icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

luci66
29. júl 2011

@luseta2000 Cisla su rozne za tu istu cenu. Skoda,ze nemaju foto na nete, by som vam to ukazala. Vazne mi to vrta v hlave..tak rozmyslam,ze na zimu nejake tie dupacky, overal a fusak do kocika a ked niekam prideme overal pojde dole a babenko bude v dupackach. Jeeej babulky jak sa tesim, my budme mat vianocne deticky 🙂

stellamiapiccola
29. júl 2011

@luci66 to sa mi zda dobrá cena ak sa ti páči kupuj 😉

veronika1417
29. júl 2011

@luci66 jaaaj ja som do tychto overalov zamilovana 🙂 a tento, co si opisala musi byt krasny a cena je v pohode podla mna aspon co som ja pozerala 🙂

luppita
29. júl 2011

Kocky tak sa pridavam do klubu maminiek co uz vedia co cakaju, babatko je krasne a zdrave a je to moja splnena tuzba DIEVCATKO 🙂

mysti
29. júl 2011

@luppita tak gratulujeeeeem k dievcatku 😀

zuzka051
29. júl 2011

ahojte kočky,aj vám merajú SF?včera som bola na poradni a doktorka mi povedala citujem:Aj nám to moc rastie.bojim sa že nie je niečo v poriadku.som v 25 tt a dlžka maternice je 27cm je to ozaj veľa?stale na to myslim. ☹

eviiinka
29. júl 2011

@luppita gratulujeeeeeem 🙂

eviiinka
29. júl 2011

jaaj nech už je aspon 17.00....caka ma toho dnes tooooolko vela .... ale teším sa 🙂 zajtra mám narodeniny, tak idem popropravovať nejaké dobrotky 🙂

mysti
29. júl 2011

@eviiinka tak predbezne vsetko naaaaj k narodkam, zajtra tu nebudem, ideme s manzelom do BA odviezt svagrovcov na letisko 🙂

stefie
29. júl 2011

@luseta2000 odvahu? nie...strach..ved som to skoro ja neprezila, babuliatko vobec nie a potom som skoncila u pszchiatra v rukach...to boli cisto nervy...

stefie
29. júl 2011

@zuzka051 zuzi, neviem ci je to vela, ale kdesi som citala, ye v nasom tyzdni je maternica velka ako futbalova lopta..kedze ale netusim akz priemer moze mat taka lopta, tak neviem povedat..ale mna mala uz kopka do zaludka od vcera tak ono je to celkom dost...
@luppita, blahozelam k princeznicke 😉

stefie
29. júl 2011

@eviiinka tak dopredu vsetko naaaaj bo neviem ci tu budem zajtra 😉

zuzka051
29. júl 2011

@stefie ja si myslim že to je aj podla toho ako je dieťa otočene,no uvidim hadam je všetko v poriadku. 🙂

veronika1417
29. júl 2011

@zuzka051 nerob si starosti ved to nie je az take smerodatne, vsade pisu len to , ze cm PRIBLIZNE zodpovedaju tyzdnu takze bud kludna aj ked Ta uplne chapem. Doktori si niekedy neuvedomuju aku pochybnost v nas zaseju ked taketo nieco povedia a pritom to nemusi byt nic vazne. Skusim Ti najst kde som to citala aby si sa ukludnila, jo? 😉

denis006
29. júl 2011

dievčatá zo ZA a okiolia...v Dubni je v predajni Antony výpredaj, dupky, body, košielky,...po 1,9 €...včera som si tam kúpila pár kúskov....100)% bavlna a slovenský výrobca...ešte mejú dostať tovar...vraj tam bola včera ráno už o 9b tej jedna pani a nakúpila vecičky za 6O €

veronika1417
29. júl 2011

@zuzka051 no toto Ta asi moc neukludni tak ale zatial som nasla toto : http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=27

eviiinka
29. júl 2011

@stefie dakujem pekne 🙂

eviiinka
29. júl 2011

@mysti dakujeeem 🙂

denis006
29. júl 2011

k tým overalom a fusakom...švagrová má zimné bábo a ona dala, body, dupky košielku, kabátik čiapočku a ponoštičky a šup s bábom do fusaka....spával jej aj na balkóne a nikdy nebol studený ale ani spotený...Asi je lepšia varianta fusak, ktorý použijeme aj pri väčšom mimi...ona má kúpený taký ktorýb je aj do vajíčka a teraz bude mač malý v zime 2 roky a už len prizipsuje nadsavbu a je vhodný aj pre takéto dieťattko....Sama som zvedavá ako to vyriešám ja...nakoľko Vikinka bola letné bábo a fusak som pri nej nemala - len väčší overal

kiribaby
29. júl 2011

Ahojte dievčatá! Čo takto spraviť si ANKETU o našich rastúcich bruškách? 😉
Viď môj príklad s foto 😀
1) Štádium tehotenstva : ukončený 24.týždeň (PM), 24tt+3d (USG)
2) Príbytok na váhe : +7kg
3) Obvod bruška : 86cm
4) Tvar bruška : posledné týždne skôr do špicu
5) Pupok : takmer vystrčený - vykúka od 23tt 😅

Som zvedavá na Vás! 😎

luci66
29. júl 2011

@kiribaby Ahoj, mozem sa doma pomerat a poslem udaje, som v praci teraz. Ja mam +4kg, brusko viac dopredu vypuknute a pupok mi este nevytrca...Inak ohladom toho pupku, babule ostatne, uz vam pupok vytrca alebo je na svojom miestecku? Ja ho mam taky natiahnuty, ale nie vypuknuty, neviem od coho to zavisi, este som asi tolko nepribrala....

