Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@harper hej, len jednu, veď doma to už nebudem nosiť, tak načo zbytočne vyhadzovať prachy. a keď budem v porodnici potrebovať druhu, tak mi tam daju,čo som sprosta, aby som na 4 dni nosenia vyhadzovala 30eur alebo kolko za košele?! jedna košela a jedna podprsenka mi stači 😕
@denis006 a kolko stal ten teplomer prosim ťa?
@jaruska7 ahoj no ja soms a rozhodla ze budem prat v prasku pre babatka .. nie su asi tak skodlive ako tie parfumovane normalne.. rozhodla som sa tak potom co na mna naliehala mamina kamratka ze ona by uz v zivote nevyprala v normalnom prasku veci pre babtka, lebo je dcerka sa cela vysypala ... no ono je to skor vec citlivosti pokozky a tak niekomu to moze uskodit niekomu nie .. kazde babtko je ine ale pre istotu budem prat v prasku pre nich 😀 niekedy si pripadam ze pisem ako magor 😀 a pouzivat budem asi len detske mydlo ked tak aj to nie casto lebo vraj je najlepsia cista voda. a potom len olejcekom normalnym klasickym z lekarne .. mozno nejaku kozmetiku specialnu az ked bude vacsi
@dominika_sk ahoj ja si myslim ze ti jedna staci .. a ked tak nejake noemalne lacne na prezlecenie.. ja som si nasla tu normalne nocne kosele su to take iste ako ostatne len maju v predu gombiky a daju sa rozopnut .. a stoja tak isto .. takze ja urcite nebudem vyhadzovat 30 eur za koselu ktora splni ten isty ucel ako aj kosela za 4 v primarku 😀
@janap24 tak tak.. aj ja som rada,že je tu takáto starostilivost.. lebo už by som fakt umrela s takého niečoho čo sa mi stalo na SK ☹
@dominika_sk ja mam zatial tiez len jednu, kupovala som ju na trhovisku stala tak do 10e ale neviem ci mi to bude stacit, ked sa mi ju podari zaspinit - krv, babatko ta moze ovracat, niekto ta moze pri servirovani jedla obliat, ja si este asi pojdem kupit este jednu.
@denis006 aj ja som zatial pribrala 10kg a pri bianke som mala dokopy +18 😉 ale bezproblemov to slo dole...a chcela som sa spytat, nejdu rizikove na MD uz 8tyzdnov pred porodom?ja som pri bii tak sla...
@kaia jeee ty sa mas, ked sa citis tak fit... ja som dnes len kus presla po meste peso a domov som sa ledva dotiahla, mala hned utekala za tatinkom, ze mamike je zle, strasne sa mi hlava tocila, ohy spuchli a pritom som toho vela nepresla...
@henrieta44 juuuuj heni, esteze si pripomenula ten lieh 😉 na to som uuplne zabudla...
@kaia aj ja som sa pri bii dobre citila, aj viac sm vladala ved som rodila koncom augusta a behala som po meste uplne v pohode...teraz co sa robi, nechapem.. pri bianke mi opuchli nohy 2x za cele tehu a teraz kazdy den... staci mi byt 20 minut na nohach 😒 na figu je to...
