Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@denis006 Neviem ti povedať presne koľko stál so všetkým,lebo tam mali len cenu vaničky...ale keď sme im písali na ich stránku mail so všetkým,čo chceme ku kočíku,cenu nám vyrúbali cca 650 eur. Na trhu sú o dosť lacnejšie,ale tam by som vzhľadom na možné problémy pri reklamácii neriskovala...My sme ho kupovali cez mimibazár,konkrétne tuším slniečkovo.A opakujem bol v akcii nakoľko kolekcia 2010 je dopredaj.
@dominika_sk aj mne sa to stava, jeden den je babo neskutocne pohyblive, vôbec neda pokoj a na dalsi den ho skoro vobec necitim, alebo len slabucko, ale ked sa potom ozve, tak teda poriadne, do mechura - a to fest boli, myslim, ze zalezi na tom ako je prave otocene
@henrieta44 diky za info, no aj trosku bala ale bola to nasa svadobna cesta tak sme isli a dopadlo to fajn
@dominika_sk samozrejme, že ťa chápeme. ja mám momentálne druhý menej aktívny deň, tiež má strach, ale sem tam kopne, tak verím, že je všetko v poriadku. pred dvoma dňami bola naša krpaňa veeeľmi aktívna, tak som sa veľmi tešila 😀
takže je to asi normálne 😉
ja mám doma prenatálny odposluch, takže keď sa až veľmi bojím, tak popočúvam srdiečko. aj podľa toho viem, že malinká je asi veľmi zvlástne schúlená, lebo nájsť srdiečko tiež nejde tak ľahko...
takže sa nebojkaj 😀
2006 prepac.som sa sekla. 🙂
dnes nam prisla buduca krstna.teda moja mladsia segra z irska.urobila nam riadne prekvapko.mala dojst v stredu. tak uz mam bodikov a dupaciek habadej 😀 ale aj tak si este v auguste zaletim do irska na nakupy.joj ako sa tesim. len letenky su stale drahe hadam bude nejaka akcia.kedze idem aj s malou....
@micicka ja radšej nemam ani odposluch, ani fonendoskop, lebo by som to mala nonstop na ušiach 😎 inak, maly 100000000% musel byť otočeny dozadu alebo ako, lebo aj bruško som zrazu mala akesi menšie a aj strašne malo kopal a zrazu som dostala taaaake kopance, až mi skoro slzy vybehli a keď som sa postavila hne´d som mala ako keby nafuknutejšie bruško, tak sa asi otočil 😉 juuuj, ako sa tešim že dal o sebe vedieť, bola som zufala, keďže ja možem štuchať kolko chcem a aj tak ho nezobudim. som zvedava za kolko zase budem stresovať že zase nekope 😖
@dominika_sk ja sa momentálne tiež teším, keď veľa kope, ale predpokladám, že za nejaký čas mi to bude niekedy aj veľa 😀 ale tak to asi musí byť...
fonendoskop som kúpila, ale teda cez ten nie je nič počuť 😒 odposluch je dobrá vec, hlavne v týchto prípadoch - teda ja som rada, že ho mám. ale všimla som si, že malinká nemá rada, keď ju počúvam, vtedy začne kopať - takže aj počujem srdiečko, aj ju trošku preberiem 🙂 a ešte sa jej nepáči, keď si pichám injekciu, vtedy ma tiež šťuchne. asi si povie: ty do mňa picháš, ja do teba šťuchnem 😀
@dominika_sk nebojkaj sa moja... este stale ma babulo dost miesta aby sa otacalo..a ked sa ti otoci tak, ze ma nozky-rucky smerom k chrbtici, este to citit tak nemusis, alebo len slabunko...ked bude krpec vacsi, budes citit kopance-stuchance aj tym smerom viac..a tiez ked mal aktivnejsie dni teraz, tak osledne dva dni viac spinkal..uz take malike deticky v brusku maju take oddychove a aktivne casti dna.. mna uz teraz niekedy babula vie tak silno kopkat ze ju citim aj na oboch stranach bruska.. napr. dnes kopkala nalavo az do bedier, ale pritom sa stuchala aj kdesi napravo pod rebrami az...uplne na bokoch.. naraz..som bola pri kamoske, ktora este neciti pohyby /16tt/ a ked videla co sa mi v bruchu robi, vypliestala oci... pri biuske som pouzivala fonendoskop, lebo tiez mavala lenive dni, ale teraznepotrebujem nic,absolutne... 🙂
@dominika_sk Domi, ja máívam toto isté....tiež som sa bála lebo som hovorila Dr., že niekedy mám pocit, že malého cítim iba raz za den....a on mi nato tiež povedal, že či by ma bavilo celý deň kopať a vystierať ruky 😀 že bábetko má tiež svoje dni, niekedy je aktívnejšie a niekedy podriemkava a oddychuje 🙂 takže ma upokojil, že je to všetko ok .... ak ho citím za den aspon raz tak je to dobre 🙂 tak sa nicoho neboj, asi si drobček vegetí 🙂
Ahojte baby, celý vikend som tu nebola, boli sme s mojimi rodicmi a ostatnou rodinou na chate a bolo super...sme si oddychli, poprechadzali sa, proste parada 🙂
Minuly tyzden v stvrtok som mala poradnu - vsetko je nastastie ok, a 4.8. mam test na teh.cukrovku, tak sa veeelmi tesim bleeeeee 😖 dufam, ze dopadne dobre 🙂
ahojteeeeeeee, tak dnes mám poradňu o12.30 + výsledky glukoz.testov tak som zvedavá dúfam ,že je všetko ok.
