icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

stefie
10. aug 2011

@dominika_sk jaaaaj moje zlaticko 🙂 🙂 vsetky to asi takto citime 😉 a dnes som sa aj ja cudovala ze co anke je....kazde rano sa budim na kopance a dnes nic...asi 10minut som lezala bez pohnutia na chrbte a nic...reku co to za cudo? a potom som to vzdala, posadila sa a mala si vzapati vidiet tu hrcu vedla pupka, co ritku vypucila na mna...a tiez je cely den nejaka kludnejsia, parkrat sa mi este takto vypucila, ale nekopkala vobec, iba take jemnulinke klopkanie uplne dole v panve,take pravidelne tak asi stikutku mala a teraz vecer ked som si uz sadla ku konikovi tak sa rozkopkala 🙂

kiristinka1
10. aug 2011

Baby zabudla som si zavolat na vysledky tych glukozovych testov,mala som volat dnes az teraz ma to napadlo.myslite ze ak by bol nejaky problem,tak mi gyndoska zavola??

lenka1108
10. aug 2011
stellamiapiccola
10. aug 2011

@veronika1417 mne sa to stáva už asi 2tt, a teraz ešte to aj pobolieva aj dosť kruto .mne lekár vravel , že ma kope do mechuru a momentálne ma asi boxuje do vaječníkov tiež ma to desí, ale vydržím do 18.8 mam poradňu 😒

henrieta44
11. aug 2011

@anicka87 nie je o nič užšia ako má tako alebo espiro, čo som pozerala tak najväčšiu vaničku má camarelo a potom baby design, lenže tie tu majú už skoro všetky mamičky, tak preto som nakoniec zvolila casualplay. ved vo fusaku bude dieťatko najviac 4 mesiace, tak dúfam, že sa tam pomestíme 😒 ono každý kočík má nejaké to + a nejaké -, keby sme hľadali ideálne, tak ho nenájdeme, ja som chcela nejaký iný kočík než majú všetky maminy tu u nás v okolí, tak dúfam že budem spokojná a ked nie, predám ho a kúpim si iní ( to by manžel už asi odkrútil hlavu, ale risknem to 😀 )

henrieta44
11. aug 2011

@manka no len keby som sa mala u každého doktorka ku ktorému tento zýždeň idem objednať, tak som hned ľahšia o minimálne 40€ a to nemám len tak ich vyhadzovať von oknom, takže som si musela pekne počkať. 😒

henrieta44
11. aug 2011

inak dnes ma čakám endokrinológia a tú idem absolvovať aj so synom, musím ho zobrať, lebo nemá byť s kým, tak možno sa vybavím aj skôr 😉

lenica81
11. aug 2011

@henrieta44 pocuj, ty vecne u lekarov vysedavas, novy sport... ale teda ti nezavidim... ja som si len po vymenny listok sla a dochodci na mna zazerali, ze im beriem miesto... a to ta najmladsia pani okolo 30tky mala pochopenie... 🙄 😉

karap
11. aug 2011

ahojte 🙂 pisete tu o pohyboch...No,keby ste zazili to co ja uz 3 veceri po sebe 😉 ...
Simka zaujala polohu na boku,a rukami aj nohami cvicila predpazenie 😀 Na pravej strane brucha sa mi vyduvali 4 kopceky!A vlnili sa hore-dolu.Totalny zaber z votrelcov! 😀 Skoda,ze som nemala po ruke kameru,to by bola ,,spomienka,, 😀
No,dnes som sa rano po najedeni vazila[syn vytiahol vahu,tak reku skocim na nu]a po 2 dnoch miernej depky co som mala,mam dole kilo. 😕 Takze doteraz mam +4kg....
Zajtra zacinam 7mt a mam len takyto maly prirastok hmotnosti?Dobre,nie? 🙂

veronika1417
11. aug 2011

Ahojte, tak hned rano som skocila gyne a ma dovolenku ☹ zastupuje ju nejaky lekar, ktory ale nema dobru povest - resp pocula som na neho kadeco takze k nemu nejdem ☹ budem teda podla vasich rad len lezat a cakat do pondelka hadam sa nic zle nestane. Myslim, ze dnes je to uz lespie ale je mozne, ze je to po noci kedy som vlastne cely cas lezala.

eviiinka
11. aug 2011

@denis006 jaj, tak sa pojdem pozrieť či ho majú aj u nas v Lidli 🙂

eviiinka
11. aug 2011

@luseta2000 videla som aj aj tie krásne overaliky 🙂 tiež som ešte nekupila, ale kupim aspon zo dva 🙂

stellamiapiccola
11. aug 2011

ahojte tehulky , prajem krásny dníček. dávam do placu jeden link mojej dobrej kamarátky a hlavne spolahlivej , ak máte zaujem o dake gumené hračky ja ich mám do vaničky viem že je ešte čas,ale v budúcnosti su super 😉
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=29378

eviiinka
11. aug 2011

@veronika1417 ahoj..ja som mala niečo podobné včera, ale trvalo to asi tak hodku a potom to prešlo ... neviem čím to može byť 😒

veronika1417
11. aug 2011

@stellamiapiccola a lezis alebo ako to riesis? Ja som normalne vcera nemohla chodit vyzerala som ako kacka lebo som sa postavila brucho som mala hadam az na dlazke - samozrejme len pocit 😉 ale bolesti som nemala len ked sa mi trosku naplnil mechur utekala som cikat lebo to na mna prislo tak nahle az ma cely mechur rozbolel 😒

eviiinka
11. aug 2011

@dominika_sk tak hja ti poradiť neviem lebo mne mlieko netečie 😒 a tým sa chcem opýtať či si náhodou nečítala, že či musí každej žene tiecť to kolostrum ? ja som sa nič také nedočítala.

