icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

luci66
19. aug 2011

@veronika1417 Suhlasim s tebou a aky cajik si kupila? ja som vcera behala po obchodoch a tiez som par drobnosti nakupila ako nocnu koselu pre mna, termosku na flasu, noznicky na nechtiky a tak...ale vela mi toho chyba este.

anjelici
19. aug 2011

@monculik5 dcerka mala v juli 3rocky

mysti
19. aug 2011

@mackoxxx dakujem, ja dufam, ze to dotiahneme az do terminu 🙂 verim tomu

monculik5
19. aug 2011

@palinkova87 ok može byt 🙂

palinkova87
19. aug 2011

baby čo vlastne všetko treba z kozmetiky kupovat? ja som to už uplne zabudla..

luci66
19. aug 2011

@palinkova87 Ahoj ja som mala 74.5 a teraz mam 81kg, uvidime ako to pojde dalej 🙂

palinkova87
19. aug 2011

@monculik5 tak sme dohodnute 🙂 😀 sa mi aspon bude lepšie chudnut, ked budem s niekym 🙂

blackrose
19. aug 2011

ahojte kocky, ja trosku doma dovolenkujem, tak vas flakam 😉
oddychujem, vela cez den spim a obcas nieco porobim doma 🙂 jaka pohodicka 🙂
pridavam aj novu fotku bruska.... 26+1tt +5 kg

jaruska7
19. aug 2011

@anjelici . naposledy čo som bola na poradni, tak som pribrala celkovo 6 kg. ale posledný prírastok bol 2 kg (čo ma aj prekvapilo, lebo si nepamatam ze by som tolko papala). ale možno to bolo aj prostredím, kedže som bola na dovolenke u mojej mamy. tak som bola viac kludnejsia, nemusela som do prace.
😎

micicka
19. aug 2011

@veronika1417 presne ako píšeš, podrobne bábätko pomeral a poukazoval napr, že nie je rázštep pery, že je chrbtica pekná a všetky ostatné hodnoty. som počula na toho dr. v medicínskom centre, že je to somár! že lepšie je,keď je tam len sestrička, že tá je milá a všetko porozpráva!
tak sme spokojné, že detičky sú "v normách" a hneď nám je veselšie 😉

palinkova87
19. aug 2011

@luci66
@monculik5 tak potom baby budeme spolu chudnút. 🙂 hihi ako ja som mala predtým ako sme sa začali snažit menej, ale ked som stela o tehu, tak som sa prestala obmedzovat v strave 🙂

monculik5
19. aug 2011

@anjelici tak ty sa ani nemaš kedy moc nudit 🙂 a teraz čakaš chlapca? to bude super dievča a aj chlapec 🙂 aj ja by som to tak chcela 😀

monculik5
19. aug 2011

@palinkova87 no ja som sa neobmedzovala lebo mne to nejde ale ked som pracovala tak som to všetko vybehala

anjelici
19. aug 2011

@jaruska7 ta ja som mala 57kg ked som otehotnela a teraz mam uz skoro 70kg

palinkova87
19. aug 2011

@anjelici to ani na Tebe nevidno, žeby si tolko mala fakt

anjelici
19. aug 2011

@monculik5 ano teraz cakame chlapceka moc sa tesim vzdy som chcela parik

monculik5
19. aug 2011

@palinkova87 a možno nas naše babatka prekvapia a poporode to pojde total dolu ta vaha 😀

palinkova87
19. aug 2011

@monculik5 no mojenko okolo 10kg by to malo byt čo ti zmizne pri porode viacej nečakaj 😀 fakt..

anjelici
19. aug 2011

@palinkova87 mam vysku 175cm tak vidno to na mne ze som pribrala boky stehna zadok ruky.ale po porode to rychlo pojde dole pri malej som pribrala skoro 25kg

jaruska7
19. aug 2011

@anjelici ja som mala 58kg. ale netrapim sa koli vahe, lebo zevraj na konci tehu sa viac priberie. a ak budem doma tak budem mat este menej pohybu 😎

monculik5
19. aug 2011

@anjelici a ja neviem čo budeme mat chceme sa nechat prekvapkat

anjelici
19. aug 2011

@jaruska7 ja sa tiez koli vahe netrapim aj keby my to malo ostat ja budem len rada ja uz mam aj pobalene do porodnice aj pre maleho vsetko nachystane

kaia
19. aug 2011

@luci66, ja som odsavacku pouzivala pri Arturkovi a kupila som si ju aj teraz. Je lepsie ju mat a potom nemat problem 🙂. Tiez velmi odporucam sterilizator, ajked mnohe z vas pisali, ze budu vyvarat 😒.
Osobne mam rada prakticke veci a ten sterilizator je fakt super vec! Das tam flasky, cumliky, tu gumenu (alebo aky je to material) cast z odsavacky, pustis mikrovlnku a za chvilu to mas vybavene 😎

anjelici
19. aug 2011

@monculik5 a co by si chcela dievcatko ci chlapceka?

monculik5
19. aug 2011

@palinkova87 moja sestrenka mala v poko tehotenstvo mala si brala potravu z nej tak pribrala za cele tehu 10kg a teraz malinka ma tyžden a ona schudla viac ako mala pred tehotenstvom to by som chcela aj ja 🙂

monculik5
19. aug 2011

@anjelici nooo tak ked že to buude prve babo tak mi je to jedno možno troška viac tužim po dievčatku ale budeme radi aj ked bude chlapec len nech už to je strašne strašne sa teším

jaruska7
19. aug 2011

@anjelici. ja som si chcela poprat vecicky pre malicke, ale este som to nestihla. tiez by som si chcela uz nachystat pre istotu tasku do porodnice. ale niektore veci mam este u mamy odlozene pre mna( tie plachty pod seba, sietove nohavicky) tak si to musim zobrat pri buducej navsteve. ved clovek nevie co si ten drobcek zmysli 😉

palinkova87
19. aug 2011

@monculik5 no tak to by sme chceli asik všetky hehe🙂 no ja určite.. :D

palinkova87
19. aug 2011

a baby čo to treba kupit pre babo tu kozmetiku? čo tam vlastne všetko je?

jaruska7
19. aug 2011

@monculik5 . u nas je to rovako. kedze je to prve, nech je to co chce. ale muz by chcel moju kopiu dievcatka, aj sa malickemu tak prihovara. 😀