Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
uz som odblokovana 😀
@veronika1417 ja nepoznám žiadnu Natálku, takže my môžme dať také meno 😀 ale tak uvidíme, či to ešte nezmeníme ku koncu, predsa len ešte stále je dosť času na všetko 😉
ahojte baby mam jednu otazku možno blbu v celku .. začalo mi vytekat zrejme prve mlieko z bradaviek.. je to taka vodička mliečnej farby .. neviem či je to normalne alebo nie .. sa mi to zda ale skoro .. len sa bojim lebo na sone mi doktor povedal že sa maly otočil hlavičkou dolu a je nizko a že mam ist ku gynekologičke či som sa nezačala otvarat .. len dnes sme odcestovali zo sloves¨nska a ku mojej doktorke idem až 11 neviete mi niekto poradit .. či aj vam to tak alebo len mne ..dakujem moc krat
ahoj tehulky , nemám moc času sedieť pri pc ,dnes ráno nám namontovaly lešenie na dom a ide sa zateplovať do konca novembra, tak sa teším že koniec spinkaniu ráno a vŕtanie uffff @blackrose môj trval 15 minút 🙂
@eskymacik17 jasne, neboj, my sme si už o tom tu na novembrovkach pisali niekde. mame to viacere, je to v poriadku, aj nasledna bolesť a štipanie, alebo palenie bradaviek. 😉
@dominika_sk jeej dakujem .. tak to som rada ja som sa už bala, že to može suvisiet nejako stym že by som sa mohla otvarat 🙂
@eskymacik17, ziadne obavy, je to uplne normalne - vola sa to kolostrum 😎. Teraz to nemam, ale pri prvom som to mala od zaciatku siesteho mesiaca az do konca 🙂
@kaia 🙂 dakujem som sa bala , hned mi je lepsie
dakujem za pochvali fotiek baby.je ich len par dalsie budem mat ked sa fotografka vrati z dovosky...
joj baby dnes som smutna... moja kamaratka co som vam pisala ze caka dvojky a je o 3 tyzdne predomnou tehu tak ma problemy. je v 30tt a zajtra rano o 8 jej robia cisarsky.strasne sa o nu a deticky bojim.jedno ze vazi okolo 1300g a druha len 1040g.boja sa o to mensie ci bude ok. ma zakalenu vodu a zacala sa otvarat ☹ ☹ ☹ zajtra bude ten den ked sa o vsetkom uvidi...ach len nech su vsetky 3 ok.... ☹
@zuzka051 ja som si teraz zistovala vse ohladom materskej rodickovskej. Ja dostanem len tych 190 e. Aj ked som mala 6mesiacov matersku z platu, potom tych 256 (ci kolko) a teraz mam 190. Lenze, ja som dosla o pracu pocas prveho tehu, takze uz nie som zamestnana, preto mi to takto fajne vychadza. 😝
Ja som tuto noc pochopila, ze skonicli moje krasne noci pohodlneho spanku. Milujem spat na bruchu, uz dlhsie som spavala na boku, kadejako, len nie na chrbte, ja tak proste neviem spat. A uz to inak asi ani nepojde. Vcera v noci som lezala kukala dostropu, ruky zalozene, aj som zapala a znovu zobudila, ze sa podvedomo trepem na brucho... a takto dokolecka. strasneeee ☹
ahojte,pozerame telerano a veru ma potesili predpovedou pocasia 😉 vraj uz horucavy asi ani nebudu a taketo ,,studene,, leto uz ostane.Mne to uuuplne vyhovuje.Hice neznasam,kupat sa nemozem,tak naco teplo? 🙂
vcera som sa bola so synom prejst podvecer[museli sme vypadnut z domu,lebo muz odvadzal dcerku babke a syn by reval,ze on nejde]a hoci bolo uz 17,20 bolo totalne teplo.Ledva som fucala. 😖
