icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

eviiinka
28. júl 2011

@luseta2000 ja som si odbehla von, aspon sa trošku prejsť, len tak tak som to stihla, už začalo poprchať ...

eviiinka
28. júl 2011

@dena zavidím v dobrom 🙂 užite si dofču a hlavne si oddýchni poriadne 🙂 dakujeme za slniečko, je to dlha cesta, takže este k nam do BA nedorazilo 😀

22nikuska
28. júl 2011

@eviiinka dakujeme ani som neverila ale nakoniec to hadam pravda bude....nase vytuzene dievcatko 🙂

atima
28. júl 2011

baby už kupujete vybavičku? a mate daky oblubený obchod dajte typ 😉

mysti
28. júl 2011

@atima ja som si akurat teraz dosisovala, ze co mi vsetko bude treba, idem skrtat, co uz mam a co mi este treba aspon na zaciatok...ale neviem, co som este pozabudala a co mi este treba...neviem, ci mam uz teraz nieco nakupit aj z velkosti 62, chystam sa zatial len na 54-56, neviem, aj ja by som potrebovala radu nejakej mamicky, co uz ma drobca, aby som toho zbytocne nekupovala vela a rychlo mi babo z toho vyrastie... 😒

stefie
28. júl 2011

ahojte baby 🙄 tak som dnes bola v poradni + na cukor... to bol den... by ste neverili, ako sa behm 10 sek moze den zmenit zo superneho na total pokazeny..prisla som dnes k dokimu, pozeram v cakarni jedna pani..nezvyk, tam je vzdy plno, preto objednava do poradne na cas..tak som sa jej spytala, ci doki robi..ona ze nie, zastupuje pani dr H. az som zamrzla..hned som vedela ze bude zle, ale az tak, to som nemylsela.. 😠 😠 pred rokmi som totiz kvoli tejto -sorry za vyraz- p*ci skoro zomrela, potratila som prve babo, psychicky sa zrutila, proste som presla peklom na zemi.. 😢 😢 14tyzdnov mi totiz takmer denne tvrdila ze nie som tehu, potom som sla k inemu lekarovi a ten mi na prvy pohlad tehu potvrdil, ale nakoniec mi museli dietatko vziat behom troch dni... vtedy ju moja mama zbila tak, ze si vzala 2tyzdne dovolenku, ked som si po hospitalizacii prisla po kartu naplula som jej do oci a odvtedy som ani nepozrela jej smerom, nieto este pozdravit sa alebo nieco.. a dnes som ju stretla.. tlak, ktory mavam nanajvys 90/60 co je uz super u mna, som mala 120/80 este sa sestricka cudovala, ze co mam taky vysoky tlak.. a potom ta krava prisla a zacala sa prihovarat..az ma triaslo od nervov, ignorovala som ju kym sa dalo..aj som ju poprosila, SLUSNE, nech mi da pokoj, nech sa so mnou nerozprava..a ona mi ze "ty sa na mna hnevas?" tak som jej ze hej. a preco a toto a hento, no rypala cely cas, kym som tu glukozu miesala... potom mi uz nedalo, tak som jej vsetko opat vykricala, ci si uz nepamata, co sa mi kvoli nej stalo a ona mi to ODTAJILA!!! ze to nie je jej chyba, ona za to nemoze a ze za 43rokov praxe este taku sprostost nepocula a take.. no baby, do mna tlak, rozplakala som sa a povedala som jej ze za tych 43rokov kolkym zenam znicila zivot a ze uz mala davno vratit licenciu a nie este sa chvalit takym niecim.a ona mi, to ta este za tolke roky nepreslo?uplne nevinne, myslela som ze odpadnem..myslite ze by "vas prseslo" keby ste si takym niesim presli? ja nie, aj som jej to povedala,no priznavam uz s krikom.. tak ju sestricka vykazala do ambulancie a nech mi da pokoj, bo ja uz plakala od nervov a vsetkeho...ked mi brala potom krv, len to tak striekalo..musela som mat strasny tlak.. a ta p*ca sa este vratila, ze "pod este ta pozriem" reku nie, ja pridem ked tu nebudete vy, ale pan doktor... zdvihla som sa a odila prec..
tak som sa tesila, ze dnes uvidim moju bambulku a namiesto toho toto.. este teraz ma trasie od nervov, ked to pisem a to sa stalo este pred pol deviatou... takze o bambulke budem vediet viac az v pondelok...ale pribrala som 2kg za posledny mesiac takze uz mam +8kg, cize 58kg..

