Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@luseta2000, ja som na EKG bola este v prvom trimestri. Ale v nemocnici Ta uz poslu, neboj 🙂. No, uz som to raz zazila co je niekedy vyhoda a niekedy aj nie 🙂 🙂 🙂
@eviiinka pre mna uuuplne neralne a nesplnitelne 😀 ja cikam stale nech ma skusia zadrzat 😀
@eviiinka to mi hovor , to bolo strasneeeeeeeee 😲
@blackrose hej uz ked som sa bola nahlasit na termin mi dala skumavku a pred aj po vypiti
však toto 🙂 ked som sa bola objednať a sestrička mi povedala, že ked to vypijem tak 2 hodyni nemožem ísť cikať som skoro odpadla..to ja nevydržím, ved ja chodím cikať skoro každu pol hodinu niekedy 😒 maju smolu 😀 a už len z toho že nebudem mocť ísť, tak sa stavím že mi just bude treba ísť 😝
@veronika1417 ja som si to myslela tiez ale zistila som ze ked sa nehybes tak ten mechur nehce tolko, tak som cele 2 hodiny sedela pred telkou a modlila sa aby som sa nepocurala 😀
@luseta2000 no tak nato som zvedava 😅
@eviiinka kedy ides? a kam? ja som bola na spitalskej ako je Onkologicky ustav to vlastne patri pod Heydukovu.
@eviiinka presne 😀 ja si to ani predstavit neviem, mne treba az tak, ze ma boli cele bruseno a jednoducho musim ist lebo keby ma mala este do toho aj kopne tak sa im tam pocikam rovno na chodbe 😀
Tak tam presne idem 🙂 oproti Tescu ....
@luseta2000 zabudla som napísať, idem 1.8., čiže už v pondelok ma to čakááá 🙂 na 7.00 😒
@luseta2000 mne je jedno ci sedim, lezim, stojim mna zacne pobolievat brucho a jednoducho muism 😉
@veronika1417 presne tak, takže to budeme mať zaujímave 🙂 no dám v pondelok vedieť ako som to zvládla 🙂 ci som sa im tam nepocikala 😀
@majoslava Majka, to chodis naozaj nejako casto do poradne...ja chodim raz za mesiac a tie klasika-moc+vaha+tlak+kontrola odspodu, ci sa neotvaram...a stale sa ma popyta, ze ako sa mam, ako sa citim a tak...ale len raz do mesiaca, podla mna to zatial staci a to ja mam gynekologa 10 minut cesty z domu 😀 buduci tyzdem idem na tu teh, cukrovku, ozaj, si sa uz objednavala? Ja idem len normalne k nemu, teda vsetko mi to sprav i sestricka, nemusim ist za "cukrarkou", nastastie 😉
@eviiinka a kam ides?
no ved tam kde si písala že si bola aj ty 🙂 je to oproti Tescu na Kamennom námestí, a je to niekde na dvore budova ,,P,,
@luseta2000 aha nedala som ti odpovedať vetdy 🙂
@luseta2000 no ved tam kde si písala že si bola aj ty je to oproti Tescu na Kamennom námestí, a je to niekde na dvore budova ,,P,,
PS: nejak mi to zvlástne pise, dam odpovedat a aj tak ti to neposle 😠
@eviiinka ano presne je to oproti tescu parkovisko platene a ty prejdes cez to parkovisko a do vnutra a potom odbocis do lava - preventivne centrum alebo tak nejako sa to vola a na vo vnutri je to v pravo uplne posledne dvere v pravo 🙂 velmi mile sestricky, dones si polku citrona ale moc to nepomoze 🙂
ideme sa s Maxom pekne napapať niečoho dobrého 🙂 tak zatial babulky 🙂
@luseta2000 lebo ja som isla v pohode na wc-ko, nezakazali nam ist a ani sme moc nedavali, len pichali pred a 2 hodiny po vypiti...
ja by som urcite nevydrzala! Ved ja idem hned ako pridem rano do prace na wc-ko a to som pol hodinu pred tym bola 😀
@luseta2000 presne tam je to 🙂 bola tam velmi milá sestrička, ked som sa bola objednávať , akurat to tam cele maluju 🙂 donesiem si určite, snad to aspon troška pomože 🙂 idem papať lebo už sme nejký hladný s drobcom 🙂
@blackrose to je divne.. a ja som trpela 🙂
@eviiinka jasne papa- ja srotim pocas pisania v robote
dievcata tak sa ozyvam z dovolenky...let prebehol v poriadku, maly bol v klude, ale ked sme zacali pristavat, robil take salta, ze to bolo aj viditelne ako mi brucho nadskakuje 🙂 🙂 je tu velmi horuco...stale som pod slnecnikom, esteze mam takeho muza, ktory je stale s malou v bazene a ja mozem byt v chladku 😉 internet tu dost blbne, tak ked pridem domov budem mat citania urcite dost 😉 a aby som nezabudla, posielam vam to slubene slniecko, tak dufam ze k vam dorazi 😉
@evulka.v peg perego GT3 tropical 😉

@luseta2000 ty si musela davat aj moc??