Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lianka7 ja az dnes rano, rovno z poradne 😀 pocula som prvykrat maleho srdiecko, videla prvykrat vajka, vsetko je v poriadku a aby k mojej spokojnosti nic nechybalo tak som si utekala kupit kukuricu :D
@majoslava Keď som bola na pôrodnej sále, vedľa rodila Rómka a tak kričala, že som mala obavy čo za bolesť ma ešte čaká. Ale dalo sa a to ma ešte k tomu aj roztrhlo..... (Niekto kričí aj u zubára). Veď keby to bolo až také neznesiteľné - tak by nebolo toľko detičiek - kto by chcel druhé? Dosť kamošiek ma tiež strašilo, že čo ma čaká....
@22nikuska prepac nechcela som ☹ ale ja mam nanu uz taku chut 😀 a az dnes som si ju kupila..
@22nikuska no ved v tom partizanskom to vyzera lepsie ci nie?
@dominka757 aj ja mám ešte jednu... a dnes idem na trh kúpiť aby som mala na víkend 😀 😀
@majoslava tusim aj ja si este zbehnem kupit 😀
Aj my si uvarime kukuricku, 50 centov stal klas, uvidim ci bude dobra. Mne sa strasne rozbehli chute na skoro vsetko jedlo. Od piatka do utorka sme boli na dovolenke, teda ja s mojimi babami plus 20 ludi z mojej rodiny v Rajeckej Lesnej a stale nam prsalo, esteze som bola vyzbrojena gumakmi a prsiplastami 🙂 Jedno poobedie sme mali pekne:( ale boli sme dost vnutri a tam som staale len jedla. A dnes poobede sa ideme kupat ku sestre do bazena, ja len tam chodil, lebo pri prvom a druhom tehu, ked som sa kupala na kupaliskach, zdy som nieco odspodu dostala.
Babulky a nebude vas nafukovt ta kukurica??? 😀 bacha nech vas potom nebolia bruska! Ja som niekde citala, ze by sme sa mali takym veciam ako je kukurica, hrasok, fazulka, karfiol,... radsej vyhnut ☹ ja tiez milujem strukoviny tak ale nechcem aby ma brusko bolelo ☹
@veronika1417 len si daj, zakázané ich budeš mat až pri kojení
@mackoxxx ja teda neviem bolo to pisane aj pre tehotne a mna raz nafuklo a mala som veru dost 😠 ale ked vam to nerobi neplechu len si dajte ved je to zdrave 😉
Ináč zdravím babenky. Raz za čas si celé prečítam ale nemám čas sa zapojiť. Ja mám skôr opačný problém - stále spím. Mám 36, jednu 8-ročnú princeznú a teraz čakáme (podľa Dr.) chlapčeka (možno Ondrej). Termín máme 7.9. Bruško mám síce veľké ale nepribrali sme ani gram. Po prvých 3 mesiacoch sme schudli 4 kg. a teraz sme ich ešte len nabrali. Tak som to mala aj pri prvom tehu. Takže sa nestresujem. 🙂
čaute kočice, ako sa máte? čítala som len pár príspevkov. o kukurici teda vypisujete, už aj ja som po nej pokukovala, ale bola taká drahá 😠 ja počkám ešte pár dní a budem mať vlastnú, ale už sa veľmi veľmi teším 😀
ja dnes končím piaty mesiac a zajtra sme už v šiestom, páni, strašne to letí, ja nechcem aby to šlo tak rýchlo, veď nestíham 😀
tak som doma od Dr. odchádza fňuk no ale ja pojdem tam kde bude a to je Koch hmmm tak asi budem rodiť tam 🙂 všetko je ok na 99,9% je to dievčatko tak už tomu verím a som aj videla že tam pipík neniiiiii.21.7 mám testy na cukrovku a 27.7 poradňu tak mam normálne plný mesiac 😀
@lolinkamaminka Ahojček .) takl to som rada, že už to mas za sebou.Co ti daval navrhy Dr. ? niektorí su naozaj uchylný 🙂 fuuuuj, ale aspon je všetko ok a už mas po tom, som zvedava či aj ja pojdem na niečo také.....mam poradnu 18.7. tak uvidime .... noo drobček s auž hýbe jedna radosť 🙂 je to chutnučké, vždy mu potom rozprávam že čo tam vystrája 😀 len ked si lahnem neni to vidieť ☹ lebo sa hýba a kopka cez den, vecer ked si uz konecne lahnem tak nic, asi haja 🙂 inak sa mas ako ? ja este pracujem, čo sa mi v týchto horučavách vobec nechce ☹
@eviiinka no da sa vzdy na mieste 5 eur..alebo kupit si pernamentku na 10 vstupov za nejaku zvyhodnenu cenu,uz si presne nepamatam..🙂 ale tak najprv to treba ist omrknut ci sa oplati🙂 buduci tyzden sa teda skontaktujeme a dohodneme.. aj ja som zvedava ake to tam bude,tak hadam budem spokojne, ved ublizit nam to neublizi🙂
Ahojte.Nemá niektorá z vás skúsenosti s kočíkom colleto austin 3?Alebo niekto z vašich známich či susedov?Ďakujem
tak si tu pozeram fotoblogy a mamičky, ktoré su v 19 tt maju plno veci pre bábetko a ja skoro nič :( som jedina takto pozadu ? ☹
ahojte
dnes sa ma dr. pytal, ze po kom je nase dieta taky exhibicionista, ze takto pekne ukazovat pohlavie, casto nevidi 😀....on to robi urcite preto, ze maminka ma vybrate stale meno iba pre dievca a tak aby uz tolko nevahala a konecne vybrala meno aj pre neho 😀
@zvedava17p to aj moj sa stále ukazuje 😀 preto som už v 14tt vedela že to bude chlapec... 😀
baby kúpila som si dnes luster macka PU a dve touch lampy 😀 😀 😀 taká som z nich natešená... lebo chcem namaľovať macka PU na stenu a toto sa mi perfektne hodí do izbyčky 😀 😀

@majoslava to poznam, my sme mali taku izbu doteraz detsku, ja som mojho naucila aspon to, ze spinave veci nech vzdy budchne do pracky, ze to potom radsejroztriedim, ako mat to po celom byte...a v detskej sa zatial prezliekal, resp. obliekal rano do roboty...inak zase nie je az taky bordelar, comu som rada 🙂