icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

milek
22. sep 2011

@mysti Ja myslím že tie poštolky ti vkaždej lekárni zo dna na den objednajú , tie na suchý zips su vraj lepšie a na zaciatok ti stacia 1 a 2 k trojkam možno ani nedojdete ked bude mat dobre jadierka na nožkach.

denis006
22. sep 2011

@mysti u násd to dostanem kúpiť aj v drogérii, skús aj uu vás

majoslava
22. sep 2011

@ mysti ahoj... ja som kupovala v Lienke poštolky 2ks.... ale neviem či ich budem používať... dnes mi prišli AIO nohavičkové plienky a namiesto vkladačky sa dá použiť aj štvorcová plienka tak môžem malého baliť na široko 🙂 najlepšie na nich je to, že nepotrebujem vrchné nohavičky 😀 veľkosť je univerzálna tak sú vhodné aj pre novorodenca 😀 😀
prídu mi lepšie ako poštolky lebo okolo nožičiek je gumička....

stellamiapiccola
22. sep 2011

@mysti neboj tá hadička je úplne skvelé riešenie a zaberie to sa hneď naučíš 🙂 jasne , ke´d bude treba sa ozveš 😉 😉 😉
neviem možno som divná, ale neviem otom, že deti plačú lebo sú na široko balené 😅 ja budem uuuuuurčite baliť na široko!!!
@dena no skvelé, že je úplne nádherná, ja mám postieľku u maminy lebo si nechcem zaberať už teraz miesto v spálni , ale mám nutkanie ju doniesť a už to nachystať mám to poprané a vyžehlené! 😀
Dnes som bola u gynda a malá váži 1930g , všetko ok ! od zajtra materská ...

slimme
22. sep 2011

Ahojte, dneska som si tak na polovicu zbalila tasku do porodnice. Zacala som balit do takej mensej cestovnej a nemala som ani stvrtku z toho co je treba a taska bola plna, tak som to vybalila a nabalila do vacsej🙂 a to som zbalila zatial len jedny vlozky 20 plienok jednorazovych...proste zo vsetkeho po troche,postupne mi manzel bude nosit podla potreby.Este musim oprat zupan a latkove plienky, nocne kosele a budem mat vsetko zbalene...ani ked som isla na dovolenku som toho tolko nemala...

lenica81
22. sep 2011

ahojte baby... clovek tu nakukne iba tak narychlo a vy tu litanie napisete... ake ste sikovne, vsetko nachystane, pokupene kociky, postielky... pobalene do porodky... 😵 ja este nic... 😅
@majoslava ja som pri malom nepouzivala postolky a dufam, ze ani teraz nebude treba... 😉 uz sa to neodporuca, iba ak nevyjde ten manever, co robia pri prepustani baba z porodky...

monculik5
22. sep 2011

@denis006 ahoj ano kupovala som to v Targu a ceny take ako si napisala fusak 28e a overal 17alebo 18e

lenica81
22. sep 2011

k matracom, urcite nejaký pevnejsi je lepsi, po prve sa skoro nevylezi a ked sa babo zacne stavat, tak bude mat pevne pod nozickami a nebude tym padom padat a buchat sa o postielku... 😉 my mame s kokosom, teda ale maly v postielke velmi nespal... 😅 a teraz ma z nejakej peny, tvrdy...
@lucka33 mne v poslednej dobe trpnu ramenne klby... sak ked clovek len na boku moze lezat, tak sa nedivim, je to teda fakt neprijemne a to bedro ani nevravim... 🙄

ozaj, vcera asi, ste preberali, co beriete pre babo do porodky, teda ved tam davaju erarne veci, tak iba na cestu z porodky si pripravte tasku, nie... 😕 teda isto to tak funguje v BA... sice tie veci su niekedy fakt obrovske, ale kamoske v KE sa stalo, ze mala mala na sebe nejake vlastne pyzamko a aj ciapocku s rukavickami a tie sa pri kupani nejako stratili... teda to mozno zavisi od porodky, ale co ja viem, tak taka je situacia... 😕

