icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

slavusa5
22. júl 2011

@janap24, ahoj janap24, ja idem na glukozový test teraz 27.7., vraj sa tak chodí...A do poradne idem teraz v pondelok, tiež po mesiaci...Aj pri predošlých dvoch deťoch som chodila raz do mesiaca, a ku koncu ešte viac...Raz za dva mesiace sa mi zdá riadne málo...Hemoglobínu som mala našťastie dosť, asi som sa na hematologiu už dosť nachodila v minulosti...( kedysi som totiž tiež mala obdobné výsledky...) Dúfam, že sa Ti výsledky zlepšia a, že Ta infuzie obídu...

micicka
22. júl 2011

@luci66 mne doktor na kazdej poradni dá nový predpis. vždy sa spýta, či ich užívam. predpokladám, že do konca tehu ich budem brať

luseta2000
22. júl 2011

ahojte, tak my sme sa po tyzdni vratili uspesne z chorvatska, bolo super teplo, ja som si jasne ze davala pozor na slnkoale moj drahy manzel nie, ani capicu ani sa kremovat ako male decko, normlane som ho musela nahanat skremom po apartmane, lebo on neznasa byt mastny! n chapete to? dospely chlap. 😠 a co si myslite ze sa stalo posledny den? spalila sa ako racimk a cestou domov slaby upal, este ze sme isli autom so znamymi a nesoferoval 🙂 ale tak mu treba 😀
babulky co hovorite na ten monitor dychu?ja neveim stale nad tym rozmyslala neviem ci novy alebo pouzity?novy jestrasne drahya pouzity sa bojim aby sa nepokazil?

luseta2000
22. júl 2011

ozaj ja som bola na morfologii ale mala bola otocena k placente takze nevideli presne pohlavie ale ze na 90% to bude dievca. ja som bola si 22TT. robisa este potom nejaky ulzrazvuk?moj mm choudi vzdy so mnou a strasne na to tesi 🙂

eviiinka
22. júl 2011

@dominika_sk tu šnurku proti urieknutiu, chcem aby mal aj Maxim 🙂 to je jediná vec nad ktorou som ako tak rozmýšlala a chcela by som aby ju mal 🙂

stellamiapiccola
22. júl 2011

@janap24 no ja som bola včera na glukozovom teste a poradňu mác cca každe 3 tt už teraz

kiribaby
22. júl 2011

@eviiinka ja osobne som velkost 50 nekupovala vobec, kedze ja sama ako babatko som mala 51cm.. mam nakupene 56 a 62 - myslim, ze v tychto kategoriach uz mame vsetko, co potrebujeme, prave teraz si spisujem zoznam k velkosti 68 🙂

dominika_sk
22. júl 2011

babyyyy...kočik objednany 🙂 ja sa taaaak tešim 😉 dufam, že ma radosť neopusti-klop klop

lenka1108
22. júl 2011

@kiribaby ja tiez nakupujem od 56 tky.dufam ze maly bude vacsi ako bola mala lebo ona mala 2,6 kg a musela som kupovat 50 tku.

uz sa mi pere posledna varka veciciek.je to take krasne a vonave.joooj uz nech je vonku 😉

slimme
22. júl 2011

Baby, chcem sa poradit tie co chystate starsie vecicky, v akom pracom prasku sa mi pekne biele zasednute vecicky vyperu?

lenka1108
22. júl 2011

ja ich periem v persile non bio.a lenor detsku avivaz. uzasne vyperie a nadherne vonaju.@slimme

luppita
22. júl 2011

@dominika_sk a aky kocik si si vybrala?
@janap24 ja sa mam objednat na cukor v mesiaci od 2.8. - 2.9. este som sa nebola objednat, ale chystam sa bud tyz. ja mavam poradnu kazdy mesiac 🙂

stefie
22. júl 2011

@slimme no mne sa plet nenormalne zhorsila ☹ aj celkovo pokozka celeho tela a aj vlasy...
@majoslava vsetko naaaaaaj prajem k narodeninkam, pekne oslav 😎

dominika_sk
22. júl 2011

@luppita peg perego gt3 2010 papaia,taka trojkolka, mne sa velmi pači 😉

stefie
22. júl 2011

@karap jeeeminacku..vidis to? no dufam, ze uz si v poriadku..to neva ked si schudla ty, hlavne ze malinka sa ma dobre, ved ono ty to dozenies 😀 😀 aj som na teba pred par dnami myslela, ze sa neozyvas, ci sa ti nieco nestalo, ale bala som sa skor tehu, ako toho uska..dufala som ze pojdes s tym... babula je uz velka kocka, ze 625g, som zvedava ako budeme my buduci tyzden...

stefie
22. júl 2011

@janap24 ja mam poradnu kazde3tyzdne az mesiac, kazde dva je malo, mas narok na castejsie kontroly.. a na cukor sa chodi myslim od 25 do 28tt najlepsie..

