icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

erikatwix
19. júl 2011

@jankadanko1591 Ahoj Janka, my máme tiež termín 11.11 dievčatko a tiež Ninuška 🙂

jankadanko1591
19. júl 2011

@erikatwix jeeej no to je super nahoda...🙂...tak sa tesim s vami...🙂....skoda ze byvate tak daleko...

stefie
19. júl 2011

ked riesite ten cukor, ja som aj pri bianke bola pri gyndovi, nikde inde, aj teraz pojdem len k nemu...mam to naplanovane na 28.-meho...

evulka.v
19. júl 2011

@tina233 ano, čakame prve babatko - dievčatko... 😵

eviiinka
19. júl 2011

@lerenard Ahojček 🙂 poradna doapdla dobre 🙂 prepač, že som sa nozvala skor, no zas sa mi vrátili problémy s hnačkami a vracaním :( takže som rada, že žijem lebo som strašne unavená z toho :( snad sa z toho dostanem tento týždeň a pojdem s tebou 🙂

eviiinka
19. júl 2011

@stefie no pekne, hlavne je že ste sa našli 🙂 no čo už si si urobila placky ? 😀

stellamiapiccola
19. júl 2011

bre ránko @lenka1108 trpím s tebou ja idem v piatok 😒

henrieta44
19. júl 2011

podľa mňa ten cukor nie je až taký strašný, že by sa to nedalo vydržať, ja síce nie som nejako na sladké ale nerobilo mi to vôbec problém, len potom som mala záhu / pri prvom / teraz som zvedavá,či budem mať tiež záhu, ale nerobím z toho žiadnu drámu

dena
19. júl 2011

@blackrose ja ked vo stvrtok pojdem svojej dr do poradne, tak ma mozno posle k diabetologovi a mozno aj nie 🙂 dufam ze ma neposle, cakam tretie babatko, ale ani raz som u diabetologa nebola, vzdy som mala velmi dobre vysledky, tak asi nebol dovod ma tam posielat 🙂

stellamiapiccola
19. júl 2011

@evulka.v blahoželám k dievčatku 🙂

lerenard
19. júl 2011

Som rada ze na poradni vsetko ok, ale tie problemy ti nezavidim..hlavne sa z toho cim skor vyliec a zotav,cvicenie pocka🙂 ja idem dnes, tak ti dam vediet ako to tam prebieha,dokonca som zistila ze to precvicuje moja byvala spoluziacka zo strednej, nahodicka🙂
ja som sa dnes rano zas zobudila s hrcou v hrdle, asi ma prefuklo vonku a zdurili sa mi z toho mandle,ale hadam to caj s medikom spravi🙂

lerenard
19. júl 2011

jaj,som netukla na odpovedz.. @eviiinka to vyssie je pre teba🙂

dena
19. júl 2011

@henrieta44 tak to ja pri tomto tretom mam zahu neskutocnu...uz neviem co si mam na to dat, vyskusala som snad vsetko mozne co sa da a nic nepomaha ☹

jankadanko1591
19. júl 2011

@dena mne moja stara mama povedala ze pri zahe jej dost pomahalo jest surovy zemiak...🙂....a vraj aj mojej mamke pri mne a pri bratovi lebo sme sa narodili strasne vlasati..🙂...tak vraj to je aj z toho....

stellamiapiccola
19. júl 2011

@henrieta44 nerobíme z toho drámu , len to spolu prežívame 🙂 niekomu to vadí menej niekomu viacej 🙂 😉
Inak dievčatá som vyhádzaná na tvári jak v puberte to pri prvom som mala krásnu pleť. 😝

medulienka75
19. júl 2011

@henrieta44
ja som to nasla takto
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11002193&ta...
a tam je moznost dokupenia vajicka, tak z toho dedukujem ze tam nie je..

eviiinka
19. júl 2011

@lerenard tak to je aká náhodička 🙂 určite mi daj vedieť ako to prebieha a čo ste robili 🙂 som veeelmi zvedava 🙂 ja dufam, že am prejdu tieto preblémy už a budem ok ...

lenka1108
19. júl 2011

ahojte tak uz som doma.zobrali mi krv z prsta a este aj vyter bo mam stale mikozu.v piatok budu vysledky tak som zvedava. povedala mi sestricka ze ked som nevypila tu glukozu celu tak mozno budeme opakovat test.ale odmietla som a povedala ze dobre ze to je na mne....

dominika_sk
19. júl 2011

čaute, tak som doma z poradne, všetko ok, krčok tvrdy, neotvaram sa, ozvy srdiečka pravidelne, len som dnes mala isť na cukor, ale sestrička mi minule zabudlapovedať, že mam prisť nalačno.tak mam risť tento tyždeň. len tak pre zaujimavosť som sa pytala, že ako to prebieha a povedala mi, že to sa pichne do prsta a to je všetko.ak budu vysledky dobre, tak ´dalej nič, ak budu zlem, až vtedy budem piť glukozu 😎 tak sa aj tešim, že to nie je pravidlo u mojej dr.a o jednej ma čaka ešte to 3d, držte palce a určite pridam večer všetko čo budem vedieť a mať 😉

slimme
19. júl 2011

@swanqueen Prišel za 3 dni, platila som to dobierkou, v eurach, mali vsetko na sklade, mne osobne sa velmi paci je krasny a super sa ovlada, tie nafukovaie kolesa su super, ked som skusala ine prsli mi ako keby take tvrde na ovladanie, ak ho niekde uvidis urcite vyskusaj...