lenica81
22. sep 2011

@leslyelee jeeeeeeeeeeeeejda, my mame prve novembrovciatko... tak nech sa vam obom dari... a ste co najskor doma... drzim palce... 😵

lenica81
22. sep 2011

@mysti setri sa, nech maluje mm... ja chodievam s malym doobeda na prechadzky a furt sa taka dobita vraciam, ze som rada, ze si sadnem... 😒 ale Matko sa hybe z casu na cas, tak sa nebojim... hadam sa neotvorim tak skoro... ved mame este furu casu... a mm zehli... sikovnik... moj tiez vyzehli, ale to tempo, ked na nho kukam, tak mne by to polovicku casu trvalo... 😀

lenica81
22. sep 2011

tak som si popisala a mozem ist hajde do perinoch...

cez vikend sa krotte... lebo zas nebudem stihat, od zajtra sme mimo... ideme do bojnic na vikend... tak nech sa vas drobcovia drzia a mate co najmenej problemov... 😉 pekny vikend dievcata a babatka v bruskach a jedno uz vonku... 😵

micicka
22. sep 2011

ahojte babule, ste toho dnes ale popísali, ešte som všetko nestihla prejsť, ale všimla som si, že riešite matrace, ten ja ešte nemám, tak si rada prečítam názory a už musím objednať! no najvyšší čas, nie?! 😀

dnes som mala zase poradňu, malinká zatiaľ otočená KP, tak uvidíme. od pondelka do rizikovky, tak budeme ostro sledované 😉

woman04
22. sep 2011

...som prekvapená,že poštolky..mňa by to nenepadlo kúpiť,všetci mi vravia,že sa už na široko nebalí,iba ak je sono zlé...nebolo to neviem čo,moja malá bola vždy prečuraná až po bradu 🙂 ..spávala na bruchu..ono pred 22 rokmi boli iné teórie 🙂...ale keď si spomínam na matrac ,bol veľmi tvrdý...mám pocit,že vtedy bol len jeden druh .-),ale čo v ňom bolo neviem,lebo ani prateľné poťahy nemal...ale na omak to bola ako slama 😀 ...smejem sa každý deň,keď mám dilemu,čo by som mala kúpiť,vtedy bola jediná dilema,že kde to kúpiť🙂...látkové plienky som zohnala v Trnave a prací prášok v Lamači 🙂...to len na pobavenie .-)

lianka7
23. sep 2011

Dobré ránko kočky,
no dnes som sa po dlhom čase zobudila s miernymi bolesťami a dobre si nadávam...včera som stála pol dňa za žehliacou doskou-žehlila som si plienky,zavinovačky,košielky-bolo toho veľa a ja som to chcela naraz-trúbka...a teraz ma tak príšerne bolia kríže,že neviem sedieť ani ležať ☹ ☹ ☹

zvedava17p
23. sep 2011

@lianka7 ja som tak zehlila v sobotu a vecer som pri kazdom, aj malilinkom pohybe plakala, tak ma kostrc, ci nieco tam bolelo

lianka7
23. sep 2011

@zvedava17p Ja kostrc vobec necitim,ale tie krize-otras...pomohlo ti nieco,alebo to preslo?

zvedava17p
23. sep 2011

@lianka7 len oddych, ale mna kostrc boli casto, ked dlho sedim, alebo sa premaham, niekedy neviem ani z coho....a teda riadne

monculik5
23. sep 2011

@denis006 ahoj značka je verso no to som rada že bude fusak ladit 😀

atima
23. sep 2011

všetky periete pripravujete no ja ešte stale čakam ani neviem načo asi by som tto mala začať brať važne aj ja 😉. Ja veľa veci nekupujem kedže mam množstvo po malom tak len nejake drobnosti a malinke vecičky poprať a požehliť. Asi kvoly tomu žehlenie sa mi do toho vobec nechce 😠 no ked sa pozriem k oktobrovkam že sa to tam už rozbehlo tak by som si mala švihnuť lebo nakoniec nesttihnem všetko pripraviť

