Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417, vybrala som "Losik Glimmo" 🙂. Ved podam spravy ake to je, ked balicek dorazi 🙂
@denis006 nie, zimny ešte nemali, len par jesennych takych plyovych vecičiek, ale nič viac.
baby mate skusenos s kocikom Bexa B3? Silno nad nim uvazujem 😉
@anicka87 vyzera fakt dobre, ja mam vyhliadnute nieco velmi podobne V - Cross http://www.e-broucek.cz/sk/kociky/kombinacie/ko...
ale normalne si mi dala chrobaka do hlavi a pouvazujem aj nad bexou. Osobnu skusenost nemam. este spekulujem nad Mega Set Nurse 3v1. Pri synovy som nemala dobry kocik, teraz si na tom dam viac zalezat a splnim si sen, najma nech je lahky (skladny), 3 kombinacia, riadne kolesa do snehu a velky kosik dole 🙂
Ahojte baby, aj s vami doktor tak trenuje ako so mnou?... bola som na poradni a pribrala som za mesiac 3 kila a doktor mi dohovararal, ze preco tak vela priberam, ze skodim aj sebe a aj babu, ze ci si neviem dat pozor a jest vyvazenu stravu a plus dalsie veci....som odtial odisla taka znechutena a doteraz mam z toho blbu naladu.....
@zvedava17p ale,kasli na neho.Neviem kolko si pribrala celkovo,no ak to bolo na zaciatku malicko,tak proste teraz ,,dobiehas,,Lekar Ti iste nechce zle,no takto z.ebat Ta tiez nemusel.Mozno trosicku dohovorit 😉
Moj lekar si nerobi tazku hlavu z mojej vahy.Mozno preto,ze som vlastne zatial vela nenabrala[5kg]Vraj mozem byt rada,ze nebudem mat priliz vela na zhadzovanie...
@zvedava17p Kasli na doktora, ocividne vstal hore ritou, kazda mamina pribera individualne a super je ze ti chuti, kedy inokedy si dopriat ako teraz. Niekto priberie kilo niekto 3 za mesiac.... mna sprdol doki, ze nepriberam a ze ci sa neviem najest a skodim sebe aj dietatu (presny opak ako tebe), ale som na neho nahucala, ze nech mi da pokoj, lebo grckam veselo kazdy druhy den, takze aj co zjem nestihne sa udrzat....(aj dnes napr, pekne som sa naranajkovala.... isla som prebalit maleho bo sa pokakal az za usi a jak som ho sprchovala v druhej ruke vedro a vsetko islo von....) ani tak dobre ani tak, ale nepomozeme si. Nic si z toho nerob....ty vies ako sa citis, ako ti je a co je pre teba dobre, jediny problem bude po porode zhodit ten nadbytok.... inak je to uplne OK podla mna 🙂
mat tak vase ,,problemy,, z kupou kocika 🙂 Ja mam stary po detoch[ma uz 4roky,takze ziadna novinka]no na novy nemam peniaze a vlastne mi to pripada zbytocna investicia,kupovat novy,ked mam.Zima prejde a ked bude taka ako minuly rok,tak aj tak budete mat na kociku stale natiahnuty igelit[dazd,sneh]a jeho ,,krasa,, velmi nevynikne 😉
Ja by som sa skor zamerela na jar,na sportak,ten si predsa len viac ,,uzijeme,,
No a pranie veci....Ja pouzivam Bonux pre vsetkych a nemienim malej prat zvlast.Myslim,ze dieta si ma zvykat hned na ,,normalny rezim,, a nie chovat ho ako v bavlnke.Keby mala kozne preblemy,nepoviem nic,no treba skusit najprv ,,obycajne veci,,
Moji drobci teda ziadne kozne problemy nemali.....Prave dnes sa chystam oprat malej oblecenie a pouzijem Bonux 😎
@veronika1417 mal by byť....
@adikad ked sa vratime z Nr pojdeme mrknut...
