icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

micicka
5. aug 2011

@henrieta44 krásny kočík 🙂

henrieta44
5. aug 2011

@kiribaby
@lenica81
@micicka
baby ďakujem, dúfam, že nám bude aj dobre slúžiť

stefie
6. aug 2011

caute baby... u mna nezvyk takto skoro rano, ja som taky spachtosko, ale dnes to bol des... celu noc som rodila...stale nieco okolo porodu sa mi snivalo...a najhorsie na tom bolo, ze som v kazdej verzii bola s biankou sama doma.. napriklad.tato na nocnej, babka v poprade moja mama tiez kdesi mimo, tak som v noci zobudila bianku ze nech ide do susedov, bo ja uz musim ist..takto som jej to povedala..mne odtiela voda v kuchyni, tak som sla za nou, este suseda pozerala za mnou von oknom a ja som sa tahala s tou veelkou taskou k autu, sama som sla este aj do porodnice..pekne som si to odsoferovala.. hruza...alebo som sla do poradne a tam mi doktor zistil ze som otvronera na neviem kolko, ze musim uz ist, tak ma vzal na svojom aute,ja som bola tiez na svojom tam, a povodil ma este po nemocke, a ulozil ma na cakacku, presne na tu postel kde som "cakala na bianku".. bianka sama doma pozerala rozpravky.. ja neviem, ale zeby uz zacinali nocne mory?alebo som len ja sibnuta? 😠 😠

henrieta44
6. aug 2011

dobré ránko tehuľky, tak dnes to vvyzerá opäť na pekný slnečný deň, teším sa lebo ideme robiť guláš, jáááj zase sa raz dojem do prasknutia, mňamky. inak som ráno trochu požehlila a teraz skapíňam na gauči ako ma bolí chrbát....bude to zaujímevé do pôrodu 😒 , ale aj niečo pozitívne, malá ma dnes krásne kopla už nad pupkom, neviem síce presne čo to bolo, ale myslím že sa naťahovala a zruzu len taký kopček nad pupkom, asi nožička alebo ručička,a akonáhle som tam položila ruku tak sa stiahla. no krásny pocit. jóóój ja sa na ňu už táááááák teším 🙂

henrieta44
6. aug 2011

@stefie parádny sen, tak by to malo funguvať opčne, počkaj len ešte aby si neprenášala

stefie
6. aug 2011

@henrieta44 krasny sen? pri tom, co som si zazila pri biankinom narodeni, je to skor nocna mora...zacinam mat 7 strachov co ide byt..

henrieta44
6. aug 2011

@stefie som to myslela samozrejme že ironocky, jasné je si mala nočnú moru, ale neboj dotiahneme to všetky do úspešného konca 😉

slimme
6. aug 2011

@veronika1417 Mne sa zda ze tie fotky skresluju, ze mi uberaju na vahe🙂

stefie
6. aug 2011

@henrieta44 jajaj, len ked ten strach mam mat uz tri mesiace vpred.. vtedy som aspon nevedela do coho idem, co ma caka, co su to za bolesti, ale toto..preto som sa ja nechcela dat na druhe dieta...uz ked bude na svete uz bude dobre... 😉

veronika1417
6. aug 2011

@slimme myslis???? tak to je pruser lebo mne sa aj moje fotky zdaju az az 😀 😀 😀

dena
6. aug 2011

pekny dnik dievcata 🙂

@slimme tak to mas asi iny fotak, taky by som potrebovala ja 🙂 lebo ja na fotkach vyzeram raz taka aka som 😀

dena
6. aug 2011

@henrieta44 tak to aj ja sa teda poriadne najem 🙂 ideme na oslavu 😉 takze vecer asi budem pekne funiet 😀

tatiana1760
6. aug 2011

Ahojte tehuľky .-) je tu niektorá,ktorá sa chystá rodiť v Piešťanoch?

stefie
6. aug 2011

babyyyy, kde ste cely den??? fiihaaa, musite mat nejake super pocko, ked vas tu nevidno 😀 😀 😀 😀

stefie
6. aug 2011

@tatiana1760 mrkni sa do fotoalbumu harper, tam je tabulka, kto sa kde chysta rodit 😉

10linduska10
6. aug 2011

ahoj baby od začiatku čítam vaše články a pridávam foto môjho mruška 26.tt 105 pás bruška

stefie
6. aug 2011

@10linduska10 iiiiha, parade bruseno 😀 😀 ja som mala take pred porodom...nebudu dve deticky?

