Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
no ja ked som drahemu povedala, ze kto mi bude lakovat, ze uz mam "vyrasteny" lak, tak len vtedy si vsimol, a to mas od kedy take cervene nechty? 🙂
@dominika_sk fiiiha, tak teba už naoaj nič neprekvapí 🙂 ja som tiež poriadny stresmen, no cudujem sa sama sebe, že na všetko mam este cas ... potom b udem behat ako splasena a stresovat ci som na nieco nezabudla 😀 ale tak pomalicky som sa rozhybala 🙂 kolko budes kupovat malých plienok ?
my ked sme boli na kupku, mala som take tankini.ale bolo mi v nich teplo tak som skoncila v bielom tielku
@majoslava polovicne mam tiez, v tych som bola v sobotu v jacuzzi, ale to bolo u rodicov na terase takze to sa dalo, ale tiez som uz zacala uvazovat, ze to budem riesit este s nejakym tielkom na ramienka aby ma vsetci neocumovali 🙂
Nechty sa mi vcera podarilo ostrihat v tureckom sede na posteli, a je jasne ze som pri tom fucala ako parna lokomotiva 😀
@dominika_sk inak ten Johnson krasne vonia hlavne ten na kupkanie 🙂 babatko ostane krasne vonavucke ale tiez vaham medzi Johnson a Nivea ale Johnson pouzivaju aj v porodniciach, nie? Asi aj ja stavim na Johnson a bude 🙂
@dominika_sk aj ja som dnes kukapa v tescu zajtra pojdem kúpiť 🙂 tiež chcem z lekárni sudocrem na zadoček kúpiť.... mala som v prenatal boxe vzorku... to mi akurát vystačí do nemocnici
@harper hehe... však píšem, že som to vzdala hihi 🙂))))) a inakšie ako sa má malinké? moje dneska nejak vyvádzalo v brušku 🙂)
@lianka7 však ty nemáš žiadne bruško omg 😀 😀 😀 😀
@lianka7 zase moje mini pidi brusko 🙂 mrkni moje 😀
@eviiinka ja neviem, mam taky plan, že ak sa vyskytnu v akcii(to by bolo najlepšie 😎 ) kupim jeden balik tych čo su označene 1. a jeden tych 2., tie uplne maličke nejdem kupovať.a veď vždy su tu chlapi, čo pobežia do tesca, keď zavelime 😀 toho mojho som už minule v obchode použila, ako su plienky označene a čo znamenaju tie čisla, keby nahodou musel isť niečo kupiť, aby vedel. 😉
@veronika1417 ja som pouzivala a aj teraz budem pouzivat johnson a na kramaroch ho tiez pred piatimi rokmi pouzivali.
@veronika1417
@milek Baby,ale dr.mi včera povedal,že bábätko má luxusné miery...ten foťák ozaj skresuje...Malému vypočítal 745 gramov 🙂
Náš 27.týždeň = začiatok 7.mesiaca 🙂 obvod bruška 90cm, krásne rastieme...s pedikúrou ani holením zatiaľ problém nemám, mám záľubu v lakovaní nechtov, tak dúfam, že mi to bruško ešte dlho umožní 😀
Z kozmetiky som ja zatiaľ len tak v rámci bežných nákupov kúpila olejčeky na telíčko, krém na tváričku, na zapareniny, detské čistiace tampóny, tyčinky do uší, pre seba iba vložky do podprsenky. Plienky, obrúsky, vložky..dokúpim pri chystaní tašky do pôrodnice, a to plánujem až o 2 mesiace.
Neuveriteľné že ešte 3 mesiace budem žiť so stále sa zväčšujúcim bruškom!! uff už teraz cítim, že to nie je to, čo bývalo 😅 ľahko sa unavím, každú fyzickú záťaž cítim snáď 4-násobne, no a hlad je môj najväčší nepriateľ, resp. chladnička je najlepší priateľ..najmä večer..vždy po 10tej dostanem strašnú chuť na chlieb s maslom a medom alebo džemom jaaaaaaaj už teraz by som si dala 🤐 🤐
@veronika1417 zlaticko mna tak mala kopka stale..ja mam uz na pravom boku doslova svalovku par dni uz... 😉 a vraj je to tak oki, ze mam byt rada, ze sa ozyva, te horsie by bolo, keby nekopkala... 😎
@lianka7 ved to neznamena, ze ked mas take malinke pekne mini brusko, ze to je zle. Vidis ako sa baby jeduju ked strihaju nechty to Ty nemusis riesit, ze by Ti bruseno zavadzalo 😀 mne zavadzia vzdy a vsade 😀
@dominika_sk koselu do porodnice mas len jednu?
@veronika1417 Ale veď ho máš rovnaké ako ja...mne sa ozaj zdá,že v skutočnosti je väčšie ako na foto...i keď včera čo som videla baby u diabetologičky,moje bruško oproti nim bola pingpongová loptička 😀
@kiribaby Ty si to kludne mozes dovolit aj o desiatej 😀 inak ja o takej hodine uz drichmem, co som unavena ako pes uz o 20tej nechapem co tu este robim 😀
@lianka7 cooo? moja co Ty ma nevidis? ja som minimalne o par cisiel vacsia 😀 a aj ked mas malinke mne sa strasne paci ja by som chcela mat malinke aby som sa pekne pohodlne mohla pretrcat cele tehu 😀 s tymto ledva prejdem po obchode 😀
@majoslava Ja som ešte len v 26.tt-to bude tým 😵
@veronika1417 Veď ja sa nesťažujem,len sa obhajujem,že v skutočnosti som väčšia ako foťák zachytí 😀
@stefie dnes je uz kludnejsia tak aj ja som sa trosku ukludnila a ani tvrdnutie a tlaky ma dnes netrapili tak som spokojna 🙂 ale dakujem, ze si mi napisala hned sa citim istejsia 🙂 dakujem
@lianka7 jaaaj Ty moje velike 🙂 ja mam vzdy sok ked sa niekde vidim v odraze alebo v zrkadle 🙂 v nedelu sa bol drahy strihat a v kadernictve mi ponukli vodu, caffe a stolicku 😀 konecne pocit tehotenstva 😀 ale ako som si sadala a zbadala ten moj pupek v zrkadle ani som sa necudovala, ze sa o mna tak staraju 😀
@manka citam ze bezplodove tehotenstvo...co je to prosim ta? este som o takomto niecom nepocula...
@harper krasne brusko..jasne ze mozes v nich ist 😉 kocka si 😎 😎
@milek hihi aj ja osm si dnes s velkymi potiazami strihala nechty na nohach 😀 😀 lakovat som neriskla..to radsej otrcim paprcky drahemu 😉 😉
@dominika_sk aj ja uz pomaly chystam veci na jednu kpou, co pojde do nemocky 🙂 ja to chce, tiez mat vsetko naporiadku, bo ma kazdy strasi, ze do novembra nevydrzim 😒 tak radsej dopredu..

@majoslava ja ked som si naposledy strihala nechty, tak som sa poriadne zapotila 😀 hned nasledovala dalsia sprcha 😀