Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahoj baby.tak po vcerajsom stresovani je dnes mikoza dufam zazehnana.ten cipok asi pomohol a vytok nikde.akura trochu z toho cipku ale ziadne svrbenie.tak som rada. tak som nebola ani u doktora. sice je pravda ze maly je dnes nejak tichucko iba sem tam sa otoci ale to uz som si zvykla na tiche dni.preto moc nestresujem.
dnes mala strasne chcela aby sme uz konecne pozehlili malemu veci ktore su uz asi mesiac oprate 😀 tak som si hodku a pol postala pri zehlicke a teraz ma fest boli chrbat. ale uz ma vsetko pekne v skrini pochystane.
este musim tasku zabalit. vobec neviem co do nej dat.teda okrem oblecenia.myslim drogeriu pre maleho a podobne.v irsku to fungovalo uplne inak a na ten den som sa teda moc nebalila.ale tu ten tyzden... ach jaj.musim najst tie prispevky co ste sem hadzalli a podla toho to pobalit....
a zaha? to je u nas na dennom poriadku aj pri malej som ju mala a bola plesata 😉
idem buvat chrbat ma boli ako svina tak sa hadam nejak ulozim.dobre som sa vyrevala pri filme na markize tak mozem ist spat.... 🙂
no dnes mi bolo sakra zle tlaky úplne strašne najhoršie a bolesti v oblasti pupku no hrôza idem hajať ak zaspím
vlasate babo ,,z kiseliny,,? 😀 No,ja som mala palenie pri oboch a veru,hoci su obaja moji,vobec sa nepodobaju.Dcera je cely tato a syn zase cely ja 🙂
Sranda bola pri malej,lebo ja som blondina,muz ma hnede vlasy a ked sa dcera narodila,myslela som,ze mi ju vymenili.Mala huste cierne vlasy a tmavu plet.....no hotove ciganca.V ten den rodila som mnou aj jedna romka,tak som sa obavala,ci mi nedali to jej dieta.Nastastie dcerka mala hned po narodeni ,,tatov nos,, tak som uverila,ze je moja 😀
@stellamiapiccola Juj moja,hadam ti dnes bude lepsie 😒 tie bolesti nezavidim...
@karap ja som mala podobny pocit, drobec sa mi narodil ako take kuriatko zltovlase modrooke a ja som cierna (ako taka cigana) dlho dlho dlho som na neho hladela a stale neverila, ze toto je moje babo, ze mm ma tak silne geny, ze tie moje cierne total zahubil..... teraz som veru zvedava, aka bude malinka, ci aj po mne nieco mat bude, veru pacilo by sa mi keby mala krasne modre ocka po mm a cierne vlasy po mne 🙂
Kocky mavate este rannu nevolnost? ja som mala asi mesiac klud a dnes zase, normalne ma to rano zo spanku vytrhlo a musela som bezat.... strasne mat rannu nevolnost na zaciatku 7 mesiaca 😝
Dobré ránko babulky 🙂 ja sa vám chcem troška posťažovať 😅 posledné noci su pre mna peklom, budím sa skoro každu hodinu, chodím cikať ako besná, potom ma chvílu bolí bruško a k tomu všetkemu mám este nejakú alergiu, tak kýcham a smrkám o dušu už vyše týždna, no strašnééé ..... tak a už mi je lepšie 😀 teraz sme taká chorá rodinka, drahého bolia uši a zuby , čo je najhoršia bolesť podla mna :( ale tak nejak to už prežijeme všetko....7.9. mám poradnu tak sa neuveriteľne teším na Maxima, ako vyzerá, koko váži a taaaak 🙂 a vy sa ako máte ? čo máte nové ? inak pribrala som zatial 9 kg, sestrička povedala, že je to malo, ale že nevadí ak je drobček v poriadku a to jem ako dáábel 😀 😅
@milek Aj ja tak uvazujem, inak som citala,ze podla zakona ak ideme skor do prace, mame narok na prispevok na starostlivost o dieta, ale neviem presne ake su tam podmienky, len viem,ze to moze byt aj osoba bez zivnosti a vtedy je to tusim 40eur na mesiac a pri neziskovke alebo osobe so zivnostou viacej, len uz sumu neviem
@solinkarka . ja viem, že je to do pôrodu, preto hovorím, že by mi to možno nevyšlo. lebo tých 270 dní mi akurát vyšlo na deň kedy mi vypočítali deň pôrodu. zisťovala som si to hneď ako som zistila že čakáme náš pokladík.
