Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@evulka.v ahoj evka..blahozelam k dobrym vysledkom...si presne ako ja...pokial som nemala vysledky z amnio, ani som tu nepisala...ak sa mozem opytat, kvoli comu si sla na amnio...aj ty si si prezila ten hrozny strach, kym ti po 3 tyzdnoch nepovedali ten uzasny vysledok...ja som ku tomu este po amnio bola 2 tyzdne v nemocke...hrozne obdobie...ale vsetko vynahradil dobry vysledocek a konecne som si zacala uzivat v plnej miere tehu...
ahojte tehulky 🙂
my sme boli v piatok na tom morfologickom uzv... 🙂 neskutocny zazitok to bol pre nas oboch 😵
mame na 100% potvrdene dievcatko a hlavne dr. povedal, ze nema ziadne znaky postihnutia 🙂
zratal nam vsetky prstiky, pozrel srdiecko dokonca aj to ako v nom prudi krv a ako sa otvaraju/zatvaraju chlopne, pomeral vsetky mozne kosticky, pozrel mozog, oci ci ma vyvinute, oblicky, mocak, zaludok... no proste vsetko 🙂
cely uzv trval 40 minut a Lucinka cely cas silno kopkala nozickami a vrtela sa... az na konci, ked dr. pozeral jazyk, tak povedal, ze uz zaspava... podla toho, ze uz prestala hybat jazykom 😵
a dokonca podla vsetkych merani mi sedi presne na den velkost babatka... vtedy to bolo presne 21+ 5 podla PM aj podľa merani 😵
Ahojte baby, tak ako sa dnes mate? Vonku to vyzera zase na poriadny hic....a ja som zase vnoci nespala, ide ma z toho porazit....mame za sebou dost narocny vikend - v sobotu mamkina oslava narodenin a vcera bola u nas skoro cely den manzelova sesternica z Nemecka. Ale bolo super a a ni neviem, ako mi presiel vikend....dnes sa musim pustit do riadenia, ale strasne sa mi nechceeeeee....
Ako som pisala, zase neviem spavat, teda este stale neviem spavat a fakt ma uz ide porazit 😠 neviem si najst poriadnu polohu na spanie, nevyse ma drobec niekedy poriadne tlaci, joooooj 😨 a co to bude este do porodu?????? 😕
Ahojte 🙂 nebola som tu celý týždeň... ste toho popísali 🙂 sa mi to nechce všetko čítať 😢
Celý týžden som behala po doktoroch kvôli tomu že sa mi ťažko dýcha... a puchnú mi ruky a nohy... zistili že mám málo draslíka... dnes si idem znova pre výsledky a že mi dajú na to niečo...
@majoslava Majka, aj mne sa dost blbo dycha, ale a to pripisujem zatial tejto pekelnej horucave, boze uz nech toto prejde, lebo ma porazi...vobec si nev iem predstavit, ze by som mala chodit do roboty este, od nas som to mala 20 minut pesi rezkym krokom, akoze rano sa este dalo, ale o pol stvrtej spat, to bol masaker, iste by ma niekde vyrutilo! 😖
@mysti si na PN?? aj ja som to pripisovala horúčave... ale dokimu sa to nezdalo tak ma poslal na interné aby náhodou niečo nezanedbal... tak že mi chýba draslík a neokysličuje sa mi krv a to mi spôsobuje aj búšenie srdca... aj tie opuchy rúk... joj musím si isť po výsledky a tak sa mi nechce... že stačím okolo 13-13:30 hod. ked najviac pečie slnko ☹
ahoj dievčatá @kaia chodíš k Smolikovi?
@stellamiapiccola, ano k nemu 🙂. Aj Ty?
@kaia ano aj ja chodím ku nemu 🙂 preto uvažujem nad Kochom
Ahojte, tak cakam u zubara idem na preventivku. Dnes o 17. morfo tak drzte palce. Vsetci sa ma pytaju ci tam nemam dve, tak som zvedava. Myslite, ze este by tam mohol najst dalsie co doteraz nevidel. Sono mi zatial robil trikrat aj s tym prvym.
ahojte kočky,
ako sa máte, čitam že niektoré tu už máme aj dosť zdrav. problémy ako ťažké dýchanie a opuchy nôh, ja zatiaľ chvala bohu nič tak nemusím znášať, akurát len včera ma dosť boleli kríže, ale za to si môžem sama, keď nevie oddychovať a musím mať všetko porobené hned a piccoobelo. som sa naťahovala s akvárkom aby bolo krásne čisté tak som potom trpela 😖 ,ale dnes je mi už ok a akvarko je krásne čisté..... idem pracovať( ved treba finance na výbavičku 😉 ) , potom zase popozerám, čo ste pekného popísali.
@slimme krásny, ja ešte stále nemám vybraný, tak neviem, ked tú našu princeznú budem nakoniec kočíkovať 😒 , ked sa mi už nejaký aj zdá, tak na ňom nájdem niečo čo mi prekáža a tak.

Jasne,budem sa snazit 🙂 tu je ich oficialna stranka:
www.babyboo-nowytarg.pl