Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
no nic, idem ukladat ucty 😒
@harper spravila som toho strasne vela, takze ostane 😀 sneh sa mi navrch uz nezmestil takze ma ho vmiesany, hadam nebude frkotat aj ked viem kolko basnil o vysokom snehu navrchu 😉 ved nabuduce mu spravim podla jeho predstav 😉 😀
@harper tak moj vytvor 🙂 namiesto hrozienok som dala zavarane justy a marhulky 🙂 zvrchu som poliala stavou z justy ta je taka kysela a marhulkovou ta je sladsia 😉 drahy zjedol dva velke kusy a uz striela Cryssis 😉 a ja letim do vytuzenej sprchy
Baby takto to dnes vyzeralo u nas a to je len jedna varka - biele 😉
@veronika1417 si sa rozbehla 🙂 ja si to vsetko nechavam az na matersku. a vcera som volala do skolky, ze kedy vlastne zacinaju a bola tam aj pani riaditelka tak som sa jej hned spytala, ci je mozne si nechat malu aspon do konca roka doma, aby som nemusela s takym malym babatkom chodit s nou do skolky, a ze nie je problem, staci ked pridem a poviem datum od kedy a ze da sa prerusenie dochadzky, tak som rada, ze nebudu problemy. 😎
@harper fuuu a nebude to na Teba vela??? ved nemohol ju manzel vozit do skolky?
@veronika1417 Jeeeejda,sikulka!!! 🙂 My s mm ryzovy nakyp nelubime,mm vobec ho ani nezje,ja som schopna ho zjest,ale tento vyzera tak lakavo,ze by som si dala povedat 🙂
@harper o pupocnikovej krvi davali reportaz aj na stv1 v reporteroch asi v juni a tiez som si utvorila o tom obraz...a my sme velmi zvazovali nakolko mm prekonal onko ochorenie.po odvysielani reportrerov a konzultacii s nasimi dr.uz viem,zeby to boli totalne zbytocne vyhodene peniazky.
@lianka7 jeeej vazne tak dobre vyzera??? si ma velmi potesila 🙂 ja som to nikdy nezjedla, vzdy nas do toho nutili v skolskej jedalni, v tabore,... a ja som len kricala fuuuuj sladka ryza 😝 😖 ale Jurko to miluje 🙂 jeho babka bola vychyrena kucharka a vnucika rozmaznavala ako sa len dalo, tak si to vies predstavit ake dobroty odomna pyta 😉 ja ledva varim a specialitky ani neovladam takze s tymto mi pomohla @harper 😉
@veronika1417 ved som si akurat vybavovala ze bude so mnou doma a ze pani riaditelka to schvalila. mm chodi do prace vacsinou na pol siestu rano, i ked predvcerom isiel na pol siestu dosiel o pol jednej v noci, potom vcera isiel na osmu a domov prisiel az dnes rano, vyspal sa a ked som prisla ja okolo piatej domov tak isiel on do prace a bude tam zase do rana. u neho je iste akurat to ze vie kedy ide rano do prace ale kedy pojde z prace nevie nikdy. no a mala bude uz v predskolskej triede a niektori ma stratili ze ten je povinny. a navyse tam nechce nic jest tak musime pre nu chodit o 11, takze tie tri hodiny to hadam navyse spolu vydrzime 🙂
@lianka7 to naozaj je zbytocne??? 😕 ja som tu reportaz nevidela ale vazne som nad tym premyslala, ved predstava, ze by to raz mohlo zachranit ludsky zivot... ale nemam o tom dostatocne info tak sa nebudem vyjadrovat, musim to nastudovat 😉
@lianka7 no ak by si nahodou dostala predsa len chut, ved sladke teraz mas povinne, tak mas v ip recept, co som posielala aj @veronika1417 🙂 je fakt veeelmi dobry, ja mam buduci tyzden dovolenku, tak si ho tiez spravim 🙂
@harper no to je hruza ☹ tie roboty tych nasich muzov uplne znicia ☹ navyse nemozu nam ani pomoct s detmi lebo ked nevedia co a ako tak sa neda ani planovat dopredu 😒 tak v tomto pripade asi bude lepsie ked ostane s Tebou mozno Ti bude pomahat 😉
@veronika1417 hej davala som tu hned prvy prispevok na strane 361 link na ten dnesny reflex, ako mozes si dat odobrat pupocnikovu krv aj Ty ale tak ze ju das do tej banky a nie ze si ju uchovas pre seba, skus si to pozriet alebo teda este vyhladat tu reportaz co spominala @lianka7 na stv1, ale su tam aj podmienky - musis mat bezproblemove tehotenstvo, a dobry zdravotny stav aby si ju mohla darovat.