@luppita Juj,tu ma mrzi,ze sa Ti nepodarila ta vyssia materska.Ja som sice stale zamestnana,no od jula 2007 som na materskej......Takze ani mna sa ta vyssia asi netyka 😠
Dobré ránko maminky .) včera sme mali s Maxíkom super den 🙂 Po robote sme vybehli do obchodov a robili si radosť 🙂 Maxim dostal 3je bodýčka, maminka tehu nohavice - užasne 😀 a tatinkovi sme kupili vysnivanu mikinu a tričá 🙂 večer sme si objednali papať 🙂 No proste super dník 🙂 a vy sa máte ako ? zajtra máme ísť na chatu, no počasie nam znova nepraje ☹
@karap ahoj no tou predpovedou potesili aj mna..🙂....ked boli horucavy tak sme s drahym sli na kupko a ja som dostala vysoke teploty a potom po tyzdni sme to skusili znovu a sice bez teplot ale cely dalsi den som nic do seba nedostala lebo este aj cistu vodu som vyvracala....takze tiez mi to takto vyhovuje.....aspon mozem v pohode chodit bez fucania..🙂))
@lenka1108 joooj drzime palce, verme lekarom, medicina postupila a vela deticiek to uz zvladlo aj ked velike riziko je vzdy ☹ nech ich z hora ochranuju 🙂
@veronika1417 taka som nervozna ...cakam na telefon ci su ok.... uz nech zavolaju lebo sa zblaznim... ☹ ☹ ☹
@lenka1108 joooj toto je vzdy najhorsie ale pockaj ked ich uvidis dorbcekov 🙂 a teskaj sa na nich, urcite vsetko dobre dopadne 🙂 drzime place vsetky baby!!!!
Fiiiiiha toto co je za pocasie a za tlak? ☹ si dame caffe, nechcela som kvoli malej tak ale jedna slabsia s mliekom hadam neuskodi 😉 ved inak sa asi nerozhybem 😒
Ahojte baby, tak dnes som bola ne ten hnusny glukozovy test, som cela dopichana (zila + 2xprsty) 😀 ale som rada, ze to uz mam za sebou. Vysledky budem vediet ked pojdem do poradne ale dufam ze bude vsetko OK 😉
@eviiinka strasnaaa a naviac som mala to "stastie" ze som ju pila letnu, lebo sestricka vcera zabudla kupit ten glukozovy cukor, takze ju rozrabala mne rano a aby sa to lepsie rozpustilo, dala letnu vodu...inokedy vravela, ze si ju rozraba den dopredu a dava do chladnicky, ze je to potom znesitelnejsie...ale co uz, vypila som to, dopichala ma a mam to za sebou 😀
teraz akurat kukam na nete nejake dlhe tensie nohavice pre mna, mam len jedny bele, ale uz ma pomaly tlacia na brusko, tak potrebujem nejake...do takehoto pocasie...hroza 😒
@karap Aj mna to moc mrzi, bude to o hubu, ale je mi to fuk, niako bolo, niako bude, od hladu nepomrieme, na cas sa uskromnime a raz bude lepsie 🙂 Tatik sa oraca jak moze, nic nam nechyba a bude t tak aj nadalej, ale je to na ukor rodiny, moc ho doma nemame ☹ tak ale nemozme mat vsetko 🙂
@veronika1417 ja kavickujem vpohode, bez rannej kavy by som bola na odstrel. A kedze musim lietat okolo maleho, musim fungovat na kofeine. Sice si robim take light kavicky, ale robim. Aj pri malom som pila kafco aj som rozmyslala , ze ake to moze mat na neho vplyvy (typu, nebude spavat...) ale je to velky spachtos od narodenia, aj ked som kojila a dala som si kafe tak to malo na neho skor opacny vplyv. 🙂

inak baby,len pre upozornenie:dajte si pozor,ake fotky davate do blogu.Mna dnes zablokovali pre tie ranne fotky.Som tam naha,tak preto.Odteraz len oblecena 🙂 Uz som ich odstranila,tak hadam ma coskoro odblokuju.