icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

mackoxxx
15. júl 2011

@lianka7 takto som sa cítila pri prvom tehu, ešte deň pred pôrodom som špárovala kachlicky, lekárka povedala, že vďaka tomu pohybu som mala veľmi rýchly a skoro bezbolestný pôrod (cca pol hod. ale to som ešte čakala na manžela 😀 ), takže buď len rada!!!

lianka7
15. júl 2011

@kaciatko81 Ved to,vsugerovat si kludovy rezim.... 😝

lianka7
15. júl 2011

@mackoxxx To faaaaakt???Si ma potesila,lebo sa bojim,ze touto mojou hyperaktivitou ublizujem babatku...

kaciatko81
15. júl 2011

@lianka7 pokial z toho nemas nejaky iny problem "len" unavu, tak sa obmedz len aby si nebola uplne odrovnana... mne tvrdne brusko a mam krce, cize uplne nieco ine 😔

lianka7
15. júl 2011

@kaciatko81 Mna len intenzivne bolia nohy a krize,ked zalahnem-brusko mi netvrdne a nemam ani krce...zatial!Ja si myslim,ze zachvilu mi brusko nebude dovolovat tolko aktivity 😵

kaciatko81
15. júl 2011

@lianka7 bud rada 🙂 keby som mohla tiez budem pobehovat 🙂 no podla fotiek mas malinke brusko, tak mozno ani nie 😉

veronika1417
15. júl 2011

@luci66 no mne vykuka a aj tak si ho poriadne nik nevsimne 😉 robim take finty a sem tam si ho pohladkam a vtedy padne pohlad tam kam ma a uz su tu tie usmeviky na ktore tolko cakame 😀 mne s pritom zda ze uz sa to rozbehlo az moc 😀 aj mm potvrdil, ze nejako sme sa rychlo zacali rozbiehat 😀 uz som aj rozmyslala ci sa nezacnem aj trosku obmedzovat ale nechcem nieco odopriet malej aj ked mne opat zacina chutit sladke a poriadne maskrtim a z toho velky uzitok malinka veru nema 😉

veronika1417
15. júl 2011

@lianka7 ahojky 🙂 mna vecer tiez bolia nozky a to sa vobec nenachodim lebo ja som doma. Krize mam v pohode co som rada lebo toho som sa bala a v prvom trimestri som tie veru citila. Ja tvrdnutie bruska veru pocitujem tak ale inac sa citim veeelmi dobre tak sa nad tym nepozastavujem tak ale verim, ze je to v poriadku. Bola som na kontrole u doktorky a ta ma aj vysetrovala a povedala, ze vsetko je v poriadku len poznamenala, ze mala je dole ritkou teda sedi a tak bola ked som bola aj na sone. Ma ale este dostatok miesta a aj casu tak sa este urcite zvrtne a bude dole hlavou ako ine deti chudence 😀

slimme
15. júl 2011

Ahojte, mam za sebou dalsiu poradu, ako som predpokladala sono mi nerobil ☹ az niekedy okolo 30 tt...Spominala som mu zestale zvraciam rano, tak mi hned predpisal vitaminy a torecan, ale ten torecan brať nebudem...A tiez musim ist na ten glukozovy test, co som hned sestricke vravela, ze neprejdem, kvedze sa musi na lacno a viem na 100% ze sa pozvraciam, to bude...vy ste to ako zvladli v pohode?

evulka.v
15. júl 2011

Ahojte babulky!
Mozem sa k vam pridat???
Som asi posledna, kto sa sem pridava 😉 ..ale aj ja budem patrit medzi novembrovky.. 😉
Citam vas v podstate uz od zaciatku...len som neprispievala, lebo som cakala na vysledky amniocentezy...
Včera som sa dozvedela, ze je vsetko v poriadku..tak sa veeelmi tesime... 😵

adikad
15. júl 2011

@evulka.v ahoj, vitaj medzi nami
som rada, ze ta amino dobre dopadla a teraz si uz len uzivat brusko 🙂

