icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lenica81
21. júl 2011

@henrieta44 joj, nieco z kyslej kapusty by som aj ja dala... musim na vikend vymysliet... kolozvarsku asi spravim... 😵

ja len na jedlo reagujem, prepacte... 😀

stellamiapiccola
21. júl 2011

Prajem vám krasnu noc kočky , ja sa idem dať masírovať manželom lebo ma bolia nohy aj kríže 😉

henrieta44
22. júl 2011

ahojte tehule, ako ste sa dnes vyspali, ja klasika už od piatej som hore, aspoň som sa konečne dostala k tomu že som pofotila výbavičku pre Viki, dnes by som chcela ísť pozrieť kočíky, teda ak ma nezačnú opäť raz neznesiteľne bolieť kríže, ale teraz ležím a budem ležať až do poobedia a potom pôjdeme aj s mm popozerať, snáď budú mať niečo pekné

majoslava
22. júl 2011

ahojte.... malý ma kopal celú noc ☹ som taká ocapená 🙄 a dnes potrebujem byť fit... mám narodeniny a potrebujem upratať a niečo pripraviť... poradte mi ako sa mám pozbierať... káva nepomohla som ešte viac unavená...

eviiinka
22. júl 2011

@majoslava Dobré ránko 🙂 Prajem ti všeeetko len to NAJ NAJ NAJ 🙂 Nech si zdravučká, vždy usmiata a hlavne šťastná 🙂

Daj si sprchu, otrov okná nech ti ide dnu studený vzduch a skus si dat studenú colu 🙂 to by ta malo postavit na nohy ... alebo si podriemkaj ešte chvílu 😀

kiribaby
22. júl 2011

krásne ránko kočky! @henrieta44 Heni, krásne vecičky, hlavne ten biely overal sa mi strašne páči, podobný huňatý chcem kúpiť aj ja 🙂
@majoslava Happy Birthday to youuuu 😵 jooj o jeden deň neskôr by si už bola levica ako ja!

majoslava
22. júl 2011

@eviiinka Ďakujem 😀 bojím sa studené piť lebo som zachrípnutá... okná som už pootvárala 🙂

@kiribaby thanks 🙂 ja som tak kus z raka aj kus z leva.... taký mix 😀

blackrose
22. júl 2011

krasne ranko prajem 🙂 dnes je piatooook 🙂
@majoslava vsetko najlepsie a krasne narodeninky 🙂 treba mat dobru naladu a tesit sa z narodenin a rychlo budes fit 🙂 pusti si na hlas radio a trosku si zatancuj 😉

majoslava
22. júl 2011

@blackrose malý mi tancoval celú noc 😀

blackrose
22. júl 2011

@henrieta44 krasne vecicky mas pre Viki 🙂 kde si nakupovala?

blackrose
22. júl 2011

@majoslava tak teraz mozes zase tancovat ty jemu 😉 😀

henrieta44
22. júl 2011

@majoslava všetko naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajlepšie k narodeninám, hlavne hodne zdravíčka tebe aj fešákovi, no on už asi oslavoval v noci, mal párty 😀

veronika1417
22. júl 2011

@majoslava vsetko naj naj naj najlepsieee!!! Ak si nevyspata skus si este podriemkat aspon chvilku ale uplne v tichu. Kofein uz do seba nepchaj ked si si dala kafco a nezabralo a potom sprcha, cerstvy vzduch, hudba a dobra nalada,.... same dobre rady Ti tie baby dali 😀

henrieta44
22. júl 2011

@blackrose niečo mám po synovi, nechala som si také neutrálne veci a modré idem popredať a tie ružové som väčšinou kupovala cez bazar tu na MK a na MMB, sú krásne, nezničené , stále ako nové a hlavne za dobrý peniaz 😉

veronika1417
22. júl 2011

@henrieta44 naozaj kraaasne vecicky 🙂 zase som sa potesila, ze cakame dievcatko. Dakujeeem 🙂

trinka
22. júl 2011

dobré ránko maminky, mám pocit, že som tu nebola snáď 100 rokov... ale vodičák som úspešne skončila, takže už sa môžem snáď venovať tehulkovaniu. Nemám šancu prečítať čo všetko ste popísali za ten dlhý čas ☹ ste veľmi aktívne 😉 prelistujem aspoň pár posledných strán...

