icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

kaia
5. sep 2011

@dena, objednali ste ju v Babymarkete? My sme tam kupili ten nas Spirit, boli tam velmi ochotni predavaci 🙂.
Tie nafukovacie kolieska odradzali aj mna, ale manzel ma presvedcil, ze defekt predsa nedostaneme 😀 (pred dvoma tyzdnami dostal 3 x na bicykli 😀 😀 😀 ).

ajvetka
5. sep 2011

tak mi to nedalo a zmerala som sa aj ja.
Prsia: 101cm
Brusko: 96cm
Boky 101cm
plus 9 kg

dena
5. sep 2011

@karap tak ja po malej som takmer nic nezhodila, vseky tie nestastne kila ostali na mne 😎 ale teraz po porode som odhodlana schudnut aspon na cca 70 kg 🙂 uvidime ci sa mi to podari 😀

dena
5. sep 2011

@kaia ano, objednali sme ju Babymarkete, su tam fak uzasni predavajuci 🙂 viem aj o pripadoch, kedy naozaj za cely ten cas nemali defekt a to chodili na prechadzky teda po riadnych terenoch 🙂 a ked sa smiem opytat odkial si, ked tam mate taky teren? Alebo ste cela rodinka tak sportovo zalozena, ze chodite po terenoch 🙂

charlottte
5. sep 2011

@dena
@karap baby ja mám 162 cm a moja váha pred tehu bola 69 kg, teraz je moja váha 87 kg, a to som v 31tt, dúfam, že už nepriberiem veľa...a v páse mám rovných 101 cm 🙂) takže sa pripájam k vám

kaia
5. sep 2011

@dena, byvame 15 km od BA v Madarsku. Z jablkoveho sadu bola vytvorena nova cast dediny, ale na asfaltku zabudli 😝. Je tu taka strkova cesta a tak k tomu potrebujeme 'off road' kocik 😎

adikad
5. sep 2011

Nasla som stranku na nocne kosele ak este nemate http://www.pyzamka.sk/

jaruska7
5. sep 2011

@blackrose ved ja to chapem, a viem ze by som sa potesila z toho keby som drzala tie malicke vecicky v ruke a zehlila uz oprate, vonave dupacky, svetrik. ja by som ani uz nechodila s nimi po obchodoch. ved ani ja uz nevladzem.

dena
5. sep 2011

@kaia aha, tak to je ina vec 🙂 urcite sa vsak dockate aj tej asfaltky 😉 ale byvate v dome a to by sme chceli aj my, ale moj muz chce len v BA a to najlepsie nas smer a to Lamac, Dubravku alebo max. Zahorsku 😉 ale to neviem ci niekedy aj bude pri tychto BA astronomickych cenach 😒

kaia
5. sep 2011

@dena, ani vo sne by mi nenapadlo, ze budeme byvat v Madarsku. Lenze ceny pozemkov tu boli x krat lacnejsie a je to 25 min do BA, este k tomu smerom, v ktorom nikdy nie je zapcha 😉. Vsetci susedia v nasej casti su Slovaci, v obchode platime kartou, takze fakticky ani jazyk velmi nepotrebujeme (ved ani nevieme) 😀

dena
5. sep 2011

@charlottte ty si este mladucka 🙂 tebe sa bude lahko chudnut po porode 😉 ja som pri prvom schudla velmi rychlo a este viac ako som vazila pred otehotnenim, ale pri druhej to uz neslo vobec 😒

charlottte
5. sep 2011

@dena no ja dúfam,že schudnem aspoň na tých 79 ako som mala...necítila som sa zle,ale chcem zhodiť aspon 10 kg potom ešte, pevne dúfam,že pri dieťatku to zhodím ked budem mať viac starostí...ale bojím sa pôrodu,aby som malého vedela vytlačiť a aby všetko dobre dopadlo ked mám toľko kg :D

dena
5. sep 2011

@kaia vsak prave, tie ceny su podstatne ine...a pocula som o tom, ze tam tie nove domy co vyrastli, tak tam byvaju prevazne slovaci, ked nie vsetci 😉 ale ty si prva o kom uz viem ze tam byva 🙂

stanka25
5. sep 2011

@adikad Super stranka a hlavne super ceny, uz som si objednala tak som zvedava na material a tak.

blackrose
5. sep 2011

@jaruska7 no vidis, tak si rob po svojom a kasli na nich 😉 oni nemaju na sebe to brusko a nie su v strese co ak nieco...

