icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

majoslava
23. sep 2011

ako vás tak čítam tak nechápem prečo sa svokry a mamky starajú do toho ako sa bude volať vaše dieťatko....
ja som sa nikoho nepýtala na ich názor... a ani ma nezaujímajú...svokra nebola nadšená lebo čakala že sa bude volať po mužovi ale neodvážila sa mi to povedať... bude to moje dieťatko a ja rozhodujem o tom ako sa bude volať 😝

drobcek801
23. sep 2011

@zuzu166 ja som ju zatial nepotreboval ani pri jednom babu,tazko povedat....
a ved v dnesnej dobe neni problem kupit odsavacku,ak by si ju narychlo potrebovala,samozrejme ak su euriky 😉
moj nazor,ak by som ju kupila,tak by som zbytocne investovala,lebo by som ju nevyuzila,zatial...ale clovek nikdy nevie...
ja som mala skor problem s upchavanim kanalikov a tam sa odsavacka neodporuca,lebo sposobuje podtlak a ze to este zhorsuje 😖
tak neviem,snad ti niekto poradi nieco origos 🙂

dianka3
23. sep 2011

@majoslava presne tak 😉 moja rec 🙂

veronika1417
23. sep 2011

@dianka3 joj moje ale tvrdne ved ja s tym uz lehnim niekolko dni ☹

micicka
23. sep 2011

@luci66 ja som nad tým uvažovala, ale ešte som sa celkom nerozhodla. vyskúšam potom a uvidím ako to pôjde. ale zatiaľ som žiadne tie novinky z bavlnených nekúpila, mám len klasické. verím tomu, že je to lepšie pre ten malinký zadoček, ale samozrejme treba častejšie prebaľovať - teda si myslím 😀

dianka3
23. sep 2011

@veronika1417 no ale pokial sa ti neskracuje krcok tak je to dobre 🙂

veronika1417
23. sep 2011

@drobcek801 tak to asi nenaleti 😀 mne vadi ta falos, ze vzdy podpichne len ked tam manzel nie je lebo vie, ze mne je to luto .

micicka
23. sep 2011

@veronika1417 aj mne posledné dni stále tvrdne! ledva sa pohnem a brucho tvrdé ako skala, pred tým sem tam tiež stvrdlo, ale teraz 😕

veronika1417
23. sep 2011

@dominika_sk ja by som ju asi uskrtila 😀

veronika1417
23. sep 2011

@dianka3 myslim, ze to zatial nie.

drobcek801
23. sep 2011

@dianka3
@veronika1417 aj moje tvrdne a tiez mam brat,ale vcera som zobrala jednu a rano som vstala s tocakami v hlave mam nizky tlak a magnezko,este tlak znizuje,tak neviem,doki mi aj tak povedal,ze ak nespomalim,tak ani magnezko nepomoze,no mame to tazke,ja mam brat 3x1 😖

dianka3
23. sep 2011

@veronika1417 ztak potom sa nemac coho bat

lenka1108
23. sep 2011

ahojte baby.vidim ze rozoberate mena... no moj mm uz od benjamina uplne upustil lebo mu kazdy hovori ze to je meno pre psa.tak uz nechce o nom ani pocut.tak sme momentalne bez mena.ale ja som povedala ze si dam meno ake chcem a kaslem na neho ked pocuva hentake kraviny. nakoniec bude iba Liam a basta aj ked o tom mene tiez nechce ani pocut....

dnes som bola s malou na ockovani chudatko aj si poplakala. a teraz som dovarila kuraci paprikas s domacimi haluskami a v rure sa mi pecie hrncekovy kolac s ceresnami.joj dnes som nejaka aktivna.asi si musim ist lahnut nech ma to rychlo prejde 😀 😀

inak od dnes oficialne na materskej 😉 😉

dianka3
23. sep 2011

@drobcek801 no ttak to ja mam brat 6 krat denne,ale nastastie sa mi z toho hlava netoci,ale doma sa neda len lezat,zvlast ked uz mas deti a si sama na domacnost a nik ti nepomoze ☹ 😔

veronika1417
23. sep 2011

@micicka ono ked je to raz za cas tak to nevadi, telo trenuje ale ja som normalne uz nemohla chodit az tak mi stvrdlo a silne tlaky som mala ale uz je to za nami a myslim, ze u mna je to oki. Treba si pekne oddychnut a nie sa stale za niecim nahanat, hlavne nic nedvihajte a nenatahujte sa,... My zeny si ani neuvedomujeme ale cele dni makame a teraz je pre nas nepredstavitelne, ze to co sme robievali bezne zrazu nemozeme. Takze baby nohy a pupky hore a oddychovaaat!!! 😀 😀 😀

dominika_sk
23. sep 2011

@veronika1417 ja tiež 😝 😠

drobcek801
23. sep 2011

@dianka3 no ved to,doki by moje deti aj odkupil,ale ja nedam 😉

veronika1417
23. sep 2011

@drobcek801 ja mam tiez trikrat denne ale beriem len raz a to vecer pred spanim, zatial je to oki.

