icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

micicka
9. aug 2011

@henrieta44 presne ako píšeš - nedaj boh aby si predbehla dôchodcu! veď oni sa neviem kam tak strašne ponáhľajú! nie že by si tam medzi sebou pokecali, nech sa trošku rozptýlia, ale budú sa hašteriť! a teba mali pustiť prednostne 😠

denis006
9. aug 2011

@palinkova87 nevydržala som a natrela to ibalginivou masťou...tú mi ešte doki doporučil pri bolestiach...dík za radu ...nabudúce vyskúšam ten obklad 🙂

denis006
9. aug 2011

stále uvažujem nad kočíkom a začína sa mi páčiť aj Tako captiva old mobile a tiež Bexa B3 Black...

Máte niekto osobnú skúsenosť?

micicka
9. aug 2011

@denis006 ja tiež ešte stále hľadám kočík, a stále nemám žiadny užší výber 😉 bexy sú pekné, páčia sa mi, ale osobne nemá odskúšané 🙂

denis006
9. aug 2011

@micicka na stránke www.e-kociky.sk si vieš vybrať - je ich tam plno a trojkombinnácia + slneční a zdarma fusak vychádza na cca 322 € a doprava zdarma...sú polohovateľné v oboch smeroch a tuším aj madrac vo vaničke je polohovateľný a hlavne cenovo dostupné a certifikované!! 😎

micicka
9. aug 2011

@denis006 no zaujímavá ponuka, len ja by som si chcela tie kočíky najskôr v reále pozrieť, aby som vedela čo kupujem. len v tých predajniach je ich tak málo 😠 musíme si s drahým rezervovať jeden deň len na behanie za kočíkmi 😀 vyberieme a potom objednám z netu - ak bude lacnejší

blackrose
9. aug 2011

ahojte, tak po dnesku uz mam aj ja svoj test na cukor za sebou, dufam, ze tymto uz posledny v tomto tehu 🙂

luseta2000
9. aug 2011

@eviiinka bola si pozriet to cvicenie v ruzinove?

blackrose
9. aug 2011

@lenka1108 myslim si, ze 30 min cesta do porodnice je v pohode... ja tiez nebyvam v BA a budem asi 30 min. cestovat... takze kludne mozes rodit aj v TN si myslim 😉

veronika1417
9. aug 2011

@manka aj ja na Teba 🙂 tak nech nam to dobre dopadne 😀

veronika1417
9. aug 2011

@zvedava17p Ahojky mna poslala gyna a nakolko je to hned vedla nej tak som sa tam skocila objednat. Ak chces dam Ti cislo na Porubsku a jej len zavolas povies v ktorom si tyzdni a ona Ta objedna ale gyna Ti musi dat normlaka listok aspon mne tak dali.

zuzka051
9. aug 2011

@lenka1108 ja som rodila v TN. 🙂

denis006
9. aug 2011

@micicka tiež by som to rada vidieť a aj odskúšať a až potom kupovať.....predtým som mala favoritov x- lander a casuaplay S4 ale takto by sme výrazne ušetrili...a ostalo by aj na iné 😵

adikad
9. aug 2011

@denis006 ja som tiez chcela casual, ale ta cena je dost vysoka. Tak ako nahradu som si vybrala bexu B3 modru.

micicka
9. aug 2011

@denis006
@adikad veď to, tie ceny sú nehorázne pri niektorých ☹ ja som sa rozhodla, že nič extra drahé nebudeme kupovať (teda dúfam)! bexa sa mi tiež celkom pozdáva, no uvidíme, kočík bude asi posledný nákup...

lenka1108
9. aug 2011

@zuzka051 a ako si bola spokojna? ako to je tam s epiduralkou?

