Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominika_sk To je mi luto, mne sa take stava casto, mam smolu na take veci 🙂 ale aj ked to teraz tak nevyzera, ver tomu ze vsetko zle je na nieco dobre, u mna to plati vzdy! 🙂
Ahojte tehulky! dneska rano som sa vazila a mam o 2 kg menej, nechapem to ☹ Cim to moze byt? stale sa vazim rano, je mi to divne lebo od zaciatku tehu som nic nepribrala, a behom dvoch tyzdnov som pribrala 4 kg, a teraz po tyzdni mam minus 2 kg. Vtedy ked som nabrala tie 4 kg som mala trocha zapchu, moze to byt aj tym?
@dominika_sk aj mna to mrzi za teba, viem co je to radost z kocika a ked si si ho uz vysnivala a vybrala a zrazu nic z toho, fnuk ☹
Inak mam otazocku, grckate rano este niektora? Ja som mavala ranne nevolnosti kazde rano cca do konca 3 mesiaca, potom ked som dostala ten zapal a ATb tak som zase zacala a teraz asi mesiac nic, vcera a dnes zase 😖 Je to hnus, najma ked nie je po celej noci co grcat. Dnes som sa ani napit nestihla (ze aspon voda by sla von)... pri prvom tehu som toto vobec nemala (preto sa trosku utesujem, ze to dievcatko sposobuje(nemam to este potvrdene od Dr), ale je to normalne grcat v 5 mesiaci? 😠
@slimme ja som pribrala 3kg od zaciatku, potom som bola chora a schudla som 4.... teraz to pomaly naberam spat, ale velmi pomaly. Cim to je neviem, ale ja napr vobec nemam chut jest, len zeleninku, ovocie.... mne proste nechuti ked je teplo a strasne ma nebavi varit teraz, ale musim koli malemu a mm.... keby ich nieje, som na rozkoch a ovoci. 🙂
@luppita ja si sem-tam ešte tiež grcnem. raz za tri tyždne...niekomu byva zle cele tehu, tak si myslim že je to ok. 😒
baby, už ste kupovali postieľky + doplnky k nej? toto som našla na nete, celkom sa mi to pozdáva, len či sa to ozaj oplatí:
http://www.postielky-kose.sk/detail.php?zbozi=2...
Ahojte baby, prepacte ze sa vam tu vtieram, len sa vas chcem opytat, tie co cakate dievcatko, ci ste mali nejake chute, ak ano tak naco a ci ste vsetky zvracali a ake ste este mali priznaky...dakujem...ja velmi tuzim po dievcatku, viem ze sa uz to nezmeni, ale stale verim...😀
@dadak
🙂 ja uz jednu babu mam a teraz cakam druhu a toto tehotenstvo je komplet ine ako prve, tak neviem....Teraz som mala chut na oriesky a pri prvej na Mcdonald, ktory teraz nemozem ani citit 🙂, a zvracat som nazvracala ani pri jednej...a ty uz vies co cakas?
@micicka Postielku planujem az uplne nakoniec, kedze sa stahujeme 😎 zatial som si objednala z netu 12dielnu sadu do postielky (romanticku s baldachynom) - uz je doma a je nadherna, dokupila som si 2 nahradne plachty, obliecky aspon jedny na vymenu este musim kupit, plysakov na vyzdobu mam a od rodicov som dostala hracieho macika do postielky 😵
Takze uz len ta postielka bude vacsou investiciou 😅
ahojte tehulky tak dlho som tu nebola,no to pocasie ma zmohlo ☹ stale som bola unavena.vcera som sa smanzelom vybrali na nakupy ale nic sme nekupili.kedze nesmiem vela chodit tak sme toho vela nepochodili.nakoniec som skoncila u sestry a ta mi dala krasne vecicky po malom take neutralne co mozu aj dievcatka takze na zaciatok uz budem mat dost.dnes som sa vazila tak mam 3kila naviac od zacaitku tehotenstva a to sa da.brusko sa mi zvacsilo zasa uz mame 92cm cez pupok.vcera som sa odfotila tak prikladam fotku. 😎
@dadak v ramci ankety 😀 som prvykrat tehotna, cakame dievcatko, v 1.trimestri chute na polievky, ovocne stavy, ovocie. Od 4.mesiaca sa mi vratil povodny apetit, ziadne zvlastne chute nemam. Nevracala som ani raz 🙂 Su dni, ked mam plet krasnu a bezchybnu ako babatko, ale z casu na cas je priserna, proste hormony si ziju vlastny zivot 😀
@kiribaby
@medulienka75
dakujem vam baby za odpovede...ja este neviem co to bude a budem to vediet mozno tak o 2 mesiace, takze casu mam dost, ale ako som pisala velmi si prajem dievcatko....ja som mala primojich chalanoch tiez uplne rozlisne tehotenstva....a pritom boli obaja chlapci...takze asi fakt to neni o tych priznakoch a chutiach...hm...ale dam vam vediet, ci to bude treti kralovsky syn...hihi
no pokračovanie mojho super dńa.takže zrušili mi tu objednavku, ale to som už prekusla...tak som minula asi 30eur na volanie do čiech a na slovensko na inter. obchody aby som zohnala ten kočik, napisala 20 mailov, konečne som ten kočik našla 500 km odtialto, sice bez sedačky a o 80drahši, ale už vykašlať na to. tak som ho objednala, lebo nikto mi na maily neodpisoval od rana, a ke´d som poslala objednavku, rišiel mi mail, že v jednom sklade ho ešte maju o vyše 1000 českych korun lacnejši...už nechcem byť za kravu, že to zase zrušim a objednam ten lacnejši, lebo ako sa poznam, kym to zrušim a zavolam do toho druheho skladu, už bude predany ☹ 🙄 no a potom sa niekto čuduje, prečo chcem isť do porodnice ktora je 40 km odomňa, a nie do tej čo je 10 km odomňa, lebo v tej čo je 10 km robia epi len od 6,00 do 15,00 a ako sa poznam, ja pridem 15,10 pri mojom šťasti!!! 😠 a vtej 40km odomňa ju robia nonstop...asi tolko, faaaakt pekny deň dneska.