atima
28. júl 2011

@mysti velkosti 54 a 56 nekupuj vela len zakladne. ja som mala kde si zoznam no neviem kde je ak niekttora mate zaveste to tu 😖

stefie
28. júl 2011

no idem vas este pocitat, ze co mate nove vy, dufam, ze nemate taky strasny den ako ja...

ajvetka
28. júl 2011

@stefie to mi je naozaj luto :( a dobre ze si jej vynadala, bezchrbtacke hnusnej!!!! my tu mame tiez gynekologicku alkoholicku, mne davala vyvolavacky, aby som dostala kramy, pritom som jej povedala, ze mam pozitivny tehu test. Ona ze niesom... Vela bab muselo ist kvoli nej na potrat. My sme mali to stastie, ze som zobrala kartu a ryyychlo som isla ku inemu gyndosovi. Su to hrozne skusenosti :/ A uz si dufam kludna

stefie
28. júl 2011

@blackrose aj mne tvrdne brusko, len ked som v klude... aj anicka sa mi ozyvala len ked sedim, ale teraz uz ked viac chodim, tak zacne kopkat, ale brucho mi stvrdne az ked si sadnem...

jaj a cukor som prezila bezproblemov, akurat co ma zaha este pali.. dala mi v takom cca 2,5dcl hrnceku rozmiesat taky prask s vodou, bolo to asi 1:1 v mnozstve s vodou, polku som vypila naraz, druhu, pocas hadky s tou kravou asi na trikrat..pichla ma predtym do zily /kvoli protilatkam/ potom do prsta a potom som prisla o dve hodiny, opat pich do prsta a v pondelok vysledky...za tie dve hodiny som nemohla pit nic, len vodu cistu..ani jest...

veronika1417
28. júl 2011

@stefie joooj moje ☹ ja by som tam ani nevosla bala by som sa, ze ohrozim to co prave nosim pod srdcom 😒 snaz sa to hodit za hlavu a vobec na to nemysli, uvazuj racionalne teraz sa musis sustredit na svoje male, ktore cakas a pre neho/ju nie je dobre ak sa maminka trapi. Co bolo bolo uz nikdy to nezmenis aj ked to velmi boli ☹ Ty vsak mas sancu prezit to nadherne znova, zo svojim babatkom a aj ked nikdy nezabudnes na to, co sa stalo teraz sa musis sustredit na to, co momentalne mas a uzi si radost, ktoru prezivas. Mas sancu znovu nacerpat energiu na to aby si bola opat stastna tak hlavu hore a tes sa! Jo?

ajvetka
28. júl 2011

ja idem na gluko test zajtra na siedmu, som objednana na Heydukovu, no som zvedava, najviac sa bojim toho vstavania o siestej. My co sa budime pred deviatou 🙂))))

stefie
28. júl 2011

@ajvetka
@veronika1417 joj baby zlate ste :-* no ukludnit sa veru neviem, ja viem, mala by som, uz len kvoli anicke, ale furt mi to vrta hlavou aka bezcharakterna krava je to.. som zvedava co mi na tento vystup povie doktor v pondelok, urcite mu sestricka povie co sa stalo...ked som volala drahemu do prace, tak mi vravel, ze mal nutkanie dnes zostat doma a ist so mnou, ale ze NASTASTIE siel do prace, lebo on by sa" s nou tak milo porozpraval, ze by si musela opat vziat dovolenku"... moje zlaticko...tak ma ukludnoval..maloktory chlap tak stoji pri zene, ako ten moj...aspon v tychto veciac, okolo tehu..