mysti
19. júl 2011

Ahojte kočky 🙂 riesite ten glukozovy test, mam taky pocit, za aj ja na to pojdem teraz mam poradnu vo stvrtok, aj ked doki mi nevravel minule nic, ale pojdem radsej na lacno, aby som to mala za sebou az nahodou a nemusela som sa tam tireskat znova....v takychto horucavach 🙂

slimme
19. júl 2011

@lenka1108 Ja na 100% dopadnem ako Ty, tiez ma to caka, ale ja ked sa rano hned po prebudeni nenajem, ide vsetko von, mam to odskusane, takze si dovolim tvrdit, ze tam pojdem zbytocne...

stefie
19. júl 2011

@stellamiapiccola aj ja mam tiez problemy s pletou...hovori sa ze chlapcek pridava na krase, dievca ubera, mozno za to...ja som v oboch tehu bola skareda az strach 😀 😀 ale hned po porode sa mi plet napravila, akoby to kojenie pomohlo,alebo co 😉
@eviiinka nooo, vyzera to tak ze ich idem robit dnes, tie placky, bo neviem co ine by som navarila... 😀 😀 zatial furt bolo take daco, ze som nestihala, ale teraz by som uz snad aj mohla..aj ked som cez vikend placky mala, bo svagrina robila, ale to mne nevadiiii, ja by som ich teraz aj kazdy den 😀 😀

joooj baby, mam dnes den blbec.. rano ta doktorka, potom som s malou v teplotach musela na socialku, tam som tukla autom, predna maska poskriabana/ draheho potesim, ale on mi asi nakopne prdel 😀 / vyleziam z auta, nechala som si tam prst, pricviklo mi ho, hned ma krv zaliala, prislo mi z toho zle, skoro som na ulici odpadla, potom som sa pozbierala, doma varim polievku, strhla som ju zo sporaka, nastastie som nikoo neobarila, len cely koberec oprckany a nakoniec som rozbila flasu so sirupom.. teraz som ulozila malu, dufam, ze uz bude dobre, bo ja uz asi z gauca ani nevstanem, aby som zas daco nevyviedla 😀 😀

eviiinka
19. júl 2011

@stefie fiiiha, no tebe sa dneska darí 😉 mala by si si hačať a nič nerobiť 🙂 no hlavne že si v poriadku ... moja svokra mala takýto den v nedelu 😀 neuveríííš, ale ja si idem asi tiež dnes robiť znova placky 😀 😀 takúúú strašnú chuť mám nane, len keby nejaká dobrá duša ich chcela postruhať 🙂

eviiinka
19. júl 2011

@stefie ja som nikd nemala problémy s pletou, no teraz sa mi okolo brady a ust vyhodili vyrazky, ale také drobné, ako keby som mala alergiu na niečo 😠 tak sand to zmizne ...

ajvetka
19. júl 2011

@eviiinka toto iste sa stalo aj svagrinej s tymik vyrazkami, aj ona je tehotna

majoslava
19. júl 2011

@mysti ahoj... ja sa musím objednať na cukor... sestrička mi dala výmenný lístok ale v HN majú dovolenku tento týždeň.... tak sa musím objednať do RS...... a 29. idem do poradni a sestrička mi bude tiež robiť nejaké odbery...

charlottte
19. júl 2011

ahojte baby, môžem sa pridať, my čakáme 10. novembra chlapčeka ....

majoslava
19. júl 2011

@stefie moja švagriná bola tiež veľmi vyhádzaná až hrôza... celú tvár, hrudník a ramená.... pred 2 týždnami porodila tak jej to kus ustúpilo... aj fľaky mala po tvári...

dnes máš fakt nešťastný deň... si dávaj pozor!! ja som začala upratovať linku ale nejako sa mi nechce tak asi zavolám sestru nech to príde dokončiť 😀 😀
zemiakové placky si asi aj ja spravím zajtra :D mňam... dnes som robila šošovicu ... mm ju mená rád tak si ju budem jesť sama 😀

začalo tak pršať že by si si najradšej ľahla a spala celý deň... strašne ma páli záha.... najviac v noci a nejem nič sladké.. už som sa naučila piť čistú vodu 😀
doki mi opdoručil GASTROTUSS (antirefluxný sirup) je vhodný pre deti od 0 rokov aj pre tehotné a dojčiace ženy... ale nemám kedy zájsť do lekárni si to kúpiť ☹

majoslava
19. júl 2011

@charlottte ahoj 🙂 vitaj 🙂 gratulujem ku chlapčekovi 😀