icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dominka757
8. júl 2011

@veronika1417 zatial nemam ziadne problemy 😎 mala som ju prvykrat tak uvidime co a ako 😀

veronika1417
8. júl 2011

@dominka757 no ved ako sa poznam ani ja neodolaaam 😀

kiribaby
8. júl 2011

@veronika1417 ak mas strukoviny rada, neboj sa sem-tam skusit, co to spravi, pocas celeho tehu sa mozu menit chute aj reakcie na jedlo, mozno ta neskor uz nebude naduvat 🙂 mne sa od 4.mesiaca postupne vracaju povodne chute, v podstate uz konzumujem vsetko to, co som jedavala predtym, ale tiez mi sem-tam nieco nesadne, kvoli tomu sa ale nebudem teraz obmedzovat, ako uz odznelo, pocas dojcenia si este budeme upravovat jedalnicek 😝
@micicka tiez som uz prekrocila hranicu 6.mesiaca, ale mam pocit, ze okolie ani len netusi, ze som tehotna resp. uz v druhej polovici 😎 Zato ja to na sebe citim poriadne..minuly tyzden som si kupila prve tehu rifle, konecne ulava 😀 nemozem si ich vynachvalit! horsie je to s topmi - hlavne ak potrebujem byt elegantna..
@eviiinka nic si z toho nerob, keby sme mali uz teraz vsetko nakupene, nebodaj aj pozariadovane, co by sme robili zvysne 4 mesiace? 😀 ja mam nakupene oblecko z kazdeho rozku trosku, cez net som objednala supravicku do postielky a osusku, z prenatal boxu mame prvy a zatial jediny cumlik a mamina mi kupila detsku deku - to je zatial vsetko, co mame 🙂 kocik+postielka su v nedohladne a kozmetiku+plienky kupim az uplne nakoniec..monitory dychu, odsavacky atd urcite kupovat nebudem 😎

zvedava17p
8. júl 2011

@majoslava nam to dr. povedal tiez v 13 tt, ale vtedy zaroven dodal, ze je mozne lahko sa pomylit pri takom drobcekovi 🙂)))...tak som to brala s rezervou 🙂))

romcha
8. júl 2011

Dnes morfo.uzv.:bola som v tom,že to bude chlapec,ale žiaden pinďúrik (neukazalo sa nám na 100%.Asi sa potvrdí že manželov klan vie robiť len baby: tam zo strany jeho otca nie je jediný chlapec,zato maju 8báb.).
Ale objednala som sa ešte na 3D,tak zatiaľ to nechávam otvorené...
V stredu na poradni sa ako prvé pýtam na pohlavie 😝
Nie som sklamaná že by to mohlo byť dievčatko,ale fakt som si myslela že budeme mať chlapčeka.
A bolí ma brucho ☹ a panvové dno ☹ a kríže ☹

dominka757
8. júl 2011

@veronika1417 tak si daj tak s mierou jednu dve a uvidis, mozno sa nic neudeje 😀 😎

sonicka07
8. júl 2011

ahojte kocky. tak my sme sa vcera dozvedeli,ze budeme mat chlapca. chceli sme druhe dievca,ale hlavne,ze bude zdravy a uz sa tesim aj na synceka. len mam problem vybrat meno, je hrozne malo peknych mien pre chlapcov. uf

moncicak28
8. júl 2011

@sonicka07 ahoj sonicka, aj ja som sa v stredu dozvedela, ze cakame chlapca a tiez mam problem s menom. Budeme musiet nieco vymysliet 🙂

dena
8. júl 2011

tych chlapcov nam tu akosi pribuda 🙂

kaia
8. júl 2011

Caute, tak sme stastlivo pricestovali z dovolenky, som fakt rada, ze mi resp. babatku lietadlo neublizilo 🙂.
Aj poradna mi vysla na dnes, tak som rada, ze som malu videla 😉.
Zelam vam pekny vikend 😎

henrieta44
9. júl 2011

ahojte kočky, tak ja už zase strším od skorých ranných hodín a už mi robí spoločnosť aj moj 3 ročný syn...zobudila som sa na super sen...že ma trafila poriadnu vlna a unášaa ma daleko do mora...fuj , potom samozrejme trebalo ísť na WC no a už som nezaspala.....a vzerá to tak že aj princezná sa zobudila 🙂 ....inak ste toho tu zesa raz popísali za dva dni čo som tu poriadne nebola 😉

micicka
9. júl 2011

@henrieta44 mne sa zase snívalo, že ma uniesli na inú planétu aj s mojou neterou a snažili sme sa utiecť, kým som sa zobudila sa nám to nepodarilo 😖 no to sú sny!!!

dominika_sk
9. júl 2011

mne sa snivalo, že som bola na nejakej chate a prišla povodeň a zachrańovali sme psov, potom že nejaky chlap, čo ma normalne kratke hnede vlasy, mal teraz čierne dlhe a mal natačky a potom kučerave vlasy, ale vobec neviem kto to bol a vela ďalšich podobnych 😀

lolinkamaminka
9. júl 2011

@eviiinka no ja nastastie uz nemusim robit, tak len doma poctivo oddychujem a valam sa 😀 ten doktor mal asi sto rokov, vyzeral ako ten farar zo slunce seno a donutil ma vyzliect podprsenku a potom som zistila ze to vobec nebolo potrebne, len ma stetoskopom pocuval a ta podprska by mu v tom vobec nebranila..stavim sa ze tie stare upotene babky co k nemu chodia sa urcite vyzliekat nemusia..proste uchyl 😠 ale tak uz to mam za sebou 😵 ja som mala poradnu vcera, doktor zase len skonstatoval ze je vsetko ok, ze mam dobre vysledky, teraz ma caka v utorok dalsie sono, aby mi skontrolovali ako je na tom moja nizka placenta, stale dufam ze sa to posunie a budem moct rodit normalne... 😔 uz sa nam to krati, uvedomujes si to vobec ? 🙂 ved uz to mame v podstate za par 😲 uz vies aj kde a ako budes rodit?

