Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
chcela som napisat dehydrovani!
ahojte,od stredy som tu nebola a som v minuse 14 stran 😲
Boli sme u svokrovcov na ,,dovolenke,, +oslava narodenin svagrininej dcerky...Priniesli sme si aj za pol vanicky marhul a kybel uhoriek,takze zajtra ma caka zavaranie 😖
Na tej oslave som bola len v plavkach a pareu a nikto [samozrejme okrem najblizsej rodiny,ktora to uz vie]si nevsimol,ze som tehotna.Sa cudujem uz,lebo to na mne je vidno....pribrala som zatial 3kg 😉 no zda sa mi,ze mam uz aspon 100kg 😀
Simonka kope jedna radost,najviac sa zabavam pozeranim na brucho ako sa ,,kopce vyduvaju,,
A cez vykend som sa dozvedela,ze aj svagrina caka babatko[je 3 mesiace za mnou]tak sa tesim partacke 😉
ahojte, len kratko, ja vas tu citam, len som sa nedostala k tomu aby som sa ozvala. v utorok som asi chytili pri zavarani tich marhuli prievan. ukazal sa v plnej sile zo stvrtka na piatok este o pol jednej v noci som bola hore a citala na vsetkych liekoch co boli doma ci si mozem nieco dat - bolela ma jedna cela strana zubov. o stvrt na dvanast v noci sme z mm vytahovali na balkone prievan s tou svieckou co sa da kupit v lekarni. velmi to nepomohlo, tak potom kolegyna v piatok este raz v robote s novinami. potom to preslo. vcera sme boli zase na jednej oslave spojenej s grilovanim. asi desat komarov ma postipalo a ja kedze mam asi na ne alergiu same pupaky a vsetko svrbelo tak som pekne nervozna zavelila ide sa domov. tam som si dala fenistil a az dnes som si cez internet na letaku precitala ze len v malych mnozstvach sa moze, tak dufam ze som drobcovi nejako neublizila, vela som si toho nedala. po obede som zase s malou a potom aj s mm bola na dvore v bazene - voda mala 28 ale som sa tam zabudla az mi zostalo zle od hladu, potom som si zdriemla a zobudila sa s bolenim hlavy asi od toho tepla, ale uz to preslo, a teraz uz len do sprchy a mozem ist spat. dobru noc vsetkym.
Blahozelam este vsetkym tehulkam k chlapcekom a dievcatkam, podoplnam zajtra do tabulky.
Ahojte kočky, tak ako ste víkendovali, my úplne super, malý sa vyčlapkal v bazéne do sýtosti a dokonca sme sa rozhodli že predsa len pôjdeme tento rok na dovolenku aspoň na týždeň, tak sa tešíme 😉
ahojte baby.tak ja sa tu 3 dni neukazem.dnes odchadzame na chtu s kamaratkami a detmi...tak drzte palce nech sa tam z 11 deti nezblaznime 🙂)) drzkajte sa.papa
@lolinkamaminka ani nehovor, včera som len tak sedela a som si uvedomila, že za chvílu to je 🙂 aj sa troška bojím, no zároveň sa straaaaaašne teším 🙂 tento víkend bol na nevydržanie :( aj ked teplo zbožnujem, tak toto bolo aj n amna moc .... ty si mala aký vikendík 🙂 ? rodit budem asi na Antolskej, ale este niesom rozhodnuta na 100 %, ty už si si vybrala ?
