icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

monculik5
19. aug 2011

byby a čo vravite na ten DIANATAL gel? ja som sa informovala u svojho dr. ale nič moc nepovedal a že vela si to nedavaju tak neviem čo mam spravit

kaia
19. aug 2011

@palinkova87, ja som kozmetiku velmi nepouzivala. Na kupanie nam lekarka pedpisala iba penu do vanicky (ked budem doma, tak Ti napisem nazov), krem po kupani nam tiez predpisala (tiez pozriem ako sa vola) a na ritku som nepouzivala nic.
V nemocnici nam dali rybaciu mast, ale ta mi smrdela a problem so zaparovanim sme nemali, takze sme fungovali bez toho. Neskor som kupila sebamed proti zapareninam a to je vsetko 😉.

monculik5
19. aug 2011

@jaruska7 😀 to je zlate že chce tvoju kopiu

kaia
19. aug 2011

@monculik5, citala som dobre rezencie na ten dianatal gel, ja si ho kupim 🙂. Bud porod urychly alebo nie, ale za pokus to stoji 😉

palinkova87
19. aug 2011

@kaia nazvy mi nemsíš písat bo v Holandsku asi také nebudú mat.. 🙂)))) ale dakujem.. tak dobre ked toho až tak neni.. je pravda, že asi normalne mydlo detské asi bude najlepšie kupit..

palinkova87
19. aug 2011

@kaia to na čo to učinkuje ? na porod? fíha.. 😨 to už takéto vymýšlajú? daj link na to.. 🙂

monculik5
19. aug 2011

@kaia aj ja som si myslela že to skusim ved čo na tom pokial to neubliži maličkemu alebo mne len ten moj dr. mi dal takeho chrobaka do hlavy ked sa nejako nevijadril ale v TN si to nedavaju baby to mi povedal že dali si to ale strašne maličko

veronika1417
19. aug 2011

@luci66 cajik som nekupovala len ten ohrievac, dokaze vsetko ohriat co som vypisala 🙂 ak budeme kojit cajik je zbytocny respektive mozno len pri nejakych problemoch - keby brusko bolelo ale ved to kupime v lekarni ked uz babatko bude s nami aj kvoli zaruke.

kaia
19. aug 2011

@monculik5, nepisu, ze to ma nejake vedlajsie ucinky. Skor ma pomoct tomu, aby sa babo lepsie klzalo porodnymi cestami von 😉 a tym ulahcilo jeho porod 😝

mysti
19. aug 2011

Baby, ja som pribrala uz skoro 13 kg...vcera som bola v poradni... pritom vobec netusim z coho...vobec nejekm viac ako predtym, mam pocit, ze praveze este menej...je to hrooooza, kolko to bude do konca????? pomaly ma chyta panika 😠

palinkova87
19. aug 2011

@kaia iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii majú to aj v Holandskuuuuuuuuuuuu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂)))))))

monculik5
19. aug 2011

@kaia no to som pozerala aj video ako to funguje 🙂

palinkova87
19. aug 2011

babule a kolko to stojí neviete? 😀

janap24
19. aug 2011

@palinkova87
@palinkova87 Podla mna to nebude velmi lacny spaas.

palinkova87
19. aug 2011

@janap24 mne sa zdá, že tak isto nie heh 🙂

karap
19. aug 2011

@jaruska7 ja sa vzdy tesim,ked malu vidim.Pri prvej dcere som nemala jedinu snimku z utz[lekar nemal tlaciaren a ja mobil z fotakom],pri synovy mam len jedinu utz snimku v 12tt......
Tak som si povedala,ze ak by sme cakali este jedno babatko,tak chcem mat pamiatku aj z prenatalneho zivota.No a dari sa mi 🙂 Ved aj vo fotoblogu mozes pozriet.Simonku mam ,,zvacnenu,, uz 8x a tesim sa z toho 😀
Ved tie fotky su take krasne[aj ked svokra vravi,ze je ako mimozemstan 🙂 ]

slimme
19. aug 2011

@luci66 Ja si kupujem odsavacku, je velka pravdepodobnost ze ju budem potrebovat, podla mna je blbost kupovat staru za 10 ked novu sice obycajnu kupis za 12 euro...

