icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

mysti
19. júl 2011

@majoslava Majka, kde maju v HN dovolenku? to si sa mala kde objednat?

majoslava
19. júl 2011

@erikatwix pekný dátum 11.11.2011 😀 ja som mala 1.11. ale posúva sa mi pri každej pordani je iný...

majoslava
19. júl 2011

@mysti na cukor... tam kde chodia cukrovkári vedľa Marka.... oproti internému...

stellamiapiccola
19. júl 2011

@eviiinka no ano aj ja okolo brady hmmm sa vraví že to je žalúdok 😉 no možno by to chcelo placky , ale kto ich za mna urobííííí
@stefie no tak si ešte počkám a potom budeme krásne 😀
@charlottte ahoj vitaj 😉
ja som bola na pošte a po ceste domov začalo neskutočne pršať tak som sa s Leom schovala pod jednu branu a tam došla jedna staršia teta a mi tam hučala do hlavy 30 min 😠

dadka_11
19. júl 2011

ahojte,akurat pisete o cukri.. no tak ja som bola objednana u dr., co je vyhoda,ze sa to robi priamo u mojej gynekologicky a nemusim vysedavat dve hodiny v nemocnici ako pri prvom..
no a ako som bola objednana, tak som na to aj zabudla, lebo mi zmenila termin a ja som bola pripravena to vypit o den neskôr.. tak som sa tomu vyhla a teraz idem o dva tyzdne..
dr. mi dala recept ako to mam vypit a bude to chutne:
75g glukozy + 3 dcl vody + cely citron vymackat a tak to vypit dve hodiny predtym nez k nej pridem.. zoberie krv a idem domov 🙂 na chut to neni vôbec hrozne..
tak drzim palceky..

lea162
19. júl 2011

Jooj dievcata ked to citam ako chodite na vselijake kontroly az mi je smutno ... zijem v UK termin mam na 26.nov a svojho gynekologa som este nevidela ... raz som bola na krv a raz v 12tom tyzdni na scan ... a to je vsetko .. od vtedy som bola len pozriet midwife ktora mi zmerala tlak a popocuvala srdiecko... co si viem aj sama doma .. 😢 Zajtra mam ist na druhy scan a potom uz do porodu nic .. uplne chore .. 🙂 No aj napriek tomu vam vsetkym drzim palce nech je vsetko v poriadku ... 🙂

kaia
19. júl 2011

@stefie, ja som mala taky podareny den vcera 😝. Tiez som pekne oskrabala auto a tak som dnes chodila po poistovni, obhliadkach a servisoch (okrem ineho...) 😠.
Ale cert to ber, aj horsie veci sa stavaju... Hlavu hore, den sa moze otocit 😎

henrieta44
19. júl 2011

ahojte baby, už som doma z poradne, doki ma vôbec nepotešil žiadna dovolenka sa nekoná 😢 , malá mi tlačí na krčok, je stále dolu a dokimu sa o vôbec nepáči ☹ , takže mi vyslovene nedoporučoval niekam chodiť , že by som mohla potratiť a to samozrejme nechcem, takže budem teraz len ležkať s nohami hore, na kontrolu mám ísť o dva týždne , mangézium 3-5x denne, a že je zvedavý či to pomôže.....no dúfam, že nebudem musieť ísť do nemocnice ☹ . aj som to tak trochu tušila, bo ma už tri dni dosť bolia kríže ...no a ako som prišla domov tak mi pod chvíľkou tvrdne brucho, ale malá sa vrtí, ťakdúfam že bude všetko ok. nervy moje, je mi do revu 😢 😢

kaia
19. júl 2011

@henrieta44, no teda 😖. Dufam, ze Ti oddych a magnezium pomozu a Viki sa rozhodne posunut vyssie! Drzim palce 😉

henrieta44
19. júl 2011

@kaia ďakujem, teraz to na mňa akosi dolieha, bojím sa neviem udržať slzy aj Viki ma kope ako besná, citi moje psychické rozpoloženie, snažím sa ukľudniť, že bude dobre ked budem oddychovať, no akosi sa mi nedarí...fakt je dnes akýsi deň blbec, ešte aj pršať začalo

kaia
19. júl 2011

@lea162, vy to tam mate cele ine 😒. Kamoska 2 x rodila v Londyne a 6 hodin od porodu uz isla domov z nemocnice 😒

lea162
19. júl 2011

No to viem ... ze ak rodis rano vecer uz mozes ist domov..... chore .. akurat cisarske rezy su tu dva tri dni v nemocnici .. ja pevne verim ze bude vsetko ok

kaia
19. júl 2011

@henrieta44, je super, ze Viki citis, ja ked mam pochybnosti a pocitim babatko, tak mam hned lepsiu naladu 😎.
Hlavne klud a oddych, to urcite pomoze 😉

lenkakrchova
19. júl 2011

@lea162 ja som na tom rovnako, tiež žijeme v Írsku, ale ten cukor im aj tak nezávidím 🙂 nášho prvého syna som mala tiež tu a bola som nadmieru spokojná, tak verim, že aj toto tehotenstvo a pôrod bude v pohode.