@henrieta44 my sme tento víkend lenošili a boli sa kupat 🙂 no dlhsie ako 2 hodky som nevydražala ☹
kočky dakujem, ste ma ukludnili (ohladom veci) že niesom sama, čo este skoro nic nema ☹ ale ako ste písali, máme este dosť casu aj ked to ubehne velmi rýchlo si myslím 🙂
ahojte baby, ste tu popisali toho, kym som to precitala, tak gratuluje na zaciatok k chlacekom a dievcatkam...ten nas drobec bude na 100% potvrdený az 31.8. - az vtedy mam sono, ale podla priznakov je typicky chlap - bervozny ked je hladny-kope ako o zivot, ked sa najem, je dobre, a nedajboze si sadnem a vylozim nohy, co vtedy doraba.... 😠 tato poloha sa mu vonkoncom nepaci, lebo ho nenatriasa a nehojda ako ked chodim, este je to len v brusku a uz si to diriguje.... 😀
Chceme malovat detsku a nemam vobec inspiraciu, hlavne ake farby a tak....hrooooza ☹
Ahojte kočky,tak ja dnes v práci-ale nie dlho 🙂 Včera u nás poriadne sprchlo,tak som take ochladenie využila na žehlenie...dnes by som aj okná umyla,uvidíme ako sa mi po práci bude chciet 😉
@mysti pekne ranko! sranda, citam o tvojom chlapcekovi - akoby si opisovala, co robi moja slecna!! uplne to iste, ked som hladna - mrvi sa, kope, je nepokojna, ked kracam alebo sa stale hybem - maximalna spokojnost, spinka, ani neviem, ze som tehotna 😀 ked si doma lahnem alebo vylozim nohy - uz o sebe dava vediet, hlavne vecer po dlhom dni... Ale toto maju asi spolocne viacere babatka bez rozdielu pohlavia 😎
Uz sa chystas zariadovat izbicku? vybavenie postielky budes mat v akych farbach? to ja mam kopu inspiracii aj napadov, len ta volna izba mi chyba jaaaaaaaj a este dlho nebude ☹
@kiribaby ano, to asi maju babatka spolocne, len je to sranda to pozorovat 😀
A izbicku? nechcem ju zase malovat tak, ze presne k oblieckam,alebo tak...ja som rozmyslala, ze by sme ju dali na zlto a mozno nejaku bordurku alebo obrazok...aby to zase ladilo a nekricalo...vobec neviem, musime dat s manzelom hlavy do kopy 😀 na zaciatku bude aj tak drobec s postilkou u nas v splani a ake bude mat obliecky na svojej posteli v detskej to este vobec netusim... 😕
@mysti
@kiribaby Baby,tak to akokeby ste nas opisovali....moje chlapčiatko robi presne to iste-ked sa vozi v aute alebo ked chodim je klud-nic necitim....Akonahle doma zasadnem,zacne randal v brusku... 😀 vecer,ked si lahnem na pravy bok-zle,nedobre-kope o stošesť,pretočím sa na ľavý bok a je pokoj-anjelik zaspinká...ach to je chlap 😀 😀 😀
@kiribaby @mysti @lianka7 caute, aj moja mala presne to iste robi...nenozem si na kus sadnut, hned je hore a uz sa kotula 😀 😀
joooj take teplo tuuu, este len 9 rano bolo a uz v tieni 30 😖 ja mam leto rada, ale nie ked som tehotnaaa, strasne tazko sa mi dycha a este v cinziaku, no des a hruza...som malej teraz napustila bazen v spalni, bo ani balkon poriadny tu 😠 nech sa aspon ona kus osviezi, ja sa vkuse macam v sprche...a poobede ked pride tatinko z prace dufam niekde vypadneme k vode bo zdochneeeeeem
@stefie aj u nas v cinziaku je to des a to byvame este k tomu na 8.poschodi....nam asi k vode tento rok nehrozi, ale nasa krstna dcera ma na dvore u starkej (svokry) bazen a tam sa zmocime aj my, nie je zase taky velky, ze by sa dalo plavat, ale zmocit sa da, aj to kus osviezi 😀
@lianka7 moj maly kopka ako dabel, je to hlavne vidiet, ako sa mi vlni brucho, je to sranda... 😅
@lianka7 urcite budu silnejsie, aj u mna sa to stupnuje z tyzdna na tyzden 😉
@stefie no, ja zase s teplotou problem nemam,mam tiez strasne rada vodu ako Tvoja mala a ani si neviem predstavit, ako prezijem leto bez bazenov a este hlavne ked bude takto strasne teplo...ja velmi nemam rada leto, lebo mam nizky tlak (a teraz este nizsi) a nemozem byt vela na slnku, lebo sa mi stale kruti hlava a je mi na odpadnutie...joj, nech je uz radsej taka pekna tepla jesen... 😵

@zlamal.i ďakujem dufam aj ja že zaberie 🙂