monculik5
5. sep 2011

ahojte 🙂 pozeram že preberate nočne košele ja som si kupila v činskom obchode a myslim že mi budu uplne stačit na tu chvilu a cenovo uplne super 7e je na gombiky tak celkom v pohode načo vyhadzovat vela euračov zbytočne a ešte ked ich človek tolko ani nema 😀

ajvetka
5. sep 2011

@kaia mozem sa opytat, kde v Madarsku byvate? Nech viem, ci by sa nam to oplatilo

adikad
5. sep 2011

@stanka25 Ja som si kupila u nas v obchode tu istu znacku, ale za 12€ a material je dobry.

jaruska7
5. sep 2011

@monculik5 no vidis a vyzeraju, super. Aj ja si myslim ze mi to bude stacit ked si kupim v cinskom. ja tiez urcite budem nosit pyzamo po porode, tak naco vychadzovať zbytočne.
Ja pojdem na poradnu v stredu, tak aj ja sa zastavim v nejakom cinskom obchode a urobim prievan v penazenke (teda vypytam si peniaze od manzela, lebo uz som si zrusila moj ucet).

kaia
5. sep 2011

@ajvetka, my sme tretia dedina od Rajky, vola sa to: Feketeerdo 😉. Vrelo odporucam (az na ten vietor). Sme na uplnej rovine a velmi casto tu fuka 😝

ajvetka
5. sep 2011

@jaruska7 ja spavam hola, takze mam usetrene 😀
akurat budem spavat v podprsenke, tej sa nezbavim kym budem kojit, lebo mi bude stale mlieko tiect

ajvetka
5. sep 2011

@kaia idem to kuknut

ajvetka
5. sep 2011

@kaia to je daleko od nas, hlavne manzelovi do prace, ale dakujem 😉

monculik5
5. sep 2011

@jaruska7 no ja to mam tiež na figu som na PN tak tych euračov je naozaj malo 😒 ale teraz skoro všetko vyrabaju len činania či to stoji tolko alebo tolko skoro všetko ma vyrobu v čine. tak je to jedo a naozaj niektore veci ani nevyzeraju od činana 🙂 tak potom prajem pekne a prijemne nakupovanie 😀

harper
5. sep 2011

ahojte baby, uz len 24 pracovnych dni ma caka 🙂
I ked tak nad tym rozmyslam, gynekolog mi kazal prist zase na kontrolu az prvy oktobrovy tyzden a podla stranky socpoist by som mala nastupit na matersku 8.10. a on sa este o tom vobec nezmienil. nie je to divne? idem teda k nemu este 14.9 na ultrazvuk tak sa asi spytam, ze ako to bude s materskou. navyse mi bude musiet vypisovat dva papiere - jeden pre zamestnavatela a jeden do poistovne kvoli dnp. dufam ze s tym nebude mat problem.

harper
5. sep 2011

@monculik5 ja mam uz doma tiez jednu od cinanov a este jednu asi pojdem teraz po vyplate pozriet.

janap24
5. sep 2011

Ahojte babulky tak my sme dnes absolvovali Ultrazvuk a prietoky a chvala Bohu mame vsetko ok. Velmi sa tesime tak som sa chcela s tou radostou s vami podelit. Mame peknych 1226g. Maly sa nam velmi nechcel fotit a tvaricku mal natlacenu na stenu placenty ale tak nieco sa podarilo:0 Tu je Foto 😉
Ozaj a malicky je otoceny panvovym koncom dole cize nas mozno caka aj sekcia ak sa neotocime.

janap24
5. sep 2011

@zlamal.i Moja zlata tak to ti verim ze si sa vylakala :( drzimprsty aby bolo vsetko len a len dobre a mala aby vydrzala este 2v1.

lenka1108
5. sep 2011

uz som konecne pridala nejake to foto co uz doma mame do albumiku... a tu ukazka toho nasho kocara ktory caka na babo doma uz 4 mesiace :D a uz mame kupene aj predne terenne koleso len sa vezie z anglicka tak nan cakame 😉

karap
5. sep 2011

baby,dnes som stretla kamosku,rodila pred 2 tyzdnami v sobotu [isla pre malu do skolky]a ta jej malinka 😲 😀 Krasne malilinke babatko,prsteky ako sirecky....Vraj ma ,,az,, 3100g,no ja som mala oboch 4000g,tak mi ta jej mala pripadala ako trpaslicek 😀
Juj,tak sa uz tesim na to moje drobatko....ako si ju pritulim,bambulku moju malinku 🙂
Inak,ta kamoska ma Vivien a Isabell,pekne mena dali 🙂