blackrose
11. aug 2011

@duranovaz @kiribaby @stellamiapiccola @veronika1417 dakujem za nazory 🙂
autom asi velmi casto chodit nebudem a zda sa mi to zbytocne vyhodena investicia... par krat co pojdeme autom, staci podla mna aj tepla deka, teply overal mat urcite bude 🙂

veronika1417
11. aug 2011

@eviiinka ja som si myslela, ze to prejde ved ked neboli nic tak hadam to nie je take vazne ale mala som to dva dni a dnes je to zatial celkom oki tak budem oddychovat aj ked ani pocas tych dvoch dni som nic extra nerobila lebo trcim len doma 😖 ani len na prechadzku som nesla, nic namahave som nerobila,... no neviem 😖

veronika1417
11. aug 2011

@eviiinka mne tiez zatial nic netecie 🙂

blackrose
11. aug 2011

@veronika1417 ak by sa to nezlepsovalo, tak chod radsej na pohotovost, nech vsetko skontroluju, radsej stresovat ako by sa malo nieco stat...

eviiinka
11. aug 2011

@veronika1417 tak radšej pekne oddychuj, nech to prejde uplne 🙂 ja som si pospala ca 2 hodky a hne mi bolo lepšie 🙂 takže to ťe nám ešte nič netečie, je asi normálne 😀

blackrose
11. aug 2011

@eviiinka kolostrum nemusi tiect kazdej zene... niektorej zacne skoro, niektorej tesne pred porodom a niektorej az po... ja ho mam tiez uz asi 2tt ale to len obcas si vsimnem len ako keby vlhke bradavky... skor si vsimnem, ked to zaschne, ze tam mam taky zlty povlak

veronika1417
11. aug 2011

@blackrose vies co mas pravdu aj som tak rozmyslala, ze ak to na mna znova pride radsej skocim aj ked mala sa mi zda spokojna sem tam sa mi ozve, zaklopka a dnes aj brusko vyzera byt v pohode. Budem sa snazit co najviac oddychovat a ak to nepomoze tak je jasne, ze nieco sa deje a to uz podcenovat veru nebudem. Dakujem pekne za rady este, ze vas vsetky mam 🙂

eviiinka
11. aug 2011

juuuj babulky musím sa vám priznať, aká som bola včera rozcitlivená 😅 sme pozerali s drahým film a tak som sa zahladela na bruško a malý začal kopkať 🙂 normálne som spustila plač, som si uvedomila ako ho už teraz zbožnujem a ako sa nanho teším 🙂 včera nám moji rodičia (babka s dedkom) 😀 kupili krásne vecičky, tak sa z nich tešíme 🙂 Maximko luuuubkame ta 🙂 tvoja mamina a ocino 🙂 jeeeej, že mamina, krááásne 🙂

eviiinka
11. aug 2011

@blackrose aha, dakujem velmi pekne, že si mi napísala 🙂

blackrose
11. aug 2011

@veronika1417 mne tak tvrdlo brucho asi 2 tyzdne dozadu 3 dni v kuse... a potom som cez vikend lezala a upokojilo sa to... od vtedy zase v pohode fungujem, tak verim, ze aj tebe to prejde 🙂
@eviiinka nemas za co 😉 a ja to tiez tak citim, niekedy si tak uvedomim, ze vlastne novy cloviecik vo mne rastie a ze o chvilocku bude s nami... vcera sme sa prave s mm rozpravali o tom ako to bude, ked prideme z porodnice, ako ma vyzdvihne a kde potom dame Lucku ked prideme domov... tiez sme boli nejaky rozcitliveni 😅

veronika1417
11. aug 2011

@eviiinka tieto stavy doverne poznam 🙂 su krasne 🙂 a normalne v nasom stave, len si to pekne uzivaj a nadherne meno 😉 ja som mala psika Maximka 😀

blackrose
11. aug 2011

inak baby nebyvate v poslednom case viac unavene?? ja som ani v prvom trimestri nebola taka unavena ako som teraz... stale by som po obede spala... co teda v praci velmi nemozem, ale ked som doma, tak stale po obede spim

kaia
11. aug 2011

@eviiinka, nemusi kazdej zene tiect kolostrum 😉. Niektorej sa spusti pocas tehotenstva, niektorej az po porode 😎

luseta2000
11. aug 2011