Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@palinkova87 nevydržala som a natrela to ibalginivou masťou...tú mi ešte doki doporučil pri bolestiach...dík za radu ...nabudúce vyskúšam ten obklad 🙂
@micicka na stránke www.e-kociky.sk si vieš vybrať - je ich tam plno a trojkombinnácia + slneční a zdarma fusak vychádza na cca 322 € a doprava zdarma...sú polohovateľné v oboch smeroch a tuším aj madrac vo vaničke je polohovateľný a hlavne cenovo dostupné a certifikované!! 😎
ahojte, tak po dnesku uz mam aj ja svoj test na cukor za sebou, dufam, ze tymto uz posledny v tomto tehu 🙂
@eviiinka bola si pozriet to cvicenie v ruzinove?
@manka aj ja na Teba 🙂 tak nech nam to dobre dopadne 😀
@zvedava17p Ahojky mna poslala gyna a nakolko je to hned vedla nej tak som sa tam skocila objednat. Ak chces dam Ti cislo na Porubsku a jej len zavolas povies v ktorom si tyzdni a ona Ta objedna ale gyna Ti musi dat normlaka listok aspon mne tak dali.
babulky ja chcem pekne svetielko nad postielku ale nic normalne neviem najst ☹ bud je to totalny gic alebo moderne umenie no katastrofa! 😠
@veronika1417 my uvažujeme nad nočným svetlom, ktoré využijem pri kojení, prebaľovaní...dáva sa do zástčky a je citlivý aj na senzor pohybu...takže nemusíš zapínať....len sa musíme ešte poobzerať kde ho kúpime
Baby pozeram tesco letak, od zajtra maju na vsetko dojcenske oblecko 30% zlavy a aj plienky ,utierky, flase, kozmetiku a vlastne na vsetko co sa tyka deti 25% zlavy.
Rozmyslam, ze by som kupila plienky, utierky..... , len neviem ake. Do porodnice pampersky a naju aj tesco zelene po 6,89€ 78ks, mate s nimi skusenosti? Este som tam videla minule nejake tesco newborn v takom zltom obale, je to 24 ks balenie a teraz je po 2,25€. ktovie ake su tie plienky.
@denis006 presne aj ja chcem take lebo toto, co je na nete su len tie naladovky ale ci sa pri nich nieco da aj robit to neviem. S tym senzorom pohybu co ja viem to by mi asi nevyhovovalo by som sa hned strhla keby sa zaplo svetlo, navyse mam psika ktory v noci putuje a asi by to reagovalo aj na neho 😀 alebo na mna ked beham cikat stale 😀
@adikad ja som tiez akutrat mrkla ten letak a aj flasky Avent maju. Ja som citala, ze treba aspon jeden balik tych najmensich a dva baliky tych vacsich vraj to na zaciatok uplne staci.
@denis006, ja som tiez pouzivala pri Arturkovi lampu celu noc (kedze bol takmer stale hore 😒 ) a teraz som nasla celkom mile, dotykove v tomto e-shope:
http://shop.babetkovo.sk/index.php/dekoracie/sv...
@kaia tieto som pozerala aj ja ale myslis, ze bude svetlo postacujuce aj na kojenie alebo prebalovanie?
@veronika1417, to neviem, ale uz je moja lampa na ceste, tak ked vyskusam, podam info 🙂
@kaia jeeej no to je najlepsie 🙂 a ktoru si si vybrala? Tie zvieratka, co mozu deticky mat uplne pri sebe? tusim sa s tym mozu aj hrat.
@kaia ja som nasla taky mesiacik s mravcekom a to bolo velmi mile ale neulozila som si stranku ☹ ale ja by som chcela radsej take svietidlo normalka na stenu. Ked bolo male moje krsna tak mal taky klasicky zlty mesiacik a svietil velmi prijemnym svetlom, takze nieco take klasicke hladam ale nikde nic ☹
ahojte svetlusky 🙂 ja viem len podla watov aka lampa nam vyhovuje. kupili sme malemu v ikei taky mesiacik /maju tam aj ine tvary/, ale bolo to silne./tusim minimalne 30 alebo 40 watova ziarovka/skoro ako normalne svetlo, ked je zapate. tak ho ani nepouzivame. potom sme dostali taku lampicku a tam ide max 25w a tu pouzivame stale. uz si na nu aj maly tak zvykol, ze mu svieti vzdy pri zaspavani. je to podla mna tak akurat, ze aj vidiet aj nerusi..
@manka dakujem za radu 🙂 ikeu tu v NR nemame tak ale poriesime 🙂

@henrieta44 presne ako píšeš - nedaj boh aby si predbehla dôchodcu! veď oni sa neviem kam tak strašne ponáhľajú! nie že by si tam medzi sebou pokecali, nech sa trošku rozptýlia, ale budú sa hašteriť! a teba mali pustiť prednostne 😠