icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

woman04
3. sep 2011

...tak teraz som sa nasmiala...že staré korčule..tak to už mi môžte rovno hovoriť stará mama 😀 ...čo mám hovoriť ja..keď sa malý narodí,ja budem mať pomaly 42 🙂
..a rodiť po 22 rokoch ,to budem ako prvorodička 🙂
...hádam si budem užívať aspoň vymoženosti modernej doby a pekné oblečka...pri dcére som bola rada,že som zohnala obyčajné plienky...a prášok ,v ktorom ich oprať 🙂..teda vyvariť v obrovskom hrnci🙂..jediná výhoda snáď bola,že kočíky boli obrovské a všetko sa tam zmestilo.. 😵 ..mala taký prútený,teraz som našla prútený a veľké kolesá a cena okolo 3000 libier 🙂...teraz mám vyhliadnutý ABC designe ,snáď bude fajn...keďže nemáme auto,potrebujem veľké kolesá do snehu a ľahký do MHD 🙂

zuzu166
4. sep 2011

uz sa neviem dočkať novemra!!!!

anjelici
4. sep 2011

CAWKO MAMINKY POPISETE?

palinkova87
4. sep 2011

Ahojte babule.. ako víkendujete? 🙂

duranovaz
4. sep 2011

Ahojte.Aké má rozmery klasická drevená detská postieľka.

kukina79
4. sep 2011

Ahojte dievcata, dlho som tu nebola, len som obcas co to pocitala, ale ste sa rozpisali... 😉 Vitam nove tehulky 🙂 No ako som sa mala dobre v 7.mesiaci, tak nastup 8.mesiaca nezacal dobre.... 😖 Tento tyzden som bola na poradni a maly sa uz otocil hlavickou dole, co je dobre, ale sa moc zosunul dole a tlaci na krcok, ktory sa zacal skracovat ☹ ako som vas citala sem tam, tak je tu viacej co mate tento problem.... 😢 Dostala som magnezium a mam spat dole hlavou, cize nohy a panvu vyssie polozenu, co som zistila, ze je dost problem, pretoze nedostaten vzduchu poriadne a nevydrzim tak ani hodinu lezat 😒 No ako som myslela, ze to bude novembrove dieta, tak budem rada, ze to aspon terminu do 30.10. vydrzime. Este chodim do roboty, ale uz len na take 4hodky a uz len tyzden, potom zvysok dovolenky a od 19.9. materska 🙂 este ma caka kopec veci vybavit a pokupovat...zatial mame len kocik objednany a nejake oblecenie, takze skoro nic. nechalaval som si to ked budem na materskej, ale mam pomaly strach ci to stihnem, ked sa maly tak tlaci von...Uz nech to je za nami, bo uz teraz sa neviem vobec vyspat a vsetko mi vadi a citim sa ako velryba na suchu... 😠 zatial mam +11kg a uz to je dost citit...ale maly robi radost, pekne nam rastie, vsetko je ako ma byt a je dost aktivny 🙂 Drzte sa dievcata, nech to pekne do konca dobojujeme a za chvilu sa to tu bude len kopit fotkami nasich milacikov 😉

duranovaz
4. sep 2011

@kaia Veľmi sa mi páči ako si sa zachovala.Dnes človek nemôže čakať pomoc pomaly ani od vlastnej rodiny a nie ešte od cudzích.Úplne ma to dojalo.Klobúk dolu pred tebou.

kukina79
4. sep 2011

@duranovaz ahoj, ako som pozerala, tak 120x60cm a tie co mozes potom ako postel prerobit je 140x70cm

duranovaz
4. sep 2011

@kukina79 Ďakujem za info.Len neviem kde by som v spálni narvala tú väčšiu.

kukina79
4. sep 2011

ja om tiez najprv uvazovala nad tou vacsou, ze nemusim potom riesit postel, ked bude vacsi, ale tiez som to u nas pomeriavala a tiez by to bolo moc na tesno a nakoniec som niekde citala, ze ta klasicka velkost staci az do 3 rokov, takze chcem objednat tu mensiu a aj so suflikom, kde sa daju veci ulozit.

