Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@palinkova87, ja som kozmetiku velmi nepouzivala. Na kupanie nam lekarka pedpisala iba penu do vanicky (ked budem doma, tak Ti napisem nazov), krem po kupani nam tiez predpisala (tiez pozriem ako sa vola) a na ritku som nepouzivala nic.
V nemocnici nam dali rybaciu mast, ale ta mi smrdela a problem so zaparovanim sme nemali, takze sme fungovali bez toho. Neskor som kupila sebamed proti zapareninam a to je vsetko 😉.
@kaia nazvy mi nemsíš písat bo v Holandsku asi také nebudú mat.. 🙂)))) ale dakujem.. tak dobre ked toho až tak neni.. je pravda, že asi normalne mydlo detské asi bude najlepšie kupit..
@kaia to na čo to učinkuje ? na porod? fíha.. 😨 to už takéto vymýšlajú? daj link na to.. 🙂
@luci66 cajik som nekupovala len ten ohrievac, dokaze vsetko ohriat co som vypisala 🙂 ak budeme kojit cajik je zbytocny respektive mozno len pri nejakych problemoch - keby brusko bolelo ale ved to kupime v lekarni ked uz babatko bude s nami aj kvoli zaruke.
Baby, ja som pribrala uz skoro 13 kg...vcera som bola v poradni... pritom vobec netusim z coho...vobec nejekm viac ako predtym, mam pocit, ze praveze este menej...je to hrooooza, kolko to bude do konca????? pomaly ma chyta panika 😠
@kaia iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii majú to aj v Holandskuuuuuuuuuuuu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂)))))))
babule a kolko to stojí neviete? 😀
@palinkova87
@palinkova87 Podla mna to nebude velmi lacny spaas.
@janap24 mne sa zdá, že tak isto nie heh 🙂
@jaruska7 ja sa vzdy tesim,ked malu vidim.Pri prvej dcere som nemala jedinu snimku z utz[lekar nemal tlaciaren a ja mobil z fotakom],pri synovy mam len jedinu utz snimku v 12tt......
Tak som si povedala,ze ak by sme cakali este jedno babatko,tak chcem mat pamiatku aj z prenatalneho zivota.No a dari sa mi 🙂 Ved aj vo fotoblogu mozes pozriet.Simonku mam ,,zvacnenu,, uz 8x a tesim sa z toho 😀
Ved tie fotky su take krasne[aj ked svokra vravi,ze je ako mimozemstan 🙂 ]
ahojte baby- 🙂 ako sa máte? mňa máta už dlho jedna vec :rozhodla som sa že sa podelím s Vami o moje pocity...už 3 týždne ma všetci v okolí presviedčajú že nemám veriť tým prvým utz,že málokedy im to vychádza.Na morfo nám povedal doki dievča,už som sa s tým zmierila 😀 😀 😝 ,teraz mi pediatrička vraví že mám na 100 % chlapca /podľa bruška/,aj všetci z okolia že chlapček.Za necelý týždeň idem na prietoky,tak tam mi aj povedia znova čo čakáme?a čomu mám veriť ak povedia chlapca ?Čo myslíte 😠 😠 😖
@palinkova87 stoji okolo 100€
@palinkova87 myslim,ze ten gel stoji cca 90-100eur.No aj tu na MK-bazare ho baby predavaju a lacnejsie.No podla mna su to zbytocne vyhodene peniaze.Bolest bude rovnaka,len mozno babo ,,vytlacite,, o par minut skor ako bez gelu.A dat tolke peniaze za chvilocku nepohody sa mi zda prehnane.Zvladnes to aj bez gelu,ver mi......
@karap no však teraz som to čítala.. to radčej bábu niečo za to kupim 🙂 😀
@karap tu čo som si prekladala, tak je písana epi a ešte nejaké tabletky na zmiernenie bolesti.. tak sa chcem opýtat na toho gyn.. na tie tabletky.. ak nebudú drahé tak si to kupim.. zmiernit bolest by mi bodlo 🙂 ale epi nechcem
@karap. veď práve to, že ja si chcem tie fotečky uchovať pre naše dieťatko ako spomienku. čo na tom ,ako vyzerá teraz. jednoducho je to moje dieťatko, ktoré ľúbim od začiatku či teraz je to plod, alebo ako ho ostatný nazývajú. pre mňa je to od začiatku moje dieťatko, babätko a nikdy by som ho nenazvala inak. proste je to to najvzacnejšie čo mám. 🙂
@tasiko nerieš to podľa bruška ja mám bruško ako keby som čakala chlapca a je to dievčatko

byby a čo vravite na ten DIANATAL gel? ja som sa informovala u svojho dr. ale nič moc nepovedal a že vela si to nedavaju tak neviem čo mam spravit