icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lenica81
22. júl 2011

@henrieta44 len ked vyberies veci zo susicky, tak ich zehlit vobec nemusis... 😉 teda az na kosele... a na zaciatku sa veci dost tocia, ja som pravala aj 2-3x za tyzden, bo denne niekedy aj viacraz babo prezlecies, a tie babatka co maju reflux, ani nevravim...

lenica81
22. júl 2011

@eviiinka zisti si v konkretnej porodnici, sa to lisi od regionu a nemocky... podla toho, co by ti vyhovovalo... ked nechces ist do kocha, tak usetris 1500 eciek... 😀

lenica81
22. júl 2011

@dominika_sk inak pediatri tie cervene snurky neznasaju, co viem... radsej si pripni na kociarik... to nie je ziadna tragedia... ja som si tak pripla, vraj ma byt na snurke 7 uzlikov... no, neviem, ale maly bol v poho... 😉

lenica81
22. júl 2011

@karap joj dievca, nabuduce nepodcenuj, lebo usi to ti je zakeracina... a Simonka je nadherna... 😵

lenica81
22. júl 2011

@janap24 ale ved by si mala mat poradnu kazdy mesiac, to je vlastne aj potrebne, ked chces ziadat o tie prispevky na dieta... ako potvrdenie, ze si sa poctivo navstevovala tehu poradnu... takze sa tam isto nanominuj, to co za divneho lekara... 😒

lenica81
22. júl 2011

@luseta2000 tak skvele, ze sa dovca podarila a mali ste slniecko... tu min. tyzden za vela nestal... 😅 a ten monitor dychu, ak chces pouzity, tak tie platne by sa mali prekalibrovat... ja musim tiez cosi vyguglit, kde by mi to urobili... inak v porodke mavaju za lepsiu cenu, teda myslim, tak sa skus popytat za kolko, viem, ze niektore maminy kupovali tam... 😉

lenica81
22. júl 2011

@slavusa5 aj ja idem v stredu na cukor... uz ho mam v kabele... este citron... 😀

lenica81
22. júl 2011

@veronika1417 a kde tie kociky prosim ta skladujes... ja mam 2 pred dverami a k tomu trojkolku... 😀 esteze tu mame taku spolocnu uzamknutu chodbu a susedia su v poho... 😅

lenica81
22. júl 2011

tak som si popisala, mozem ist spat... 😀 dobru noc a pekny vikend, i ked pocko nebude zda sa najlepsie... ale daco musime vymysliet, lebo nam z maleho rohy narastu... 😀

stefie
22. júl 2011

@lenica81 co je to ta manduca? ja mam taky vak po bianke, take nosidlo, vyzera to ako batoh s dierami na hlavu a koncatiny, jeeeziiis, neviem si spomenut ako sa to vola..ale nie tu baby-satku.. to mala kamoska, ale nejako mne osobne to neprislo prakticke, tak som si ten vak kupila...

veronika1417
22. júl 2011

@lenica81 jaaaj ani sa nepytaj 😀 dva mam v spalni a jeden v obyvacke a uz vazne nervy chytame 😀 my ale byvame v rodinnom dome takze problem nebude 😉 teraz sa ale sem tam este vytesujeme a skladame a rozkladame ako blazni 😀

lenica81
22. júl 2011

@stefie http://eskrina.sk/91-nosice-manduca?gclid=CJvOu... je to ergonomicky nosic... hadam nemas klokanku, lebo to by si nemala pouzivat... 😅 teda ak chces to naj pre babo... i ked vela rodicov to pouziva, ale ved kazdy ma obcanku, jedna kamoska na mna dala a nepouzivala ju... 😅 😵
@veronika1417 no chvalabohu mame tu chodbu, inak netusim, ako by sme sa po tom nasom mini byte pohybovali... no ten jeden by bol niekde u svokrovcov... a ta trojkolka bola taka "prakticka" kupa, tak neviem, neviem... 😅

ja uz fakt padim, lebo ma mm zaskrti... 😉

slimme
22. júl 2011

@veronika1417 No pozeram vy ste ako my 😀 My mame tiez kocik v obyvacke a stale ho manzel predvadza, jednej sestre druhej sestre, rodicom atd...aspon to niekto z nas bude ovladat 🙂