veronika1417
9. aug 2011

babulky ja chcem pekne svetielko nad postielku ale nic normalne neviem najst ☹ bud je to totalny gic alebo moderne umenie no katastrofa! 😠

denis006
9. aug 2011

@adikad
@micicka
tiež chceme kočík kupovať ako posledné niekedy koncom septembra...Uvažovala som už aj nad použitým kočíkom...len neviem či by som sa tak spoľahla na bezpečnosť a bezchybnosť...takto nám zostáva záruka a kým vyprší záručná doba, už budeme cupitať snáď bez kočíka 😉

denis006
9. aug 2011

@veronika1417 my uvažujeme nad nočným svetlom, ktoré využijem pri kojení, prebaľovaní...dáva sa do zástčky a je citlivý aj na senzor pohybu...takže nemusíš zapínať....len sa musíme ešte poobzerať kde ho kúpime

adikad
9. aug 2011

Baby pozeram tesco letak, od zajtra maju na vsetko dojcenske oblecko 30% zlavy a aj plienky ,utierky, flase, kozmetiku a vlastne na vsetko co sa tyka deti 25% zlavy.
Rozmyslam, ze by som kupila plienky, utierky..... , len neviem ake. Do porodnice pampersky a naju aj tesco zelene po 6,89€ 78ks, mate s nimi skusenosti? Este som tam videla minule nejake tesco newborn v takom zltom obale, je to 24 ks balenie a teraz je po 2,25€. ktovie ake su tie plienky.

veronika1417
9. aug 2011

@denis006 presne aj ja chcem take lebo toto, co je na nete su len tie naladovky ale ci sa pri nich nieco da aj robit to neviem. S tym senzorom pohybu co ja viem to by mi asi nevyhovovalo by som sa hned strhla keby sa zaplo svetlo, navyse mam psika ktory v noci putuje a asi by to reagovalo aj na neho 😀 alebo na mna ked beham cikat stale 😀

veronika1417
9. aug 2011

@adikad ja som tiez akutrat mrkla ten letak a aj flasky Avent maju. Ja som citala, ze treba aspon jeden balik tych najmensich a dva baliky tych vacsich vraj to na zaciatok uplne staci.

kaia
9. aug 2011

@denis006, ja som tiez pouzivala pri Arturkovi lampu celu noc (kedze bol takmer stale hore 😒 ) a teraz som nasla celkom mile, dotykove v tomto e-shope:
http://shop.babetkovo.sk/index.php/dekoracie/sv...

veronika1417
9. aug 2011

@kaia tieto som pozerala aj ja ale myslis, ze bude svetlo postacujuce aj na kojenie alebo prebalovanie?

kaia
9. aug 2011

@veronika1417, to neviem, ale uz je moja lampa na ceste, tak ked vyskusam, podam info 🙂

zuzka051
9. aug 2011

@lenka1108 no tak to ti neviem povedať lebo ja som mala rýchly porod nič mi nestihli dať,za dve hodky aj s cestou som mala po tom.a ja som bola spokojná,lebo moja mama je zdravotná sestra tak sa starali, 🙂 chceš isť rodiť do Tn, a odkial si?

veronika1417
9. aug 2011

@kaia jeeej no to je najlepsie 🙂 a ktoru si si vybrala? Tie zvieratka, co mozu deticky mat uplne pri sebe? tusim sa s tym mozu aj hrat.

veronika1417
9. aug 2011

@kaia ja som nasla taky mesiacik s mravcekom a to bolo velmi mile ale neulozila som si stranku ☹ ale ja by som chcela radsej take svietidlo normalka na stenu. Ked bolo male moje krsna tak mal taky klasicky zlty mesiacik a svietil velmi prijemnym svetlom, takze nieco take klasicke hladam ale nikde nic ☹

manka
9. aug 2011

ahojte svetlusky 🙂 ja viem len podla watov aka lampa nam vyhovuje. kupili sme malemu v ikei taky mesiacik /maju tam aj ine tvary/, ale bolo to silne./tusim minimalne 30 alebo 40 watova ziarovka/skoro ako normalne svetlo, ked je zapate. tak ho ani nepouzivame. potom sme dostali taku lampicku a tam ide max 25w a tu pouzivame stale. uz si na nu aj maly tak zvykol, ze mu svieti vzdy pri zaspavani. je to podla mna tak akurat, ze aj vidiet aj nerusi..

veronika1417
9. aug 2011

@manka dakujem za radu 🙂 ikeu tu v NR nemame tak ale poriesime 🙂