@stellamiapiccola dražím palce aby bolo všetko ok 🙂
@eviiinka ďakujeeeeeeeem 😉
no ja na pultík miesto nemám v kúpelke , ale aj , keď ho budem mať v obývačke tak lepšie ako sa ohýbať moje kríže chúďatká 😀
prvé babo som kúpala v kuchyni na rohovej lavici som mala položenu vaničku a na stole som ho krémovala atď. teraz sme v novom tak sama neviem ešte kde dam postieľku lebo v spalni ju chcem pri mne no , ale tam miesta veľa neni 🙂 no uvidí sa všetko treba zabehnuť
@meminka ahoj meminka.jej super ze tu je niekto z pb. 4D v pruskom je uplne super.idem tam dnes 2 krat. stoji to 55e a dstanes cd asi zo 100 fotkami a 15 videami. doktor je super vsetko ti poriadne pozrie aj babo odvazi odmera.len maju dovolenku od tejto stredy do polky augusta. tu mas kontakt.042 4492910. stoji to zato.
a ozaj trva to ai hodinku.
odkial presne si ?
@luseta2000 Jej vitaj spat po dovolenke. Aj my sa chystame bud.tyzden, mam trosku obavy, aby bolo vsetko ok, aby sa babenku pacilo, lebo predsa len lekarska starostlivost v zahranici...nic prijemne. Mala si aj nejake specialne poistenie? Nevies nahodou, ci si hospitalizaciu v chorvat.nemocnici platis a potom ti to poistovna preplati alebo maju poistovne medzi sebou dohodu? Lebo si neviem predstavit kolko penazi si vziat zo sebou, pre istotu...
@luci66 ja som bola v Chorvatsku v Zadare hospitalizovana a po navrate na Slovensko mi to cele do centu preplatili 🙂 ale u nas na Slovensku si pytaj taku poistku teda pripoistenie lebo nie vsetky Ti to garantuju!!! Ja som mala od Alianz a tam mas dokonca aj taku asistencnu sluzbu co Ti radi na co mas narok a co ziadat takze v tomto super 🙂 no ochota chorvatov katastrofalna ☹
@luci66 fuuu ja si to uz nepamatam aka presne to bola suma ☹ bola som tam len do vecera dokedy som sa nestabilizovala a este v ten den sup domov na Slovensko. Velmi som sa ale tesila, ze mi to poistovna preplatila takze to nebolo zanedbatelne 😉 tak ale tam mozes v pohode pouzivat platobnu kartu v automatoch kde si v pohode vyberas prachy ako ked si na Slovensku. Informuj sa v banke ci su vybery bezplatne alebo spoplatnene ako na Slovesnku aby si nemusela brat vela penazi lebo to je riskantne a v dnesnej dobe aj zbytocne.
@luci66 bolo super som rada ze sme isli aj ked som sa trosdku obavala ale dopadlo to vyborne,cesta sa dala prezit len ked idete auton musite casto stat abysi sa aj presla ale aspon na 5-10 min nie iba natiahnut nohy, specialne poistenie som nemala ale co som citala tak poisteniev chorvatsku sa realizuje cez nejaku cr poistovnu ak sa ti nieco stane a kedze nie su EU tak ti ani europsky preukaz nepomoze. penazi sme mali ai 1000€ a ja som mala este kreditne karty , pre istotu. V tomto ti asi moc neporadim ☹
ahojte prajem pekny den.mna uz treti den bolia nenormalne krize a podbrusie...spat sa mi neda akosi na starej posteli tak sa len modlim aby sme uz konecne kupili madrace do novej spalne a buvali tam....uff uz som viac unavena po spanku ako pred nim
😖
baby,ale je dnes hnusny cas 😠 Prsi tu uz 3 dni v kuse 😠 Dcerka je u svokrovcov,doma mam len syna,no aj on je uz vynervovany z toho,ze sme furt vnutri.Dnes som sa nasrala,obliekli sme prsiplaste,natiahli gumaky a hajde na bycikli do banky.Zajednala som si tu z bazarika 4x dupky-pyzamka v.62 z obrazkom Minie,tak som bola poslat peniaze.Cele aj z postovnym ma to stalo 6,70.Tak sa uz tesim na balicek.
Vcera som robila poriadok detom vo veciach,par som vyradila[hlavne dcera strasne rychlo rastie]a kedze sa mi uvolnilo miesto v komode,poukladala som si tam uz Simonkine veci 🙂
Uz nech je november a ja ju drzim v naruci.....

@dominika_sk dominika, neboj aj mne sa to stava a uz dokonca som bola s tym aj na pohotovosti a malicky bol v poriadku, asi fakt sa len inac otocia