@palinkova87 kraaaasne cisielko 😀 bude niko jednotka 😉 vidis, ako dobre to dopadlo 😉
@manka no tak výsledky na hemato v poriadku, železo som mala 102, čiže o niečo viac ako naposledy. picháme samozrejme ďalej, ale to som vedela. pýtala som sa ho na ten pôrod, tak povedal, že keď budem cítiť pôrodné bolesti, nemám si to už pichnúť. a pichať po pôrode ešte 6 týždňov. ale on je taký skúpy na slovo 😠 neopýtala som sa napr. že kedy po pôrode pichnúť, on samozrejme sám od seba nepovedal, šak ja sa ho na to ešte 100 krát spýtam 😀
píšete tu o záhe, tak tú mávam každý deň, a vôbec neviem prísť na to čo mi ju spôsobuje, pri synovi som mávala záhu vždy po sladkom, ale teraz z čohokoľvek, ked si dá pár mandlí, tak na chvíľu sa mi uľaví
@veronika1417, @kiribaby veru, vykladanie noh a striedanie studenej a teplej vody dost pomoze...a to uz aj mne co ich mam 😎 ale aj tak kedze mi zacali uz aj opuchat, tak mi dnes dr. predpisala detralex
@dominika_sk , @harper prave vsera som nad tym uvazovala, ze by som si mala kupit koselu 😉 ale tiez sa mi to zda prehnane drahe 😎 a asi bude stacit jedna a potom neake obycajne hore na gombiky 🙂
@henrieta44 takto presne isto som aj ja na tom, len ja si zas davam pukance 🙂
mňa stála košeľa necelý 18€, je slovenskej výroby, včera som si ju skúšala v jednom obchode, ale nemali farbu aká by sa mi páčila tak som si ju objednala cez net.....http://mamka.sk/?13,no%E8n%E1-ko%9Ae%BEa-vzor-0... hnedú farbu, tá je krásna taká neutrálna
@anjelici vitaj
RADA SI POPISEM S MAMICKAMI
@stellamiapiccola DAKUJEM
@dominika_sk @harper kocky pisete o nocnych koseliach do nemocnice? Ja mam nachystane zatial 4 na kazdy den jednu. Urcite jedna stacit nebude. ked som napodledy rodila 😀 mala som dve a veru mm mi musel doniest dalsie.... Po porode zena naozaj vela krvaca (plus v nemocniciach su na nervy ked sme gatki mali, ze to nedycha .... )nosila som take sietkove (jednirazove) , no ked bola vizita, tvarili sme sa vsetky, ze nic take nenosime 🙂
http://www.lelaeshop.sk/lelaeshop/eshop/6-1-Pot..., ja som si cistu koselu prezliekla vzdy rano.... aj postele nam vela prezliekali (teda podla potreby). inak kosele som mala normalne len na gombiky , aby som sa k didiku dostala (ziadne origos na kojenie, ci ak sa im hovori)
ahojte, dnes som bola s výsledkam na internom.... podľa nich som podvýžvená!!! ked mi to doktor povedal som na neho kukala ako blbá... bola som v nemocnici týžden tak prečo mi nedali žiadnu infúziu??! si ma len posúvajú a najjednoduchšie je do správy napísať nejakú blbosť!!! pribrala som 10kg... aj ked nemám chute sa stravujem normálne a priberám na malého nie na seba... 😠 😠
@eskymacik17 no my sme boli s tym aj za odbornikom a povedal nam ze oblicky nam funguju normalne len na lavej je cysta,a kateter nam neodporucal povedal ze je to dost riskantny zakrok tak tiez dufame źe sa to vstrebe a bude vsetko ok 😉 len nam ked to oznamili tak som sa strasne zlakla ale tak ten odbornik nas upokojil 🙂 a ste nejoko sledovane teraz?
Ahojte tehulky ...prisla som na Sk dovolenkovat ... tak som sa dala aj objednat k doktorke nech ma vysetri ... mala je v poriadku .. krasna ... vcera mi robili testy na cukrovku a zelezo a nanestastie mam zle vysvedky ... nepovedala mi kolko len ze mam nabeh na cukrovku a malo zeleza ... obavam sa lebo v Uk je velmi zla starostlivost a vraj tam mam vyhladat diabetika... a niiiic sladke nesmiem... viete mi k tej cukrovke a anemii nieco napisat ja o tom fakt nic neviem a neviem coho sa mam obavat a comu vyslovene predchadzat este pred tym nez sa dostanem k doktorovi v uk ... dakujem
Babulky,dakujem vam za rady ohladom palenia zahy,vyskusam tie cukriky na cmulanie,aj mineralku,hadam pomoze.Dnes ma zatial nepali,ale vzdy to prichadza az vecer.Musim odsledovat aj tie potraviny.

@anjelici Ahoj vitaj medzi nami.. my vsetky tu mame termin v novembri 🙂