ahojte baby, ako sa dnes mate? ja som prave doupratovala, aj to ma moj drobec uz "vyhnal" si kus sadnut a oddychnut, uz mal asi dost vysavania a utierania prachu 😀 tak teraz na chvilu sedim za PC s vylozenymi nohami a relaxujem 😵 zajtra ideme mat mensi mejdan-ideme s manzelikom varit kotlikovu kapustu, hadam nam vyjde pocasie...
citala som, ze ste rozoberali palenie zahy - ja mam kyselinu a teda riadnu a najviac od bananov, ktore som predtym zboznovala, ale teraz ich uz radsej nejem, lebo potom idem skapat na zaludok, fuuuj.
A ako to suvisi s vlasatym babom? ja som to tiez pocula, aj moju mamcu palila zaha a aj ja aj segra sme sa narodili vlasate...ale aj moj manzel, takze myslim, ze aj nas drobcek bude mat nejake vlasky bez ohladu na to, ci ma zaha pali, alebo nie 😀
Ahojte, tak uz som doma, ale mam pre vas asi pre vacsinu zlu spravu - http://www.cas.sk/clanok/205594/optimisticke-pr...
"Českí a nemeckí meteorológovia sľubujú nadpriemerne teplý začiatok jesene s pokračovaním až do novembra. Tvrdia to pritom až so 60 % pravdepodobnosťou.
„Tohtoročný september bude nadpriemerne teplý. Vyššie teploty očakávame takmer počas celého mesiaca. Až koncom
septembra sa môžu vyskytnúť ranné prízemné mrazy,“ tvrdí meteorológ František Šopko z ČHMÚ. K jeho predpovedi sa pripájajú aj naši odborníci na počasie
. „Nasledujúce dni budú skutočne horúce s teplotami až do 32 °C. Najteplejším dňom bude nedeľa, keď nás čaká jasné a horúce počasie"
ja som sa uz tesila, ze konecne bude chladnejsie 😠
@luppita Inak to sa mi aj celkom pozdava, konecne nieco co nam stat preplati aspon z casti. Tu v TT je neziskovka co berie deticky od 6mesiacov..Samozrejme nechcem uvazovat nad takouto alternativou, ale ked to bude financne nutne, budem muset. Dufam,ze ten rok aspon utiahneme, nech si aj ja matersku trosku uzijem 🙂
@luppita jezis,ten Tvoj chlapcek je krasny 😵 😵
@harper no potesila si ma velmi 😖 😖 😖
baby,ja som taka zabudliva 😲 Rano som isla obvodakovi na preventivku v tehotenstve[sestricka v poradni ma s tym furt otravuje]a nevzala som si matersku knizku!No chapete to?Lekar by mi tam ,,hodil stempel,, a mala by som to vybavene.A ja ju zabudnem doma 😠 Nervy moje,mozem tam utekat zase druhy raz....
ahojte baby ja len tak zo srandy neskusali ste ako bude vase dieta vyzerat na stranke http://www.makemebabies.com/index.php? ??? ako ja som teo skusala teraz len tak zo srandy ale poviem vam ze sama pre seba som sa uz dlho tak nezasmiala 😀 ten nas drobec bude asi riadne smiesny 😀
@harper niežeby som sa tešila zo super horúcich teplôt, to niéééé (práve naopak, slnku sa úspešne vyhýbam), ale ten teplý september mi vyčaril úsmev na tvári, bodaj by sme kabáty a čižmy vytiahli až pár dní pred Vianocami, takže big like pre teplejšiu jeseň 🙂 🙂
@eskymacik17 tú stránku poznám (a aj mnoho iných podobných), len tak zo srandy som tam hádzala naše fotky ešte v časoch, keď sme o reálnom bábätku ani neuvažovali 😎 ale akéééé príšerky mi to vždy vyhodilo, vždy si ten program vybral akurát tie neladiace časti našich tvárí a výsledok bol skôr výstraha pred počatím potomka 😅 😀
Našťastie mám objektívne pekného sexy chlapa 😵 takže neočakávam, že by sa nám narodila taká príšerka 😀

@evulka.v Jasne urcite si napiseme. len aby boli drobci v poriadku, to je hlavne 🙂