Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@palinkova87 ok može byt 🙂
baby čo vlastne všetko treba z kozmetiky kupovat? ja som to už uplne zabudla..
@palinkova87 Ahoj ja som mala 74.5 a teraz mam 81kg, uvidime ako to pojde dalej 🙂
@monculik5 tak sme dohodnute 🙂 😀 sa mi aspon bude lepšie chudnut, ked budem s niekym 🙂
@anjelici . naposledy čo som bola na poradni, tak som pribrala celkovo 6 kg. ale posledný prírastok bol 2 kg (čo ma aj prekvapilo, lebo si nepamatam ze by som tolko papala). ale možno to bolo aj prostredím, kedže som bola na dovolenke u mojej mamy. tak som bola viac kludnejsia, nemusela som do prace.
😎
@veronika1417 presne ako píšeš, podrobne bábätko pomeral a poukazoval napr, že nie je rázštep pery, že je chrbtica pekná a všetky ostatné hodnoty. som počula na toho dr. v medicínskom centre, že je to somár! že lepšie je,keď je tam len sestrička, že tá je milá a všetko porozpráva!
tak sme spokojné, že detičky sú "v normách" a hneď nám je veselšie 😉
@palinkova87 no ja som sa neobmedzovala lebo mne to nejde ale ked som pracovala tak som to všetko vybehala
@anjelici to ani na Tebe nevidno, žeby si tolko mala fakt
@palinkova87 a možno nas naše babatka prekvapia a poporode to pojde total dolu ta vaha 😀
@monculik5 no mojenko okolo 10kg by to malo byt čo ti zmizne pri porode viacej nečakaj 😀 fakt..
@palinkova87 mam vysku 175cm tak vidno to na mne ze som pribrala boky stehna zadok ruky.ale po porode to rychlo pojde dole pri malej som pribrala skoro 25kg
@luci66, ja som odsavacku pouzivala pri Arturkovi a kupila som si ju aj teraz. Je lepsie ju mat a potom nemat problem 🙂. Tiez velmi odporucam sterilizator, ajked mnohe z vas pisali, ze budu vyvarat 😒.
Osobne mam rada prakticke veci a ten sterilizator je fakt super vec! Das tam flasky, cumliky, tu gumenu (alebo aky je to material) cast z odsavacky, pustis mikrovlnku a za chvilu to mas vybavene 😎
@palinkova87 moja sestrenka mala v poko tehotenstvo mala si brala potravu z nej tak pribrala za cele tehu 10kg a teraz malinka ma tyžden a ona schudla viac ako mala pred tehotenstvom to by som chcela aj ja 🙂
@anjelici. ja som si chcela poprat vecicky pre malicke, ale este som to nestihla. tiez by som si chcela uz nachystat pre istotu tasku do porodnice. ale niektore veci mam este u mamy odlozene pre mna( tie plachty pod seba, sietove nohavicky) tak si to musim zobrat pri buducej navsteve. ved clovek nevie co si ten drobcek zmysli 😉
@monculik5 no tak to by sme chceli asik všetky hehe🙂 no ja určite.. :D
a baby čo to treba kupit pre babo tu kozmetiku? čo tam vlastne všetko je?

@veronika1417 Suhlasim s tebou a aky cajik si kupila? ja som vcera behala po obchodoch a tiez som par drobnosti nakupila ako nocnu koselu pre mna, termosku na flasu, noznicky na nechtiky a tak...ale vela mi toho chyba este.