Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@kiribaby no v hlavnej nemocnici co su odbornici su super to je pravda .. ale kym sa knim dostanes .. tu mas vo vacsine pripadov hlavne midwife a ja mam polku a to je des .. to je ako nase stare doktorky v nemocniciach .. ale teraz by som mala ist ku novej tak dufam ze to bude lepsie .. teraz ked som v tej hlavnej nemocnici povedala ze ma tie oblicky trapia tak teraz je to uplne ine .. chodime kazde tyzdne na kontrolu .. a pristup uplne iny .. hlavny kamen urazu je ta lekarka ta polka .. ked sa maly narodi tak budem musiet zmenit doktorku pre seba a tak aj pre neho, lebo keby som chodila ku nej tak tam patri aj maly .. a vidim ako lieci sesternicinho maleho .. tak to radsedj nie 😉
baby, asi tak ako kazda som na tom dost na prd...rano je to celkom v pohode, ale s pribudajucimi hodinami je to horsie a horsie. krize ma neskutocne bolia a nohy mam strasne spuchnute...no hroza...
inak vonku je este stale teplo, ale uz som aj rozmyslala co budem nosit ked sa ochladi. budete si kupovat neaku zimnu bundu ci kabat? vsak ja sa do nicoho co mam doma nezmestim...
@dena ja nosim leginy a tricka,mam aj jedny tehusaty,2x tehunohavice....Ja mam teraz problem z podprsenkami.Vsetky su mi male 😲 Nejak odrazu sa mi prsia zvatsili.....Tu cez bazar som si kupila 2x dojcenske podprdy,no moyem ich vyhodit,lebo uz teraz su mi male.Takze ked sa mi naleju prsia mliekom.....
@dena teraz v lete je výhoda, že môžeme nosiť šaty, sukne... 🙂 ja som si kúpila niekoľlko krátkych sukien na gumičku a tie v týchto horúčavách stále obmieňam s elastickými tričkami, topmi...keď bolo chladnejšie, nosila som háremky a rifle na gumičku - tie mi dúfam ešte 1-2 mesiace vydržia hahaha asi môžem len snívať, však😝
No ale kabát na zimu..hmm úprimne nemám chuť investovať 70-100Eur do 1 kusu oblečenia, ktoré ponosím možno 2-3týždne.. 😒 ...plánujem rýchly návrat k pôvodnej konfekčnej veľkosti 😀 😀 😀
Inak mám kabátik strihaný od pŕs do Áčka, ten budem pravdepodobne nosiť, bruško sa zmestí, ak nie, zakamuflujem otvárajúce sa gombíky šálom 😀
Hlavne dúfam, že sa tak skoro nepriblížime k zimným teplotám, nebodaj snehu v novembri...aj v zime zvyknú tehotným opúchať nohy, takže potom bude treba aj väčšie topánky..okrem iného 😅
Ahojte, pridavam zaujimavy clanok:
http://igorvozar.blog.sme.sk/c/175366/Starostli...
cauteeeee, hlasim sa z domu, teraz som trochu vyliezla z postele...nakoniec to aj tak slo na reverz, ale aj tak bola vymena nazorov s lekarom..absolutne sa s nim nedalo dohodnut /je to ukrajinec, takze som mu aj dost malo rozumela/ nechcel mi vypisat papiere, vraj ked chcem ist mam ist..tak som mu vysvetlovala, ze ja liecbu neodmietam, len ked to nie je ozaj nutne, liecit a setrit sa mozem aj doma..sak kvoli dvovm tbl atk a zelezu tam lezat nemusim..volala som aj so svojim lekarom a potvrdil mi to, ale ze mam rozhodne zajtra prist k nemu..lekar v nemocke mi vravel ake mam nanic vysledky leukocitov a ked som to teraz porovavala podla noriem na nete, mi vyslo, ze su len trochu zvysene.. tu pisu ze norma je od 4 do 11 a ja mam 15,5..myslite ze je to az tak zle ze by som musela lezat v nemocke? podla mna nie, ale rozhodne to zajtra preberiem s dokim.. dokonca mi ten debo nechcel ani lieky na dnes a zajtra dat, ale sestricka ho vyhucala, ze to je ich povinnost dat mi ich, takze nakoniec na noc a rano lieky mam.. takze uz som doma, mala je cela stastna a ja vlastne tiez...
@eskymacik17
@kaia no poviem va, bolo to otrasne a dufam, ze ani rodit nebudem musiet tu v ra, ale ze sa stihnem dat odviezt do roznavy alebo brezna.. nechcem tuto nemocnicu a hlavne toho blba ani vidiet 😖 😖
baby ja mam dnes taku depresiu 😒 Financna situacia je u nas momentalne katastrofalna a stale mi to chodi po rozume.Dokonca sa vnoci zobudzam a myslim na to 😖 Des.....
