci nie?
@22nikuska isla by som, sestra sa mi tam narodila 😉 no mozno je tu vacsi vyber porodnic a lekarov, ale ja sa v tom vazne nevyznam, musim este vela info pozistovat, lebo absolutne este neviem kde budem rodit.. pod ty do BA 😀
ahojte kocky, idem si uvarit kukuricku 😎 mnaam...
Ahojte kočky
@dominka757 my sme si s mm varili včera a dnes si ešte jednu uvarim🙂mnaaam
@dominka757 no jasne a budem tam sama...nikto by sa za mnou do ba netrepal... 😖
kurnik len ma stve ze v bojniciach maju len jednu nadstandardnu izbu...a ta je nonstop obsadena 😠
@lianka7 ja ked na nieco dostanem chut, hned to musim mat 😅 to je strasne so mnou 😀
@22nikuska a si uz rozhodnuta ze budes rodit v bojniciach? no tak to je pekne na nic...
@dominka757 No podobne aj ja...vcera sme preto utekali na trh kupit kukuricu:D
@dominka757 keby som nemala obchod tak daleko tak by som si aj ja uvarila...fnuuuk preco mi robis chute na papanie ktore nemam domka...si zla 🤐
@dominka757 asi ostavaju len bojnice....v partizanskom maju 2nadstandardky je tam manzelska postel a muz moze byt s tebou aj v noci...v bojniciach je na nadstandardke len jedna postel...
@majoslava to poznam, my sme mali taku izbu doteraz detsku, ja som mojho naucila aspon to, ze spinave veci nech vzdy budchne do pracky, ze to potom radsejroztriedim, ako mat to po celom byte...a v detskej sa zatial prezliekal, resp. obliekal rano do roboty...inak zase nie je az taky bordelar, comu som rada

@stellamiapiccola cau kočka, ako sa dnes mas? 😉