kukina79
4. sep 2011

nieco na tento styl

duranovaz
4. sep 2011

@kukina79 Je krásna.Ja sa idem poobzerať v utorok aj s mm tak uvidíme čo budú mať.Inak aká je cena postieľky áj s príslušenstvom?

kukina79
4. sep 2011

@duranovaz no tato stoji ca 130 EUR, ale bez matracu. da sa kupit od 70EUR az vyssie, ale pod 100 eciek stoja bez suflika.

kukina79
4. sep 2011

@anicka87 ahoj, no my sme objednali znacku Teutonia http://www.babymarket.sk/sk/747/29/teutonia-koc... .

abutkova
4. sep 2011

@lenka1108 a kde predcvicuju tehotensku jogu?pozeram ze si z okolia PB,ja to mam na skok,mozno by so to vyskusala.Zatial som cvicila len doma,ale je to stereotyp.

lenka1108
4. sep 2011

@abutkova ahoj cvici sa na strede tam kde su potraviny centrum. v stredu o 17:30 a cvici sa hodku a pol alebo tak nejak a malo by to stat 2,50e.ak by si chcela ist mozeme sa tam stretnut.ja idem tiez prvy krat aj s kamoskou.

zlamal.i
4. sep 2011

ahojta kocky,dlho som tu ebola bola som tyzden u nasich.vsetko bolo ok az v piatok o 03.00 v noci som dostala krce do bruska.najprv som myslela ze su to vetry tak som si zobrala espumisan,no nic nepomahalo tak som si zobrala magnezium lebo mi zacoalo tvrdnut brusko,o piatej ma stale bolelo v podbrusku tak som utekala na pohotovost.ta sa ma hned pytali ci uz mam aj zo sebou tasku na porod no bolo to strasne.nakoniec sa to vsetko ukludnilo po druhom magneziu.krcek ma 2cmm a mala kopkala ako diva.chceli si ma tam nechat na pozorovanie ale ja som nechcela,kedze bolo vsetko ok.teraz som doma a len lezima lezim.pobolieva ma v podbrusku ked si sadam alebo ed sa vycuram inac to je ok.poradnu mam v utorok tak dufam ze bude vsetko ok.a dnes som si zbalila tasku do porodnice.sice este len pre mna este musim pre malu.verte mi strasne som sa zlakla.

lianka7
4. sep 2011

@zlamal.i Fuuu,nic prijemne...az si mi nahnala strach,lebo ja mam od vcera take slabucke bolesti podbruska ,krizov a bedrovych klbov-nie su to krce a ani mi brusko netvrdne...tak som zobrala moje tehotenske knizky a studovala som.Vraj sa takto roztahuje panva...tak som sa nejako ukludnila,ze to moze byt...No dufam,ze nic horsie,ved ja mam poradnu az 12.9. 😒

lacikagr
4. sep 2011

@kukina79 Aj my sme si vybrali Teutoniu Bee you, čakáme kedy príde a tiež v Babymarkete. Hádam sa nám bude dobre kočíkovať!

gab
4. sep 2011

@lianka7 , ja mam tiez bolesti krizov aj bedrovych, ked som to hovorila doktorovi, tak ma hned "ukludnil" 😀 , ze sa mi roztahuje panva a preto to tak boli, ale teraz nosim asi 5 dni pas na brucho a mozem povedat, ze je to ovela lepsie, nebolia ma tak krize, po schodoch vyjdem bez toho, zeby som si drzala brucho, no ze pritom funim ako lokomotiva, to je vedlajsie 😝 , ale netaha ma tak brucho dole a netlaci na mechur.........