lenkakrchova
19. júl 2011

@kaia ja som rodila v piatok ráno a v sobotu poobede som bola doma ... ale ja som s tým nemala najmenší problém. Doma mi bolo lepšie jak v nemocnici a mám tu aj rodičov, takze pomoc lepšia jak v nemocke 🙂

eviiinka
19. júl 2011

@ajvetka ktovie z čoho to je, vyzerá to skor ako alergia, než ako vyržky ☹ pužíva niečo nato ?

eviiinka
19. júl 2011

@henrieta44 neboj sa, určite bude všetko v poriadku 🙂 oddýchneš si troška, Vikinka bude o sebe dávať vedieť a určite ti to magnezium pomoze 🙂 nicoho sa neboj 🙂

stefie
19. júl 2011

@eviiinka 😀 ja hodim do robota a postruha sa same...mne skor robi problem postavit sa k tomu a vyprazat 😉 ale opat to vyzera na nestihacky s plackami 😠 dnes, bo suseda odcestovala a mam na starosti jej maleho brata, a aj svoje chore dieta a mama im pride az okolo pol siedmej z prace a este nam treba ist do obchodu...ak nebude zajtra upeka, tak spravim doobedu zajtra...
@majoslava ahojko..no flaky nastastie zatial nemam /klop,klop/ a dufam ze ani mat nebudem ale tie vyrazky..este aj na zadku, v striach!! nie len na ramenach a hrudi.. esteze inde strie nemam 😀 😀

stefie
19. júl 2011

@kaia no ja som to nemala az take, zeby som musela po pistovniach, to mi je luto ze si tak dopadla..a den sa otocil uz, nastastie uz je pokoj, nic sa mi uz nedeje, aj bianke uz uuplne klesla teplota, len ma pupok boli, malinka mi donho kopala dnes a teraz sa chrbtom otocila, tak to tlaciiii...ani buscopan nepomohol..

stefie
19. júl 2011

@henrieta44 joooj moja...dufam, ze sa ti to polespi, ze nebudes musiet do nemocky..tej dovci mi je luto, no buduci rok si to mozte uzit uz vsetci pekne spolu 😉 😉

henrieta44
19. júl 2011

@eviiinka
@kaia ďakujem za podporu, verím že bude všetko ok a Viki bude v poriadku, zatiaľ sa mi poriadne hlási že je ok , len jej je asi dosť tesno. chúďatko moje zlaté, ked som ju dnes videla aká je tak natlačená medzi tými kosťami, tak mi jej bolo strašne ľúto, ale inak je čiperná až až. som šťastná že mám aj super manžela, akurát utekal do obchodu kúpiť potraviny aby mne a synovi mohol navriť na zajtra obed. no podklad to je, vôbec nebol sklamaný že nikam nejdeme, aj synovi to hned vysvetlil

henrieta44
19. júl 2011

@stefie verím že budeme obe ok, mňa už zase bolí všetko dolu, maternicu mám pod pupkom a malá je natlačená v lonovej časti úplne dolu tam kde začína ochlpenie, preto mám aj pupok schovaný a trčí mi len spodok brucha. dufam že sa vytlačí hore.

manka
19. júl 2011

ahojte. boli sme trosku na vylete. skusim teda pocitat naspat, ako sa vam dari. dufam, ze dobre. mal by to niekto kazdy den zhrnut, lebo je toho potom vela na citanie 🙂
pri foteni hotelovej kupelne som konecne ziskala fotku bruska, tak posielam

mymimi
19. júl 2011

@charlottte ahoj, máme to rovnako aj ja mám desiateho termín a čakáme chlapca 😝 Som zvedavá, ktorá pôjde na to skôr...

dominika_sk
19. júl 2011

ahoje, tak som doma z toho 3d, bolo uplne užasne. všetko mi pomerala, všetko skontrolovala, potvrdila na 100% chlapčeka, ma 600gramov a je krasny. pridam par fotiek mam ich asi 15, dve mi vytlačila a dala mi aj video.

luci66
19. júl 2011

@dominika_sk Jeeej krasne fotecky, gratulujem,kde si bola na 3D?

luci66
19. júl 2011

@henrieta44 Ajoj, dufam,ze budete v poriadku. Inak aj moja Nelka je tak nizsie tesne nad ochlpenim, ale doki mi nic na to nehovoril.Musim sa spytat dokiho na to,lebo mame ist tiez na dovcu 4.8. Pekne odpocivajte teda...

ajvetka
19. júl 2011

@eviiinka nedava si nic na to, ale tiez zahada, z coho a co to je. hlavne nech to je rychlo prec.

dominika_sk
19. júl 2011

@luci66 v kysuckom novom meste, ak ti to niečo hovori 😎

tatiana1983
19. júl 2011

ahojte mamicky prosimvas -ktora mate skusenost s epidrualkou dufam ze to dobre pisem ...chcela som vediet ako to prebieha