veronika1417
22. júl 2011

@slimme kolko radosti dokaze uz teraz urobit 😀 a co ked v nom bude miminko 😀

slimme
22. júl 2011

@lenica81 to toto je ta manduca?to odkedy sa tak vola 😀 😀 😀 na to by som teda neprisla, lamala som si hlavu co to moze byt 🙂

lenica81
22. júl 2011

@slimme to je znacka... 😉

slimme
22. júl 2011

@veronika1417 No to teda 🙂

henrieta44
22. júl 2011

@lenica81 jnemusia ako nemusia... kedže my sme všetky taký len na bavlnené rozhýčkaný, tak to by som musela žehliť aj tak, lebo bavlnené veci sa ti pokrčia v sušičke a niektoré tam ani nemôžu ísť aby sa nepoškodili, ja neviem, som mu povedala že mi ju môže kúpiť na vianoce ako darček za pôrod 😀 (som nenáročná že? 😀 😀 😀 😀 ) a ja že si zarobím na kočík....inak som sa už rozhodla, že chcem CASUALPLAY S4, ale budem ho kupovať určite z druhje ruky lebo nový stojí 570€ a to je už hodne nad môj limit

slimme
22. júl 2011

@henrieta44 Ja stale nechapem co je na tych kocikoch take drahe, vsetky sa vyrabaju v Cine, vyrobia ho za 20 euro a tu sa to predava za ceny jak ojazdene auto. Ten moj stal tiez kopu penazi, musime mat aspon 4 deti, nech si mozme povedat ze stal za to 🙂

dominika_sk
22. júl 2011

@lenica81 ja si žiadnu šnurku davať nebudem 😀 ja na urieknutie neverim a preto ma ešte nikdy nikto neuriekol 😝

kaia
22. júl 2011

Caute, posledne dva dni vas citam az takto neskoro, akosi nestiham 😒.
Bavili ste sa o pleti. Ja mam rovnaku stale, ajked som cakala chlapca, aj teraz, ked cakame dievca a dokonca aj ked nie som tehotna 😒.
Na povery a snurky neverim, kocik sme mali aj pri prvom skor a aj teraz. Ale vela obchodov ponuka moznost nechat si kocik u nich na sklade a zobrat si ho az po porode 😉

harper
22. júl 2011

@majoslava vsetko najlepsie k narodkam.
Teraz som skoncila so zavaranim uhoriek - este su teda v trube. 😒

harper
22. júl 2011

Ja mam tiez plet stale rovnaku. My sme pri prvej mali na kociku pripevnenu taku cervenu maslicku, co sa dava na stromcek a teraz ju tam dam asi zase 🙂

micicka
22. júl 2011

ahoj kočky. ja nejako nemôžem spať 😒

čo sa pleti týka - mne sa zlepšila, čakáme dievku a ževraj som aj opeknela - čo ma teda teší 😀 a nebolieva ma hlava ako pred tehu (klop, klop, klop)

majoslava
23. júl 2011

Ahojte 🙂 Ďakujem Vám všetkým 🙂 včera som to prežila... večer som si ľahla taká dolámaná....ešte vydržať dnešok.... ideme robiť guľáš party ale počasie mi nejako nevyšlo.. ☹ ale aspon nepečie tak slnko 🙂

majoslava
23. júl 2011

@dominika_sk @harper ja tiež dám aj na postieľku nejakého červeného macíka... na nohe nosím červenú šnúrku... mm sa mi stále smial.... ale odkedy si dal aj on, tak mu nebýva tak zle ked niekam ideme 😀

kaia
23. júl 2011

@majoslava, dodatocne sa pripajam ku gratulantom, vsetko najlepsie 😉 😉 😉

lenica81
23. júl 2011

@henrieta44 vravim z vlastnej skusenosti, velmi rychlo rezignujes na zehlenie a zacnes ho neznasat... 😅 tie prve 3 mesiace sa odporuca zehlit babatkovske oblecko a potom uz nie... ja som vydrzala pol roka... 😅

dominika_sk
23. júl 2011

ja sa na to možem vy*rať...kočik nebude ☹ odpisali mi na objednavku že už ho nemaju.tak som obvolala slovenske a česke internetove obchody a nikde ho už nemaju, lebo je to model 2010...mňa je*ne ☹ ja len tak, aby ste vedeli že som sa dotešila...ani ma neutešujte, lebo budem plakať ešte viac...ja som toto 😢 presne vedela...