lianka7
4. sep 2011

@gab No presne to som si myslela...no pre istotu som sa preobjednala do poradne na stredu,nech ma pre istotu pozrie aj dr... 😉 Mne tie bedrove klby davaju zabrat najma v noci,ked lezim 😒

kukina79
4. sep 2011

@lacikagr no aj ja dufam 😉 som chcela ten elegance, ale ked som ho nazivo vyskusala, tak bol dost tazky a neprakticky, ale je nadhernyyyy.... 😵 no nam by ho maly dodat v ten tyzden, ked mam termin, tak dufam, ze maly pocka kym jeho mercedes dojde 😀 aku kombinaciu farieb ste vybrali? no ja som sa nevedela rozhodnut, tak som zobrala vanicku tmavomodru a vnutro biele a sportak tmavomodry kombinovany s malou kockou. ked som tento kocik vyskusala nazivo v predajni, tak som ho ani nechcela pustit z ruky, tak dufam, ze aj vonku bude taky komfortny na vozenie 🙂 a tie dievcata v babymarkete su fakt strasne zlate a na to, ze vyzeraju na nie viac ako 23r., tak su fakt dobre skolene, pochvala na personal v babymarkete 🙂

zlamal.i
4. sep 2011

@lianka7 mam poradnu v utorok tak sa porozpravam s mojim dokim a dam vediet co mi povie on.nechcela som ta vystrasit ☹

lianka7
4. sep 2011

@zlamal.i myslim,ze je to fajn,ze som trosku spanikarila,aspon som sa preobjednala na skorsi termin 😉 som zvedava,ako dopadnes v utorok,ja idem v stredu...

zlamal.i
4. sep 2011

@lianka7 mna pravaze nebolia klby a ni krize mna boli teraz hlavne v podbrusku,hlavne ked si sadam vstavam a obas ako na menstruaciu a to som predtym nemala.uz pijem aj urologicka caj ci to nieje mocovy mechur.bojim sa velmi aby sa nic nestalo.ach

gab
4. sep 2011

@lianka7 presne, ked si lahnem do postele, tak akokeby ma tlacili, ci ako to spravne popisat, vobec neviem, ako si lahnut, kde a ako ulozit nohy, potom kooonecne najdem miesto a vtedy podme na WC, potom zase hladam kde s nohami, 😉 potom sa ozyva drobec, tiez musim najst vhodnu polohu a potom konecne zaspim

lianka7
4. sep 2011

@zlamal.i ja mam tiez take slabucke bolesti ako kramy...ale ja si myslim,ze to sa maternica roztahuje...dufam!Lebo aj bedrove klby bolia,ked sa panva roztahuje...
@gab Ja mam tiez vecerne ritualy,kym zaspim-3x WC, 150x otočiek ako na grile,10xdohovaranie drobcovi,aby sa konecne ukludnil...a potom po 2-3 hodinach konecne zaspim,aby som mohla po 2-hodinovom spanku vstat a opat ist na WC 😀 Ale tehotenstvo je tak kráááááááááááááááááásne 😵 😵 😵

lacikagr
4. sep 2011

@kukina79 my sme pôvodne išli zajednať Hartan, nakoniec nám taká mladá kočka ukázala túto Teutoniu a neodolali sme. A keď už sme sa teda rozhodli pre tento, nastal ďalší problém-farba. Čakáme dievčatko, takže bude šedo rúžový. Boli sme v tom obchode cca 4 hodiny a tá kočka čo sa nám venovala bola strašne zlatá aj som jej to potom povedala, že s takou obsluhou som sa dávno nestretla. Takže asi tak, tešíme sa na malú a na kočíkovanie

gab
4. sep 2011

@lianka7 , taky tak........ x -krat na WC, potom rozhovor s juniorom, zeby som aj chcela spat, a rano je pol siestej a maly hupsa o dusu spasenu, zas neviem spat, unava ma potom chyta poobede...... 😀 ,

henrieta44
5. sep 2011

@zlamal.i
@lianka7 no tak tieto nepríjemné pocity v podbrušku mám tretí deň už aj ja, poradňu mám vo štvrtok, tak asi radšej poviem dokimu nech ma pozrie,ja mám termín 22.novembra, ale tiež som drahému včera hovorila že podľa mňa sa malá narodí skôr...a tiež som sa včera venovala baleniu tašky do pôrodnice, už si mám dakúpiť len nejaké drobnosti a som komplet nachystaná...už som si urobila aj fotokópiu sobášneho, preistotu, lebo pri synovi sme na to úplne zabudli a ako napotvoru ho manžel nemohol nájsť 😉 , takže toto mám už radšej pochystané