Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@zvedava17p presne tak, a ked som mala nakup, dala som kocik tak aby som na malu videla vacsinu casu co som isla hore s nakupom, nákup zlozila hned za dverami a utekala nazad pre nu. 🙂
@harper zvladli to ini, zvladneme aj my....prinajhorsom pootravujem susedov, par dochodcov sa v dome najde 🙂...a tym, ze sme taky maly dom, vsetci sa pozname
@harper @zvedava17p ja som vzdy najskor vyniesla maleho dom a potom nakup (nevidela by som na neho), ked nebolo realne zvladnut to naraz.... Budem si musiet synatora naucit este aj tasky nosit po schodoch, nie len sam seba a budem to v malicku 😀
@veronika1417 je to pekné... to sú magnetky alebo nálepky?
ahojte kočky 🙂
@veronika1417 ahoj mojka, bola si v ton Hlohovci, či nie dnes si mala ísť?
@majoslava moje to je z dreva vyrabane a nafarbene a pekne to vystupuje take priestorove 🙂 velmi sa mi to paci 🙂
@micicka dnes som bola 🙂 mala je nadherna a je to na 100% dievcatko aj ked natrapil sa ujo doktor poriadne lebo klasika nechcela ukazat 😉 hamboska moja 😀 dam sem potom foto aspon jedno ale ona mala pred tvarickou vsetko co nasla v tej maternici 😀 aj doktor sa smial 😀 mala obe nozicky uuuplne nacapene na tvaricke, ruckami si zakryvala ocka, pupocnik krizom cez pravu stranu a placentu v predu,... no co Ti napisem je to vymyselnicka 😀 aj sa snazil do nej stuchat aby nejako zmenila polohu vlastne cele video co mame sa snazil 10krat stuchat co vyzera dost smiesne na tej nahravke no mala mu kopla na spat a kaslala na neho 😅 nakoniec sa schovala uplne. Hudbu som si dala Enyu
@veronika1417 ahoj 🙂 tak teda malá je riadna potvorka, po kom to dieťa je?? 😉
naša mala tiež pupočnú šnúru pred tváričkou, ale podarila sa aj celkom pekná foto.
nám tiež potvrdil dievčatko, ale začínam mať nejaké pochybnosti. naposledy na príprave sme pozerali s babami foto a veru, mohol by tam byť aj pindík 😕 tak teraz som nejako na pochybách. hoď foto nech trošku popozerám a nech aj porovnám vašu babu s našou 😉 aj ja som si dala Enyu
ktorý vám robil sono, mladý či starý Brešťanský?
pfu...tak som vas konecne docitala baby 😉 od rana sem chodim a po kusku vas citam, furt zo dve strany.. napisali ste toho teda celkom dost...
takze... pasik sa mi zacina tiez robit na brusku, ale este je slabulinky, chlpate je brusko az moc, pupok mi vystupuje uz strasne davno, ale to mi aj pri bianke tak vyslo..pri nej som dokonca musela chvilami aj tbl od bolesti brat lebo to bolelo tak velmi.. v pase mam prave teraz 91cm a pribrala som zatial 8kg od zaciatku tehu..fotka je tiez absolut aktualna, prave som bola fotena.. 😎 zabudla som na nieco?
no..a este doniesla som si fitloptu, ako sa s tym cvici?ja som sa akurat tak dnes na nej hojdala trosku, ale mne sa vidi nejaka nizka, normalne ma priemer 65cm, ale ked na to sadnem, teda, nohy mam ako zabiatko 😀 😀
inak zajtra idem do tej poradne tak snad pridam aj nove foto anicky, uz sa velmi tesim... 😎
čaute baby,ja mam oddnes dvojciferne čisla 😕 takže august, september, oktober a už to bude 😨 siedmy november bude !co by dup"...aj keď, viete ako som vedela že čakam chlapca 😎 tak si aj termin stanovujem okolo 21. oktobra...mam taku predtuchu 😔
som hladná a neviem čo by som jedla ☹ ☹ ☹
joj ozaj baby a teraz otazka.. mate mlieko? takto..ked som bola tehu s biankou, mlieko sa mi objavilo prvykrat cca v 35tt.. a teraz sa mi predvcerom vecer nenormalne naliali prsia, na podprdu ani pozriet, nie to obliect a mlieko mi doslova tecie.. az zlte bradavky mam, co mi to zasycha tam a potom to stiiipe, ked sa suchnu o oblecenie...
@stefie ja to poznam, ja už mlieko mam asi mesiac.naleju sa mi prsia, samo mi to po kvapkach vyteka, nemožem podprsenku ani vidieť a potom to strašne štipe a pali 😔
@dominika_sk a ja ze mi zase sibe, ze je len daka blbost, ktoru si namyslam...toto je sila...kazdym dnom sa mi potvrdzuje, ze kazde tehu je ine...
@veronika1417 Aj náš malý sa tváril ako hanboš ,Zakrýval si tvaričku rukami, potom si chytil nožku a tahal si ju k hlave a ked sme isli pozriet pohlavie dal si ruky medzi nohy 😀 . Som dala do albumu zopar fotiek co sa mi podarilo ako tak spravit z videa.
a co toto? nad takym niecim ste nerozmyslali? vyzera to byt jednoduche http://www.3dodliatky.sk/odliatok/eshop/1-1-3D-...
Ahojte baby, ako sa mate? Ja sa dnes citim nejako ako velryba, neviem sa poriadne hybat...mi to uz ide na nervy 😠 a naviac sa mi ani cely den nic nechcelo...
Inak viete co sa nam doma stalo?