evulka.v
15. júl 2011

Dakujem @adikad

stellamiapiccola
15. júl 2011

@evulka.v vitaj 😉
no dievčatá dnes som bola v banke a na pošte a som unavená jak pes to už čo je 😉

stellamiapiccola
15. júl 2011

@slimme ja som zvracala ale už je lepšie no ešte ma napýna asi mi tlačí babo na žaludok 🙂

kiribaby
15. júl 2011

@evulka.v vitaj a zo srdca gratulujem k dobrym vysledkom! Co cakas a ako sa bude volat? 🙂

luci66
15. júl 2011

@lianka7 Pocuj ty beries nejake specialne vitaminy 😀 ? A uz si aj pekne pribrala, ci len Patko pribera z teba?

lianka7
15. júl 2011

@luci66 Nic specialne,vsetko na prirodnej baze 😀 😀 😀 Ja mam uz + 5kg a malý 25 centi-sila 😵
@kaciatko81 Brusko sa uz pomaly zvacsuje,mm ma aj odfotil,ale pridam foto neskor,ide tu burka...
@veronika1417 Moja,mala ma kopu casu na otocenie,neboj.Ved vidis ako je moj,vyvaluje sa po celom brusku-vegetak maly 😀 a tvrdnutie je ok,kym netrva dlho,casto a nie je spojene s krcmi 😉

dominika_sk
15. júl 2011

dneska som bola na utz, mala som čas, tak som zapltila 10e aj s fotkou, aby som videla maleho. na fotke pekne vidno tvaričku, noštek dohora po mne 😎 lakeť a kolienka 😉

denis006
15. júl 2011

@veronika1417 Mne tento týždeň robili sonom krčka a malá je už hlavičkou dole....nie je to ešte zavčasu? týždeň dozadu tak nebola

evulka.v
15. júl 2011

@kiribaby @stellamiapiccola ďakujem
...včera som bola na morf. UZV, takže máme 506 g, budeme mat DIEVČATKO..moj manželík chcem malú Evičku...takže to je zatial malá Evička... 😵 😵 😵

lianka7
15. júl 2011

a tu je náš pokladík!

adikad
15. júl 2011

Posielam link na nasho Adamka z 21.tt, dufam, ze vam to pojde.
http://www.facebook.com/profile.php?id=1490475186

veronika1417
15. júl 2011

@lianka7 este ho ani nepoznam a uz je to moj kamos 😀

veronika1417
15. júl 2011

@denis006 podla mna sa nemas coho bat. Tie nase miminka su este malicke a tocia sa ako sa im zachce ved ked aj citam co sa s nimi deje behom tyzdnov tak pisu, ze sa otacaju, robia salta, sedia v tureckom sede,... nemaj obavy to skor rituska by bola problem ale aj to az vo vyssom tyzdni/mesiaci lebo potom sa zle rodi ale ja verim, ze ta moja sa otoci 🙂

harper
15. júl 2011

@afra ahoj, som to tu nahodou postrehla ze chces do tabulky. Kolko budes mat rokov ked budes rodit a kde budes rodit? Daj mi vediet potom cez "Odpovedz" aby som to postrehla 😉

harper
15. júl 2011

@adikad no pojde to len tym ktorych mas medzi priatelmi 😉

lianka7
15. júl 2011

@veronika1417 Že kámoš 🙂 bude ta pekne volať teta 😀
Baby,ja som dnes bola posledný deň v práci...do materskej už čerpám len náhradné voľno a dovolenku...a ako som odchádzala prišlo mi clivo...taký zvláštny pocit 😒

harper
15. júl 2011

ahojte vsetky, vcera o pol osmej rano mi na mobil volali zo stitnej. som sa trochu zlakla, ale povedali mi ze druhe vysledky krvi boli uz dobre a teraz staci ked si pridem pred porodom pre vysledky, ktore mam odovzdat v porodnici a potom zase odber az sest tyzdnov po porode. tak sa tesim. a este sa tesim na pondelok, kedy idem na ten morfologicky ultrazvuk, kde sa mozno dozvieme co to bude. 🙂

adikad
15. júl 2011

@harper skus teraz, som si to na fb upravila

harper
15. júl 2011

@adikad furt nic