Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@harper aj mne sa páči Camarelo Q12 a budete ho kupovať v obchode alebo cez internet??
@luseta2000 podla ničoho 😀 oblečko som všetko podostavala, kupila som len par bodyniek, 3 velkosti a potom eštesom si kupila tu na bazariku cely balik oblečenia od jednej kočky a do porodnice mam zoznam čo mi dali na gynde...ale keď si daš do google zoznam veci pre babatko, tam ti toho vyhodi kopu a su tam podstate na každom rovnake veci. 😉
@zrzulienka budeme ho kupovat cez obchod, mame ho tu kusok od nas a je to zhodou okolnosti pani, ktora ma aj svadobny salon, kde som si poziciavala saty na svadbu (mimochodom boli to jedine svadobne saty, ktore som si skusala 🙂 ) no a teraz som jej dohodila zase jednu kamosku, ktora si od nej pozicala saty, tak mi jej manzel povedal ze si mysli ze sa bude dat este nieco robit s cenou. tak uvidim, a staci nam len dvojkombinacia pretoze vajicko mame doma chicco - to uz je nachystane. No a vybrali sme si zatial vzor 17B. A momentalne mal mm veeelmi dobru vyplatu tak rozmyslam ze ho pojdem objednat a zaplatit zalohu. Tak isto by som chcela objednat uz aj postielku, ktoru dam do spalne k posteli, druhu, tu klasicku budeme mat v obyvacke, kedze mame dve poschodia. tu je link na tu postielku. http://www.babyborn.sk/uspi-ma/drevene-postie-k... bude biela a mm vybral modru farbu. 🙂 a je tu o cca 30 e lacnejsia ako na jednej inej stranke.
ak by niekto chcel tiez taku postielku tak to vyskove rozpatie co vsade uvadzaju je od 25 do 50 cm v 8 krokoch. To mi napisal priamo vyrobca.
tak, postielka s modrymi textiliami objednana aj s kolotocom nad postielku a aj s rozvojovou podlozkou, uvidime kedy to dorazi 🙂
Aj ja som si uz objednala sadu do postielky http://www.e-baby.sk/product/3d-s-vysivkou-mack... v bielej farbe aj postielka bude klasická biela... este budem potrebovat aspon jednu navlecku na prezlečenie ale v kazdom e-shope maju ten istý tovar... A dneska mi volali že v pondelok mi uz pride kocik, tak naložím našu babiku sušu a budem skusat 🙂
@slimme tiez som si z tej istej stranky objednavala sadu do postielky, dorucili ju o tri tyzdne. Co sa tyka obliecok na vymenu, ak mozem poradit, detske plachty maju najlacnejsie v Ikea, dobra kvalita, makkucke a nie az take tenke ako v inych obchodoch, v bielej, ruzovej a modrej 🙂
juj baby,vy tu kupujete vsetko nove 😒 Tak vam zavidim....Ja som celu vybavicku kupovala tu na bazariku,postielku mam este po detoch,aj kocik....No a minuly tyzden som od znamej dostala sportovy kocik zn.;Chicco,je pekfektny[aj ked mozno nie hit tohto roka]no ja sa mu tesim velmi.Aspon nemusim kupovat.Kocikove miniem na nabytok pre deti do izbicky a urcite odlozim na Mirenu.Moze mi ju lekar zaviest hned po sestonedeli,alebo az ked prestanem dojcit?Neviete?Musim sa na to spytat na poradni....
No,minule som si urobila radost a hoci mam uz vsetko pre malu,neododlala som a kupila som si ruzovu ciapocku a papucky 🙂 Stalo ma to 2,5 eura,no taku radost mi to urobilo 😀
Ucho ma dnes uz boli menej,vlastne skoro vobec,no mam taky cudny pocit,ze mi to asi ,,zachladlo,, ci ,,zatvrdlo,, lebo sa mi ,,panty,, nejak zle otvaraju a pocujem ako z pod vody 😖
No lekarovi nem mozem ist,muz sa neuvolnil z prace....Mam smolu
@karap neboj moja, ja tiez nekupujem nic...vlastne jasom este ani len ponozky nove nekupila...absolutne nic...zatial, aby som si urobila radost, som aspon veci po bianke vytiahla, ze aha, mam aj ja malicke 😀 😀 😀 vecicky...kocik tiez nejdeme kupovat, ani postielku...nestresuuuuj, este mame par dni, ved sme teraz len vstupili do siesteho mesiaca 😉 co sa uska tyka, velmi ma to mrzi, ja som tiez dost hakliva na usi tak viem co je bolest ucha, kebyze som blizsie urcite ti deticky vezmem aby si tam mohla ist... skoda no... 😒
Mne sa páči čisto biele hniezdo do postielky s čipkou...ale nemajú rozmer okolo celej postielky. Zatiaľ čakám na odpoveď či by výrobca vedel zabezpečiť rozmer 360 cm.
http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/3213...
a akk nie tak potom kúpim 2x toto v bielej farbe
http://www.babyport.sk/index.php?page=shop.prod...
a túto zavinovačku alias fusak už mám objednanú tiež v bielej farbe
http://www.lesenfants.sk/lesenfants/eshop/9-1-P...
