Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
no ja zatiaľ žiadnu čiaru nemám, nemala som ju ani pri synovi a teraz tiež dosť pochybujem že ju budem mať ( čakáme dievčatko ) ozaj čím to je že sa objavuje, u som zabudla ide to vygoogliť 😉 ...a zatiaľ mám + 3kg a obvod o 16cm väčší
@lenka1108 nič si z toho nerob, ja mám tiež dosť strie, ale za tie som si mohla sama, dosť vea som pribrala v puberte , potom som schuudla 25kg ale strie mi ostali no a pri prvom tehu sa mi neurobila žiadna tak uvidím teraz, či sa dáka ešte pridá, je mi to v podstate jedno, hlavne aby bola Viki zdravučká
mala som chvíľku čas, tak som rozdelila tabuľku na dve časť približne na polovicu. A po urobení rekapitulácie som zistila, že z informácií, ktoré sa ku mne dostali čakáme 26 chlapčekov a 28 dievčatiek. Celkovo máme zápísaných 65 tehuliek, z toho jednu nastavajúcu mamičku dvojičiek a 11 nastavajúcich mamičiek nám ešte neprezradilo čo to bude. Tabuľka sa nachádza v mojom fotoblogu. a skúsim ju dať aj sem, uvidím ako bude čitateľná tu.
@dominika_sk keby pri Tebe mala skapinat mucha keby sa Ta snazila obletiet tak pri mne ani startovat nemusi 😀
@harper srdco ved Ty sa ani nemenis 🙂 stale mas brusko rovnako velke, nie??? Aspon tak si ta pamatam 🙂
@henrieta44 Ty si v rovnakom tyzdni ako ja a nezacala si priberat? Ja som sa dlho drzala na troch kg a teraz bum za dva tri tyzdne dalsie tri kila hore ☹
@micicka uz som objednana na 3D sono 😀 v nedelu o 8.00 vies ako sa tesim???? MOOOC neviem si to ani predstavit 😀 vraj si mam doniest aj uterak. Mas nejake rady co by som mala chciet a tak? Nie ze aj mne natocia videjko len v 2D ☹
@veronika1417 ešte k tej váhe - každá sme na seba samú viac kritická ako na iné. a iné mamičky sa nám zdajú byť ukážkové. ale to sme my ľudia, chceme to čo majú druhý, lebo sa nám zdá, že to je lepšie 😀 ale všetky baby čo sme v kurze sme podľa mňa kočky, tuším ani jedna tam nie je veľmi pevná. možno jedna tam bola trošičku pri tele, ale to možno aj bez tehu 😀
teším sa, že si dostala taký skorý termín na 3D - si myslím, že oni termín dávajú aj podľa toho v ktorom si týždni. ja keď som volala, bola som v 20tt a objednali ma o 4tt, ty si už 24tt, tak asi preto tak rýchlo 😀
uterák bude ako ochrana, aby ti nezababral nohavice a na konci sa do ňho poutieraš. ak máš nejakú obľúbenú hudbu, prines si, bude na tom dvd, ale majú tam veľa na výber - len v tej rýchlosti si vybrať 😅 bola tam aj vážna hudba, aj moderná ale pamätám si len Enya, Bee Gees a ešte všeličo iné, ale veru si nepamätám.