tasiko
19. aug 2011

ahojte baby- 🙂 ako sa máte? mňa máta už dlho jedna vec :rozhodla som sa že sa podelím s Vami o moje pocity...už 3 týždne ma všetci v okolí presviedčajú že nemám veriť tým prvým utz,že málokedy im to vychádza.Na morfo nám povedal doki dievča,už som sa s tým zmierila 😀 😀 😝 ,teraz mi pediatrička vraví že mám na 100 % chlapca /podľa bruška/,aj všetci z okolia že chlapček.Za necelý týždeň idem na prietoky,tak tam mi aj povedia znova čo čakáme?a čomu mám veriť ak povedia chlapca ?Čo myslíte 😠 😠 😖

adikad
19. aug 2011

@palinkova87 stoji okolo 100€

karap
19. aug 2011

@palinkova87 myslim,ze ten gel stoji cca 90-100eur.No aj tu na MK-bazare ho baby predavaju a lacnejsie.No podla mna su to zbytocne vyhodene peniaze.Bolest bude rovnaka,len mozno babo ,,vytlacite,, o par minut skor ako bez gelu.A dat tolke peniaze za chvilocku nepohody sa mi zda prehnane.Zvladnes to aj bez gelu,ver mi......

palinkova87
19. aug 2011

@karap no však teraz som to čítala.. to radčej bábu niečo za to kupim 🙂 😀

karap
19. aug 2011

@tasiko myslim,ze utz je urcite spolahlivejsi nez ,,podla tvaru brucha,,To je somarina na entu.Ved aj pocas dna sa Ti brucho meni,aj podla polohy babatka......

janap24
19. aug 2011

@tasiko Mne podla bruska odhaduju ze dievcatko..A na usg v 20. tt mi lekar povedal ze vidi pipika a gulky..Tak hadam lekar vie lepsie ako ludia 🙂 Uvidis co ti povedia na prietokoch.

palinkova87
19. aug 2011

@karap tu čo som si prekladala, tak je písana epi a ešte nejaké tabletky na zmiernenie bolesti.. tak sa chcem opýtat na toho gyn.. na tie tabletky.. ak nebudú drahé tak si to kupim.. zmiernit bolest by mi bodlo 🙂 ale epi nechcem

tasiko
19. aug 2011

@karap jasné veď to viem.ale či ma práve tlačí na jednej al na druhej strane 😀 všetci že chalan 😲 😲 tak neviem chcela som ísť aj na to 3 D ale zdá sa mi veľa čo za to pýtajú,to radšej dačo kúpim pre malé 😝
@janap24 a tebe ešte nehovorili na utz? A na prietokoch tiež hovoria? 😕

jaruska7
19. aug 2011

@monculik5 . je to pekné. asi som ho nakazila tým, že som mu stále hovorila, že ako by sme dievčatku zapletali vlastky, davali sukničku. ale asi najviac ho ovplyvnilo to, že v marci sa nám narodila krstná dcéra a tú zbožňuje.

jaruska7
19. aug 2011

@karap. veď práve to, že ja si chcem tie fotečky uchovať pre naše dieťatko ako spomienku. čo na tom ,ako vyzerá teraz. jednoducho je to moje dieťatko, ktoré ľúbim od začiatku či teraz je to plod, alebo ako ho ostatný nazývajú. pre mňa je to od začiatku moje dieťatko, babätko a nikdy by som ho nenazvala inak. proste je to to najvzacnejšie čo mám. 🙂

janap24
19. aug 2011

@tasiko No ano hovorili na usg v 20.t ze je to chlapec lebo videl gulky a pipika 😀 Len ludia ktori nevedia su presvedceni ze je to dievca. Na prietokoch by ti mali povedat ved tam tiez babo kontroluju..pri dcerke som sa pohlavie dozvedela az tam na prietokoch.

stellamiapiccola
19. aug 2011

@tasiko nerieš to podľa bruška ja mám bruško ako keby som čakala chlapca a je to dievčatko