Aspon ze deti ma posluchaju,no Simonka 😖 ....Kope jak besna,hlavne v okoli pupka a uz ma to aj boli.Mrska jedna,takto trapi maminu.Silu ma teda riadnu 😒 Stale netusim v akej je polohe,lebo citim kopance na pupku,tak ako moze byt ulozena?Nechapem 😒
@lianka7 , mm dostal knihu, ze "otec a tehotenstvo" a tam asi na 10 str. sa docital, ze pokial je mamina v klude, tak babtko hopsa a pokial mamina nieco aktivne robi, to ho uspava, to sa mu paci a preto je klud...., cisto teoreticky je to asi pravda a prakticky asi tiez, lebo nas je tiez hyperaktivny, hlavne vecer, ked uz chcem spat a mat klud, vtedy zacne, alebo poobede, ked si chcem kus oddychnut, ale on je vsade! raz dole pri mechuri, raz mi tlaci na zaludok, ako sa vrti,....
ahojte, tak mne uz je trochu lepsie, alergia trochu ustupila, najhorsie to bolo v sobotu, ani som nic nerobila, tak dnes som mala upratovaci den 🙂 Nohy mi zatial neopuchaju, krize bolia len trochu, drobcek niekedy straaasne vyvadza. A ja sa tesim na dalsie dva dni, ktore budem doma pretoze mam dovolenku 🙂 Ja mam doma jednu taku starsiu bundu, ktora je taka sirsia, tak hadam bude ta dobra, pri najhorsom budem chodit rozopnuta, aj tak chodievam vacsinou autom, tak tam sa to nejako strati 😀
@milek, ja mam tak opuchnute nohy, ze jedine co obujem su moje x-rocne sandale zvlastnej nedefinovatelnej farby (esteze je take pocasie ako je a neprsi, lebo neviem neviem), o ktorych sa mm vyjadril, ze ked ich budem mat na nohach, pojde 10 krokov za mnou aby sa nehanbil, uz sa tesim,
Baby, ako vas tak citam, tak sa az divim, ako dobre sa citim 🙂. . A to si niekedy prvy krat oddychnem vecer o takomto case, ked nasho aktivneho Arturka dam spat 😝. Dufam, ze to nezakriknem a pojde to takto dobre dalej az do konca 😉.
@karap dakujem 😉 ale oslava nebude...nejako nezvysuju korunky... len som chcela byt s nou doma, ked bude mat sviatok..lebo tatino musi do prace a kebyze este aj ja som v nemocke, chuda dieta by bola pri babke...netvrdim ze by jej tam bolo zle, ale radsej s nou budem doma... pozeram ze s korunkami to mas stejne ako ja 😖 tiez mam tieto iste pocity 😢 a stavy a malinka ma tiez kopka v okoli pupka..a dok hovori ze to su uz kolienka a lakte...dole v panve hlavicka a na boku chodidla..
@dena bambula je to najmenej..nastastie je to rozumne dievcatkoa vysvetlili sme jej ze nemozem chodit, ze musim vela lezat aby sa sestricka narodila zdravucka, takze este ona ma strazi a obskakuje 😎
@majoslava a tiez si sla domov ako ja, ci ta nakoniec pustili?
@milek a co s tymi metlickami? aj mne sa robia..okolo clenkov a pri kolenach...vyzera to strasne a este na tych mojich chudych a bledych nohach 😠 😠 da sa to nejako odstranit, alebo nieco? predist tomu?
baby mate niektora skusenost s porodnicou v Ziline? je to ozaj az take strasne?
ahojte, ja viem ze to tu uz bolo, ale kedy zacina osmy mesiac?
uz som to nasla 31tt1d 🙂
Ahojte baby 🙂 dlho som tu nebola, ako sa mate? co mate nove? konecne tie neznesitelne teploty ustupili a uz je celkom "dychatelnejsie" 🙂 som neskutocne radaaa 🙂
Ahojte baby, neviete ci aj ako denny student som povinna nastupit na MD?
ahojte dievčatááááááááá 😉
@stefie skvelé, že si už doma , oddychuj a všetko najlepšie slečne 😉
Ahojte tbabulky 🙂 Nebola som tu troška dlhšie, behali sme kade tade 🙂 ako sa máte ? Dufam, že ste všetky v poriadku aj s pokaldíkmi v buršku 🙂 ten náš šibalko sa každý deň zýva, tak som šťastná 🙂 7.9.2011 mám poradnu, tak dufam, že bude všetko v poriadku 🙂 Včera mi kamaratka doniesla tašku plnu veci, krásne veci, Maxim bude fešák 🙂 babka s dedkom nakupuju v plnom prude 🙂 Konečne už ustúpili tie neznesitelne teploty 😠 to bolo strašnéééé ...

@stefie no tak snad uz z domu .. ty musis vediet ako sa citis .. a ak ta tam drzial len tak tka to je zbytocne ale ak maju dovod tak by si mala este chvilku pockat aj ked to nie je prijemne .. nenavidim nemocnice ...