lolinkamaminka
9. júl 2011

@sonicka07 gratulujem k chlapcekovi!! 😀 neboj, na to meno prides, najdu sa aj velmi pekne mena len si nevies na ne spomenut 😉

22nikuska
9. júl 2011

@dominka757 no vyzera to lepsie,ale tu asi zatvoria....

janap24
9. júl 2011

@lenka1108 Veru Leni asi to tak je 🙂 Ja to beriem ako boziu milost zazrak 🙂
Hlavne ze su v poriadku.. 🙂 ale ako vravim kym ho nebudem mat v naruci tak strach nikdy nepominei co bude a ako.

dominka757
9. júl 2011

@22nikuska aha, takze Bojnice..nemas teda moc na vyber 😒

dominika_sk
10. júl 2011

čaute baby, ja som zase celu noc zbierala huby take giganticke a ešte nejake plody, ale nemožem si spomenuť ake a potom som v bille vypisovala akesi papiere čo sa niesli na nejaky urad 😀 takže ešte je len rano, ale roboty mam za sebou a až 😀

lenka1108
10. júl 2011

ahojte baby. ja som zase pre zmenu celu noc nespala.mala sa vcera kupala v bazene a celu noc mi prekaslala.nechcela koli tomu vobec spat ako ju dusilo a zajtra mame ist s kamoskami a detmi na 3 dni na chatu.asi ma slak trafi.dnes mi pride este aj kamoska z irska s dvoma detmi.a mala chora...ach jaj
prajem vam peknu slnecnu nedelu 😉

zlamal.i
10. júl 2011

@lenka1108 aj tebe prejem peknu nedelu,neboj ty to zvladnes 😉

stellamiapiccola
10. júl 2011

dobre ránko dievčatá , ako to zvládate ja funím hrozné teplo vôbec mi to nerobí dobre 😉

kukina79
10. júl 2011

Ahojte, ako sa mate? Tento tyzden som mala dost zaberak v robote, tak som vas nestihla ani poriadne citat. My sa mame ok, len to teplo je niekedy, teda hlavne v robote neznesitelne ☹ inac nas maly olypionik sa pravidelne hlasi a dava mi kopacky 😉 Na sal som sposob ako toto leto neostat nasuchu 😎 Kamasko ma na zahrade bazen, takze som vcera a dnes idem troska krochnik do bazeniku 🙂 Malemu sa to clkom paci, bo bol caly cas aktivny 😀
Idem sai vas troska pocitat, co mate noveho...peknu nedelu vam prajem! 🙂

kukina79
10. júl 2011

jaj citam si co som napisala a nejak mi pismenka poskala, tak ako nemaly... 😒

micicka
10. júl 2011

čafte kočice 😉
dnes je tu akési ticho. no mňa to teplo dnes asi zabije, je mi fakt na nič ☹ tlak včera: 85/35 - no mŕtvola!
dnes sa mi hlava krúti, kríže aj bruško ma bolia, no som celá na nič 😠

zuzka051
10. júl 2011

caute dievčence,od včera večera vracam,je mi zle ako psovi,neviete mi povedať či si môžem dať torecan čípok ,lebo už neviem čo by som si iné dala. ☹

zlamal.i
10. júl 2011

@zuzka051 torecan si mozes dat mne ho davali v nemocnici takze ti neuskodi,dufam ze zaberie 🙂

lianka7
10. júl 2011

Ahojte kočky, my sme využili pekný víkendík a spravili sme si výletíky včera aj dnes 🙂 Mala som chuť na pečenú klobásku,tak sme grilovali s rodinkou a bruško sa krásne rozrástlo 😵
@zuzka051 Moja,tak to ti teda nezávidím 😒 nesadlo ti nieco na zaludok??

zlamal.i
10. júl 2011

ahojte kocky dlho som tu nebola,bola som tyzden u rodicov.ja inac nic nove.male stale santi,len uz aby bol stvrtok a snad nam ukaze ci ma palicku alebo ciarocku 😉 vcera ma strasne boleli krize nedalo sa to vobec zniest,ale dnes je vsetko ok.inak kazdy ma odhovara od cierneho kocika.uz mame aj niejake vybrate uz len osobne to musime ist skuknut.ja chcem aj tak cierny takze mozete popozerat,ale pozerajte cierne varianty 🙂 🙂 🙂
http://www.tomsta.sk/product/baby-world-kombino...
http://www.e-kociky.sk/?592,ballerina-leather-c...
http://www.svetkocikov.sk/kociky-krasnal/500-kr...
http://www.e-kociky.sk/?531,murano-vertigo-coll...

zuzka051
10. júl 2011

@lianka7 ja vobec neviem ale aj moj malý vraca tak asi nejaka brušná chrípka alebo čo.už som úplne vyšťavená.dosť že musím okolo maleho ešte aj ja.ale dufam že zajtra už bude dobre