veronika1417
29. júl 2011

@kiribaby nooo ake pekne 🙂 a kde si pribrala tych 7kg??? Ved si aka chuducka 🙂 ja som bola stale na troch kilach co som pribrala do 21tt a teraz za dva tri tyzdne som pribrala tri kila ☹ a ani neiem ako 😕 Ty nic? nerozbiehas sa?

stellamiapiccola
29. júl 2011

@luppita gratulujeeeem 😉
@kiribaby aké malinkaté pekné brušenko máš , závidíííím

veronika1417
29. júl 2011

@luci66 mne tiez nevytrca len je taky natiahnuty 😀 uz nie je okruhly ale zhora natiahnuty do nejakeho zvlastneho tvaru vzdy ked sa idem sprchovat sa len cudujem a potom ho natieram aby sa mi neroztrhol 😀 je to take zlastne

mysti
29. júl 2011

@veronika1417 veronika, aj ja som tak priberala, celkovo som pribrala uz 8kg, aj ked brusko nemam zase ako slon...ale aj doki hovoril, ze teraz je leto, ze aj vela pijeme a vsetky tie tekutiny nieco vazia, ze to je OK. Ja mam zachvilu koniec 26tt a +8kg... 😒 ale ja som zase chuducka bola naposledy pred 10 rokmi a sedava praca urobila svoje...no dufam, ze po porode pojde vsetko pekne dole 😀
Pupcek tiez mi nevytrca cely-len malinko hlavne na vrchu, ale zase cez tricka to este nie je tak vidno...a tvar bruska...neviem, skor kus do okruhla, nemam ho nejake spicate 😅

veronika1417
29. júl 2011

@mysti ja som barala, ze to pride 😀 len som bola taka spokojna, ze to tak pekne pomalycky ide a ked som si to vyratala tak som bola spokojna, ze by som sa aj mestila do limitu a nepribrala nejako moc. Teraz ked si ale predstavim kolko sme toho stihli za tak malinko dni fuuuu 😀 od vcera chodim so psikom na prechadzku trikrat denne aj ked len na desat min ale aspon nejaky pohyb, obycajne ho nevencim len sem tam lebo byvame v rodinnom dome. Od zaciatku tehu som doma a len lehnim takze som bola vlastne prekvapena, ze mi to nepriberanie tak dlho vydrzalo 🙂 preto sa snazim aspon pohyb pridat lebo vtedy som bola len zatvorena a lezala som teraz uz mozem kade tade pobehovat aj ked nie nejako vela.

kiribaby
29. júl 2011

@veronika1417 veru veru 7kil mam na sebe, bohuzial nielen v brusku, ale aj na bokoch, stehnach vrrr 😝
Pred tehotenstvom som bola normalne stihla (nie vychudnuta), mala som velmi aktivny zivot, stale v pohybe, ale I.trimester ma uplne odrovnal, akokeby som z vecera do rana uplne stratila kondicku, krutil sa so mnou cely svet... takze pohyb som obmedzila, zivot sa mi tiez akoby spomalil, nastastie som nevracala, asi preto moja vaha zacala postupne stupat uz od 2.mesiaca. 😀
Ale na fotkach vidim, ze aj ty si stihlunka, a odhadujem, ze brusko mas asi rovnako velke ako ja 😉

veronika1417
29. júl 2011

@kiribaby nie nie som, ono to tak vyzera a hlavne nie je tam foto z tohoto tyzdna 😀 a tiez mi tam nie je vidno tie moje naj partie 😝 zadok a stehna aj mne priberaju aj ked vsetci su ku mne milosrdni a tvrdia ze nieee ale ja to citim aj na veciach. Vcera som bola na priprave a tie baby okolo mna nepribrali vobec len brusenka krasne mali a ja??? No budem ja riadna mamina 😀

mysti
29. júl 2011

@veronika1417 ja ked je zle pocasie sa snazim pobehovat aspon po byte a stale nieco robit...ked je zase strasne horuco, to sa po vonku neprechadzam, lebo mam nizky tlak a kruti sa mi hlava...ale uz sa tesim na taky september-az bude taka krasna jesen, potom snad tie prechadzky dozeniem...a boli sme teraz cez vikend s nasimi na chate, tak som si dala taku turu s ocinom a jeho sestrou, dost sme toho presli po horach a nasla som parohy z daniela a videli sme krasnu zver, tak som sa vytesovala ako mala, ani nohy ma neboleli...milujem lesy, prechadzky, este keby rastli hriby by som isla so svokrom 😀
a inak s tym priberanim-zdok a stehna-to som pribrala aj ja, su to moje fakt velmi problemove partie, takze po porode budem mat co robit, aby som z toho schudla a chystam sa fakt na poriadne chudnutie....musim dat dole vsetky tehotenske+chcela by som aspon +10 mojich dat dole...neviem ci nelietam velmi vo vysinach!!!! 😅 😠 😨

zuzka051
29. júl 2011

@veronika1417 dakujem si zlata.moja doktorka je divna ked ma dobru naladu tak je všetko ok.včera ju mala asi zlu lebo ani sono mi nerobila už šesť tt som malinke nevidela,neviem ani či je to ozaj dievčatko.neviem nič.a najbližšiu poradnu mam až 17 augusta tto idem aj na cukor tak som zvedava.dufam že je všetko ok.