icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

blackrose
28. júl 2011

@luseta2000 ty si musela davat aj moc??

kaia
28. júl 2011

@luseta2000, ja som na EKG bola este v prvom trimestri. Ale v nemocnici Ta uz poslu, neboj 🙂. No, uz som to raz zazila co je niekedy vyhoda a niekedy aj nie 🙂 🙂 🙂

veronika1417
28. júl 2011

@eviiinka pre mna uuuplne neralne a nesplnitelne 😀 ja cikam stale nech ma skusia zadrzat 😀

luseta2000
28. júl 2011

@eviiinka to mi hovor , to bolo strasneeeeeeeee 😲

luseta2000
28. júl 2011

@blackrose hej uz ked som sa bola nahlasit na termin mi dala skumavku a pred aj po vypiti

eviiinka
28. júl 2011

však toto 🙂 ked som sa bola objednať a sestrička mi povedala, že ked to vypijem tak 2 hodyni nemožem ísť cikať som skoro odpadla..to ja nevydržím, ved ja chodím cikať skoro každu pol hodinu niekedy 😒 maju smolu 😀 a už len z toho že nebudem mocť ísť, tak sa stavím že mi just bude treba ísť 😝

luseta2000
28. júl 2011

@veronika1417 ja som si to myslela tiez ale zistila som ze ked sa nehybes tak ten mechur nehce tolko, tak som cele 2 hodiny sedela pred telkou a modlila sa aby som sa nepocurala 😀

eviiinka
28. júl 2011

@luseta2000 no tak nato som zvedava 😅

luseta2000
28. júl 2011

@eviiinka kedy ides? a kam? ja som bola na spitalskej ako je Onkologicky ustav to vlastne patri pod Heydukovu.

veronika1417
28. júl 2011

@eviiinka presne 😀 ja si to ani predstavit neviem, mne treba az tak, ze ma boli cele bruseno a jednoducho musim ist lebo keby ma mala este do toho aj kopne tak sa im tam pocikam rovno na chodbe 😀

eviiinka
28. júl 2011

Tak tam presne idem 🙂 oproti Tescu ....

eviiinka
28. júl 2011

@luseta2000 zabudla som napísať, idem 1.8., čiže už v pondelok ma to čakááá 🙂 na 7.00 😒

veronika1417
28. júl 2011

@luseta2000 mne je jedno ci sedim, lezim, stojim mna zacne pobolievat brucho a jednoducho muism 😉

eviiinka
28. júl 2011

@veronika1417 presne tak, takže to budeme mať zaujímave 🙂 no dám v pondelok vedieť ako som to zvládla 🙂 ci som sa im tam nepocikala 😀

mysti
28. júl 2011

@majoslava Majka, to chodis naozaj nejako casto do poradne...ja chodim raz za mesiac a tie klasika-moc+vaha+tlak+kontrola odspodu, ci sa neotvaram...a stale sa ma popyta, ze ako sa mam, ako sa citim a tak...ale len raz do mesiaca, podla mna to zatial staci a to ja mam gynekologa 10 minut cesty z domu 😀 buduci tyzdem idem na tu teh, cukrovku, ozaj, si sa uz objednavala? Ja idem len normalne k nemu, teda vsetko mi to sprav i sestricka, nemusim ist za "cukrarkou", nastastie 😉

luseta2000
28. júl 2011

@eviiinka a kam ides?

eviiinka
28. júl 2011

no ved tam kde si písala že si bola aj ty 🙂 je to oproti Tescu na Kamennom námestí, a je to niekde na dvore budova ,,P,,

eviiinka
28. júl 2011

@luseta2000 aha nedala som ti odpovedať vetdy 🙂

eviiinka
28. júl 2011

@luseta2000 no ved tam kde si písala že si bola aj ty je to oproti Tescu na Kamennom námestí, a je to niekde na dvore budova ,,P,,
PS: nejak mi to zvlástne pise, dam odpovedat a aj tak ti to neposle 😠

luseta2000
28. júl 2011

@eviiinka ano presne je to oproti tescu parkovisko platene a ty prejdes cez to parkovisko a do vnutra a potom odbocis do lava - preventivne centrum alebo tak nejako sa to vola a na vo vnutri je to v pravo uplne posledne dvere v pravo 🙂 velmi mile sestricky, dones si polku citrona ale moc to nepomoze 🙂

eviiinka
28. júl 2011

ideme sa s Maxom pekne napapať niečoho dobrého 🙂 tak zatial babulky 🙂

blackrose
28. júl 2011

@luseta2000 lebo ja som isla v pohode na wc-ko, nezakazali nam ist a ani sme moc nedavali, len pichali pred a 2 hodiny po vypiti...
ja by som urcite nevydrzala! Ved ja idem hned ako pridem rano do prace na wc-ko a to som pol hodinu pred tym bola 😀

eviiinka
28. júl 2011

@luseta2000 presne tam je to 🙂 bola tam velmi milá sestrička, ked som sa bola objednávať , akurat to tam cele maluju 🙂 donesiem si určite, snad to aspon troška pomože 🙂 idem papať lebo už sme nejký hladný s drobcom 🙂

luseta2000
28. júl 2011

@blackrose to je divne.. a ja som trpela 🙂

luseta2000
28. júl 2011

@eviiinka jasne papa- ja srotim pocas pisania v robote

majoslava
28. júl 2011

@mysti bola som dnes v HN ale zase majú dovolenku od budúceho týždňa tak budem volať do RS... zajtra idem znova do poradne bude mi brať aj krv ....
sa ho opýtam prečo tak často chodím do poradne....

dena
28. júl 2011

dievcata tak sa ozyvam z dovolenky...let prebehol v poriadku, maly bol v klude, ale ked sme zacali pristavat, robil take salta, ze to bolo aj viditelne ako mi brucho nadskakuje 🙂 🙂 je tu velmi horuco...stale som pod slnecnikom, esteze mam takeho muza, ktory je stale s malou v bazene a ja mozem byt v chladku 😉 internet tu dost blbne, tak ked pridem domov budem mat citania urcite dost 😉 a aby som nezabudla, posielam vam to slubene slniecko, tak dufam ze k vam dorazi 😉

mysti
28. júl 2011

@dena jaj ako Ti zavidim, moji svagrovci odchadzaju do Turecka v sobotu, ideme ich viezt na letisko do BA, zvlastny pocit to bude, ich odvezieme a my naspat domov...tak by som isla aj ja, ale financie nam to tento rok nedovolili, tak si pekne uzi dovolenku 😀

mysti
28. júl 2011

@majoslava joj, tak vidis, len dovolenkuju tito lekari...esteze mne to urobi sestricka, nastastie...a ked tak casto chodis do poradne, to potom riadne peniazkov precestujes, a vedela by si ich dat aj inde....ktovie, co Ti povie... 😒

dominika_sk
28. júl 2011

@evulka.v peg perego GT3 tropical 😉