@majoslava všetko najlepšie k narodeninkám... 🙂

henrieta44
22. júl 2011

@kiribaby ten som kupovala ešte pre syna v tescu je to zn.CHEROKEE, je super, malý ho mal oblečený len jeden jediný krát, takže je stále ako nový, on bol marcový, ale vtedy bola dosť dlhá zima a ked sa narodil začalo snežiť, lenže potom už bol krásne , takže som ho odložila a teraz sa mi super hodí kedže malá sa narodí do zimy tak ho určite omnoho viac využijeme, no a vyzerá to tak že to bude itež len taký krpec ako bol Filipko.
skús pozrieť aj na bazárikoch určite ho tam zoženieš, tade ak ti nevadia používané veci ( mne to nevadí, operiem to a je )

adikad
22. júl 2011

@majoslava Všetko najlepšieee prajem.....

dadka_11
22. júl 2011

ahojte, chcem sa vas opytat, ci si kupujete baby vak alebo manducu??

blackrose
22. júl 2011

@henrieta44 ja mam zopar veci aj modrych, ved ich doladim zase niecim ruzovym 😉 podla mna zbytocne to budes predavat

@dadka_11 manzel to chce, ale ja si myslim, ze je to zbytocnost... ale kazdy to inak vyuzije...

veronkaj
22. júl 2011

ahojte budúce maminky,

po dlhom čase som vás pozerala čo máte nové, snažím sa chodiť sem čo najmenej, spomienky stále bolia
a vidím že vám týždne a brušká krásne rastú

želám všetko dobré

stellamiapiccola
22. júl 2011

Dobré ránko @majoslava Prajem ti všetúčko najlepšejšie, nech sa ti v živote darí a všetko je ako si praješ 😉
@henrieta44 krásne vecičky , ja nechám asi malej aj po malomm modré je mi to lúto dať preč zatial

dominika_sk
22. júl 2011

baby, tak sme sa akosi dneska dali s drahym dotoho, že sme sa rozhodli objednať kočik, ten oranžovy, lebo samozrejme inzerat na ktory som volala už je fuč 😒 tak sme sa teda rozhodli pre ten oranžovy, teraz je ešte aj v zlave, lebo je to model 2010, nie 2011 🙄 ale to mi je jedno. tak za 7 dni ho mame doma 😎 juuuj ako sa tešim 😀

eviiinka
22. júl 2011

@veronkaj Dakujeme velmi pekne .... prajem ti aby čas aspon troška spomienky a bolesť utíšil a aby si sa čoskoro tešila z toho čo si najviac praješ 🙂

slimme
22. júl 2011

Ahojte, ja tiez nakupujem tu na bazariku, zo zaciatku som kupovala nove vecicky, ale ked som videla ze na bazare sa daju zohnat vecicky ako nove a za par euro tak uz nove nic nekupujem, dokonca aj nove vecicky este s visackou. Ved to ani nestihne take malinke babenko znicit a vynosit, par krat to oblecie a je mu to male a mne je luto za to vyhadzovat peniaze, niektore vecicky pre babo stoja viac ako pre dospelych a este k tomu mam lepsi vyber u nas by som ani take nezohnala, musela by som do vacsieho mesta na teke znacky ako next a pod...Len lutujem nasu postarku, chuda kazdy den vlaci so sebou pre mna balik a to este nevie kolko toho bude na buduci tyzden 🙂

slimme
22. júl 2011

Chcem sa vas spytat len tak zo zvedavosti by ma zaujimalo, ci tie ktore cakate chlapceka sa vam rapidne zlepsila plet a tie co dievcatko naopak zhorsila? je na tom nieco pravdy?

luci66
22. júl 2011

@micicka Ja beriem ferretab, tiez som tak nejak doplacala, no otras. Inak som sa zabudla spytat lekara ako dlho to mam brat, ci do konca tehu alebo urcitu dobu. Nevies nahodou?

luci66
22. júl 2011

@stellamiapiccola Len za ake ceny...pojdem tak pozret teda, len ja mam 185cm tak je to s tou dlzkou trosku zlozitejsie 😀

luci66
22. júl 2011

@slimme Ja budem mat dievcatko a plet mam normalnu, myslim tym, ze obcas nejaky pupacik vyskoci, ale to bolo aj pred tehu.Dokonca sa hovori,ze dievca berie krasu, ale nemam pocit,ze by sa mi nejako menil vyzor 😀

mackoxxx
22. júl 2011

@majoslava Srdečne blahoželám k narodeninám! Veľa zdravia a potešenia z nočného tanečníka 😉 .
@slimme Čakám chlapca a moje pleť 😝 , ako v 16-tich, no jedna katastrofa.