icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
26. sep 2011

@lucka33 to ja tiez nemozem zalievanu ale nelubim ani latte, frape, nic take najradsej mam taku co si ja doma sama urobim 🙂 a sem tam si predstavim take kvalitne presso mnaaam to som kedysi lubila ale tiez s mliekom neviem vypit bez mlieka kavu

kaia
26. sep 2011

@luci66, my sme Arturka brali vo vajicku a myslim, ze vacsina mamiciek tak z porodnice odchadzala 😉. Ak cestujes autom domov, tak potom vela inych moznosti nie je 😉.
Ja planujem dat malej fusak a fusak do autosedacky (ktory ma Trinka na predchadzajucej strane) 🙂.

veronika1417
26. sep 2011

@luci66 dobre sa pytas mna to tiez uz napadlo a neviem 🙄

luci66
26. sep 2011

@kaia Ja mam len zimny fusak z ovcieho runa, ktory ma uchytenie aj na pasy do autosedacky. Len sa mi to zda moc teple na jesen, myslim,ze nebude velka zima alebo potom zabalit babo do deky..? no fakt mam dilemu teraz, urcite pojdeme autom a vanicky sa mi teperit zrovna nechce

mackoxxx
26. sep 2011

@zlamal.i Dávaj si hlavne vlákninu. Mne pomohla masť z dubovej kôry.

veronika1417
26. sep 2011

@luci66 ja dam malu takto bodynko, ponozky, dupky, lahsi overalik a ak bude treba budem mat aj taky teplejsi overalik a mam fusak do vajicka a ide sa domkov 😀 hadam staci ved ten hrubsi overla bude pre istotu naozaj bude zalezat aka bude jesen dufajme ze pekna, tepla, farebna a pre nas najradostnejsia 😀 ozaj a este mozno perinka alebo zavinovacka co ja viem kam to natrepem na mlinku??? ☹ 😀

mackoxxx
26. sep 2011

@lucka33 Ja som pri dcérke pila kávu každý deň. A bola kľudné bábätko. Teraz pijem tiež. Podľa mňa káva to neovplyvní.

lucka33
26. sep 2011

@luci66 ja by som dala do vajíčka... A ak máš aj hrubý fusak, tak ho tak teplo neoblečieš a také malé miminko si ešte nevie udržať teplotu, tak radšej teplejšie, akoby mu malo byť chladno...

veronika1417
26. sep 2011

@luci66 jaj a samozrejme do vajicka ved v tom prenesies dietatko rovno do auta a uz len priputas. Ja som rada tomu fusaku do vajicka lebo nemusim ho vyberat cely len rozipsujem a on drzi na tych remienkoch a malu popripade mozem niecim slabsim prikryt aby sa v aute neprehriala alebo nejako porozopynat

karap
26. sep 2011

ahojte,babulky som hotova 😖 Bola som busom na nakupe v TT [v nedelu mame oslavu dcerkynich narodenin,tak bolo treba nakupit material na tortu]Syn isiel pesi,lebo sa mi pokazili golface a z velkou karou sa trepat...no des.Maleho som musela chvilu aj na rukach niest[vazi 14kg]a potom ma tak bolelo brucho 😖 Ach,jaj
Simonke sa v autobuse vobec nepacilo[asi ze som sedela a tlacila ju]udierala mi hlavou do mechura,ze som sa skoro pocikala a kopala ma pod rebrami az to bolelo.Uzasna cesta 🙄
Polovicu veci som nezohnala,tak ma to skvele cestovanie asi este raz caka 😒
Ja chcem auto!
Ozaj,neviem ci lekar zabudol,no pozval ma na poradnu az 17.10 a ja uz teraz 2.10 nastupujem na MD 😲 A co papiere?Mam tam ist vypytat si ich?Asi hej,nie?Som z toho jelen.....

mackoxxx
26. sep 2011

@karap Ahoj. Ja som si bola deň pred nástupom dať vypísať. Jedno som odniesla do práce a pripoistenie do sociálky. Tiež som potom mala poradňu až o týždeň.

janap24
26. sep 2011

Tak a poradna je za nami. listok na matersku dostaneme o 2 tyzdne... A nariadena nutna hospitalizacia CS5. 😒

veronika1417
26. sep 2011

@janap24 preco??? 😕 sa nieco deje?