mysti
23. sep 2011

@veronika1417 dakujem Ti velmi pekne za ochotu, si velmi zlata, ale pisala tu Majka, co je od nas, ze ona ich kupovala tu v jednom obchode, ze ich maju, tak skusim este pozriet tam...az by nemali, dam Ti vediet, este raz dakujem 🙂

veronika1417
23. sep 2011

@mysti nie je zac 😉 pokojne sa ozvi keby daco 🙂

blackrose
23. sep 2011

krasne ranko prajem 🙂
@mysti ja mam z cisla 1 a 2 po 2 kusy z kazdeho... a ja som ich kupila v drogerii tusim 101 drogerie ci ako sa vola. Taku u vas nemate?
@veronika1417 ja budem balit na siroko... tak ako vravis, aj nas mamy balili a radsej budem balit ako potom lutovat...

mysti
23. sep 2011

@lenica81 slubil mi, ze buduci tyzden namaluje, ja s mamkou len vypraceme izbu-pride mi pomoct. Tak sa tesim.

Inak baby, neviem ci ste poculi o tej vrazde ucitelky, co ju udajne zabil priatel...vcera u nas lietal vrtulnik a hladali ho, ze sa pravdepodobne zdrziava niekde v nasej oblasti. Aj policajti prehladavali zahrady a stodoly...juuuu, neprijemny pocit, ze sa tu moze niekde pohybovat vrah... 😕 😕 😕

veronika1417
23. sep 2011

@mysti fuuu to je dobre na psychiku toto 😲 sa pozamykaj ked si doma sama a pozatvaraj okna 😨

blackrose
23. sep 2011

@mysti tak sa pekne zamykaj doma a v noci nevychadzaj z domu... neprijemny pocit to musi byt 😒

mysti
23. sep 2011

@veronika1417 no, je to o drzku...moja segra chuda sa bala dnes ist aj do skoly
akoze fakt neprijemny pocit 😕

jaruska7
23. sep 2011

@mysti ty sa radšej tým netráp. mysli na maličké. on určite je už dávno niekde inde.

veronika1417
23. sep 2011

@mysti inak podla mna uz tiez davno zdrhol a je dalekoooo ako pise aj @jaruska7 ale opatrnost nezaskodi hlavne na to nejako extra nemysli nech sa zbytocne nestresujes ked sa ale da tak bud s niekym a nie sama - to je rada od strachoprda 😀

mysti
23. sep 2011

@veronika1417 esteze byvam az na 8.poschodi a dnes sa nikam sama nechystam 😀 len snad do obchodu, ale ten mam nastastie oproti cinziaku, co je niekedy faaakt velka vyhoda 😀

dianka3
23. sep 2011

@denis006 no aj my sme sa bali, pretoze prve som porodila predcasne v 24 tt ,proste z nicoho nic som dostala kontrakcie a uz to slo , potom som prisla o babatko v 19 tt ☹ tiez som ho musela porodit ,ale mrtveho 😢 a do tretica dalsia rana ☹ potrat v 9 tt no a tam ma aj cistili a zrejme tym mi poskodili ten krcok koli ktoremu mam teraz problem donosit babo ☹ no a po 3 neuspesnych tehu mi moja ,,skvela,, 😠 gynda povedala ze uz nebudem moct mat deti,aby som sa s tym zmierila,hlavne ze hodila vynu na moju dvojrohu maternicu ale to ONA bola ta koli ktorej som potratila pretoze moj terajsi gynekolog zistil ze mam trombozu a tak uz pri tychto tehu si picham injekcie do bruska .A navyse aj ked som mala zapal tak mi nedava ziadne cipky ani ma nevysetrila, 😠 😠 😠 vies co mi na to povedala? ze to prekonam a prejde to 😠