Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 ja som mala tiez vcera take nervy, ma normalne kontroloval co a kolko zjem, by som ho prizabila!!!!!! 😠
@veronika1417 A su so slivkovym lekvarom!!!A je ich asi 30 😝 😝 😝
@dominika_sk No my sme tam kupili sadu do postielku 5-kombinaciu za 50 eur, vyber veeeeeelky, vanicku za 3 eura. Ja sa neviem rozhodnut ci monitor dychu ano,alebo nie....Ja som pre seba kupila len odsavacku a tampony do podprsenky.
@lianka7 jaaaj neblazni ☹ milujem!
@sona367 som, som...rano nedajbože vstať z postele, aj keď sa budim skoro, ale nemožem sa rozhybať.potom to už nejako zvladnem aj keď sa mi do 11 vyzivuje, obed nejako prežijem, a o druhej poobede sa mi zase začne zivať, lebo už som unavena 😎 a večer s bolavymi nohami a pocitom, že som makala v bani cely deň, padnem do postele...
@mysti no tak mne len hovori milacik daj si ved teraz mozes ale ked potom utrusi taku poznamku normalne ma nastve inokedy by som len hodila rukou ale teraz sa normalne jedujem 😀 to asi tie hormony 😀
@lianka7 u nas monitor dychu požičavaju v porodnici za asi 30 eur na pol roka, nie som si ista...tak si ho najprv požičiam.a pre seba potrebujem zodve košele, alebo aspon jednu, podprsenku na kojenie, tie tampony,odsavačku mi tiež da krstna...poporodne nohavičky a ešte epidural bude palka 😖
...dnes sa ide na 3D/4D, sa tesime velmi, lebo este stale nepozname pohlavie nasho drobceka a dnes sa to hadam dozvieme... 🙂
ahoj kočky 🙂
tak glukotest za nami, nebolo to nič hrozné, voda síce sladká, ale v pohode som ju vypila aj bez citrónu 😉 okolo 11,30 budú výsledky, tak snáď všetko ok, uvidíme...
@veronika1417 pošlem kuriérom? 😀 😀 😀
@dominika_sk To musím vyzistiť ako je to u nás,lebo netuším 😒
@dominika_sk praveze ta unava je najhorsia .....aspon keby sa mi podarilo do 32. tt vydrzat v robote bola by som celkom spokojna 😀 .... ozaj kedze si zo Žiliny chcela som sa opytat kupovala si kočik tu alebo niekde ine???? alebo cez internet????
@sona367 cez internet...lebo bol bohovsky problem ho zohnať ešte novy, keďže to je kolekcia 2010...ale to je na veeeeelmi dlho 😀
@micicka drzime palceky 🙂
@lianka7 joooj anooo posli 🙂 ale mne je este stale zle ☹ od toho vcerajsieho vracania ☹
@dominika_sk my praveze kocik este nemame ... akurat teraz zhaname .... rozmyslame nad trojkombináciou to by bolo asi najlepsie ..... a nevies kde v ZA majú kvalitne kočiky? 😅
ahojte babeny ,práve som sa zaregistrovala ale sledujem vás už skoro od začiatku sem-tam si prečítam čo práve preberáte a rada by som sa aj ja vás na niečo opýtala ak by mi mohol niekto poradiť: dala som si dobrovolné poistenie a za týždeň mi končí tých 270 dní a neviem ako to je s marodkou ked som na materskej(či sa da ísť na pn/ a kolko budem dostávať resp.z čoho sa vyráta ...
@sona367 tak to netušim...v meste je obchod chicco, tam som nejake kočiky videla, na bulvari je chrobačik obchod a potom pred carrefourom je taka drevena buda, my sme tam kupovali postielku. a potom ešte v dape pri maxe je detsky obchod, ale tam som ešte nebola.no počkaj, vieš kde som videla vela kočikov?! ke´d ideš od carrefouru smerom na rosinu, tam kde je nay, v tom multifunkčnom centre na prizemi je veeeeeelky detsky obchod.počkaj, skusim ho pohladať na nete.
@sona367 no tak malo by sa to volať Pre deti, ale na internete som ich nenašla, tak neviem.
ahojte kočky,tak ja sa nemôžem vôbec sťažovať, že by som malú necítila, tá sa mrví stále, či chodím, ležím alebo sedím, je ako červík v zemi, celý deň a hlavne večer, vtedy mi to príde ako keby hrala futbal alebo čo. syn ten takto vystrájal zásadne len večer, cez deň bol kľud tak sa teším čo to bude za žihadlo.
inak ja som sa práve zobudila, obaja aj so synom sme zalomili v obývačke na gauči, aj som ho budila nech si ide ľahnuť do postieľky, ale ma len poslal preč, že on bude spinkať tu!!! tak som ho tam nechala, kuriatko moje, fuj u nás je ale škaredé počasie, opäť prší od rána
@dominika_sk díky za radu pozrieme aj tam ..... pri tom Nay-ku som ani netusila ze nieco take je ..... este teraz si písem so sesternicou z Ceska (býva blizko polskych hranic, ako je to s kocikmi - s trojkombinaciami u nich)
caaaaaute babeny 🙂 konecne aspon jeden prispevok @henrieta44 ye je babo akcnee..mz sme sa akurat s drahym bavili, ze co to bude za dieta, ked takto v kuse kope, tlaci, stucha...ja nemam chvilku pokoja...niekedy mam pocit, ze sa kopka aj zo spanku... ak bude takato aj po narodeni, bianku dame k starym rodicom a my budeme spavat na etapy..uz som skusala snad vsetko...
joj a ozaj..baby, ktore uz mate deticky, pamatate na poslickov? ja som vcera mala vecer take bolesti par hodin, ze som uz uvazovala nad nemockou..strasne daco...a potom ked sa to okolo polnoci uvolnilo, rychlo som utekala spat bo som bola straaaasne unavena z toho, ani neviem ako som zaspala...ale anka cely cas kopkala aj vtedy...
dievčatá už mi tečú slinky pssssssssssssssssst
@eviiinka v pohode diky
@stefie sňáď to poslíčkovia ešte neboli....U mňa sa poslíčkovia pri prvej objavili 2 týždne pred pôrodom....
Inak aj naše mimi je veľmi akčné a tiež večer...si stále hovorím, že sná´d takto po večeroch nebude vystrájať aj po pôrode....Sem tam ma pobolieva brušjo a tiež uvažujem nad zrastami po laparoskopii...aj doki sa tak vyjadril...Ak by sa ti bolesti opakovali skús si dať teplú sprchu alebo kúpeľ...ak sú to poslíčkovia, mali by ustúpiť a ak by sa rozbieha pôrod tak by sprcha neztabrala
@lolllka jééj tak potom daj vedieť, ideš k tomu Grochalovi?????, švagrina bola u neho včera a vraj zdvihol ceny, tak som zvedavá koľko budem platiť ja, plánujem ísť k nemu v polovičke sempembra

ja som si toto včera objednala tu z konika, som očarena 😎 https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-zimne-ov...
@lianka7 no ja keď tak nad trym rozmyšlam, čo ešte potrebujem, su plienky, monitor dychu, ale ten požičavaju v porodnici,nejake flaše, vajko ku kočiku, vaničku, sadu do postielky a kozmetiku.a samozrejme pre seba ešte nemam nič.keď hovorim o tej sade do postielky, aky bol vyber a ceny v tom bugaboo?