icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

stellamiapiccola
24. aug 2011

košieľky vôbec body je lepšie , ale to je vec názoru existuju aj take akože košieľky , ale su to ti to odfotim 😉 male veci jeden dva kusy viac nie

luseta2000
24. aug 2011

BABY CO MYSLITE KTORE PLIENKY SU LEPSIE? PAMPERS PREMIUM CARE - TIE MAJU TAKU VZDUSNU SIETKU VO VNUTRI, ALEBO HUGGIES? TIE NEVIEM CI MAJU SIETKU ALE NASLA SOM ICH S OTVOROM NA PUPCEK 😀

veronika1417
24. aug 2011

@luci66 ja mam niekolko zoznamov stiahnutych z netu, poslem Ti??? Daj ale nejaky mail lebo sem ked to dam tak neprecitas a do IP sa nedaju posielat prilohy.

palinkova87
24. aug 2011

fúha baby vy ste dobrééé.. 🙂 mno ja som zvedavá ako to chcem postihat v oktobri všetko 🙂))

majoslava
24. aug 2011

@mysti ahoj 🙂 ja sa chcem isť zajtra kúpať do Čížu.... dajú sa v lekárni kúpiť tampony aby som niečo nechytila ale asi si budem len nohy močiť 😀 a v sobotu ideme do Jelšavi na Teplicu sa kúpať... tam asi budem len pod slnečníkom alebo si zoberiem lavor a budem si tiež len nohy močiť 😀

ja som niekde čítala že dieťatku treba dať o jednu vrstvu oblečenia viac ako máme my... a kontrolovať podľa nošteka alebo ručičiek... ale ja budem dávať dupačky na to tepláčočky a svetrík... ked pojdeme von tak overal a zabalím ho do fusaka... myslím že to by malo stačiť...

blackrose
24. aug 2011

@stellamiapiccola tak ty si uz komplet! 🙂 a to si myslim, ze ja uz toho mam vela a to mam len vybavu a kocik 😅 postielka v nedohladne, komoda objednana, do tasky do porodnice este ani netusim co dam 😅

majoslava
24. aug 2011

@luseta2000 ja som kupovala pampers premium care... ale chcela by som vyskúšať aj Huggies kvôli tomu otvoru na pupček ... tak kúpim jeden balík

mysti
24. aug 2011

@majoslava tak ja to asi riskovat nebudem, lebo zase sediet na slnku-tak asi odpadnem, radsej si dam doma studenu sprchu 😀

atima
24. aug 2011

@luseta2000 začina sa nam to kratiť pomaly ale isto ideme v septembri všetky novembrovky na matersku 😉

harper
24. aug 2011

@luci66 neboj, nie si sama. ja si to nechavam az na matersku. mam sice malu vyhodu, ze mam vsetky veci po malej, ale naozaj len malu lebo ona sa narodila v maji tak snad nieco bude v dobrej velkosti a na spravne rocne obdobie. a kocik tiez este nemam objednany. a ak nebude pekne pocasie vonku na susenie, supnem do susicky 🙂

adikad
24. aug 2011

@atima ty ides v septembri na MD, ja mam termin pred tebou a MD mi vypocitali na 7.10.

veronika1417
24. aug 2011

@harper @luvi66 babyyy aj ked nebude pekne kaslat na tooo ja aj teraz susim v obyvacke 😀 ved to su take mini vecicky, ze to je hned suche a na to slnko nevyleziem ani nahodou 😉 kym by som to vyvesala uz by to bolo suche a ja uuuplne mokra 😉 treba si to pekne v pohodicke uzit, ja si kazdu chvilku privoniavam k vecickam a usmievam sa ako dilinka ked vidim tie bodynka, ciapocky, overaliky, dupacky,...

harper
24. aug 2011

@atima nemas tak uplne pravdu, pokial nie su zdravotne problemy, ides na matersku sest tyzdnov pred TP. je to aj v tabulke v mojom fotoblogu. v septembri idu len tie co maju termin do 11.11. robila som to podla lehotnika materskeho na stranke soc poistovne.

stellamiapiccola
24. aug 2011

@luci66 to su tie akože košielky čo som mala ja,ale výhoda sú body to sa kade tade nevystrkujes dupačiek

henrieta44
24. aug 2011

ahojte kočky, tak ste tu toho zase raz popísali, ani som to všetko poriadne neprečítala, neviem sa poriadne na nič sústrediť od včera som mimo, lebo moja švagrina čo čakala bábo vo februári, práve dnes potratila, bol to chlapček, tak som od včera len na ňu myslela že aby bábo doktori zachránili aby sa nezačala otvárať, no ale o pol jedenástej večer jej odtiakla plodová voda a dnes ráno potratila..... 😢 😢 😢 len revem, lebo viem čo prežíva, aké je to krúté ked vieš že tvoje dieťatko nemá šancu a čakáš len na tú chvíľu, kedy sa to trápenie pre oboch skončí. ospravedlňujem sa vám všetkým ako som vás touto správou rozladila, ale strašne ma to trápi a potrebovala som to dať zo seba von...dúfam, že mi to tu žiadna nebudete mať za zlé ☹ 😢 😢 😢