@veronika1417 ja som pouzivala Lovelu (prasok) a super, ani raz sa mi syn nevyhadzal 🙂 isto aj teraz budem pouzivat Lovelu. Avivaz som nedavala. teraz mu uz periem v normalnom ako nam. 🙂
@karap ja by som tiez najradsej nekupovala kocik, mam po synovi, ale riadne ho dokalicil, teda sportovu cast uplne (uz sa aj trha, strieska nedrzi ako by mala).... aj som spekulovala, ze kedze je vanicka ako nova pouzijeme na zimu tu a na jar kupime sportak, ale konstrukcia je tiez uz nepojazdna, kolieska sa rozutekavaju, strasne tazko sa tlaci, male kolieska , v zime som riadne bojovala zo snehom....a teraz sa mi fakt bojovat s kocikom a este aj s drobcom nechce, aby sme sa dostali z bodu A do bodu B.... mne nejde o krasu, ale o funkcnost, ako si co najviac ulahcit zivot (napr naklikavacim vajickom na konstrukciu....) maleho som nosila tak, ze vajicko pod pazuchou, no teraz veru nie. 🙂 Ja hladam kocik skor na bazari ako novy, daju sa tam najst naozaj dobre kusky. nemienim sa vyplut z penazi 🙂
Ahojte baby, tak vcera sme boli na vylete v KE-bolo fajn, len som bola schodena ako blazon...sebe som si ako vzdy nekupila nic, ale krpcovi som kupila zopar kuskov 😀 tak soms a vytesovala.
A vcera som u nas v meste stretla "mestsku vesticu" a ta mi hned, ze "cakate chlapceka, vsak"? a manzel mi doma vravel, ze asi to tak bude naozaj, lebo ze on si ju pamata od decka, ze sa este nikdy nezmylila....tak uvidime, som sa smiala, ze ona je lepsia ako sono 😀
ahojte kočky, tak môj maratón po dktoroch pokračuje, dnes pre zmenu čakám u neurolodičky, priebeh ten istý ako včera, kopa ľudí, prevažne starina a samozrejme že práva tí sa najviac ponáhľajú....a moje dieťa, chúďa zlaté reve za mnou u mojej mamy, som musela ráno normálne utekať rýchlo preč a mama ho držala en aby neletel za mnou, ale hlavná vec že babka čo celý deň len sedí na riti niekde u lekára, bo tam ju pichá a tam bolí taksa stráááášne ponáhľa, no des, nemám na to slov. však čo chcú pre boha títo starkí, ešte v 70 mať zdravie a vitalitu ako v 2Otich?????....my mladší sa ani tej 70 nedožijeme, ale oni furt bedákajú. jaj ale mi idú na nervy. nech som už preč odtiaľto. zajtra ma čaká endokrinologia, tak sa teším 😠 a ,,pekný " týždeň pomaly za mnou, od pondelka len po doktoroch, sa z toho asi budem musieť normálne liečiť. 😀
@dominika_sk krasne. to je z polska?
@henrieta44 aj mne sa zda, ze len po doktoroch chodim. kde sa da, snazim sa objednat. aj kvoli malemu nech ho stihnem vybrat..na endo by ti mali len krv zobrat a ides, nie?
ja idem najnovsie aj na chirurgiu s podozrenim na slabinovy pruh
@luseta2000 ahoj, nie nebola....posledné dni sa cítim strašne unavená, tak som rada, že po robote lahnem a spím :( ty si bola ? v piatok mám poradnu, tak sa opýtam sestričky na tie cvičenia alebo preporodný kurz na Antolskej.
Ahojte kočky,tak ja mam po poradni-všetko je v najlepšom poriadku,len nižší tlak nas trapi od sameho zaciatku,ani kavou sa nam ho nedari dorovnat... 😠 😠 😠 Vraj sa mi malinky zacina pomaly polohovat smerom dole,ale este sa to moze zmenit,takze preto take tlaky na mechur mam....kontroloval mi aj krcok,vsetko je tak,ako ma,tak som rada.
Baby z PP,kto robi okrem Vojtasaka a nemocnice 4D a ake su ceny?Lebo nemocnica ma strasne vysoke ceny....
@zvedava17p juuuj to fakt? ja idem v pondelok a tiez mam tri kila hore a ktovie ci aj viac uz nie do toho pondelka 😒 tak ale ja mam super gynu a ona sa tesila ked sa mi podarilo pribrat. Kolko si pribrala za cele tehu ked tak vystrajal??? 😕 ved ked len vezmes ze mimi skoro kilo, placenta skoro kilo, plodova voda 0,5kg, matrnica, krv, ... ved trosku to musi ist hore tak co 🙄

@lenica81 jááj moja, to mi je hrozne ľúto ☹ ☹ ☹