10linduska10
6. aug 2011

@stefie nie jedno ..... len veľa papáme 🙂

stefie
6. aug 2011

@10linduska10 jaaaaaj ta to aj ja teda dost papam, ale teraz je este mozno mensie ako rpi prvom...kolko si uz pribrala?

milek
6. aug 2011

Baby ja som taka nnasrata az nö pridavam sa k tym co jej predali slubeny kocik,objednany tu na bazare.Ach jaj idem hladat dalsi.Uz som bola vcera natesena ze si ho zajtra prevezmem a prd. 😠

henrieta44
6. aug 2011

@milek ja som tak dopadla minulý týždeň, až som revela od zlosti, ale čo už niektorí ľudia sú už taký, neboj najdeš si iný, tak ako ja

micicka
6. aug 2011

@milek
@henrieta44 to vážne vám toto urobili? že ste si rezervovali kočík a potom ho predali niekomu inému?! tak to je sila, treba to napísať do hodnotenia, nech všetci vedia. aspoň sa vám ospravedlnili?

lacikagr
7. aug 2011

Ahojte, tak my sme včera konečne po dlhých úvahách vybrali kočík Teuronia Be you, je krásny a hlavne praktický. Ale tá čakacia... doba 12 týždňov... Tešíííím sa strašne

palinkova87
7. aug 2011

dobré ranko babeny..

mysti
7. aug 2011

Ahojte baby, tak ako sa dnes mate? Dnes to asi zase vyzera na pekne sparny a dusny den, fuuuuuj 😠 uz mi taketo pocasie zacina ist pomaly ale isto na nervy 😒 Vcera som vypratala pred robca jednu skrinku zatial na chodbe, kym nevypracem u nas v spalni v skrini policu. A idem nekompromisne povyhadzovat nase veci z kategorie "mozno to este niekto bude nosit", lebo uz 5 rokov to nikto nenosil a zabera mi to dost vela miesta 😖 A potrebujem miesto pre drobca, kym sa mu do do kopy detska (co bude az buduci rok), aj tak bude dovtedy u nas v spalni 🙂 Predvcerom bola u mna kamoska, doniesla mi nejake vecicky, fusak, plienky, topanocky, usetrila mi zase kopec peniazkov 😵 len najhorsie je, ze oma mala dve baby a ostatok ma vsetko v ruzovom, ale az by na nase prekvapenie na sone 31.8. doki povedal, ze cakame babu, tak ze mi da komplet celu vybavu, no zlata je 😵 zatial som jej povedala, nech mi to odlozi "nabuduce" 😵

lucia2312
7. aug 2011

ahojte babenky no nam uz treti dr povedal aj na 4d ze to budeasi dievcatko tak sa tesime budeme mat dve princeznicky a vybavicku mam uz po prvej dcerke ale zasa som kopec prikupila aj ked som nechcela ....

stefie
7. aug 2011

@lacikagr pffff, strasne dlha doba... to ho idu vyrobit? nam teraz vyrabali gauc a za mesiac sme ho mali doma 😀 dufam, ze bude uzsasne sluzit 😉

jo baby, ktore bas odrbali s tymi kocikmi, je tu aj taka tema, kde sa vypisuju nicky ludi, ktori su takto nespolahlivy...pridajte ich tam...
@lucia2312 aj ja mam veci po prvej dcerke..ja som z toho nedala prec nic, takze zatial ani velmi nekupujem, len minuly tyzden som kupila prvu vec, taky rozkosny malinky overalik, ten sa nam zide, lebo biuska je letne dieta, takze ona mala overal uz 74 a tento je 62 😉

dominika_sk
7. aug 2011

čaute baby, pekne ranko...ja som tiež trošku vytešena, bola na navšteve moja krstna a povedala mi, že ma ešte nejake veci, že mi ich da, alebo varku oblečenia mi už doniesla. tak sa tešim, lebo nam da autosedačku, deku s hrazdou, tu hojdačku čo vibruje o ktorej som snivala, plienky, ortopedicke nohavičky a kopu ďalšich veci 🙂 tak zase nejake peniažky ušetrene 😉

veronika1417
7. aug 2011

@10linduska10 Ty si aky blazen 😀 som sa nasmiala na tom pokreslenom brusku 😀 ale peknucke 😉