všetko vám pomeria a tie merania robí v 2D, takže tam stále prepína. samozrejme je tam aj 3D, ale len také útržky. možno ak by ste chceli nejakú dlhšiu sekciu, tak ho poproste, aby chvíľku nechal "bežať" 3D 😀 nakoniec dostaneš protokol o meraní, kde sú všetky tie namerané hodnoty uvedené. no to je asi tak všetko, čo by som ti povedala 😀 ale šak je toho dosť, no nie 😉
baby pozerám vaše brušká, no nádherné ich máte všetky 😀 ja sa dnes už nevládzem odfotiť, som nejaká dosť unavená 😉 zajtra nás čaká brigáda, tak držte palce nech sa chlapom podarí, to čo sa má 🙂
čiaru nemám žiadnu, ale som ryšulka, tak možno preto a ževraj bude dievčatko. ale ako tu už niekto písal, sa mi zdá, že mám viacej chĺpkov na bruchu 😠
obvod pása 96cm 😨 podľa dnešného váženia +1kg oproti začiatku a striu som zatiaľ nenašla, ale sledujem len bruško, stehná a zadok vynechávam zámerne 😀
@veronika1417 to sa ti len zda, zajtra sa skusim dostat do tych modrych litexovych siat co som mala vtedy oblecene a odfotim sa tak. 🙂
@kijusqa Ahoj, strasne ma potesilo, ze si sem dala foto, ja som hladala na youtube ako asi mimi v nasom tyzdni vyzera a ci je vobec schopne prezit, lebo na to obcas myslim, nechcem mysliet na najhorsie ale niekedy sa neda, tak ma to velmi potesilo. Malinka je krasnucka, pozerala som aj novsie foto, je to uz velka slecna! 🙂 Moja neter sa tiez narodila predcasne, vazila 980 g a uz ma 2,5 roka, je uplne zdrava aj Tvoja urcite bude a vsetko dobehne. Vela zdravicka Vám prajem🙂
Tatino dnes prišiel skôr a pri mojom jednom veľkom záchvate smiechu s Anetkou už poskladali postielku, trošku sme maturovali nad baldachýnom, ale už je všetko poskladané 🙂
@slimme dakujem velmi pekne no posnazime sa byt zdrave a sikovne 😉 a som rada ze ta to potesilo,aj ja som tak isto v tomoto obdobi hladala tiez na youtube videa a ani ma vo sne nenapadlo ze dopadneme tak isto,ale tak co uz to najhorsie(dufam)mame za sebou a ideme stastne dopredu,a aj ta tvoja neterka je rovnaka ako jej rovesnici?myslim ale ty co maju vek co by mala mat ona v normalnom narodeni,alebo je drobnejsia?
@slimme jeeezinku nadherne dievcatko,tak to je uzasne ze to tak dobehla perfektna je,my sme zatial trosku drobnejsi v porovnani z rovesnikmi(myslim tym co maju 6 mesiacov,aj Nelli by mala mat 8. augusta 6 mes.ale bude mat 9 mes.) ale fakt len o kusok tak dufam ze vsetko dobehneme 😀 😀 😀
Ahojte ...ja som zatial pribrala 5kg ale vyzeram ako keby som mala +10kg 🙂 obvod cez brusko 110cm.A pritom babo je male,podla sona o 2 tyzdne mensie ☹
Zajtra odchadzame na tyzden aj s malou k rodicom do TT,nech si nas trosku uziju 😀 .Drahy bude zatial doma malovat byt a chce mat od nas pokoj 😀 som zvedava ako sa mu bude darit.
čaute, stale nemame net, tak pišem odkial možem, tak len v par bodoch
-ako sa tu pekne oslovujete, že srdco 🙂 mne je to take smiešne , lebo my si tak hovorime s priatelom 😎 😀
-prsia mam aj ja vačšie a omnoho! už som spominala, že priatel mi hovori keď niekam idem že : " domina, tie cicky nechaj doma " a strašne sa na tom bavime 😀
-a strie, no nema ich moja mama ani jej sestra a ja zatial nemam ani prsiach, ktore sa mi najviac zvačšili,klop klop, tak hadam ma to obide 😕
@henrieta44 teraz bolo v mama a ja pisane o tej ciare, ale ani si nepamatam z coho sa to robi, mna hned zaujali tie pohlavia, preto som sa pytala...
@manka ja som ju nemala ani pri prvom ani teraz 🙂 kokso, ale dnes mám hrozne chute že by som bola tehotná,! 😀 😀 😀 😀 sladke ,slane, kysle no pekne
http://svadobneznacky.meu.zoznam.sk/produkty-2/ super cena 😉
@majoslava diky asi budem musiet ☹
@manka ale potom co mama nosit, ved bez toho nemozem ...
@manka ja ju nemam zatial a malo by to byt na 90% dievca
@harper tak si ma nepotesila, mne obcas krvaca ale potom prejde nebola som s tym u lekara.. myslis ze mam ist ?

ahoj baby.ake cacane brusenkaaaa. mne moje popraskalo.som taka smutna.pri malej som mala jednu nenapadnu striju a teraz mi na lavej strane popraskalo :(((( dnes to odfotim.