blackrose
26. sep 2011

@luci66 ja rozmyslam, ze dam malu do normalneho tepleho overalu a ak by bolo velmi chladno, tak len prehodim cez nu deku. Dufam, ze to nebude malo... 😕 Ja som si nekupila fusak do autosedacky, lebo si nemyslim, ze by som ho nejako extra pouzivala.

blackrose
26. sep 2011

@janap24 co sa deje? Otvaras sa??

majoslava
26. sep 2011

@zlamal.i ahoj ja používam avenoc... masť aj čípky.... zatiaľ pomáha (klop, klop) záha páli aj mna a už neviem čo si mám na to dať... celú noc som nespala čo ma tak pálila od žalúdka až hore... ☹ už som skúšala kadečo... teraz mám TUMS... ale zajtra musím isť znovu do lekárni kúpiť niečo iné... ☹
ja som tiež počula o masírovaní hrádze musím o tom niečo prečítať...
čo sa týka toho čaju ked som bola v nemocnici tak ho jedna pila a urýchlil sa jej tým pôrod... chcem aj ja si ho kúpiť ale neviem či nie je ešte skoro ho začať piť 😖

janap24
26. sep 2011

@blackrose vraj nie ze sa len skracuje krcok, ale neotvaram sa.. ale uz je skrateny viac ako 3 cm.

majoslava
26. sep 2011

@luci66 aj ja mám ten istý problém 😀 tiež si myslím že nebude až taká zima.... a v perinke ho do vajíčka nedám... dnes som rozmýšlala nad tým, že mu dám overalík mám jeden taký menší 56 a tak ho dám do vajíčka a zakryjem dekou... tú chvíľočku čo zájdeme domov vydrží... a doma ho dám do perinky al. zavinovačky 😉
myslím že kľudne ho môžeš dať do fusaku...

majoslava
26. sep 2011

@trinka určite dobre a fotečky budú nádherné 😉 ja som sa fotila sama a s manželom....4 x som sa prezliekala 😀 mm chudák dostal prievan na oko od ventilátora ktorý na mna fúkal ☹

majoslava
26. sep 2011

@karap isto zabudol... aj ja som išla ma MD od 20.9. a do poradni som mala príst až 22.9. ešte že som si to všimla a išla som za ním 19. a spravil mi rovno aj poradňu 🙂

karap
26. sep 2011

@majoslava ja idem zajtra rano na krv,tak sa spytam sestricky,co mam robit.....

luci66
26. sep 2011

@majoslava Pocula som,ze tento caj sa ma zacat pit az po ukoncenom 34tt

luci66
26. sep 2011

@karap Ja idem na matersku od 1.10 a papiere mi sestricka vypisala este min.tyzden. Ved ked si to vypytas, snad ti to vypise a budes mat klud.

luci66
26. sep 2011

@majoslava Ten overalik je dobry napad, mam 1,je sice velkost 62, ale na tu cestu to bude stacit, ked tak trosku vyhrneme rukavy 🙂

majoslava
26. sep 2011

Baby dnes som si chcela kúpiť v JYSku tú plyšovú husenicu... ale nakoniec som sa rozhodla že si ju ušijem sama... zdala sa mi príliž tenká a dosť drahá 21eur... kúpila som si 7 farieb takej plyšovej látky a vyšlo ma to do 8 eur... obvod bude mať 20cm a dlhá bude 2m!!! budem sa zabavkať s nou celý týždeň...tak mi držte palce aby sa mi podarila 😀 😀

majoslava
26. sep 2011

@luci66 tak to by som aj mohla začať piť 😉 zajtra mať budem 35tt

karap
26. sep 2011

@majoslava naco je dobry ten caj z ostruziny malinovej[ci ako sa to vola]Tiez som to uz niekde citala...

drobcek801
26. sep 2011

@majoslava no my mame az dve tie husenice,tak drzim prsty,nech sa vydari a potom daj foto 😉
a ten cajik by aj mna zaujimal 😉

majoslava
26. sep 2011

@karap že posilnuje maternicu... a zmierňuje bolesti.... do tej baby ten čaj sestričky "liali" http://slnieckova.sk/p/ostruzina-malinova/

lolllka
26. sep 2011

...baby, aku kozmetiku beriete do nemocky pre drobceka... 😉