@veronika1417 mi hovor, ten moj mi teraz co sme mali mozno nejakych 10kg zemiakov dal pod terasu do jamy v bednicke, ze on mi vzdy da do vedierka a ked budem mat prazdne tak zase naberie a pri mojej spotrebe zemiakov (zboznujem len tak uvarene v slanej vode, potlacene a omastene bravcovou mastou a k tomu studene mliecko) tak zomriem od hladu, tak vcera nastvana, ked som isla varit tu kelovu omacku som samozrejme ziadne nemala tak som ich tam s placom ako som bola nahnevana a fucala som pri tom vsetky povytahovala. 😠
@veronika1417 Presne tak,pozri si aj reporterov asi z juna,tak bola perfektna reportaz...tu ti nikto nepovie pravdu,lebo aj lekarom z toho co-to kvapne...ale tam sa vyjadrovali aj odbornici z ciech.... 😉
@harper jeeej,ty si zlata,moc-moc dakujem...ked uz mam aj taky fajnovy recept,to uz sotva odolam 🙂
@harper no tak to asi nebude mozne ☹ ja nejake minimalne info o tom mam ale este som sa tomu nevenovala dostatocne. Videla som, ze si davala link ja poctivo citam vzdy vsetko 😉 mam nasu temu precitanu od zaciatku kazdu stranu a kazdy jeden prispevok 😉 o tej krvi to mrknem len dnes uz idem pripravit veci na spinkanie lebo moj maly psik sa uz roztahuje po mojej posteli akokeby mu patrila 😉 tak sa majte holky a zajtra som tu zas 😉
@lianka7 nasla som aj tu na MK taku temu a tam to je spominane mam to oznacene ako oblubene tk to najblizsie mrknem dikes 😉 a recept skus, je to jednoduche, rychle a mnaaam len som z toho este plna 😉 a polovica sa uz chladi v chladnicke na zajtra 😉
@veronika1417 Ja taky tak,idem este nieco schrumnut,pozriet farmu a spinkat.A zajtra som tu zas 😀 Paaaaa 😉
@harper jaaaj aj ja milujem zemiaky na akykolvek sposob 😀 😀 😀 pocuj to ten pocit hnevu a jedu mame z tych hormonov 😀 ja sa tiez viem tak straaasne najedovat 😀
ja pojdem tiez uz do sprchy a do postele pozriem este tu novu kriminalku co zacina dnes na jojke, dobru noc vsetkym 🙂
@veronika1417 hm a mm by furt len ryzu, sa divim ze este nema sikme oci 😀 😀 😀
@harper ja sa tesim na Kosti a agenta Bussa 😉
@veronika1417 hm tak to aj ja len neviem ci tolko vydrzim 😀
@dena no ja čakám ešte mi má dojsť súprava do postieľky a matrac mám po malom a kupovala som ho v kike stál dáko do 1000sk ešte ,no ja mám veci na kope do nemocky , ale neviem do čoho ich dám, ke´d som bola kuknúť len tak u kocha akurát tam prichádzala rodiť mamička a mala malý kufor na kolieskach asi to tak obkukám od nej len toho je tak veľa jak na dovču ... zatiaľ čo viem, že tam stačí osobné veci čo potrebuješ na hygienu + oblečko pre bábo 🙂

@dena http://www.markiza.sk/clanok-relacia/reflex/562...