@dadak
inak ja som chcela velmi vediet co to bude a v 10 tyzdni som si urobila ten test na urcenie pohlavia z mocu
http://www.womansecret.sk/Test-na-urcenie-pohla...
A USG mi potvrdil to iste 🙂)
@micicka nam by mala prist tento tyzden tato http://www.babyborn.sk/uspi-ma/drevene-postie-k... s modrymi textilnymi doplnkami 😀 Bolo to objednane este pred tým ako sme vedeli ze co to bude 🙂
Inak ja som za cele tehu ani raz zatial nevracala.
ešte mi tak napadlo, určite po 20 km prideme do 10 kilometrovej zapchy, tak to otočime do tej bližšej a prijmu ma o 15,10 😀
@zuzkau12 ja som poslala, nech aspon niekto ma pekny den 😠
ahojte 🙂 na chvilku si musim sadnut,lebo od rana kmitam:horcicova pomazanka hotova,pohare na uhorky umyte,teraz ,,uz,, len poumyvat uhorky[ktore su spinave od blata az hroza 😲 ]
Dnes som bola so synom na bycikli v obchode a celkom som to zvladla.No minule som viezla dceru [ma o 4kg viac ako syn]a myslela som,ze vyplujem oci 😖 Tep som mala zvyseny a fucala som jak lokomotiva 😀 Ju viac neveziem....
Inak Kika je od vcera u babky na prazdninach,tak mam doma len jedno dieta+mm.Odpadla mi starost co v utorok...Idem totiz rano na krv a terigat sa z 2 detmi by bolo o hubu.Takto to z jednym zvladnem[ak budem mat stastie,maly bude rano spat a ja vybehnem na bycikli]a potom pojdem za tou mojou susurkou....Uz teraz mi chyba.
@micicka nafotene nemam, kedze este nemam postielku, ale objednavala som z tejto stranky: http://www.e-baby.sk/product/mega-sada-do-posti... dorucili ju o 3 tyzdne; nahradne plachty som kupila za 6 eur v Ikea 🙂
Ahojte mamičky, budúce mamičky,
čakáme prvé bábätko a potrebovala by som poradiť, usmerniť ako na - bábätko a psík? Máme malého jacka russela, je milá ale je to len psík so všetkým čo k psíkovi patrí. Pri výchove dieťatka je vraj domáci miláčik dobrý pomocník pri rozvoji osobnosti,... No čo a ako, keď je dieťatko ešte maličké, keď sa učí loziť, chotiť 🙂
Ak máte skúsenosti s bábätkom a domácim miláčikom, prosím poraďte mi na čo dávať pozor a čoho sa nemusím vôbec báť,... Chcem aby bolo všetko OK Ďakujem 🙂
@micicka asi vela a na tejto bola tato nasa lacnejsia ako na inej o 26e. objednala som k tomu aj kolotoc nad postielku, a tu rozvojovu podlozku, ci ako sa to vola plus nejake drobnosti a mala by som platit aj s dopravou 164e. je pravda ze tam nemam tak ako ty tusim spaci vak ale ten mozno ani nevyuzijeme.

@lenica81 pri malom mi to nerobilo problém žehliť , však tam to nie je ani moc čo žehliť, položíš žehličku na vec a je ožehlená 😀 , ja inak celkom rada žehlím, lebo všetkých vyhodím z domu preč a aspoň vtedy mám chvíľu kľud a čas si aj prečistiť hlavu a popremýšlať, inak sa niečomu takému nedostname 😉 ale sušičke sa nebránim, len chcem pre malú nový kočík , sušička môže ešte počkať