Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@palinkova87 ten DIANATAL gel stoji tak ale 100e ale da sa to zohnat aj tu na Forum lacnejšie
@palinkova87 Ja si zase chcem kupit Epino balonik, nie ten gel, pri Epine je obrovska sanca ze ma nenastrihnu, kdezto ten gel nastrihu asi nezabranuje, neviem...a epino vyjde aj o nieco malo lacnejsie....
@janap24 aha veď ja som už hádam aj slepá z toho 😀 😀 no spýtam sa hneď keď tam vkročím 😀 nešlo by už o to už to je jedno len mi je ľúto tých vecíčo všetci naokolo kupujú pre babu 😀
@stellamiapicola 🙂 😉 dobre že viem že som neni jediná ešte by som ho potrebovala zväčšiť hádam o polovicu aby moja starká stále neopakovala že tí dnešní lekári sa musia mýliť a nevedia počítať termíny 😝
@mysti a aj to citis alebo vidis na sebe? su baby ktore priberu dost a nie je to na nich ani vidiet a si take co len par kil a zadok sa im riadne zvacsi 😀 zalezi aj od toho kolko si vysoka a aka bola tvoja povodna vaha predtym ako si otehotnela ke Ti zalozili knizku 😉
@veronika1417 Kam chodíš na sono ? Ja chodím k Dr. Linderovi do PRO CARE centra na Chrenovej
a všetko mi vysvetľuje. Sleduje mi aj myómy, či nerastú a v pohode 😉 Minule sa spýtal, či manžel neprišiel a sestrička Švecová ho musela z chodby ohlásiť 🙂
@ninka23 nechcem menovat aj ked som to tu rozoberala s jednou babou tak sme si to napisali v IP, nechcem nikoho osocovat tomu lekarovi ku ktoremu chodim na sono som chodila aj predtym lebo tiez mi nasli myom a vraj nemam sancu otehotniet bez operacie a sup 😉 velmi prekvapeny ked mi rok na to potvrdil tehotenstvo 😉 ale ten myom si samozrejme nevsimol lebo som sa ho opytala, ze ci ten je v pohode a on, ze co ? kde? musela som si znova lahnut a hladaaal... a odvtedy sa ho uz na neho ani nepytam lebo ho pri vysetreniach ani nespomina takze neviem a nemam pri nom istotu ci vsetko pozera tak ako ma ☹ nedoverujem mu.
@karap teda tá tvoja svokra je asi poriadnu trú.., že mimožemsťan, to ako môže povedať takto na svoje vnúčatko, ale je mi jasne, že ma asi trochu ešte taký postoj, kedže nebola nadšená tovjim tretím tehotenstvom, že?
@veronika1417 Mrzí ma to ☹ Ja som mala tiež veľmi negatívnu skúsenosť so svojim prvým gynekológom
a po nejakých 7 rokoch som zmenila lekára. Teda mám gynekologičku a ja som s ňou veľmi spokojná. Nebyť jej zistení a preháňaní na rôzne vyšetrenia, tak mi nikto nezistí polypy a myómy a k druhému bábu by sme sa nikdy nedopracovali. 😉
... Inak ja mám termín 27.11.2011 , možno sta stretneme v pôrodnici 🙂 Ak plánuješ rodiť v NR.