veronika1417
28. júl 2011

@ajvetka ja sa bojim aby som nejako zle nezareagovala na tu glukozu ☹ aby som nemala nejaku alergicku reakciu alebo aby sa mi nedvihol cukor tak, ze mi ostane zle ☹ moj tatko ma cukrovku a parkrat som si len tak odmerala a mala som vyssi cukor ako by som mala mat. Doktorka mi ho dva trikrat premerala po tyzdnovych intervaloch a vraj je to ok no ale nie je mi vsetko jedno ☹

stefie
28. júl 2011

@veronika1417 ja som hned ako som vosla k sestricke, som je povedala, ze am dnes poradnu, ale ze odmietam ist k doktorke...ma chcela hned poslat domov, nebolo by sa nic stalo, len som na tu glukozu musela dnes... preto som ostala...dufala som, ze ta pinda nevyjde vonku, ale ta deee...krava jedna...

veronika1417
28. júl 2011

@stefie tak uz kasli na toooo 😀 normalne si povedz nahlas nesere ma nic!!! toto radsej baby necitejte 😀 a usmievaj sa ako slniecko a vzdy sa mrkni na brusko, pohladkaj Anicku a supky ide sa dalej!!!

veronika1417
28. júl 2011

joj baby mala ma tak kope ked tu sedim za NTB musim sa ist prejst, nejako sa jej to v poslednej dobe nepaci ☹ stale chce aby som sa hmyrila 😀 no ale ma pravdu lebo len priberam takto 😀 za dva tyzdne tri kila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to som pri tom pribrala za cele tehu a teraz buuum, za dva tyzden tri kila 😖

luseta2000
28. júl 2011

@eviiinka ZAVIDIM JA MUSIM TRCAT V ROBOTE ☹

majoslava
28. júl 2011

@mysti do RS chodím čato tak ani nie... jednou cestou si už aj nakúpim...

majoslava
28. júl 2011

@mysti vieš čo ja som kupovala veľkosť 52-54 len základné vecičky... veľa nie... skôr som nakúpila veľkosť 62 a na také 3-6 mesačné lebo tepláčočky a tričká môžem rukáv podhnúť tak vynosí dlhšie... tepláky na doma som kupovala v bazáriku sú vo veľmi dobrom stave mám ich 9ks rôzne veľkosti...

majoslava
28. júl 2011

@stefie to je riadna krava 😠 ešte mala ú drzosť sa ti prihovoriť 😠 😠 😠 by som jej vlasy vytrhala 😠

eviiinka
28. júl 2011

@luseta2000 ja mám našťastie super robotu, možem sa ísť vyluftovať von ked už je toho vela 🙂

majoslava
28. júl 2011

@dena to slniečko by sa veru zišlo 🙂 celý deň je zamračené a strašne dusno...

tlak mi skáče hore dole.... už sa mi aj krv z nosa pustila....

eviiinka
28. júl 2011

@stefie juuuj, tak to je dobrá p...a, a to ja skaredo nerozpávam...ja by som ju tam asi zabila....hlavne sa skus upokojiť, viem že bolo tažke cim si prešla, človek čo to nezažije ani len netuší ake to je, no teraz musíš myslieť na seba a princeznu, aby ste boli v pohodičke obe 🙂

tina233
28. júl 2011

@deny19 ahoj, je nas sice malo, ale aj ja som z PO...tak si snad vymenime skusenosti z PO...ale teraz utekam z prace pa...

veronika1417
28. júl 2011

@majoslava jeeej ty si tusim zmenila foto 🙂 a ake zlate 😀 si tam ako slniecko 😀

stellamiapiccola
28. júl 2011

no prečítam si to tu všetko neskôr akosi nevidím .už 3dni som badala na operovanom oku čiernu bodku čo padá ,tak som to už dnes nevydržala a volala lekárovi , hneď ma vzal a chvalabohu je všetko ok , no ale ešte mám rozkvapkané oči tak nevidím 😒

luseta2000
28. júl 2011

@stefie boze to ti verim chuda, mala si rovno odist a ist na glukozu inokedy. ale neboj vsetko bude teraz ok len hlavne klud.to ju tvoja mama vazne zbila , 😲 dobre

luseta2000
28. júl 2011

@atima to by bolo super !

luseta2000
28. júl 2011

@ajvetka neboj zvladnes aj ja som bola na heydukovej nezabudni moc