Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@kaia moja predpôrodná má byť 13 hodín a z toho 4x s polovičkou - už aj tak vidím ako sa z toho mm vyvlečie, to on robí permanentne 😠
veď základné informácie získam na kurze a potom určite aj tu od vás 😀 len na tom kurze je to všetko také až moc ideálne, že veď je to najprirodzenejšia vec na svete, ale aspoň ma ukludnia 😀 tak zatiaľ sme neprechádzali podrobnosti, no uvidíme 😀
@slimme sleduj sa ráno a večer, ráno máš menšie večer vačšie bruško 😉 neboj a nenahováraj si hlúposti aj dieťatko sa môže inak uložiť 🙂
@micicka je lepšie mať len predstavy a nevedieť priveľa , ja som tu už bola zaregistrovaná pri prvom, ale nikdy som sem nepísala a ani som si to nečítala radšej, ale zase od segry ktorá má dve deti som chcela detaily 🙂 tu sa ľudia predháňajú kto čo zažil a niekedy to neni dobre 😉
@tatiana1983 úprimne, ja ho mám vačší teraz ako pred prvým
@slimme peknučké bruško 🙂
@stellamiapiccola ďakujem, máš pravdu, tu možno ani nie je všetko pravda, čo sa píše... len kamošky rodili väčšinou cisárskym, takže mi nemá kto porozprávať podrobnosti 😠 ale ja si niekoho nájdem 😀
@micicka 🙂nemáš zač ďakovať ! 😉 uvidíš, nakoniec si sama poradíš najlepšie, všetko závisí aj od situácie 😉
@kaia vsak aj ja nieco poriesim bo sa bojim ako by som sla rodit prvy krat 🙂
Baby ja som sa bala porodu od mala uuuplne od detstva dokonca som vykrikovala, ze nikdy nebudem mat deti ☹ a aj teraz sa moc bojim len nejako radost predstihuje strach alebo co lebo sa s tym nejako vyrovnavam a vobec nemam taky velky strach aky som si myslela. Mozno ma to chyti neskor ja neviem ale zatial som rada, ze to ustalo. Navyse po jednej udalosti som zacala pocitovat zachvaty paniky taze obavy mam ako to cele zvladnem tak ale dufam, ze to vsetko bude oki.
@veronika1417 možno tam budeme nakoniec spolu stresovať a panikáriť 😀 a možno budeme v pohodičke vykecávať 😀 😀
@charlottte aj ja mám Martina, no nejak veľa náhod, čo? 😉
@mymimi 🙂) veru náhoda...a chlapček sa bude ako volať?a koľko máš rokov ak smiem vedieť?
@micicka joooj to by som brala 😀 taky ten fajn pokec a ziadne stresy a strach. Ty si o tydzen skor tak ma trosku pockaj a ja si zase pohnem 😉
@luci66 Mám kúpené magnézko a keď to príde,tak si vyskúšam dať 🙂 veru Paťko si robí miestečko na futbal 😀 ale pre svoje dieťatko vydržím všetko 🙂
Včera som si hovorila,že dnes nič nerobím,lebo pri mojej akčnosti mi včera bolo blbo....no a dnes oki,tak som robila langoše,syrovú pomázanku,čínu a ešte som stihla okno umyť,lebo nám ho statočne oplieskalo...a ešte som schopná vyjsť na Kriváň...no som zvedavá ako mi bude zajtra 😕
@lianka7 Ty si hotovy manííík 😀 co blaznis? ved si trosku aj oddychuj a uzivajte si s Paťkom 😉 ... ale take langose mnaaaam 😅
@veronika1417 No len ja oddychujem pracou 😀 a tie langose stali za to 😵
baby, co ste na fejsi...ja som sice na tejto stranke uz dlho, ale dnes sa pridavali nove fotky...krasne vecicky pre babatka...kuk 😉
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.203978...
@charlottte mám 30, mená Maxim, Matias, ??? nevieme a ty?
@mymimi mne sa páči veľmi Matias, ale nakoniec som ja rozhodla že bude po tatinovi čiže Martin, a ja mám 21 🙂)
no baby vy ste ale akčné a ja musím ležať, však ma už ide z toho poraziť, ale zase ma začalli poobede bolieť kríže a brucho mám stále ako kameň aj napriek tomu že si dávam magnezko ☹ , tak dúfam, že sa ni nestane
@henrieta44 len pekne lezkaj a oddychuj, nic ti neutecie 😉 vies ako sa povie, robota nie zajac, ta ta pocka /teda ak ju nespravi niekto iny 😀 / ja uz sa tiez povalujem, bo mi paradne spuchli nohy a clenkami ani pohnut..takze sa valame obe uz 😉
ahoj kocky.tak ja uz mam doma aj komodu a aj ostatne casti ku kocaru.dnes mi dosla maxi cosi a aj hlboka vana na quinnyho.som taka happy 😉 este mam par kuskov noveho oblecenia pre maleho aj par topanociek 😉 joj aka som rada.sice ma stale trapi ta mykoza a vytok ale snad to prejde coskoro 😉
@veronika1417 pekná predstava, no nie? dobre som to vymyslela 😀 juj ale bolo by fajn, keby sa stretneme a fakt si aj trošku pokecáme - keď by tam bola nejaká známa, hneď by to bolo veselšie alebo prijatelnejšie 😉
@henrieta44 neboj to prejde len odpočívaj , chce to trolino času 😉

@micicka, my sme boli s manzelom na predporodnej priprave spolu, trvalo to 2 x hodinu a bez videa 🙂.
Ale zase vyhybat sa informaciam asi tiez nie je dobry napad, len to potom kazdy zazije po svojom 😎