mackoxxx
23. sep 2011

Ach jaj tie mená. Moja svokra je zasadne proti menu môjho syna. Vraj sa ma volať ako jeho otec. To, že aj on bol v 18-tke na matrike a chcel si zmeniť meno jej akosi uniká. Môj mm má krásne meno ale v zdrobnenine (čo je u puberťáka dosť problém a aj teraz v dospelosti je to dosť zvláštne pri vypisovaní papierov). A ja synčeka stresovať nebudem.

dianka3
23. sep 2011

@drobcek801 no ale ty si uz 34tt to znamena ze dietatku sa uz konci vyvin plucok cize si uz zavodou.A ozaj tebe sa skracuje tiez krcok? ci ti len tvrdne brucho?

mysti
23. sep 2011

@drobcek801 Gregor je nahodou velmi pekne meno, teraz porodila kamoska tu u nas Gregorka, takze nechapem, je to naozaj pekne a nezvycajne meno 😉
@luci66 mam drziak, pozicala mi ho svagrina spolu s postielkou...vies, ona ma celi sadu tiez aj hniezdo, obliecky aj baldachyn, ale dala mi, teda pozicala len postielku bez matracu a drziak na baldachyn...no ona je akoze kapitola sama o sebe, takze sa niet co cudovat...a inak Nelku chceme aj my druhu, teraz nam to nevyslo, tk hadam druha bude Nelka 😀

dianka3
23. sep 2011

@luci66 awoj luci tak ako si natom ty s krckom?

cucovia
23. sep 2011

ahojte dievcata,
prijmete k sebe este jednu novembrovku? 😉
pozeram, ze viacere tu mate problem s tvrdnutim bruska... mne sa nejako skracuje aj krcok, beriem magnezium a mam nariadeny kludovy rezim. no len keby to slo... 😝

woman04
23. sep 2011

@veronika1417 ...treba dať také meno,ktoré ti najviac rezonuje..na ostatných nedaj...Melániu mám kamarátku a je to skvelá dobrosrdečná baba..všetci ju volajú Meli,alebo Melanka....keď sa aj mužovi páči,nie je o čom 🙂))

drobcek801
23. sep 2011

@dianka3 tvrdne a ci sa mi aj krcok skracuje,tak to vobec netusim,nechapem preco ma tak vystrasil,na ozvach zaznamenal kontrakcie,tak mozno preto,fakt neviem,ani ma nevysetril,len ze hrozi uz porod a ze by bolo dobre este spon 3 tyzne neporodit,ja len dufam,ze zase nebudem rodit po termine vyvolavackou 😉

drobcek801
23. sep 2011

@mysti dakujem,snad som dobre vybrala nebudem lutovat,len este nahovorot aj mamu na to ake je to krasne meno 😉

dominika_sk
23. sep 2011

@cucovia Vitaj 😉 a čo tak neskoro?

lucka33
23. sep 2011

@kukina79 no ja mám 13mesačnú dcérku, takže presne viem, o čom hovoríš 😀 Začína sa nám obdobie, kedy si dosť vyžaduje spoločnosť, stačí napr. že sedím na gauči pri nej a ona sa hrá alebo číta knižky, ale jednoducho musím byť pri nej, keby sa ma chcela niečo opýtať 😀 😀 A samozrejme, každý deň ideme von a práve začala sama chodiť, tak jej to je vzácne bežkať si, kade ona chce a samozrejme, že vždy tam, kde nemôže ísť, no je to sranda, ale človek je zvyknutý, akurát sa mi ťažšie hýbe, mám také akoby spomalené reflexy, resp. nestihnem ju rýchlo chytiť, keď padá alebo utekať za ňou, ale stále jej sľubujem, že na Vianoce si ju poriadne popestujem a postískam 😵 Už nebude brucho a už bude aj zahojené po cisárskom 😉

cucovia
23. sep 2011

@dominika_sk nooo nejako som sa zabudla? 😀 nebol cas moc na net cez leto... 😝

drobcek801
23. sep 2011

@cucovia vitaj ,vitaj 😉