Manzelovi som kupila pred 2.tyzdnami na meniny rybku-mame doma 200l akvarko a krasne odchovane ryby...tak sme sa vytesovali z novej krasnej a od predvcera nam skapalo 7 ryb nasich...ta jedna bola asi nakazena a to bola poriadne draha (20€) a kupovala som ju v riadnom obchode...Tak si nadavame poraza nas.... 😠 som nasrata az hroza... 😠
Caute, niekde som citala, ze babatka pocas utz si chytaju uska, zakryvaju tvaricku atd... kvoli tomu, ze ich rusi velky hluk, ktory utz vydava 😒. Bolo tam porovnanie, ze ako keby sme stali priamo pri reproduktore nejakeho rockoveho koncertu 😝. Pytala som sa na to lekara, ten sa k tomu nevyjadril 😒
@harper ja som rozmyslala, ale chcem niektore z tejto stranky... http://www.packa.sk/shop/product.php?id_product=23
ahojte, mala som tu svokrovcov, tak som nemohla pred PC vysedavat... 😅 😀 tak som vas priebezne docitala...
@harper @luppita @zvedava17p nam pri 1. babe vymienali velky vytah a fungoval len maly, do kt. som sa s podvozkom nevmestila... tak som mala podvozok v zaparkovanom aute a som sa tak loudala s vanickou od bytu k vytahu a od neho k autu... 🙄 som mala paze ako v zivote... az mi chybaju... a raz taky podraz, ze vypadla elektrina a stverala som sa na 5te... som mala tyzden ruku presilenu... 😔
@zvedava17p ked su susedia v pohode, tak mas o starost menej... 😉
@veronika1417 hanblivka jedna... 😵
@stefie skus si vyguglit nejake cvicenie na youtube s tou loptou, uz som tam vselico nasla... 😉 a k tej lopte, no, ked je nafuknuta a sadnes si na nu, mala by si mat nohy v 90stupnovom uhle... je to odstupnovane podla vysky... aj to sa da vyguglit... 😀
@majoslava ja som vcera presne vedela, ze chcem slane prazene arasidy, ale doma neboli... 😅
@dominika_sk tak ti to odsejpa a k tym prsiam... ja som normalne mala pocit min. tyzden, ze dostanem zapal, ani pomysliet lahnut si na to prave, normalne bolest mi vystrelovala... ale mlieko chvalabohu zatial nic... 😎
@harper my sme kupili taku hmotu na odtlacky nohy a rucky a da sa to do ramceka, ale zatial sme to nerealizovali, raz sme sa pokusali, ale maly mal z toho normalne paranoju... to je asi najlepsie robit aj ten tvoj odliatok, ked to babo je malinke, lebo neprotestuje... takze nevieme, ci sa nam to vobec este podari... 😒
@mysti ☹
Čaute kočky! no naposledy pred mes. som tu bola a pána fera ste toho popisali neúrekom. Ani neviem, či mám začať písať, alebo čítať...ale zbežne kuknem čo máte nové. My sme o.k., ale priznám sa, celý deň nevydržím stáť na nohách, 3D máme za sebou, malá je veľmi podobná Petre, akurát že Petra bola viac líčkatá. Vkuse sa umývala a potom štrikovala šál, asi jej je zima. A ešte pikoška Petra sa jej prihovára že: " chudinka siiiiii?, je ti zimaaaaa?, hladnáááá si? pošlem ti čiapočku?". a my sa tu váľame na jej hláškach.
@veronika1417 poznám túto pani čo vyrába krásne veci z dreva, my máme od nej úchtky na skrinky, vééééééľmi pekné, len je to dosť drahé. Teraz som si nechala u jedného pána vyrezeť drevené písmenka, jeden ks ma vyšie na 0,10 centov, ja akrylové farby má, lebo tiež doma kadečo robkám, tak si vymaľujem písmenka ako chcem....potom sem dám fotočku
@mysti ahojček, nám sa raz stalo že sme si doniesli rybku z akvaristiky a bola chorá, celé akvarium nám nakazila plesňou,, všetky ryby pokapali v priebehu troch dní a vo vode sa vytvorili také chlpaté biele chumáče. čo najskôr dajte lieky, lebo sa choroby nazbavíte. my sme museli všetko dať preč, rastliny, kamene piesok, pozadie, proste všetko.....odvtedy ked máme novú rybku tak je minimálne týždeň v náhradnej nádrži v karanténe a pridávame liečivo. rybka môže ochorieť aj zo stresu zo zmeny prostredia. držím palce nech sa vám takéto niečo nestane.
ja som synovi orubila odliatok, má krásnu pamiatku aké mal nožičky v troch mesiacoch, aj ručičku aj nožičku, nie je to ťažké len to chce urobiť rýchlo za pár sekúnd je odliatok hotový, aj ked malému sa to vtedy moc nepáčilo, plakal ako besný až mi ho bolo ľúto, ale to len preto že som mu ponorila nožičku a potom ručičku do niečo neznámeho. ked budem mať čas, nafotím to a priložím foto
Ja som nerobila odliatok , ale otlacok do hmoty, zo zadnej strany som dala magnetky a ked to zaschlo nafarbila, teraz to ma mamina moja na chladnicke aj ruku aj nohu 🙂 v 2rokoch urobime tiez (o par rokov bude cela chladnicka zapratana 🙂 ale je to krasne, minule sme porovnavali, ako mu rucka vyrastla 🙂

@luppita @zvedava17p ja som mala take usi po bokoch vanicky, ale teraz sme uz prestahovany v rodinnom dome tak uz to bude omnoho jednoduchsie. 🙂 Inak tiez sme boli bez vytahu.