stellamiapiccola
24. aug 2011

@henrieta44 hmmmm chúďa! jasne že ti to nebude mať nikto za zlé, ve´d je to tvoja rodina prežívaš to o to viac , že si tehotná a ona lebo vidí teba ☹ mrzí ma to neviem čo viac povedať

henrieta44
24. aug 2011

@stellamiapiccola ďakujem, ja som si pred rokom pržila to isté čo ona teraz bola som tiež v 14tt, takže to prežívam o tom horšie a ešte k tomu aj tehotenské hormóny, neviem ani oddychovať, ked si predstaví že ešte vpiatok sme spolu grilovali a vytešovali sa z tehotenstva, tam mi je hrozne, ako rýchlo sa môže šťastie zmeniť na smútok 😢

stellamiapiccola
24. aug 2011

@henrieta44 juj hrozné!

harper
24. aug 2011

dnes v reflexe o odoberani pupocnikovej krvi

harper
24. aug 2011

@luseta2000 nejako skoro nastupujes, este budes cerpat dovolenku, lebo je to vlastne skor ako tych sest tyzdnov

harper
24. aug 2011

@evulka.v no tusim vcera tu davala @zlamal.i link na kocik Ballerina Leather Collection http://www.e-kociky.sk/?592%2Cballerina-leather... - pri tomto dokonca pisu ze je vanicka o dva centimetre dlhsia inak by mala byt taka ista, je pravda ze na tento som nenasla ziadne recenzie, ale tiez je to polsky vyrobca ako pri camarelle

veronika1417
24. aug 2011

@henrieta44 vela sil Tebe a aj jej. Je to velmi smutne, clovek si to nevie ani predstavit ☹ nech ho anjelikovia v nebicku ochranuju a jej daju vela vela sil.

harper
24. aug 2011

takze o odoberani pupocnikovej krvi prave teraz - v Spanielsku je vraj zakazane uschovavat si krv pre seba, ze je lepsie darovat tuto krv a pomoct inym, pretoze obvykle vlastnym sa pomoct neda.

lenkakrchova
24. aug 2011

@eskymacik17 ja žijem v Írsku a žiadne glukozove testy na cukrovku sa tu nerobia ... jedine v prípade ak sa objaví cukor v krvi, alebo máš v rodine cukrovkarov.

lucinka3001
24. aug 2011

@luseta2000
ahoj. nakolko mám 5-ročného synátora a tiež som váhala, aké plienky mu dať od narodenia. vyskúšala som takmer všetky vtedy značkové a drahšie, ale od viacerých (pogumovaných a neprievzdušných) sa mi vyhádzal. osvedčili sa mi práve huggies, ktoré sú na povrchu akoby polátkované a mali sme ich až do dvich rôčkov. preto, ak môžem poradiť, vyskúšaj a uvidíš...🙂

veronika1417
24. aug 2011

@harper tak srdco, nakyp upeceny a ochutnany a je senzacnyyy 😀 ja som to nikdy nelubila, obracal sa mi z toho zaludok a dnes som zjedla poriadny kusisko 😀 svokra este vacsi 😉 ked pride drahy a nahystam mu na veceru tak hodim foto. Dik za recept 😉 😀 teraz uz nevladzem lebo som napchata na prasknutie a je mi teplooo 😀

harper
24. aug 2011

@veronika1417 to ma tesi, sa ale krot aby mu nieco zostalo nez dojde domov 😀 😀 😀 inak aj ja nad nim uvazujem ze spravim, je to take celkom lahke a ja ho mam potom rada aj taky studeny z chladnicky. 🙂

harper
24. aug 2011

@veronika1417 a robila si ho teda tak, ze aj sneh navrch alebo si ho vsetok vmiesala do tej ryze?

dena
24. aug 2011

@stellamiapiccola ty si aka sikulka 🙂 ja mam postavenu postielku, ale treba dokupit madrac ale rozmyslam aky. ci staci len ten molitanovy (ten som mala pri obidvoch detoch, teda aspon myslim) alebo mam kupit kokosovy...kocik objednany... zopar vecicek nakupenych, lebo ja nemam nic. vsetko som rozdala ☹ ostal len prebalovaci pult...a este ani neviem do akej tasky sa pobalim do nemocnice 🙂
@henrieta44 je mi to velmi luto, presne toto sme tiez prezivali pred rokom...vtedy som mala termin 4.2...drzim palceky nech nabuduce vsetko dobre dopadne
@harper tak tu relaciu som prepasla, chcela som to dnes pozerat, ale mala chcela ist na zmrzku...

harper
24. aug 2011

@dena skus archiv markizy, bola o tom cela relacia - zaver z toho pre mna - len tahanie penazi z cerstvych mamiciek, podla tych odbornikov co tam hovorili