@veronika1417 tak zase ze som pribrala, to vidno, nie zase az tak strasne, ked poviem, ze som pribrala 13 kg, nechcu mi verit...tak zadok a stehna sa mi zvacsili, ale zase nie tak straaasne. Ja som mala stehna stale sisrsie, aj ked som bola chuda, to su moja najproblemovejsie partie. Vpohode nosim gate 42 teraz, predtym 38-40 podla strihu na zadku, takze zase ako slon si nepripadam...aj doki povedal, ze teraz v lete mame v sebe aj viac vody+az jem ovocie, co jem na kila, ze to vsetko sa odraza na vahe...do pliec som nepribrala nic, lebo nosim v pohode vsetky moje tricka take predlzene, co som nosila pred tehu c.38, ja som bola vzdy utla v pleciach...proste postava hruska-najhorsie, co moze byt...a meriam 171 cm, cize ziadny trpaslik 😉
@ninka23 ja mam gynekologicku tiez super, som velmi spokojna 🙂 chodim k nej roky a dobre ma pozna, zda sa mi dobra odbornicka. Ja som este nerozmyslala kde budem rodit ale asi tu ved co si navyberame ked to na nas pride??? 😀 aj ked mozno ked zacnem nad tym premylsat tak sa popytam ako je to inde a mozno poriesim 😉
@mysti ja som tiez taky typ postavy, ze zadok a stehna su moja problemovka 😉 hore je to oki tam som spokojna 😉 a ani brucho mi nikdy netrcalo takze na toto tehu si trosku zvykam. Mam ale tolko kil kolko mi nik neveri, vzdy mi typuju menej aj ked priberiem a aj ked schudnem tak ale co uz narobim. Mne najlepsie vyhovuje taky stred ani chuda a ani moc pribrata, moje telo ma taku svoju vlastnu mieru 😀 kedy sa citim dobre. Ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg ale doktorka to rata od povodnej vahy ako 5kg takze som spokojna viac menej aj ked su baby co priberaju o dost menej a e jasne, ze im v duchu trosku zavidim 😉 ale tak trosku dufam, ze telo vie co potrebuje pre miminko a ze mi potom umozno schudnut do povodnej vahy cim skor 😀
ty mas kolko rokou ak sa smiem opytat?ja budem mat 12.12 25r
Maminy chcem kupit malemu overalik na zimu, len neviem aku velkost - 56 alebo 62 alebo...? Poradte 🙂
@veronika1417 Som to poplietla, uz mi prepina z toho vsetkeho 🙂
ahojte mamičky, dlho predlho som tu nebola.. mala som krušný mesiac. Začala som chodiť do roboty, sťahovali sme sa, včera sme kolaudovali dom a mám srašne veľa roboty. Taká vyťažená som ešte nikdy nebola a to som tehotná 😖 . Každý druhý deň mám svalovicu, bruško už je poriadne ťažké. Doteraz som pribrala šesť kíl, obvod brucha 90. Malinký je otočený dole hlavou, stále čká a riadne kope do rebier. 😎 To je asi vše, ešte posielam foto .
@anicka87 Ja som kupila cez konika uplne lacno c.62 tak keby aj z neho babeno rychlo vyrastlo, nebude ma to mrziet a kupim potom 2.vacsi pripadne ani uz nebude treba. ja som rozmyslala,ze to potrebuje tak na 2 mesiace a ked bude mat teply fusak tak mozno overalik bude aj zbytocny a Nelke dam len teply kabatik a gate.
@henrieta44 no svokra nieje priliz nadsena z mojho 3 tehu,no hlavne preto,ze sme na tom financne dost zle a ja si ,,kludne zase otehotniem,,
Ale inak nemozem na nu povedat jedine krive slovo,vela mi pomaha z detmi[co sa neda povedat o mojej mame 😒 ]
A vlastne az nedavno som sa dozvedela,ze aj svagrina je tehotna[10tt za mnou]a koncom minuleho roka potratila.Nikomu to nepovedala,len svokre,no a tej bolo potom asi proti srsti,ked som ja chvilu po potrate jej dcery otehotnela.Ze aby to svagrinej nebolo luto,ze ja cakam a ona o to svoje prisla.No podarilo sa aj im zase otehotniet,tak hadam uz mi ,,nikto nezavidi,,
Len ma trosku stve,ze na moje tehotnstvo sa ani nespyta[svokra],ze ako sa mam a tak a svagrinu stale spomina,ako sa musi setrit a nesmie nic dvihat....Proste rozdiely robi medzi nami.
Ahojte,aj ja mam po poradni.Konecne som aj malinku videla 🙂 po dlhych 9 tyzdnoch.Tesim sa,vsetko je ok,doktor pocuval aj srdiecko.Pribrala som zatial 6 kg,ale kedze mam cukrovu dietu tak tie kila nepojdu moc hore. 🙂 Pred 2 rokmi som mala termin porodu prvej dcerky.Ale narodila sa az o tyzden.Takze je velky predpoklad ze aj teraz to tak bude. 😉 Dalsiu poradnu mam az 19.9.Sa mi zda ze je to dlha doba,pri prvom tehu som chodila castejsie. ☹
@ninka23 aj ja som bola dnes na sono u dr.Lindera.Vsetko mi poukazoval,ale zda sa mi taky chladny.

@karap Ja si tiez kazdu jednu fotku odkladam ..pri dcerke to bolo tak isto a nalepili sme ich do takej knihy cakame dietatko..a teraz si prezera knihu a sa tesi ze aka malinka bola v brusku 🙂 a ze teraz je taky malinky jej bracek 🙂