Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@harper jaaaj drz sa, nenasam pozicky, hypoteky,... 😒 refinancovanie treba robit aj segre to pomohlo a o dost 😉
Baby stale sa neviem rohodnut aky kocik mam kupit, tak poradte aky mate vy? Mne ide hlavne o to aby mal priestrannu vanicku, kukali sme s muzom Concordy a skoro sme odpadli- sirka vanicky 27 cm, to by som ani zadarmo nechcela, ved budeme zimne babo, takze by tam chudacik bol vo fusaku ozaj ako sardinka... 😒 Chcela by som rovno 3kombinaciu, inspirujte ma maminy 🙂 🙂 🙂
@harper mi ideme prefinancovat v marci, som zvedava ako nam to vide 🙂
@anicka87 @adikad aj ja som chcela tento, uz som si aj vybrala farbu.... a kamoska , ci nechcem jej kocik, sice to nie je 3kombinacia, ale ma skvele velke kolesa a nakupny kosik a super sa ovlada, velika vanicka, skvela strieska, ze sa total da sklopit..... Som aj trosku smutna, bo som si chcela ulahcit zivot naklikavacim vajickom a kupit si niaky super kocik (pri synovi som zle kupila), ale je mi prijemnejsia usetrit 🙂 No kazdopadne odporucam tento 🙂
ahojte kocky
kolko vazili vase mimca v 30tt?
@luci66 ja to mavam tiez, zalezi na ktorej strane lezim, ta ma boli, a mne to vyraza az do päty a boli to, neviem si najst miesto v posteli, tiez mam kus obavy co bude pri a potom po porode, lebo ja mavam casto vyskocenu panvu, a vzdy mi pomohla masaz, aj reflexna, ale teraz nemozem........... 😖
kočky, no dneska som podrobne študovala že čo treba vybaviť pri miminku...a som uplne na nervy 🙄 som rada, že sme tu spolu na fore, že si poradime a že si to povieme ako "normalni ludia" lebo tam je to tak odborne pisane, že nerozumiem ani prd! je tam napr. tlačivo take a take, do lehoty bla bla, pričom toto a toto, ale ak toto a toto , tak potom toito a toto 🙄 ...a pritom sa to opytam tu vas a vyplynie z toho, že pojdem na takyto urad, tam to vypišem a hotovo 😎 (bodaj by! 😠 ) ale rozumieme sa 🙂
Ahojte baby 🙂 dnes som bola na sone, mame na 100% potvrdeneho chlapceka, tak sa vytesujem, vsetko je ok, len teraz s drahym zvazujeme meno, ci bude naozaj Sebastian, alebo co este vymyslime 😵
Ahojte , tak mna asi drbne dnes rano som celý den cítila pnutie na perách a mala zlý pocit, ktorý sa samozrejme potvrdil pos....ý herpes 😢 No a ako tehotná mám tých prípravkov na herpes na výber... ostáva mi asi len zubná pasta a olej z čajovníka.
@dominika_sk, myslim, ze tych vybabovaciek po narodeni babatka nie je az tak vela 😉. Vybavis rodny list na matrike, potom trvaly pobyt a zdravotnu poistovnu. Ine si nepamatam 😀
@dominika_sk ...tu si si to nepozerala? http://www.dietaaja.sk/co-treba-vybavit-po-poro... celkom prehladne... Isla som podla toho aj pri prvom... Skus mrknut... 🙂
@drobcek801 Ahojky. Moj poklad dnes vážili ukončený 30tt +0 a vážime 1394gr a lekár bol spokojný. 🙂
@harper Hej ale ja moc dobru skusenost s nimi nemam , ja totiž herpes mavam tak dva-trikrát do roka.Nejak to prežijem, ináč s tými financiami to ma asi každý stres ja to tiež preratávam a neviem si riadne budeme musiet utiahnut opasky ked teraz s dvoma platmi vyjdeme len tak, tak nič pomaly neušetríme a si neviem predstavit ako to bude pri tých 190 éčkach.Keď nás núdza pritlačí pojdem asi aj ja skor do práce a budem zhánat niekoho na stráženie.
@milek no ved to, ja som sa teraz pre istotu "poistila" a platim si to dnp ale potom to tiez bude bieda. a mama mi povedala ze mladsie ako rocne dieta varovat nebude, tak uvidime, predsa uz nie je najmladsia. Anetku mi varovala na styri hodiny od 5,5 mesiaca. A chceli by sme este jedno auto, lebo s jednym aj to s fabiou a dvoma autosedackami to asi nebude bohvieco, uz na zadne sedadla nedostanem ani igelitku, ked tam bude dve sedacky. neviem si predstavit ze by sme chceli ist niekde na dovolenku napr. len tu na Slovensku ako sa do toho maleho prditka pobalime 😖 keby bola aspon kombi 🙂
@harper Tak mne opatrovanie od babiek nehrozí, svokra je 120km od nás a mamina musí ešte pracovat lebo dochodkový vek je v nedohladne, ja si tiež platím to dnp ale nie v max. výške ale lepšie ako nič.Auto, no to bude sranda ked pojdeme s malým a malou ksvokrovcom len na víkend si asi budeme musiet požičat prívesný vozík 😀 ved teraz mam problem tam všetko narvat (my máme citroen c4) a nie ešte kočík.
ahoj baby.dnes sa mi zase vratila mikoza.tak som nabehla do lekarne nech mi daju nejake cipky a krem zase.tak som si teraz sla dat cipok a ked som ten aplikator vybrala po zavedeni tak bol od vytoku a jemne krvavy. bojim sa ci sa neotvaram alebo co. nenam ziadne ine prinaky ale preco mam ten vytok taky ruzovy? zajtra je sviatok tak rozmyslam ze skocim na pohotovost. co vy na to?
ahojte 🙂 Ako sa dnes mate?Poobede ma prist svokra[vezme si malu este na den-dva,kym pojde do skolky]tak budem vnoci sama so synom.Muz je furt prec,aj vnoci,tak si pripadam ako ,,slamena vdova,,
Zacinam sa bat cisarskeho rezu 😖 Mam taky zly pocit,ze to moje dieta je tam nejake ,,zaseknute,, lebo uz od 24tt[ked som bola na poradni]ma hlavicku na pravej strane a vobec ju nedava inde.Len nohami potuje po bruchu a kope raz dole[zrovna teraz mi okopava mechur]a raz hore a vtedy ma az rebra bolia.No tu hlavicku 😢 stale ju mam napravo......
Uz nech je 19.9,idem vtedy na poradnu a dufam,ze ta moja blcha uz bude dole hlavou 😖

ahojte babule ako sa mate? 🙂