Dnes ma čaká riziková poradňa, snáď všetko dobre dopadne a po obede aspoň na chvíľku skočíme do ČR na kúpko. Samozrejme, že budem vo vode len po kolená....🙂
@kaciatko81 ja pojdem asi tam, pocula som nanu najmenej stažnosti 😀 možno sa tam aj stretneme 🙂
chcela som vám kočky odfotiť náš kočík, no včera som sa dozvedela, že doma ho mať nebudeme a ani tak skoro ho neuvidím ☹ drahý sa rozhodol, že bude veriť tomu, že to prináša nešťastie, tak ho máme zatial niekde inde ( a ja netuším kde) povedal, že ho poriadne schoval lebo, že by som nurala 🙂 u svokrovcov neni, to som už pozistovala 😀
Babulky viem, že sme sa o tomto už bavili, no prosím vás, teraz sme už v 6.MESIACI ? 🙂
@karap Tiež som vyhrabala vecičky po Vikinke, le ona bola letné bábo - zajtra má 7 rokov. Takže zimný overal mám až väčší.. A veľa pekných a unisex oblečka som rozdala po rodine, po našej malej pribudlo do rodiny 5 chlapcov. Spolieham sa na švagrovú - sľúbila po malom vecičky + niečo po malej, čosi mám tiež tu z bazárika a bodinka kúpim v tescu, majú za dobrú cenu. A tiež veľa podostávame určite od rodinky ako prezent. Naa kočík idem do !Targu. Známa z Ba kupovla tam a mohla si vybrať rôzne kombinácie - vajíčko jemne fijalové, vanička čierna a šporťák smotanový...a aj s fusakom aj s taškou ju to višlo na cca 500 ečiek - x- lander. A nebol výrobca z Poľska.
@eviiinka Tiežb ma drahý hnevá poverčivosťou. Pri malej sme všetko kupovali po 7 mesiaci, kedy riziko už bolo malé a do pôrodu tiež nebolo daleko. U mňa sa má do dvoch týždňov určiť, či mi zašijú krčok...zatiaľ sa viac neskracuje - ale ani to vraj nie je výhra..Môže sa stať, že budem musieť do konca tehu byť v nemocnici, tak preto pomaličky a nenápadne, kúsok po kúsku chystám výbavičku a drahý si to ani neuvedomí a budeme mať všetko.
@karap čo stresuješ 😀 ja mam tiež všetko požite, kupila som si nove-5x podbradnik, 2x papučky a 3x bodynko.dokupim kozmetiku, vaničku a take a kočar by som kupila na abazariku, ale teraz tam taky nie je ako chcem, takže novu kupime len šport. časť a vajko a vaničku použitu. 😉 a ešte sa tym aj pochvalim, že som nič nemusela kupovať, ušetrila som minimalne 250 eur na tom všetkom..ina vec je keď ti nema kto da veci, ale podla mňa je hluposť kupovať všetko nove, keď to využiješ par mesiacov a potom vieš ako to byva, niektora vec je zabrblana, niektora ogrckana a potom to už nepoužiješ 😉
@eviiinka a to ti ten kocik nemoze ani ukazat??? Ved vidiet ho mozes! Ja by som sa urcite neudrzala. My mame kocik doma v izbe, kde bude izbicka... rozhodla som sa na ziadne povery neverit. Urcite sa nic nestane len kvoli tomu, ze mas doma kocik 😉 Kolko krat ti vbehla cierna macka do cesty a nic sa nestalo? 😉
a hej, od ukonceneho 22tt si uz v 6. mesiaci 🙂
@denis006 tak v tvojom pripade by som fakt radsej do 7. mesiaca necakala... aj kamoska je od 6. mesiaca v posteli a od 7. mesiaca v nemocnici ☹ nieco si stihla pokupit, ale nie vela... takze aj ja si preto chystam uz teraz. A v 8. mesiaci sa mi uz velmi po obchodoch behat asi nebude chciet 😅

@harper Ahoj, prosím doplň k pohlaviu aj meno pre dievčatko - zatiaľ jediné prijateľné na ktorom sme sa obaja dohodli - Dominika