karap
22. júl 2011

@janap24 ja idem na glukoyovy test buduci utorok....A nebudem nic pit.Sestricka mi vezme krv a pichne ma do prsta.Hotovo.

lianka7
22. júl 2011

@henrieta44 😀 😀 😀 Som sa dobre pobavila 😀 😀 😀 a čo nakoniec vyhralo?
Čo sa týka povier,ja na ne neverím,nakoľko verím v niečo iné,kočík budeme mať pekne doma uskladnený-moji rodičia tiež bývajú v bytovke,svokrovci 200 km od nás 😉
Pleť mám aj ja otrasnú hlavne v okolí brady,ale to preto,že mám alergiu na kravské mlieko a keďže vápnik máme teraz vo veľkom prijímať,jem jogurty,tvrdé syry a odráža sa mi to na pleti...ale pre bábatko všetko.
@dominika_sk Pekný kočiarik,teším sa s tebou 😵
@janap24 Ja na ten test idem v 26.tt,aj na krv do poradne.

veronika1417
22. júl 2011

@lianka7 ja mam doma uz tri kociky 😀 dufam, ze sa nic zle preto nestane, ved hadam ked uz nam bolo dopriate tak nas aj ochrani 😉 jeden mam od svagriny ale nie je kompletny nevie najst k tomu par dost dolezitych veci 😉 tak som si radsej objednala tu cez bazar CHICCO peknucky za 60 eur trojkolesovy a je uplne v pohodicke, okrem toho sa mi zapacil este jedne cely cerveny DEMA - tomu som neodolala ked som zistila, ze cakame dievcatko 😉 budeme ho pouzivat na spinkanie na zahradke, teraske alebo okolo domu. Vsetky su dvojkombinacie takze parada mala si bude moct vyberat 😀 chyba mi este vajicko ale to chcem poriesit take co by sa mi dalo prichytit na tu kostru chicco kocika lebo tam je pisane trojkombinacia tak neviem, ci sa to bude dat musim to niekde najst na nete.

lianka7
22. júl 2011

@veronika1417 Myslím si presne to isté...keď už raz bolo dopriate,jeden kočík to nemôže zmeniť 🙂
Ty si iná frajerka,že tri....ja ledva na jeden naškrabem 😀 😀 😀

luppita
22. júl 2011

@dominika_sk super vyber, naozaj pekny 🙂

veronika1417
22. júl 2011

@lianka7 joooj ale ved vidis tie ceny 😀 jeden zadara od svagrinej, druhy za 60 eur a treti tiez za facku ale neviem cenu lebo ten mi kupila segra ked videla ako sa mi zapacil ze je cerveny 😀 nam sa zide okolo domu ked bude spinkat. Ten chicco je navyse taky mini ako su tie moderne mini vanicky, takze sa s nim dobre manipuluje a prenasa sa takze ten budem bravat ked pojdeme do mesta, na nakupy, k doktorovi, do auta,... Ved ked mrknes ceny kocikov tak zbadas, ze ja som vlastne veeelmi usetrila 😉

kiribaby
22. júl 2011

@veronika1417 supeeer, Meli bude ako kralovna 😉 Tak ci onak, nie je dolezita cena, ale ci kocik splna svoju funkciu a ci sa tebe paci 🙂

veronika1417
22. júl 2011

@kiribaby jaaaj no rozmaznanca rozmaznane od malinkata 😀

dena
22. júl 2011

@karap tak toto som si aj ja myslela, ale po pichnuti do prsta mi sestricka dala pohar sladkej vody, ze toto treba vypit, a pockat dve hodinky...potom ma zase pichla do prsta a povedala, ze vysledky budu v pondelok, alebo v utorok 🙂 a vraj ked budu zle, tak ma posle diabetologovi...tak pevne verim, ze bude vsetko v poriadku 😉
...a to som mala mat len poradnu a takto ma prekvapila 🙂

karap
22. júl 2011

@dena no ved uvidim 😉 No pri synovi to bolo tak,ako som pisala.Dokonca pri dcere mi glukozovy test nerobili vobec 😲

lenica81
22. júl 2011

@majoslava vsetko len to naj, nech sa brusko drzi a ked pride cas, tak budes mat doma ten najkrajsi darcek... 😉

dena
22. júl 2011

@karap ved to ja ta najvacsia sranda...mne ho robili tiez prvy krat

lenica81
22. júl 2011

@dadka_11 ja manducu mam a niekedy nic ine nepomohlo... takze odporucam... a hlavne ak budem chciet mat prazdne ruky a Vilko bude okolo mna pobehovat, tak bude male pri mne a budem sa moct venovat aj starsiemu... teda podla maleho naturelu... 😉 😀

lenica81
22. júl 2011

@slimme ja mam teraz nadhernu plet, aj pri prvom som mala... a ako sa mi malo mastia vlasy, to by som brala aj po tehu, ale po skusenostiach sa to vrati... ☹ a k tomu este to vypadavanie... jooooooooj... ale nemozem byt furt tehu... 😀