Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@blackrose aj ja to mavam, chvilku chodim a hned zblednem a vydesim spoluchodiacich, ked si aspon na chvilku sadnem prejde to.....ale bolest v podbrusku pride po ozaj kratkom chodeni
@zvedava17p juj a schody ani nespominam 😒 si pripadam ako 100 rocna babicka... jednou rukou sa drzim steny a druhou si drzim brucho aby nahodou nepadlo 😀
@blackrose a to este 3 mesiace a uz teraz si pripadam ako velryba 😀...ale co by sme pre tych nasich drobcekov neurobili
@zvedava17p no ved ja si to ani neviem predstavit, ze ako sa budem hybat v 9. mesiaci 😕
ale inak si tehu uzivam a vobec mi nevadi, ze si pripadam ako balon 🙂
@blackrose ved to, ked uz teraz som taka nemotorna, co bude neskor, mna to, ze som taka nemozna teda dost stresuje a tie bolesti mi stale pripominaju, ze co vsetko sa moze stat...tak som v strehu....inak je vsetko ok 😉
@blackrose Ak si dobre spomínam, tak v 9 mesiaci som už nepribrala ale čo to schudla. Bruško Ti trošku klesne (drobček sa usalaší v pôrodných cestách). Skôr bude problém v chôdzi, bude ťa to trosku tlačiť v bokoch. Ale pre mňa bol najhorší 7 a 8 mesiac kedy drobec rástol a moje telo sa napínalo ako balón 🙂 ale zase mi hu mm pekne krémoval a to sa mi pááááčilo. 🙂 🙂 🙂
@zvedava17p hej aj ja som na tom tak... radsej sa setrim, ale potom si poviem, ako chcem zvladnut porod, ked sa teraz setrim?!
@blackrose , @zvedava17p Oj joooj zvládnete ho v pohode. To by ste neverili koľko sily budete mať. 🙂 🙂 🙂 .
baby aký idete kúpit detský teplomer? ja by som chcela ten chicco ušný..
@palinkova87 ja som si pozerala aj testy teplomerov a aj zo skusenosti kamosiek viem, ze najlepsie su tie obycajne digitalne, ale s ohybatelnou spickou (lepsie sa zavadzaju do zadocku), lebo su najpresnejsie. Tieto usne, celove a neviem ake su velmi nepresne, ja som tiez nad takym rozmyslala.
Kupila som si nakoniec obycajny za 5 Eur.
cawko maminky popisete trochu sa nudim sama doma muz siel s malou na vylet
@palinkova87 ja mám digitálny a používam ho do konečníku najpresnejšie meraná teplota
@palinkova87 ale v konečníku je teplota vždy o - 0.5Cmenej , tak ak nameriaš 38,5 má 38
Ahojte guličky, zase som tu dlhšie nebola- ked u nas je blázinec... ani sa nevyjadrujem radšej...
mne sa podarilo dnes upratať detsku izbičku (fotočky som dala do albumu),. este tam chyba komodka, pre Izzinkine veci, ale už sme nakupení a vybavení 😉 😉 😉 hurááá... rozobrali sme manželsku postel, ostala tam len jedna (v prípade potreby rozdelíme spanie) a my budeme spinkať na gauči, ktorý konečne prišiel. ...
Inak ja neviem vôbec v noci spať... vôbec sa neviem uložiť a ešte som sa z niečoho vysypala na krku a v hlave- predpokladam, že zo šampona... 😀 😀 😀 tak sa škrabem ako besna... grrr 😠
ale zajtra ideme na ultrazvuk a snad sa mi konečne podarí isť aj cvičiť... 😉 tak sa potichučky vytešujem a snaď sa nič nepokazí...
@palinkova87 ja mam dudlikovy, na celo, a digi do dupky- najlepší je aj tak klasicky ortuťový.... ale musim povedať, na prekvapenie, že ten dudlikovy je najpresnejší... z tých troch čo máme...
Ahojte babulky!
Ako sa mi máte, dlhšie som tu nebola...
Dnes oficiálne, aj keď dovolenkou, začínam posledný mesiac v práci... 🙂
...ale to ubehlo...
...v pondelok ma čaká veľký UZV /30tt/... 😵
My sme tiez kupili rozne teplomery a najpresnejsi je digitalny do ritky 😉. Tie na celo stoja za figu, ukazuju vzdy inu teplotu, zavisi kam ho prilozite 😒
baby poradte co na palenie zahy.Ze by som zajtra zbehla do lekarne.Strasne ma pali po kazdom najedeni 😠 az mi v hrdle zblnka....Doteraz som mala pokoj,no Simuska je uz asi velmi velka a tlaci mi na zaludok a ja trpim,fuj....
pre nas je tiez naj ten digitalny do ritky, rychlo a pohodlne meria (aj v noci ked babo spinak) a hlavne super presne. Dudlikovy nam nesmakoval, mali sme niaky velky.... a pod pazuskou normalny udrzat, no amen tma. 🙂

ahojte tehulky 🙂 ja sa po dlhsej dobe hlasim 🙂 boli sme na predlzenom vikende v tatrach, ale pred tym som si pobehala riadne po lekaroch ☹ stravila som 3 hodiny cakanim na Kramaroch... no hroza, bola som vystresovana, nervozna a unavena a potom este 5 hodinova cesta. To bol riadny zaberak.
Dr. na Kramaroch ma vystrasila, ze by nikam nechodila, lebo mam malu velmi nizko, ale moj dr. povedal, ze ked mam krcek v norme a neotvaram sa, tak ze by nestresoval. Lucka je o tyzden vacsia a vazila 1240g 🙂
inak mam na vas otazocku... aj vas pri nejakej namahe (aj mensej) boli brusko? Mna tak zvykne potahovat zo stran, alebo spodok bruska. Obcas ma v nom aj picha. Manzel mi nic nechce radsej dovolit robit a to prave maluje ☹ vsetko robi on, aj okna chce umyt on. A ja len sedim a kukam...